Arkadaşım, evli bir adamla birlikte kendimi iyi hissetmiyorum.

Ben 36 yaşındayım, 50 yaşındaki adam bana göre bile dede, siz 20 yaşındasınız, inanılır gibi değil.
Arkadaşlığını bitir, çamuru sana da değer.

Bir insanı uyarırsın, kendince ve genel olarak da ahlaken yanlış olanları anlatırsın. Bunu bir arkadaş olarak yapman gerekir ve yapmışsın da.

Kocaman insanlarsınız. Arkadaşın kimsenin lafıyla o adamdan ayrılmayacak.
Evli adamla ilişki yaşayan insanlar gördüm.
Hepsi kör gibi her şeye gözlerini kapatıp ilişkilerini sürdürdü. Kimseyi de dinlemediler.
Çok tutkulu ve gözlerinde büyütür bir şekilde yaşıyorlar ilişkilerini böyleleri. Adamlar inanılmaz ilgili davranıyor falan. Hele ki bir de statü sahibi ve paralı olunca iyiyce körükleniyor o aşk duygusu sanırım.

Arkadaşlığını keser misin, mesafe mi koyarsın sana kalmış ama o seni dinlemez buna emin ol. Mani olamazsın.
İnsanlar sonu olmayan bir şeyin içinde zaten uzun süre kalmaz. Mutlaka sonunda kopacak, bitecek.
Kazık yemek en güzel derstir her zaman.
Kendisi yaşayıp görecek. Görmeden bırakmayacak. Buna eminim.

ben olsam o akademisyen denen tipi sikayet ederdim once. kanit bulamazlar bisey yapamazlar ama adinin kirlendigiyle kalir, oda yeter.
ogrencileriyle iliski yasamak suctur zaten.

gerçekten sevmiyor arkadaşınızı akedemisyen hoca diye düşünüyorum.boşluklarını kız arkdaşınla geçirmeye çalışıyor sadece.eğer arkadaşınızı sevseydi kesınlikle boşanırdı eşinden .bahane uyduruyor akademk karıyerı ıcın neymışte boşanamazmış geçin bunları .kız arkdaşına, o adam seni kullanıyor ihtiyaclarını gıdermek ıcın senınle bırlıkte olduguna ınandırmaya bak .bırak sen umursama zamanla arkadaşından zaten soğursun.onların ılıskısı anca yatakta olur canım adamın nıyetı başka olmaz.

Benimde vardi boyle bitane arkadasim ama kardes gibiydi bi gun bu da bana geldi evli adamdan hoslaniyorum diye adamı gordugum yerde daldım direk sen utanmiyo musun kızları kandirmaya diye arkadasimin annesine anlattim adaminda karisina anlattim arkadasimin annesi evden 1 hafta cikarmadi o serefsizin karisi napti bilmiyorum ve hep tesekkur eder arkadasim iyiki varsin diye demem o ki iyi bir arkadasliginiz varsa irtibatini kesme iliskisini bitirmek icin elinden geleni yap

Ne diyeyim? Severim hâla daha kendisini. Allah yardımcısı olsun.

Amin benimde arkadaşlarım oldu öyle ama belli çizgileri geçince bağı kopardım hele biri vardı örnek vereyim arkadaşın sevgilisinin arkadaşları ile sıra ile yattı evli mevli fark etmiyor direk kestik selamı sabahı öğrendiğimizde. Ve bir yerlrrde başlarını belaya sokuyorlar gerçekten

Sen elinden geleni yapmışsın canım ben olsam daha karışmam kendi düşen ağlamaz.

Adam da bir çirkin bir çirkin.
Eleştirmek istemezdim ama :/

Arkadaşım yazmış yeni gördüm. Bi ilaç ismi sormuş bana bu ne diye. Adamın cebinde mi ne bulmuş.
Bende o ne ya ne bilim dedim. Sertleştiriciymiş dedi sonra bana. Ee normal kaç yaşında adam gerekli tabi (!) dedim. Umarım ince mesajımı anlamıştır.
Banane lan onun sertleştiricisinden diyemedim. Ay kusacam yığılıcam bi yerlere. Adamın cinsel performansını beğendi bağlandı diye düşünmüştüm ama o da vasat yerlerde. Adamın neresinden tutsak elimizde kalır. Bizim kız mal mal davranıyor.

Desteksiz eyleme giremiyor adam ama arkadaşının çıkarı olmasa o adam ile işi olmazdı canım görevini yaptın kenara çekil tekrar söylüyorum tatlım

Ben olsam adamın her görüşümde aklıma gelir çok gülerim
Gün içinde koridorda gezinen hocaların cinsel yönlerini bilmekte ayrıca çekilmez ve mide bulandırıcı:) yahu adama hoca diye tam saygı duyucan
Aklına ruhsuz kalmış seyi gelcek

Neyse yorumum şudur ki su testisi su yolunda kırılır
Arkadaşının yoluda sonuda belli
Senin yapabiliceğin birsey yok

İlk basta sunu uyariyim canim Allah yukarda degildir heryerdedir Allah mekandan munezzehtir.. İkincisi bu arkadasinizla asla gorusmeyin ne kadar tepki verirseniz verin eger hala onunla gorusmeye devam ederseniz sizin hic bir sozunuzu takmaz bence tamamen kesin iliskinizi . evli bi adamla yazik yaa hepimizin kocasi var yazik degilmi evdeki kadina?ben gider karisina soylerdim

Yahu kız çokta mutlu anlamadım ki. Piskolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum.

O zaman çozum çok basit görüşme gitsin kendini çek gerisi gelir zaten , ilkokul arkadaşın diye ölene kadar görüşmek zorunda değilsin ki , kafana uymuyorsa neden arkadaslligini devam ettiresin

Yahu kız çokta mutlu anlamadım ki. Piskolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum.

O zaman çozum çok basit görüşme gitsin kendini çek gerisi gelir zaten , ilkokul arkadaşın diye ölene kadar görüşmek zorunda değilsin ki , kafana uymuyorsa neden arkadaslligini devam ettiresin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…