- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
- Konu Sahibi comeback06
-
150 yi halledeceğimi bilir çok basit yalan olurBence en mantıklısı kredi kartı açığım var deyin.
Şu borcunu unutanlara kıl kapıyorum.Fakat isterseniz de bozulabilir hemen istedi diyeArkadaşıma borç verdim az ama almak istiyorum istememiyorum vermeyecek biri de değil unuttu nasıl isteyebilirim
Arkadaşını sen daha iyi tanirsin tabi benimki gibi yapacaksa hiç bulaşma. Hem paradan olursun hem arkadasindan gerçi ona arkadaş denirse hem de sınır harbi yasarsinİsteme diyorsun sen yani bi şey
bence parayı vermemek için böyle yapmış.hiç üzülme boylesıneBir arkadasima üniversite döneminde bir aylık öğrenim kredimi göndermiştim. Çok sıkısık olduğu bir dönemde. Bir sürü dua etmişti.
Sonra çok sıkısık olduğum bir zamanda bende ondan borç istemistim nasıl olsa bende ona gonderdim diyerekten. Su sebepten şu kadar paraya ihtiyacım var demistim. Kendisi o esnada müsait olmadigindan gonderirim yada gondermem demedi. Aradan birkaç gün gectikten sonra tabi bundan ses soluk çıkmayınca ben mesaj attım ben hala o parayı bulamadim ne yapacağım sende birşey demedin gibisinden. Saniyesinde beni aradı paranin üstüne yatmam merak etme onun için istiyorsan birseyi bahane etmene gerek yok vs baya saydirdi ki benim gerçekten acil paraya ihtiyacım vardı. Bende ne o parayı ne de onun arkadasligini istemedigimi belirttim o gün bugundur konusmuyorum kendisiyle. Aslında aramız çoook iyidi ama o gün tersinden mi kalkti anlamadim. Velhasıl kelam bir arkadaş silinip gitti. E parada gitti tabi. Önemli değil canı sagolsun ne diyeyim
Aslında eli açık bir arkadaşti kendisi ama valla bende anlamadım. O gün tersinden mi kalktı yoksa başka sıkıntısı vardı da hırsını benden mi çıkardı.bence parayı vermemek için böyle yapmış.hiç üzülme boylesıne
E bildiğin paranın üstüne yatmış işteBir arkadasima üniversite döneminde bir aylık öğrenim kredimi göndermiştim. Çok sıkısık olduğu bir dönemde. Bir sürü dua etmişti.
Sonra çok sıkısık olduğum bir zamanda bende ondan borç istemistim nasıl olsa bende ona gonderdim diyerekten. Su sebepten şu kadar paraya ihtiyacım var demistim. Kendisi o esnada müsait olmadigindan gonderirim yada gondermem demedi. Aradan birkaç gün gectikten sonra tabi bundan ses soluk çıkmayınca ben mesaj attım ben hala o parayı bulamadim ne yapacağım sende birşey demedin gibisinden. Saniyesinde beni aradı paranin üstüne yatmam merak etme onun için istiyorsan birseyi bahane etmene gerek yok vs baya saydirdi ki benim gerçekten acil paraya ihtiyacım vardı. Bende ne o parayı ne de onun arkadasligini istemedigimi belirttim o gün bugundur konusmuyorum kendisiyle. Aslında aramız çoook iyidi ama o gün tersinden mi kalkti anlamadim. Velhasıl kelam bir arkadaş silinip gitti. E parada gitti tabi. Önemli değil canı sagolsun ne diyeyim
Arkadaşıma borç verdim az ama almak istiyorum istememiyorum vermeyecek biri de değil unuttu nasıl isteyebilirim
Benim borcu versene mi demeliyimyahu neden dallanıp budaklansın ki. o senden nasıl dosdoğru istediyse sen de dosdoğru geri iste bu kadar basit. sonuçta herkesin en küçük miktara bile ihtiyacı var şu ekonomik ortamda. buna darılacak olan da zaten iyi bir arkadaş değildir.
Geçti bayağı biraz daha geçer ise unutulurŞu borcunu unutanlara kıl kapıyorum.Fakat isterseniz de bozulabilir hemen istedi diye
Benim borcu versene mi demeliyim
Nasıl isteyeceğimi bilmiyorum utanıyorum 150 tl için derse bir deO sizden borç isterken utanmıyor, siz kendi paranızı isterken niye utanıyorsunuz?
Böyle bir şey için kırılacaksa gerçek arkadaşınız değildir, zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?