Arkadaşım, evli bir adamla birlikte kendimi iyi hissetmiyorum.

Ne gerizekali kizlar var ya su dunyada.boyle kizlari alip soyle bir geberteceksin.okulda o kadar genc bekar erkek varken o adam mi kalmis.ben olsam boyle seviyesiz bir kizla hayatta arkadaslik edemezdim.universite de arkadaslarinla oturup sohbet edersin bir ask mesk derdin olur yeri gelir akil alirsin dert ortagin olur .bu ne ise yarar ki

Çok ağır şeyler soyledim bu gece.
Ama daha da şok oldum. Dini nikahlari varmis !
Ben vebale girmedim o girdi benim vebalime diyor ! Ulan bu nasil bi sey elim ayagim titriyor benim ! Nefret ediyorum insanlardan artik ne bicim varliklar olduk lan biz !

Sevgilinin elinden tutup hurce gezip tozup sevisebilecek yaştasin sen çık su kuma pozisyonundan dedim. Yok yok yok anlamiyor.
Valla cildiricam gözünü acsin diye ugrasiyorum. ! Nato mermer nato kafa !

Bosverin o kiskancliklari falan is icabi onlar kizdan istediklerini alana kadar cok sey yaparlar bu erkekler cok pis yaratijlar tecaviz desen onlarda sapiklik onlarda ahlaksizlik onlarda hirsiz lik ugirsuzlik hepsi erkeklerde bakin soyle bir etrafa medyaya cinayet taciz tecavuz oldurme hepsi erkeklere ait. Kiz la konusma tavrini belli et benimde kiz arkadsim vardi beni satti sevgilisi icin sonra sevgilis gotune tekmeyi basinca bana aglamaya geldi hop dedim dur orda sen beni erkek icin sattin simdi cok daha huzurluyum salak insalarin salak dertlerini dinlemiorm kendi sorunum bana yeter

Yahu bekar adamlar evli kadınlarla,evli adamlarla bekar kadınlarla,bu işte bır tuhaflık bar,çözemedım,neyse ben şidettle uyarırdım,sonradan başına geleceklerden,söz ederdim,rezilliği,enayılığını,yanı butun olumsuz başna gelcekleri anlatırdım,sonrasına sen bılırısn der,ve öesafe koyardım,ruh hastası böle tipler,sanane elin kocasından yaşıda buyuk,bunak adamla ne işi bar arkadşaının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…