hıc sormayın 1 aydır ne bunalım yasıyorum varya kımsenın haberı yok hepsı bzm ayının yuzunden su tahlıl sonuclansın bakalım
karsık mevzu kızlar dua edınde sonuc negatıf cıksın zaten doktor bırsey yok dedı ama ne blım ya
karsık mevzu kızlar dua edınde sonuc negatıf cıksın zaten doktor bırsey yok dedı ama ne blım ya
ay canım yaaa ne üzüldüm şimdi tüh ay ne desem bilemedim inşallah negatiftir allah hayırlısını versin bacım
umrancım sagol cnm bugun ogrencez ıste yarın haber verırım sızede
Tuana kız bn kurtulmak ıstemıyorumkı valla...bı ara bnmkı soz vermıstı bn ıcmıycem sende ıcme dedı tmm dedım ama yne devam ettım bn
umrancım sagol cnm bugun ogrencez ıste yarın haber verırım sızede
tuana kız bn kurtulmak ıstemıyorumkı valla...bı ara bnmkı soz vermıstı bn ıcmıycem sende ıcme dedı tmm dedım ama yne devam ettım bn
sagol canım benım...bakalım ogrencez bugun ıste sızede haber verırım
ohh ohh azerinimm leoparlı leoparlıı heee güzelmişşşşş dur bende bir kaç model bakıyımm yüklüyümm size aşkitomla fotolarımızı yüklüyümmmm
hadi bekliyoz
bu arada patsy niye yazmiyooooooooooo
oyyyy kuzum ne güzel yakışmışınız siz öyle allah nazarlardan korusuntez zamanda kavuşun inşallah
kiz saclara gozlere bayildim
sağol kuzumm beğendiniz mi çok sevindimm :))) amin tatlım benim hepimizi korusun rabbimmm
şimdi dahada uzun saçlarım 2 cm kadar herhaldekuzumm sağolasın gözlerim güzeldirr mütevazi olamıcammm
işte bu eski özge yeni nadia varya onatişşş hoşgeldin
kızzzzzzzzzz kim hamile noluyorr anlatınnnnnnnnn banadaaa
umrancım pozıtıf cıkmaz dıye dusunuyorum cunkı bn kendımı sakındım belkıde bn korktgum ıcın adetım gecıktı bılemıyorum...doktor ultrasonda bırsey gormedı olsa gorunurdu dedı oldgu gbı anlattm onada ... pozıtıf olursa bılmıyorum kafam allak bullak ya aldırılcak yda evlenıcez ama evlenmek ıstemıyorum bn onunla bılmıyorum cok cıkmaz br yoldayım hele bı saat 4 olsun da yarında sıze anlatırım olanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?