- 26 Ağustos 2016
- 110
- 129
- 18
- 34
- Konu Sahibi noclearmind
-
Bakın işte alınmayın ama arkadaşınız normal değil çünkü herkesin harcı değildir hem hocası olacak hem evli olacak hem de babası yaşında olacak.bunu yapan insan size de zarar verir.yarın bir gün bir şey olur BaBing yardım etti der BaBing de biliyordu der sizi de bulaştırmaya çalışırYa bazen ben ona bi şeyler soruyorum kendi ilişkimle ilgili klasik hatun dedikodusu. Kendi ilişkisinden örnek veriyor. Garibime gidiyor. Ulan zaten sizin ki normal bir ilişki değil ki. Bende mi şimdi otomatikmen anormal oluyorum ? Valla kafayı sıyırıcam. Ayrıl o heriften konuşmayacaksın baskılarınıda yapamıyorum nedense. Kendi vicdan rahatsızlığım var ki adamın daha önce ki ilişkisinde öğrencisiylymiş ve karısı yakalamış. Karısıda her şeyin farkında.
Bu ilişki duyulursa o hocanın akademik hayatı zarar görmez miymiş? Bunu düşünmeyi akıl edememiş mi o saftirik arkadaşın?
Bence bırak ne hali varsa görsün. Sen uyarını yapmış tarafını belirtmişsin. Senlik bir durum yok ortada vicdan yapma. Yaşayıp öğrenecek öğrenecek öteki kadın olmanın ne olduğunu.
Bakın işte alınmayın ama arkadaşınız normal değil çünkü herkesin harcı değildir hem hocası olacak hem evli olacak hem de babası yaşında olacak.bunu yapan insan size de zarar verir.yarın bir gün bir şey olur BaBing yardım etti der BaBing de biliyordu der sizi de bulaştırmaya çalışır
Belki ailesine sizde kaldığını söylemiştir bir de siz şimdi beni bulaştırma dediniz ya artık size haber vermeden BaBing de kaldım der.Ailesi bir fün duyar kızımı arkadaşı etkiledi BaBing kafasına girdi onlara yardımcı oldu der.kimse benim kızım elin kelli felli adamıyla yaşadı demez arkadaşının üstüne atar ama dikkat edinAdam gece ist. gelmiş.Bu da ailesine yalan söyleyip o adam da kalacaktı. Kimde kaldığımı söylesem diye düşünüyodu. Hiç beni bulaştırma dedim.
O karaktere çoktan zarar gelmiş..Akademik kariyer ne ki, yeter ki karakterine zarar gelmesin.
Ya birak bu isleri. Ne muhafazakari. Adam metres tutmus kendine. Evde karisi okulda sevgilisi. Boyle konusup bu kavramlarin icini bosaltmayin!Adam aşırı muhafazakarmış. Direkt isim veremicem ama böyle düşüncede ki insanlar bir adamını çok destekler, onlardan.
Kıza v yaka tsirt bile giydirmiyormuş. MÜŞTERİMİ ARIYORSUN DİYORMUŞ !
Hastalık derecesinde bi de kıskançlığı var. Kıskançlık değil manyaklık gerçi.
Ama yalan olduğunu düşünmüyorum ben ya. Yalan olsa bile okulda ismi çıkmazdı x'in şu hocayla ilişkisi var çok yakınlar diye.
Aralarında cinsellikte pek yokmuş. Bu adam ne için birlikte aklım almıyor ..Belki ailesine sizde kaldığını söylemiştir bir de siz şimdi beni bulaştırma dediniz ya artık size haber vermeden BaBing de kaldım der.Ailesi bir fün duyar kızımı arkadaşı etkiledi BaBing kafasına girdi onlara yardımcı oldu der.kimse benim kızım elin kelli felli adamıyla yaşadı demez arkadaşının üstüne atar ama dikkat edin
Ya birak bu isleri. Ne muhafazakari. Adam metres tutmus kendine. Evde karisi okulda sevgilisi. Boyle konusup bu kavramlarin icini bosaltmayin!
Belki vardır size söylemiyordur.adamın kızı alıp karşısında geceleri akademik konuşmalar yaptığını zannetmiyorum.Aralarında cinsellikte pek yokmuş. Bu adam ne için birlikte aklım almıyor ..
Ya kendi kendime dedim ki adam heralde olgun karizmalardan.. Bi fotoğrafını gördüm şok geçirdim ! Bildiğin amca ya.
Amca beyaza dönmüş saçları....
Benimde erkek arkadaşımla 12 yaş var aramda ama böyle değil. Anlam veremyiroum. Hem kart yaşlı hem de evli. !
Bitir o zaman!Benim dediğim bir şey yok farkındaysanız. Bana denenleri söylüyorum. Kendi kendime kavramları insanlara yakıştırmıyorum.
Benim bildiğim muhafazakarlıkta böyle olmaz zaten. Olmamalı. İnandığı sisteme göre vebalinide alır.
Böyle gerizekalıca bir durumdan arkadaşlığımı bitirmek zorunda kalıcam. Benim sorunum bu.
Günaydınlar, sabah sabah dert ettiğim konu bu başka bir derdim yokmuş gibi. Arkadaşım geçen hafta bu konuyu bana açtı. Üniversiteden hocasıymış. herif bizden tam tamına 28 yaş büyük. Evli bizle yaşıt çoğu çocuğu var.
Başta bana ben evli bir adamdan hoşlandığını söyledi. Ben tepkimi gösterdim. Yapma etme kimseye acımıyorsan kendine acı bunun sonu yok dedim.
Neyse,3 gün önce 5-6 aydan beri birlikte olduklarını söyledi. Şok oldum tepki veremedim. Versem de ne çare kafasına koymuş. Karısıyla mutlu değilmiş görücü usulü evlenmişler de bilmem ne bilindikler laflar.
Arkadaşım her şeyin farkında adaamın boşanmayacağından. Neden boşanmıyormuş çünkü kendisi akademisyen AKADEMİK KARİYERİNE ZARAR GELİRMİŞ! Bak bak 20 senelik karısını boşadı derlermiş. Üniversite hocasında ki zihniyete gel. Baştan aşağıya zihniyetsizlik olaylar.
Elimden gelen bir şeyde yok uyarımı yaptım fakat kendimi vicdanen rahat hissetmiyorum. Sanki bu ilişkiye yeterince tepki göstermiyormuşum da destekliyormuşum gibi. Arkadaşımın bana arkadaşlığına diyecek lafım yok yukarıda Allah var.
Böyle bir ilişkisi olan insanla görüşmem arkadaşlığımı sürdürmem doğru mudur? Sanki vebali benden çıkacakmış gibi hissediyorum... Kendi özel hayatı kendi her şeyin bilincinde bu yüzden arkadaşlığımı bitirmem doğru mudur ?
Bugün arayıp adam akıllı konuşmam gerek. Etrafındaki arkadaşlarıda nasıl arkadaşsa kıza bide seni kullanıyor boşver parasını ye geç demişler.Arkadaşında anormal.
Yerinde olsam soğur uzaklaşır konuşmazdım. Evli biriyle ilişkiyi göze alabilmiş birine güvenmem.Yarın aşık oldum diye senin eşine de bulaşabilir.
Zaten seni dinlemeyecek
Ay ruhu varoşAdam aşırı muhafazakarmış. Direkt isim veremicem ama böyle düşüncede ki insanlar bir siyaset adamını çok destekler, onlardan.
Kıza v yaka tsirt bile giydirmiyormuş. MÜŞTERİMİ ARIYORSUN DİYORMUŞ !
Hastalık derecesinde bi de kıskançlığı var. Kıskançlık değil manyaklık gerçi.
Ama yalan olduğunu düşünmüyorum ben ya. Yalan olsa bile okulda ismi çıkmazdı x'in şu hocayla ilişkisi var çok yakınlar diye.
Arkadasinin evli biriyle birlikte olusu zaten basli basina buyuk bir hata ama aradaki 28 yas tamamen ucurum
Ben kendinden yas olarak cok buyuk erkeklerden hoslanan kızların baba eksikligi yasamisligiyla alakali bisey okumustum sencede boyle bi durum soz konusu olabilir mi yada buyuk bir boslukta olmasi
Yoksa normal bi insanın kendinden 28 yas buyuk bir insandan hoslanmasi hic normal degil
Arkadasinin guzellik konusunda takintilari falan var mi kendini cirkin falan hissrdiyorsa yada cevresinden hic kimseden cikma teklifi falan almadiysa kendini hwrkesten eksik jissediyorsa bu bosluktanda kaynakli bisey olabilir
Bunlari soyluyirum cunku isin bu kismini bilirsen kendisine konusarak yardimci olma gibi bi sansin var
Arkadasligini bitirip bitirmeme konusuna gelirsek bence bu iliskiye olan tepkini olumsuz fikrini kendine yansit ve o kisiyle ve iliskisiyle ilgili konusmak istemedigini kendisine acikca belirt eger bunun uzerine de devam edecekse o zaman arkadasligini bitirebilirsin
Ama bu dünyada hepimiz zaman zaman hatalar yapiyoruz hatalarimizda arkadaslarimiz bizi birakip giderse emim ol dahada bosluga duseriz
Bu durum uzerinden degerlendirme yapma ama bi hatanda kendisine herhangi bi yanlis yapmadigin bi arkadasinin sirf o hatan icin sana sirt dondugunu dudun eempati yap oyle karar ver derim
sen gereken uyarıyı yapmışssın.Günaydınlar, sabah sabah dert ettiğim konu bu başka bir derdim yokmuş gibi. Arkadaşım geçen hafta bu konuyu bana açtı. Üniversiteden hocasıymış. herif bizden tam tamına 28 yaş büyük. Evli bizle yaşıt çoğu çocuğu var.
Başta bana ben evli bir adamdan hoşlandığını söyledi. Ben tepkimi gösterdim. Yapma etme kimseye acımıyorsan kendine acı bunun sonu yok dedim.
Neyse,3 gün önce 5-6 aydan beri birlikte olduklarını söyledi. Şok oldum tepki veremedim. Versem de ne çare kafasına koymuş. Karısıyla mutlu değilmiş görücü usulü evlenmişler de bilmem ne bilindikler laflar.
Arkadaşım her şeyin farkında adaamın boşanmayacağından. Neden boşanmıyormuş çünkü kendisi akademisyen AKADEMİK KARİYERİNE ZARAR GELİRMİŞ! Bak bak 20 senelik karısını boşadı derlermiş. Üniversite hocasında ki zihniyete gel. Baştan aşağıya zihniyetsizlik olaylar.
Elimden gelen bir şeyde yok uyarımı yaptım fakat kendimi vicdanen rahat hissetmiyorum. Sanki bu ilişkiye yeterince tepki göstermiyormuşum da destekliyormuşum gibi. Arkadaşımın bana arkadaşlığına diyecek lafım yok yukarıda Allah var.
Böyle bir ilişkisi olan insanla görüşmem arkadaşlığımı sürdürmem doğru mudur? Sanki vebali benden çıkacakmış gibi hissediyorum... Kendi özel hayatı kendi her şeyin bilincinde bu yüzden arkadaşlığımı bitirmem doğru mudur ?
Okulda olaylar karışmış söylenti çıkmış zaten.Ay ruhu varoş
Müşteri mi arıyorsun ne
Kendisi müşteri bekliyor asıl, hadsiz herif.
Ben olsam okulda söylenti çıkarırdım.
Duyulsun. Herkes bilsin
O da ortalıkta ben muhafazakarım diye gezemesin
Çok seviyorlar allahla prim yapmayı terbiyesizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?