- 1 Temmuz 2013
- 165
- 64
- 298
- Konu Sahibi noclearmind
-
Bu durumda, benim ismim bilinir mi?bu o adam için bir disiplin suçu, hatta uzaklaştırma bile alabilir.. bence el altından şikayet edin bölüm dekanına, en azından uyarı alır ve kendisi bırakmak zorunda kalır. arkadaşın da kırık bir kalple durumdan yırtmış olur.
Ben kendinden yas olarak cok buyuk erkeklerden hoslanan kızların baba eksikligi yasamisligiyla alakali bisey okumustum sencede boyle bi durum soz konusu olabilir mi yada buyuk bir boslukta olmasi
Baba eksikliği var babasıyla iletişimi sıfır hatta. Bu konudan kendimden pay çıkıyorum.
Erkek arkadaşımla aramda 12 yaş var. Babasız büyüdüm. Acaba kaynaklı olabilir mi diye kendimi sorguladığım oluyor zaman zaman.
Arkadasinin guzellik konusunda takintilari falan var mi kendini cirkin falan hissrdiyorsa yada cevresinden hic kimseden cikma teklifi falan almadiysa kendini hwrkesten eksik jissediyorsa bu bosluktanda kaynakli bisey olabilir
Buda var. Kendini pek beğenmiyor. Uzun sürede ilgi görmeyince kaarşı cinsten sanırım bu adamın 2 ilgisine tav oldu.
Ben kendinden yas olarak cok buyuk erkeklerden hoslanan kızların baba eksikligi yasamisligiyla alakali bisey okumustum sencede boyle bi durum soz konusu olabilir mi yada buyuk bir boslukta olmasi
Baba eksikliği var babasıyla iletişimi sıfır hatta. Bu konudan kendimden pay çıkıyorum.
Erkek arkadaşımla aramda 12 yaş var. Babasız büyüdüm. Acaba kaynaklı olabilir mi diye kendimi sorguladığım oluyor zaman zaman.
Arkadasinin guzellik konusunda takintilari falan var mi kendini cirkin falan hissrdiyorsa yada cevresinden hic kimseden cikma teklifi falan almadiysa kendini hwrkesten eksik jissediyorsa bu bosluktanda kaynakli bisey olabilir
Buda var. Kendini pek beğenmiyor. Uzun sürede ilgi görmeyince kaarşı cinsten sanırım bu adamın 2 ilgisine tav oldu.
Ay ruhu varoş
Müşteri mi arıyorsun ne
Kendisi müşteri bekliyor asıl, hadsiz herif.
Ben olsam okulda söylenti çıkarırdım.
Duyulsun. Herkes bilsin
O da ortalıkta ben muhafazakarım diye gezemesin
Çok seviyorlar allahla prim yapmayı terbiyesizler
Kendi özel hayatı kendi her şeyin bilincinde bu yüzden arkadaşlığımı bitirmem doğru mudur ?
Hoca sapıkk. Daha öncede böyle haltlar yemiş. Kendi ağızıyla demiş.iyi kandırmış arkadaşını adam. İnşallah doğruyu görür yakın zamanda
O yüreklide cıkar yakında. Ortalarda dedikodular dönmeye başlamış çünkü.İbret-i alem için adamın dersine girip sorusu olan var mı diye sorduğunda parmak kaldıracak "Nasıl gidiyor hocam karı kız meseleleri" diyeceksin. Hakediyor.
O zaman görsün 20 yıllık akademik kariyeri.
Yanlışa doğru zaten koşuyor.ben yerınde olsam once uyarırım
boyle bırseyı asla desteklemıyorum sana zarar gelıcek benım arkadasım oldugun ıcın kendımı sorumlu hıssedıyorum ya bu yanlısa son verırsın ya da bırdaha asla gorusmeyı derdım
kı muhtemelen yanlısa dogru kosacaktır
gorusmeyı keserdım
Ya bana koyan, kendi ilişkimle ilgili karşılaştırmalar yapıyor.Sen gerekli uyarıyı yapmışsın gerisi onun tercihi . Arkadaşın sonuçta böyle birşey yaparken utanmıyorsa cekinmiyorsa yapacak birşey yok ama bu durum sana zarar verecek hale gelirse o zaman arkadaşlığını kes. Şimdilik bu konularda konusmamaya çalışırsin konusmazsin ..
Benzer bir olay yaşamıştım ve arkadaşımla bir süre görüşmeye ara verdim. Sorduğunda da sen kendine yakıştırıyor musun demiştim. Ama yakıştırıyormuş ki yıllarca devam etti. Hala arada görüyorum bahsettiği bütün kadınlardan o... diyerek bahseder. Şimdi ilişkileri var mı bilmiyorum ama epey bir süründüklerini duymuştum karşılıklı.Günaydınlar, sabah sabah dert ettiğim konu bu başka bir derdim yokmuş gibi. Arkadaşım geçen hafta bu konuyu bana açtı. Üniversiteden hocasıymış. herif bizden tam tamına 28 yaş büyük. Evli bizle yaşıt çoğu çocuğu var.
Başta bana ben evli bir adamdan hoşlandığını söyledi. Ben tepkimi gösterdim. Yapma etme kimseye acımıyorsan kendine acı bunun sonu yok dedim.
Neyse,3 gün önce 5-6 aydan beri birlikte olduklarını söyledi. Şok oldum tepki veremedim. Versem de ne çare kafasına koymuş. Karısıyla mutlu değilmiş görücü usulü evlenmişler de bilmem ne bilindikler laflar.
Arkadaşım her şeyin farkında adaamın boşanmayacağından. Neden boşanmıyormuş çünkü kendisi akademisyen AKADEMİK KARİYERİNE ZARAR GELİRMİŞ! Bak bak 20 senelik karısını boşadı derlermiş. Üniversite hocasında ki zihniyete gel. Baştan aşağıya zihniyetsizlik olaylar.
Elimden gelen bir şeyde yok uyarımı yaptım fakat kendimi vicdanen rahat hissetmiyorum. Sanki bu ilişkiye yeterince tepki göstermiyormuşum da destekliyormuşum gibi. Arkadaşımın bana arkadaşlığına diyecek lafım yok yukarıda Allah var.
Böyle bir ilişkisi olan insanla görüşmem arkadaşlığımı sürdürmem doğru mudur? Sanki vebali benden çıkacakmış gibi hissediyorum... Kendi özel hayatı kendi her şeyin bilincinde bu yüzden arkadaşlığımı bitirmem doğru mudur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?