Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

tuana sen cok ıcıyormussun kız...
bn eskıden wınston box ıcıyordum bogazlarımı yakıyordu smdı black camele basladım onuda cok ıcmıyorum...
zaten ısyyerınde sıgara ıcmıyorum bn erkeklerın yanında ıcmem zaten bnmkı parcalar benı eve gdıncede en fazla 3 belkı o kdr bıle ıcmem dun evdeydm butun gun belkı 5 tane ıcmısımdır

natişşş hoşgeldin

kızzzzzzzzzz kim hamile noluyorr anlatınnnnnnnnn banadaaa

ah patsy ah kel kocan olsun senın hemı

senin işin kolaymış o zaman yavrum ben 1,5 yıl önce winston ligt la başladım hala devam ediyo arada bazen malbora yada parlement alarak salak GİBİ kendime ödül verdim sandım ama şimdide bırakmaya çalışıyorum

hıc sormayın 1 aydır ne bunalım yasıyorum varya kımsenın haberı yok hepsı bzm ayının yuzunden su tahlıl sonuclansın bakalım

yok kiz degilsindir kan sonucu ciksin bana da haber verirsin
kiz nerden cikardin ki simdi onu

kuzumm evlimiydin senn ben hiç birşey anlamadımm aşkın frekansı dedik ama benim frekanssss epeyii bir karıştıı aanacımmmmmmmmmmm

karsık mevzu kızlar dua edınde sonuc negatıf cıksın zaten doktor bırsey yok dedı ama ne blım ya

bn ısyerınde ıcsem gunde bı paket bıtırırım kndımı ole alıstrdım bıkere burada sıgara ıcmemeye aksam eve zor yetısıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…