- 25 Mart 2011
- 995
- 636
- 133
- Konu Sahibi noclearmind
-
Şimdi ben onlarla aymi okulda degilim,o şehir disinda bi yerde okuyor. Ben ailemin yaninda isimde gucumdeyim. Cok olaylara vakıf değilim. anlattığı kadariyla buna dost gibi goruken bi arkadaşı çıkarmış soylentileri x, y hocanin odasina cok girip cikiyor bu ne samimiyet bizde girip cikalim o zaman bu kadar sık gibi laflar çıkmış. Direkt xin y hocayla iliskisi var diye de söylenti çıkmış. Isin garip tarafi diger hocalar olayların ustunu kapamis. Aman bir dedikodu iste vs gibisinden. Ama burdan biri demisti gidip dekanliga soylemem hocalari koruyorlar diye.Okulda dedikodu cikmis, diyorsunuz. Eee hani bu adam kariyeri icin bosanamazdi? Duyulmus zaten okulda, kariyeri nolucak simdi???
yada öğrencisiyle aşk yaşadığı için...arkadaşın kendini yemek yanındaki meze olarak kabul ediyorsa sende boşverayrıca o akademisyen acaba boşandı die laf yaparlar die korkuyorda aldattı die adı çıkınca ne olcak hç düşünmüş mü
Biliyorlar değil. Söylenti dedikodu gibi. İspatlanmış kanıtlanmış bi şey değil. Öğrenciler arasında ki konusmalara bir kaç hocanın kulağına gitmiş sadece.Okulda da herkes biliyomuş ilişkilerini. rektörlüğe şikayet edin atsınlar adamı okuldan.
Öğrenciler arasında dedikodular dönmeye başlamış. X y hocanın odaısna çok gidip geliyor çok samimiler ilişkileri olabilir diye.Okulda dedikodu cikmis, diyorsunuz. Eee hani bu adam kariyeri icin bosanamazdi? Duyulmus zaten okulda, kariyeri nolucak simdi???
Akademisyen olma hayali var zaten. Ama bana direkt demedi, ben bunun için bunla takılıyorum diye. Ama olabilir de. Mantıklı aslında. Çünkü Doktorasınıda o okulda yapmayı düşünüyor.belkı kızın hedefı buyuk tur
okulda kalmayı planlıyordur o da akademısyen olacaktır yatırım yapıyordur bence görusme tabıkı mıllet senı de yoldan cıkmıs kız sanır onla arkadaslık ettıgın için.
Olsun araştırılmalı genede. gerçi benimde üniversiteden hocam öğrenciyken kendisinden yaşça büyük hocasıyla evlenmiş, duyduğumuza göre evliyken aldatmış karısını, boşanmış sonra bunla evlenmiş. şimdi çocukları da oldu babası dede gibiBiliyorlar değil. Söylenti dedikodu gibi. İspatlanmış kanıtlanmış bi şey değil. Öğrenciler arasında ki konusmalara bir kaç hocanın kulağına gitmiş sadece.
21 yasında.Aklı var . .
28 yaşında koskoca kadın . .
Uzak dur böyle arkadaş olmaz olsun. .
21 yasında.
adam 28 yas büyük. Hocası sevgilisi her neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?