Arkadaşı olmayanlar

günaydın kızlar...
keyifler nasıl bakalım
istanbul da bugün hava çok kapalı hava kapalı olunca benimde pek keyfim olmaz
bugün alt daire de apartman olarak toplanıcaz komşumuzun aklına gelmiş davet etmiş
bizim apartman kalabalık 10 daire kızlar gelinler anneler toplanıcaz bugün
sizin planlarınız neler bakalım

öff kıskandım şimdi ne kadar keyifli olur gırgır şamata...

hayırlı olsun bende yarın işe başlyorum

hayırlı olsun yeni işiniz

bende istanbuldayım bu sene başladım.. çok sevindim ilahiyatı kazanmana canım istanbul mu?

ne kadar güzel sohbet eder eğlenirsiniz
ben bütün gün evdeyim bugün ya nasıl geçicek zaman bilemiyorum

Bende ilk defa havanın kapalı olmasını beklıyordum ne zamandır sıcaklardan bunaldıgımdanmıdır nedir sanırım kışı özledim yahu Ohh ne güzel gün gibi vallahi ben evdeyim gene kocişim gelene kadr tekim

Keyifler fena değill.Bizede misafir gelicem halam ve küçük kızı.Onları bekliyoruzz
Ne kadar eğlenceli olur ya ne güzel hep böyle bir apartmanda yaşamak istemişimdir.Bir gün birinde diğer gün başkasında.Yalnızlığı sevmediğim için sanırım.Misafir gelicek gelseler diye yol gözlüyorum

bende istanbulda oturuyorum arkadaşlık komşuluk ıyıdır ama sınırları aşmamamk gerek dili yanmış bırı olarak çok dikkat edin insanlara komşularınıza herşeyinizide anlatmayın zamanı geldiğinde lehınıze kullanacaklarını unutmayın

öff kıskandım şimdi ne kadar keyifli olur gırgır şamata...

evet canım çok keyfliydi miniklerde vardı 3 tane zaten onları sevmeye doyamıyor insan
bizim apartmanın çoğu akraba yabancı 3 4 daire var bizimle beraber
bizleride yabancılamadılar çat kapı girer çıkarız birbirimize artık biz onlara onlar bize alıştı

evet canım çok güzel oluyor yaz başından beri toplanamamıştık hep beraber şimdi artık başladık
önümüzdeki haftada başka apartmandan bir abla ya gidicez ufak ufak herkes sıraya giriyor

teşekkürler canm bgun butun gun ugrastık evraklarla 9 da çıktık yenı grdık eve oldum yarında işe gtcem

canım evrak işlerinde hep nefret etmşimdir oraya git onu yap buraya git bunu yap
neyse ki halletmişsin yarın hayırlısıyla işine başlarsın

canım evrak işlerinde hep nefret etmşimdir oraya git onu yap buraya git bunu yap
neyse ki halletmişsin yarın hayırlısıyla işine başlarsın

inşallah canım inanılmaz yorucuydu bu yorgunlukla sabahda iş var bakalım nasıl geçicek teşekkrler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…