evet üniversite ilahiyat fakültesihangi bölüm üniversite sanırım napalım işte bende sabahtan temizlik yaptım geçtim bilgisayar başına ders çalışmam gerekiyor
Hayırlı, uğurlu olsun cnm...
sağol canım
Hoş geldin cnm aramıza, Aynen katılıyorum sana arkadaş konusunda işi düştümü arayıp soranlar başı çekiyor zaten..
Benim de yok. Ben de istiyorum ara sıra kızkıza muhabbet edeceğim arkadaşlarım olsun, bir yere gderken nasıl giyineceğimi danışayım,beraber alışveriş yapalım, derslerden konuşalım,hayattan konuşalım...Ama yok, oyüzden erkeklerde aradım teselliyi,mutluluğu en yanlış yerde aramışım. Çünkü onlar hepsi benim zayıflığımdan faydalanmak istedi av bulmuş aç kurtlar gibi.Böyle olunca da iyice dağıldım. Ama inanıyorum ki toparlanacağım.
Benim de yok. Ben de istiyorum ara sıra kızkıza muhabbet edeceğim arkadaşlarım olsun, bir yere gderken nasıl giyineceğimi danışayım,beraber alışveriş yapalım, derslerden konuşalım,hayattan konuşalım...Ama yok, oyüzden erkeklerde aradım teselliyi,mutluluğu en yanlış yerde aramışım. Çünkü onlar hepsi benim zayıflığımdan faydalanmak istedi av bulmuş aç kurtlar gibi.Böyle olunca da iyice dağıldım. Ama inanıyorum ki toparlanacağım.
bende çok dertliyim bu konuda samimi olduğum arkadaşlarım da benden çok uzakta artık yani dertleşebileceğim kimse yok bazen çok yalnız hissediyorum kendimi ağlamak geliyo içimden
canım burda tanışıp konuşabiliriz kaynaşırız nerdensınız okuyormusunuz aynen bende sızın gıbı ıstıyorum
hayırlı olsun bende yarın işe başlyorum
hayırlı olsun bende yarın işe başlyorum
Anlıyorum cnm seni, bende bazen çok sıkılıyorum evdeyken hele eşim işteyken insan bazen cinsinle sohbet etmek istiyor vallahi kız kızın derdinden anlar misali...bende çok dertliyim bu konuda samimi olduğum arkadaşlarım da benden çok uzakta artık yani dertleşebileceğim kimse yok bazen çok yalnız hissediyorum kendimi ağlamak geliyo içimden
Mrh. cnm keman çalıyorsun demek çok iyi bende oda yok pc, tv kitap okdrbenimde yokben de keman öğrenerek değerlendiriyorum bu durumu ne yapayım
Mrh. cnm keman çalıyorsun demek çok iyi bende oda yok pc, tv kitap okdr
daha çalıyorum denemez kursa gidiyorum diyelimyani daha öğreniyorum saçma sapan insanlarla o kadar çok vakit kaybettim ki akıllandım ve kendim için bişeyler yapıyorum artık
millet menfaatçi olmuş işi düşünce arayıp soruyor yoksa bakmıyorlar bile
En güzelini yapıyorsun hayırlı olsun, umarım öğrenirsin keman süper ya bende gitar dinlemeye bayılıyorum gitar duruyor ama, öyle duruyor işte süs...
Hayırlı, uğurlu olsun cnm...
Hoş geldin cnm aramıza, Aynen katılıyorum sana arkadaş konusunda işi düştümü arayıp soranlar başı çekiyor zaten..
tabıkı buyrun hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?