Arkadaşım, evli bir adamla birlikte kendimi iyi hissetmiyorum.

bu o adam için bir disiplin suçu, hatta uzaklaştırma bile alabilir.. bence el altından şikayet edin bölüm dekanına, en azından uyarı alır ve kendisi bırakmak zorunda kalır. arkadaşın da kırık bir kalple durumdan yırtmış olur.

Baba eksikliği ve güven arayan çoğu insan yaşça olgun insanlara kayıyor.

Ben anne sevgisini iyice tattım ama baba güveni alamadım.
Eşim o yüzden yaşça büyük sarıldığımda bile aşktan çok huzur güven hissediyorum.

Ama şu var ne olursa olsun fiziksel beğeni şart.Eşim yanımda dede gibi dursa istemezdim.Yaş ve tavır olarak duruş olarak olgun insan çeker genelde.

Bende baya oturaklı olgunum eşime zor ayak uyduruyorken 25-26 yaşında biriyle yapamazdım.

Ama bu arkadaşınınki bence daha da başka bir şey. Ayrıca başkasıyla evli bir adam o güveni veremez

Zaten bu nedenlerden dolayi kendisinden soguduysan arkadasligini devam ettirmek icin nedenin kalmamis ama eger arkadasini hala sevip deger veriyorsan sadece iliskisiyle alakali hicbirseyi duyup bilmek istemedigini arkadasliginizi ancak bu sekilde yurutebileceginizi soyleneni tavsiye ederim

Ama seninde dedigin gibi baba yoklugu ve guzellikle alakali yasadigi sorunlardan kaynaklandigini dusunuyorsan eger cok yakinsaniz kendisini psikolojik destek almak icin yonlendirebilirsin yada kolundan tutup bi psikologa gotur tum devlet hastanelerinde psikolog mevcut

Belki bu sekilde arkadasini bu hatadan dondurup kendisine yardimci olabilirsin belki ileride sana minettar kalacak

direk dekanla bile görüşebilirsiniz yüzyüze bence, durumdan rahatsız olduğunuzu, arkadaşınızı korumak için bunu yapmak durumunda kaldığınızı, hocanızın akademik kariyerine de leke gelmesini istemediğinizi söyleyip, gizlilik içinde ne yapabileceğinizi danışabilirsiniz.

+1
Herif direkt meslekten ihraç edilmeli.

İnsan kendinden 28 yaş büyük birine nasıl o gözle bakar anlamıyorum.
Ben arkadaşlığımı sürdürmezdim.

ben yerınde olsam once uyarırım
boyle bırseyı asla desteklemıyorum sana zarar gelıcek benım arkadasım oldugun ıcın kendımı sorumlu hıssedıyorum ya bu yanlısa son verırsın ya da bırdaha asla gorusmeyı derdım
kı muhtemelen yanlısa dogru kosacaktır
gorusmeyı keserdım

Arkadaşın her dediğine inanma ayrıca o hocanın dersini alıyor ve dersi kötümü üni.de hocalarla birlikte olup sınıf geçende çok

İbret-i alem için adamın dersine girip sorusu olan var mı diye sorduğunda parmak kaldıracak "Nasıl gidiyor hocam karı kız meseleleri" diyeceksin. Hakediyor.
O zaman görsün 20 yıllık akademik kariyeri.
O yüreklide cıkar yakında. Ortalarda dedikodular dönmeye başlamış çünkü.

Yanlışa doğru zaten koşuyor.
Biliyorum karısıyla boşanıp benimle evlenmeyecek diyor. Her şeyin farkında. Sonu yok.

Sen gerekli uyarıyı yapmışsın gerisi onun tercihi . Arkadaşın sonuçta böyle birşey yaparken utanmıyorsa cekinmiyorsa yapacak birşey yok ama bu durum sana zarar verecek hale gelirse o zaman arkadaşlığını kes. Şimdilik bu konularda konusmamaya çalışırsin konusmazsin ..

Ya bana koyan, kendi ilişkimle ilgili karşılaştırmalar yapıyor.
Mesela diyorum ki '' ya bugün beni x aramadı neden acaba, o da ya olur öyle şeyler benimkide beni aramadı'' felan.
Sizin normal bi ilişkiniz var mı ki karşılaştırma yapıyorsun. Çok garibime gidiyor. Kendimide kötü hiissediyorum. En iyisi paylaşmamak bir şey.

Herif yarım asır büyük arkadaşınızdan cidden ne buluyorlar? Maddi kaynak sanırım. Aklıma başka mantıklı bir açıklama gelmiyor ne yazıkki.
Arkadaşınızla iletişimi kesebilirsiniz. Ne hali varsa görsün

Benzer bir olay yaşamıştım ve arkadaşımla bir süre görüşmeye ara verdim. Sorduğunda da sen kendine yakıştırıyor musun demiştim. Ama yakıştırıyormuş ki yıllarca devam etti. Hala arada görüyorum bahsettiği bütün kadınlardan o... diyerek bahseder. Şimdi ilişkileri var mı bilmiyorum ama epey bir süründüklerini duymuştum karşılıklı.

Herif yarım asır büyük arkadaşınızdan cidden ne buluyorlar? Maddi kaynak sanırım. Aklıma başka mantıklı bir açıklama gelmiyor ne yazıkki.
Arkadaşınızla iletişimi kesebilirsiniz. Ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…