Arkadaşım, evli bir adamla birlikte kendimi iyi hissetmiyorum.

Okulda dedikodu cikmis, diyorsunuz. Eee hani bu adam kariyeri icin bosanamazdi? Duyulmus zaten okulda, kariyeri nolucak simdi???

belkı kızın hedefı buyuk tur
okulda kalmayı planlıyordur o da akademısyen olacaktır yatırım yapıyordur bence görusme tabıkı mıllet senı de yoldan cıkmıs kız sanır onla arkadaslık ettıgın için.

Okulda dedikodu cikmis, diyorsunuz. Eee hani bu adam kariyeri icin bosanamazdi? Duyulmus zaten okulda, kariyeri nolucak simdi???
Şimdi ben onlarla aymi okulda degilim,o şehir disinda bi yerde okuyor. Ben ailemin yaninda isimde gucumdeyim. Cok olaylara vakıf değilim. anlattığı kadariyla buna dost gibi goruken bi arkadaşı çıkarmış soylentileri x, y hocanin odasina cok girip cikiyor bu ne samimiyet bizde girip cikalim o zaman bu kadar sık gibi laflar çıkmış. Direkt xin y hocayla iliskisi var diye de söylenti çıkmış. Isin garip tarafi diger hocalar olayların ustunu kapamis. Aman bir dedikodu iste vs gibisinden. Ama burdan biri demisti gidip dekanliga soylemem hocalari koruyorlar diye.

Ah öyleleri bi bana denk gelse asla asla asla evli bir erkeğe bakmadım yanlış birsey sezersem karısına bakıp konuşurum felen asla rahatsız etmem esini bu ne elalem çığır açmış Allah ıslah etsin!!!

cok üzücü bir durum bir genç kızın saniye saniye hayatını bitirmesi...Düşmeyen kalkmayan bir allah inşallah doğru yolu bulur.

Seni huzursuz eden hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin
senin hayatın ama ben bu durumdan hoşnut değilim benim de kendimi kötü hissetmeme sebep oluyorsun araya mesafe girmesi az görüşmek daha iyi olucak de
umarım hatasından döner

arkadaşın kendini yemek yanındaki meze olarak kabul ediyorsa sende boşver ayrıca o akademisyen acaba boşandı die laf yaparlar die korkuyorda aldattı die adı çıkınca ne olcak hç düşünmüş mü

Uzak dururdum o zihniyetteki insandan ark.olamazdi hocadanda nefret ederdim

Okulda da herkes biliyomuş ilişkilerini. rektörlüğe şikayet edin atsınlar adamı okuldan.

Öyle arkadaştan zarar gelir bence siz uzak durum gitsin kendi hayatında ne yaşarsa yaşasın. Size bulaşmasın. Her koyun kendi bacağından hesabı. Ateşe giderken sizi se yanında götürmesin. İyi ve temiz arkadaşlıklar biriktirin.

Okulda da herkes biliyomuş ilişkilerini. rektörlüğe şikayet edin atsınlar adamı okuldan.
Biliyorlar değil. Söylenti dedikodu gibi. İspatlanmış kanıtlanmış bi şey değil. Öğrenciler arasında ki konusmalara bir kaç hocanın kulağına gitmiş sadece.

Öğrenciler arasında dedikodular dönmeye başlamış. X y hocanın odaısna çok gidip geliyor çok samimiler ilişkileri olabilir diye.
Bİ kaç hocanın kulağına gitmiş. Olmaz öyle şey diye konu kapanmış.

Akademisyen olma hayali var zaten. Ama bana direkt demedi, ben bunun için bunla takılıyorum diye. Ama olabilir de. Mantıklı aslında. Çünkü Doktorasınıda o okulda yapmayı düşünüyor.

Öğrenci milleti bir şey duyarsa zaten sakız günü uzatırlar. Demek ki adamın kariyer umrunda değil çünkü biri öğretmenin odasına bir kereden fazla girerse zaten adı çıkar ki öğrenciler arasında. En azından biz çıkartırdık

Biliyorlar değil. Söylenti dedikodu gibi. İspatlanmış kanıtlanmış bi şey değil. Öğrenciler arasında ki konusmalara bir kaç hocanın kulağına gitmiş sadece.
Olsun araştırılmalı genede. gerçi benimde üniversiteden hocam öğrenciyken kendisinden yaşça büyük hocasıyla evlenmiş, duyduğumuza göre evliyken aldatmış karısını, boşanmış sonra bunla evlenmiş. şimdi çocukları da oldu babası dede gibi

Aklı var . .
28 yaşında koskoca kadın . .
Uzak dur böyle arkadaş olmaz olsun. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…