Arkadaşım, evli bir adamla birlikte kendimi iyi hissetmiyorum.

Bakın işte alınmayın ama arkadaşınız normal değil çünkü herkesin harcı değildir hem hocası olacak hem evli olacak hem de babası yaşında olacak.bunu yapan insan size de zarar verir.yarın bir gün bir şey olur BaBing yardım etti der BaBing de biliyordu der sizi de bulaştırmaya çalışır

Her şeyi dedim. Karısıyla koyun koyuna girip bal gibi de sevişiyor diye. Hatta belkide mutsuz bile değildir adam sadece heyecan arıyorda olabilir dedim. Dobra konuştum biliyorum her şeyin farkındayım dedi.

Adam gece ist. gelmiş.Bu da ailesine yalan söyleyip o adam da kalacaktı. Kimde kaldığımı söylesem diye düşünüyodu. Hiç beni bulaştırma dedim.

Adam gece ist. gelmiş.Bu da ailesine yalan söyleyip o adam da kalacaktı. Kimde kaldığımı söylesem diye düşünüyodu. Hiç beni bulaştırma dedim.
Belki ailesine sizde kaldığını söylemiştir bir de siz şimdi beni bulaştırma dediniz ya artık size haber vermeden BaBing de kaldım der.Ailesi bir fün duyar kızımı arkadaşı etkiledi BaBing kafasına girdi onlara yardımcı oldu der.kimse benim kızım elin kelli felli adamıyla yaşadı demez arkadaşının üstüne atar ama dikkat edin

Ya birak bu isleri. Ne muhafazakari. Adam metres tutmus kendine. Evde karisi okulda sevgilisi. Boyle konusup bu kavramlarin icini bosaltmayin!

Aralarında cinsellikte pek yokmuş. Bu adam ne için birlikte aklım almıyor ..

Ya birak bu isleri. Ne muhafazakari. Adam metres tutmus kendine. Evde karisi okulda sevgilisi. Boyle konusup bu kavramlarin icini bosaltmayin!

Benim dediğim bir şey yok farkındaysanız. Bana denenleri söylüyorum. Kendi kendime kavramları insanlara yakıştırmıyorum.
Benim bildiğim muhafazakarlıkta böyle olmaz zaten. Olmamalı. İnandığı sisteme göre vebalinide alır.
Böyle gerizekalıca bir durumdan arkadaşlığımı bitirmek zorunda kalıcam. Benim sorunum bu.

Arkadaşında anormal.
Yerinde olsam soğur uzaklaşır konuşmazdım. Evli biriyle ilişkiyi göze alabilmiş birine güvenmem.Yarın aşık oldum diye senin eşine de bulaşabilir.

Zaten seni dinlemeyecek

benzer bir arkadaşım vardı kopardım bağlarımı. senin gibi kibar kibar uyardım anlamadı. hayat onunsa benimde hayatım bana ait. neden her günümü mide bulantısıyla, rahatsız edici hislerle geçireyim ki. bitir arkadaşlığını o anlar zaten.

Okul yönetimine bildirin ikisini de

Bitir o zaman!

Boyle ahlaksizlar muhafazakar geciniyo bakar misin? Onun acik giyme demis, muhafazakarmis. Resmen dunyanin civisi cikmis ya.

Karini aldat, 30yas kucuk cocugun yasinda kiza goz dik, muhafazakar kisvesi altinda gez.

Sana da bulasmadan bu pislikler, kurtul onlardan. Ben o kizin yuzune tukururdum. Akla ihtiyaci yok onun.

Arkadasinin evli biriyle birlikte olusu zaten basli basina buyuk bir hata ama aradaki 28 yas tamamen ucurum

Ben kendinden yas olarak cok buyuk erkeklerden hoslanan kızların baba eksikligi yasamisligiyla alakali bisey okumustum sencede boyle bi durum soz konusu olabilir mi yada buyuk bir boslukta olmasi

Yoksa normal bi insanın kendinden 28 yas buyuk bir insandan hoslanmasi hic normal degil

Arkadasinin guzellik konusunda takintilari falan var mi kendini cirkin falan hissrdiyorsa yada cevresinden hic kimseden cikma teklifi falan almadiysa kendini hwrkesten eksik jissediyorsa bu bosluktanda kaynakli bisey olabilir

Bunlari soyluyirum cunku isin bu kismini bilirsen kendisine konusarak yardimci olma gibi bi sansin var

Arkadasligini bitirip bitirmeme konusuna gelirsek bence bu iliskiye olan tepkini olumsuz fikrini kendine yansit ve o kisiyle ve iliskisiyle ilgili konusmak istemedigini kendisine acikca belirt eger bunun uzerine de devam edecekse o zaman arkadasligini bitirebilirsin

Ama bu dünyada hepimiz zaman zaman hatalar yapiyoruz hatalarimizda arkadaslarimiz bizi birakip giderse emim ol dahada bosluga duseriz

Bu durum uzerinden degerlendirme yapma ama bi hatanda kendisine herhangi bi yanlis yapmadigin bi arkadasinin sirf o hatan icin sana sirt dondugunu dudun eempati yap oyle karar ver derim

Arkadaşında anormal.
Yerinde olsam soğur uzaklaşır konuşmazdım. Evli biriyle ilişkiyi göze alabilmiş birine güvenmem.Yarın aşık oldum diye senin eşine de bulaşabilir.

Zaten seni dinlemeyecek
Bugün arayıp adam akıllı konuşmam gerek. Etrafındaki arkadaşlarıda nasıl arkadaşsa kıza bide seni kullanıyor boşver parasını ye geç demişler.

Ay ruhu varoş
Müşteri mi arıyorsun ne
Kendisi müşteri bekliyor asıl, hadsiz herif.

Ben olsam okulda söylenti çıkarırdım.
Duyulsun. Herkes bilsin
O da ortalıkta ben muhafazakarım diye gezemesin
Çok seviyorlar allahla prim yapmayı terbiyesizler

Ben kendinden yas olarak cok buyuk erkeklerden hoslanan kızların baba eksikligi yasamisligiyla alakali bisey okumustum sencede boyle bi durum soz konusu olabilir mi yada buyuk bir boslukta olmasi

Baba eksikliği var babasıyla iletişimi sıfır hatta. Bu konudan kendimden pay çıkıyorum.
Erkek arkadaşımla aramda 12 yaş var. Babasız büyüdüm. Acaba kaynaklı olabilir mi diye kendimi sorguladığım oluyor zaman zaman.

Arkadasinin guzellik konusunda takintilari falan var mi kendini cirkin falan hissrdiyorsa yada cevresinden hic kimseden cikma teklifi falan almadiysa kendini hwrkesten eksik jissediyorsa bu bosluktanda kaynakli bisey olabilir

Buda var. Kendini pek beğenmiyor. Uzun sürede ilgi görmeyince kaarşı cinsten sanırım bu adamın 2 ilgisine tav oldu.

sen gereken uyarıyı yapmışssın.
bundan sonrası arkadaşının sorumluluğunda.
onun bu ilişkisiyle ilgili senin ne gibi bir vebalin olabilir.
ha yardım edersin vs. suçla kendini.
ee öyle de bir durum yok.
kendi bilir.
bile isteye sürdürüyor sonuçta.
muhtemelen bir süre sonra aranızdaki diyolog ta etkilenecektir.
arkadaşının özel hayatı da olsa nihayetinde senin ona bakışın saygın vs. etkilenir ister istemez.
konuya mühalil olma,yanında açtırma yeterlidir.
naparsa yapsın

Okulda olaylar karışmış söylenti çıkmış zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…