Arkadaşı olmayanlar

hangi bölüm üniversite sanırım napalım işte bende sabahtan temizlik yaptım geçtim bilgisayar başına ders çalışmam gerekiyor
evet üniversite ilahiyat fakültesi
Hayırlı, uğurlu olsun cnm...

sağol canım
Hoş geldin cnm aramıza, Aynen katılıyorum sana arkadaş konusunda işi düştümü arayıp soranlar başı çekiyor zaten..

Benim de yok. Ben de istiyorum ara sıra kızkıza muhabbet edeceğim arkadaşlarım olsun, bir yere gderken nasıl giyineceğimi danışayım,beraber alışveriş yapalım, derslerden konuşalım,hayattan konuşalım...Ama yok, oyüzden erkeklerde aradım teselliyi,mutluluğu en yanlış yerde aramışım. Çünkü onlar hepsi benim zayıflığımdan faydalanmak istedi av bulmuş aç kurtlar gibi.Böyle olunca da iyice dağıldım. Ama inanıyorum ki toparlanacağım.

canım burda tanışıp konuşabiliriz kaynaşırız nerdensınız okuyormusunuz aynen bende sızın gıbı ıstıyorum

Mrh. cnm hoş geldin, amaaan bırak şu erkekleri kendine uygun biri çıkar elbet inş. Toparlanırsın biraz zaman..Evt bir derdimiz olduğunda da birbirimize danışalım allah dert veripte derman arattırmasın da..

bende çok dertliyim bu konuda samimi olduğum arkadaşlarım da benden çok uzakta artık yani dertleşebileceğim kimse yok bazen çok yalnız hissediyorum kendimi ağlamak geliyo içimden

bende çok dertliyim bu konuda samimi olduğum arkadaşlarım da benden çok uzakta artık yani dertleşebileceğim kimse yok bazen çok yalnız hissediyorum kendimi ağlamak geliyo içimden

sıkıcı bir durum insan arada konusmak dertleşmek istiyor haklısınız

canııııııııııııııııııııımmmm bende aynını yaşadım ama toparlandım 3 senemi beni azıcık bile sevmeyen birine verdim ve nice erkek malesef...sende toparlanırsın üzülme ve şimdi öyle güzel oldu ki hayatım elimden geldiğince yanındayım

Son düzenleme:
Anlıyorum cnm seni, bende bazen çok sıkılıyorum evdeyken hele eşim işteyken insan bazen cinsinle sohbet etmek istiyor vallahi kız kızın derdinden anlar misali...
benimde yok ben de keman öğrenerek değerlendiriyorum bu durumu ne yapayım
Mrh. cnm keman çalıyorsun demek çok iyi bende oda yok pc, tv kitap okdr

TİRA Seninde filin çok tatlıymış

Mrh. cnm keman çalıyorsun demek çok iyi bende oda yok pc, tv kitap okdr

daha çalıyorum denemez kursa gidiyorum diyelim yani daha öğreniyorum saçma sapan insanlarla o kadar çok vakit kaybettim ki akıllandım ve kendim için bişeyler yapıyorum artık

daha çalıyorum denemez kursa gidiyorum diyelim yani daha öğreniyorum saçma sapan insanlarla o kadar çok vakit kaybettim ki akıllandım ve kendim için bişeyler yapıyorum artık

En güzelini yapıyorsun hayırlı olsun, umarım öğrenirsin keman süper ya bende gitar dinlemeye bayılıyorum gitar duruyor ama, öyle duruyor işte süs...

Hayırlı, uğurlu olsun cnm...

Hoş geldin cnm aramıza, Aynen katılıyorum sana arkadaş konusunda işi düştümü arayıp soranlar başı çekiyor zaten..

Hoşbuldumm :) Onları da isteksizce idare etmek durumunda kalıyorsun ya bazen en kötüsü de o.Bazen düşünüyorum da onlarsız yani sahte arkadaşlardan uzak yalnız olsamda daha mutlu ve huzurlu mu olurum diye.Ama yalnızlığı göze alamıyorum

tabıkı buyrun hoşgeldiniz

Hoşbuldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…