- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
28 yaş büyükmüş canım ya, inanamıyorum...Arkadaşın duyulacak dıye korkmuyor mu başkasının ağzından tehdit et babana aile duyururum rezil olursun
O akademisyen de rezil olur ben okuldanım falan desen korkacak biri mi diyeceğim de kendınden 8 yaş büyük evli baklı biriyle olduğuna göre aklını epey yitirmiş
8 değil 28 canımmmArkadaşın duyulacak dıye korkmuyor mu başkasının ağzından tehdit et babana aile duyururum rezil olursun
O akademisyen de rezil olur ben okuldanım falan desen korkacak biri mi diyeceğim de kendınden 8 yaş büyük evli baklı biriyle olduğuna göre aklını epey yitirmiş
Okulda çakmışlar zaten. Bilmem ne hocayla görüşüyor x diye. Odasına çok sık girip çıktığı için laf çıkmış..Arkadaşın duyulacak dıye korkmuyor mu başkasının ağzından tehdit et babana aile duyururum rezil olursun
Adamın zaten daha öce okuldan başkasıylada ilişkisi varmış. Öğrencilerine göz dikmiş gibi bi şey.Arkadaşın duyulacak dıye korkmuyor mu başkasının ağzından tehdit et babana aile duyururum rezil olursun
Nasıl yalan anlamadım? :/Arkadaşın yalan söylüyor bence, öyle hissettim
Adam çok mu genç gösteriyor.
Bazı adamlar yaşını hiç göstermiyor öyle mi?yoksa 30 yaş büyük birini beğenmezdi herhalde.
Benim eşim 29-30 zorlasan anca gösteriyor 12-13 yaş var aslında aramızda.
Adamda ne çekmiş anlayamadım ama kendini harcıyor şu koşullarda.
Ayrıca adam evli!Hadi adam şerefsiz kim olursa olsun aldatacak ama kız niye kendini bu konuma sokuyor.
Al karşına yakın arkadaşınsa bağıra bağıra konuş,yaptığının iğrençliğini görsün
Pedofil olması içini hatunun reşit olmaması gerek. İkiside olgun reşit yaşta.Adam resmen pedofil,... arkadaşın bıraksa bile başka öğrencileri ile ilişki yaşar. Belkide şu an hayatında bir sürü kız var.
Bence bu olay bir şekilde su üzerine çıkmalı ve bu pedofil meslekten atılmalı...
Bence havaya sıkıyor yani arkadaşın, sana yalan söylüyor. Böyle bir şey yok.Nasıl yalan anlamadım? :/
Dünyada bekar erkek soyu tükendi gibi evli erkek peşinde koşan insandan hayır gelmez bitirin gitsin arkadaşlığınızı.koca kız neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir dikkat edin sizi bu pisliğe çekmesin.
Bence havaya sıkıyor yani arkadaşın, sana yalan söylüyor. Böyle bir şey yok.
Sadece iç güdü
28 yaş büyük biri, 5-6 aylık ilişki, akademik kariyerine zarar gelmesin falan
O kadar da bazı şeyleri düşünme yetisinden uzak olamaz değil mi bir üni öğrencisi?
28 yaş diyorsun. üni öğrencisi 20 olsa adam 48 yaşında, en kötü ihtimalle yardımcı doçent bey
Bu cümleyi kurar mı?
Akademisyenin kurduğu cümleye bak diyeceğim, bu forumda birçok akademisyenin yazdığı yorumları okuyunca hakikaten gülüyorum.
O yüzden emin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?