ne demek hep gırgır yapıcak degılız dı mı accık dertlere ortak da olmalı
bız de senı sevıyoruz busra
kızlar su tıckerfactory,com dan tıcker yapmayı bılıyomusunuz:
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttttt kıslar
500 olmadan yetiştim
yaaaaaaa bebişim ben buraayım sen buradasın yeter yanııııııııııııııııııııher kes gıttı galıba patsy
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm patsy nın yerıne goz mu dıktın
patsy hemen don tahtına goz dıken bırı var
yok kıs bak hepsi burada işte
bu arada bu demet niye konuşmuyo benimle:44:
kız yönetici gitme sakın bak söz verdiniz
rast bu arada hoşgeldin
abbooooooooooooooooo ben yokken neler oldu ki kaçırdım kıs ne yeri ne yurdu gel gel burası kocaman sığarız herkese yer var burada canım ya:) yok canım kimsenin yerinde gözüm yok herkes yerinde güzel :)) yaaaaaaaa :))
yaaaaaa hadi eğlenelim accık kıs keyfimiz yerine gelsin baymışsınız muhabbeti ben yokken zaten istemiyorum ben öylegeldimmm hadi 500 yapakkk görek
abbooooooooooooooooo ben yokken neler oldu ki kaçırdım kıs ne yeri ne yurdu gel gel burası kocaman sığarız herkese yer var burada canım ya
yaaaaaa hadi eğlenelim accık kıs keyfimiz yerine gelsin baymışsınız muhabbeti ben yokken zaten istemiyorum ben öyle
yönetici hanıııııım hadi anlat eğlenceli bi anı da gülekbugün çok yoğunnn herkezzzznerdesiniz millet çalışmaktan beynim durmuş halde
yaaaaaa hadi eğlenelim accık kıs keyfimiz yerine gelsin baymışsınız muhabbeti ben yokken zaten istemiyorum ben öyle
kallesler benle kımse konusmuyodu patsy yı gorur gormez geldınızben de gıderım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?