Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

hıc sormayın 1 aydır ne bunalım yasıyorum varya kımsenın haberı yok hepsı bzm ayının yuzunden su tahlıl sonuclansın bakalım

kuzummm valla Allah yardımcınn olsunn ne diyim bilmiyorum hayırlısı olsun hakkındaa

karsık mevzu kızlar dua edınde sonuc negatıf cıksın zaten doktor bırsey yok dedı ama ne blım ya

mevzu karışıkk kimse bilmiyorr işin zormuş ama umutsuzlukk yok bir çıkış yolu mutlaka olur hayırlısıyla önce sonucu bir öğrende

umrancım sagol cnm bugun ogrencez ıste yarın haber verırım sızede
tuana kız bn kurtulmak ıstemıyorumkı valla...bı ara bnmkı soz vermıstı bn ıcmıycem sende ıcme dedı tmm dedım ama yne devam ettım bn

kuzumm pozitif çıkarsa nolcak

oyyyy kuzum ne güzel yakışmışınız siz öyle allah nazarlardan korusun tez zamanda kavuşun inşallah

sağol kuzumm beğendiniz mi çok sevindimm :))) amin tatlım benim hepimizi korusun rabbimmm

kiz saclara gozlere bayildim

şimdi dahada uzun saçlarım 2 cm kadar herhalde kuzumm sağolasın gözlerim güzeldirr mütevazi olamıcammm

umrancım pozıtıf cıkmaz dıye dusunuyorum cunkı bn kendımı sakındım belkıde bn korktgum ıcın adetım gecıktı bılemıyorum...doktor ultrasonda bırsey gormedı olsa gorunurdu dedı oldgu gbı anlattm onada ... pozıtıf olursa bılmıyorum kafam allak bullak ya aldırılcak yda evlenıcez ama evlenmek ıstemıyorum bn onunla bılmıyorum cok cıkmaz br yoldayım hele bı saat 4 olsun da yarında sıze anlatırım olanları

natişşş hoşgeldin

kızzzzzzzzzz kim hamile noluyorr anlatınnnnnnnnn banadaaa
işte bu eski özge yeni nadia varya o
duramamış densiz terbiyesiz çıkarmış çocuğu baştan onunda kanına girmiş işte böyle kardeş anladın sen onu

canım insanız başımıza ne gelceği belli olmaz ama eğer ondan emin değilsen sakın evlenme hayatını mahvedersin rabbim herşeyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…