selam kızlar gidemedim ankaraya uçak kalkmadı kadım burda çok üzgünüm
oyle mı
bu arada takı demısım pardon takımıyla dııcektım
selam kızlar gidemedim ankaraya uçak kalkmadı kadım burda çok üzgünüm
hosgeldn ndd nasılsın bakalımmm...
ya anlasılan bu cocuk senı cok sevıyo sen de onu sevıyosun boyle bı evlat buyuten anne de kotu olamaz gul gıbı gecınıp gıdersınız,aranızda sorun olsa bıle osmanın kımın tarafında olucanı anlamak zor degılevet işte tatlım sorun da o fedakarlık yapmasına yapmak çok istiyorum ve inan ki öyle çok hakediyor ki şimdi bile askerden bana yetmeye çalışıyor eksiğin varmı paran varmı ihtiyacın varmı oradan bana kontör gönderiyorr nasıl ben ona diyim ben ev istiyorum anneni istemiyorum birgün dedim zaten işte herkes farklı birşey söylüyor kafam bulandı istemiyorum diye değil ama ağzını aramak için söyledim dediki annemle kalmayız dedi ama ben çok kırılırım bunuda asla unutmazdım dedii haklıııı..
kızz sen kac tane bılerzık ıstedın kocandan bakım
ya anlasılan bu cocuk senı cok sevıyo sen de onu sevıyosun boyle bı evlat buyuten anne de kotu olamaz gul gıbı gecınıp gıdersınız,aranızda sorun olsa bıle osmanın kımın tarafında olucanı anlamak zor degıl
tatlım bız de bılezık pek moda degıl
kızlar bn yemege gıdıyorum...kımse bıyere gtmesın tamam mı patsy sn nıe bnle konusmuyorsun bgn ılgı gostermıyosun bana
evet kuzum çok seviyoruz birbirimizi annesi gerçekten çok iyi bir kadın mülayim kendi halinde ben çok gittim osman askerdeyken oraya hiç kötü birsözünü işitmedim osmana soruyormuş aranız nasıl üzme falan diye çok şükür bir sıkıntı olcanı sanmıyorum ama olursada osman arada kalır ondan osmana belli etmemek en iyisiiii
sen boyle dusundukten sonra bence her sey yolunda gıder merak etme
hanı calısıyosun dedık tatlım
ne demek hep gırgır yapıcak degılız dı mı accık dertlere ortak da olmalı
inşallah kuzum sağolasın dinlediğin içinn :))
oy canımmm ya ne kadar düşüncelisiniz sizi bundan seviyormmm
ne demek hep gırgır yapıcak degılız dı mı accık dertlere ortak da olmalı
bız de senı sevıyoruz busra
kızlar su tıckerfactory,com dan tıcker yapmayı bılıyomusunuz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?