Arkadaşa borç

Kredi kartı borcum var 250 tl borç verir misin 3 güne ödeyeceğim geri de
3 gün sonra 100 tlisini geri ver o anlar

Bir daha da çok acil durumlar hariç borç verme kimseye bence
Durduk yere karın ağrısı yaratıyor
Aranın en iyi olduğu kişiyle bile ters düşüyorsun borç yüzünden
Şahsen ben borç verip kötü olacağıma vermeyip kötü olmayı tercih ediyorum

O sizden borç isterken utanmıyor, siz kendi paranızı isterken niye utanıyorsunuz?
Böyle bir şey için kırılacaksa gerçek arkadaşınız değildir, zaten.

bence parayı vermemek için böyle yapmış.hiç üzülme boylesıne

E bildiğin paranın üstüne yatmış işte

Arkadaşıma borç verdim az ama almak istiyorum istememiyorum vermeyecek biri de değil unuttu nasıl isteyebilirim

yahu neden dallanıp budaklansın ki. o senden nasıl dosdoğru istediyse sen de dosdoğru geri iste bu kadar basit. sonuçta herkesin en küçük miktara bile ihtiyacı var şu ekonomik ortamda. buna darılacak olan da zaten iyi bir arkadaş değildir.

akrabalarımın bana borcu vardı ama tabi su zaman öderiz diye bişey konusulmustu o zaman geçti kimseden ses cıkmayınca hesap numaramı attım müsait oldugunuzda su acıklamayla atarmısınız dedim o gün öglene kadar hepsi tamamlayıp gönderdi
Sende mesaj atıp cnm müsait oldugunda 150yi suraya atarmısın de

Benim borcu versene mi demeliyim

Canım 150 TL azmis yine tabiki durumunu bilemem şu an...benim akıllı eşim 2.500 TL borç verdi arkadasina 4 ay oldu hala ses yok ve bu borç 1 hafta için alinmisti...arada soruyorum eşime ne oldu diye yok ödemedi diyor...ve doğuma az kaldi ..oğlum krese basladi ..paraya ihtiyac var ama eşim söyleyemiyor...ve borc alan arkadasi esiyle sürekli dışarda resim atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…