- 21 Mart 2016
- 1.705
- 2.315
- 133
- Konu Sahibi noclearmind
-
Çeyrek yazacaktım ya kimse de dememiş şimdiye kadar
Kendimi ele verdimValla siz demeseniz ben farketmezdim şu an onu. Asır olarak nitelemenize koptum ben
Günaydınlar, sabah sabah dert ettiğim konu bu başka bir derdim yokmuş gibi. Arkadaşım geçen hafta bu konuyu bana açtı. Üniversiteden hocasıymış. herif bizden tam tamına 28 yaş büyük. Evli bizle yaşıt çoğu çocuğu var.
Başta bana ben evli bir adamdan hoşlandığını söyledi. Ben tepkimi gösterdim. Yapma etme kimseye acımıyorsan kendine acı bunun sonu yok dedim.
Neyse,3 gün önce 5-6 aydan beri birlikte olduklarını söyledi. Şok oldum tepki veremedim. Versem de ne çare kafasına koymuş. Karısıyla mutlu değilmiş görücü usulü evlenmişler de bilmem ne bilindikler laflar.
Arkadaşım her şeyin farkında adaamın boşanmayacağından. Neden boşanmıyormuş çünkü kendisi akademisyen AKADEMİK KARİYERİNE ZARAR GELİRMİŞ! Bak bak 20 senelik karısını boşadı derlermiş. Üniversite hocasında ki zihniyete gel. Baştan aşağıya zihniyetsizlik olaylar.
Elimden gelen bir şeyde yok uyarımı yaptım fakat kendimi vicdanen rahat hissetmiyorum. Sanki bu ilişkiye yeterince tepki göstermiyormuşum da destekliyormuşum gibi. Arkadaşımın bana arkadaşlığına diyecek lafım yok yukarıda Allah var.
Böyle bir ilişkisi olan insanla görüşmem arkadaşlığımı sürdürmem doğru mudur? Sanki vebali benden çıkacakmış gibi hissediyorum... Kendi özel hayatı kendi her şeyin bilincinde bu yüzden arkadaşlığımı bitirmem doğru mudur ?
Ne diyeyim? Severim hâla daha kendisini. Allah yardımcısı olsun.Bir yerden sonra başlarına bela alıyor zaten biri musallat oluyor vs
Ne diyeyim? Severim hâla daha kendisini. Allah yardımcısı olsun.
Arkadaşlığını bitirme ama yaptığının yanlış olduğunu sürekli söyle ikaz et hatta aranıza mesafe koy. şunu da anlamıyorum hadi aşık oldun kendine engel olamadın, hadi bi derece kabul edilebilir diyelim. 30 yaş büyük bi adamla ne işin var be kızım kokmuş herifin neyinden etkilendinkarısından da boşanmayacakmış bide, amacı cok belli işte senle iki yatıp köşeye atacak
Arkadaşım yazmış yeni gördüm. Bi ilaç ismi sormuş bana bu ne diye. Adamın cebinde mi ne bulmuş.
Bende o ne ya ne bilim dedim. Sertleştiriciymiş dedi sonra bana. Ee normal kaç yaşında adam gerekli tabi (!) dedim. Umarım ince mesajımı anlamıştır.
Banane lan onun sertleştiricisinden diyemedim. Ay kusacam yığılıcam bi yerlere. Adamın cinsel performansını beğendi bağlandı diye düşünmüştüm ama o da vasat yerlerde. Adamın neresinden tutsak elimizde kalır. Bizim kız mal mal davranıyor.
Arkadaşım yazmış yeni gördüm. Bi ilaç ismi sormuş bana bu ne diye. Adamın cebinde mi ne bulmuş.
Bende o ne ya ne bilim dedim. Sertleştiriciymiş dedi sonra bana. Ee normal kaç yaşında adam gerekli tabi (!) dedim. Umarım ince mesajımı anlamıştır.
Banane lan onun sertleştiricisinden diyemedim. Ay kusacam yığılıcam bi yerlere. Adamın cinsel performansını beğendi bağlandı diye düşünmüştüm ama o da vasat yerlerde. Adamın neresinden tutsak elimizde kalır. Bizim kız mal mal davranıyor.
Ben olsam adamın her görüşümde aklıma gelir çok gülerimArkadaşım yazmış yeni gördüm. Bi ilaç ismi sormuş bana bu ne diye. Adamın cebinde mi ne bulmuş.
İlk basta sunu uyariyim canim Allah yukarda degildir heryerdedir Allah mekandan munezzehtir.. İkincisi bu arkadasinizla asla gorusmeyin ne kadar tepki verirseniz verin eger hala onunla gorusmeye devam ederseniz sizin hic bir sozunuzu takmaz bence tamamen kesin iliskinizi . evli bi adamla yazik yaa hepimizin kocasi var yazik degilmi evdeki kadina?ben gider karisina soylerdimGünaydınlar, sabah sabah dert ettiğim konu bu başka bir derdim yokmuş gibi. Arkadaşım geçen hafta bu konuyu bana açtı. Üniversiteden hocasıymış. herif bizden tam tamına 28 yaş büyük. Evli bizle yaşıt çoğu çocuğu var.
Başta bana ben evli bir adamdan hoşlandığını söyledi. Ben tepkimi gösterdim. Yapma etme kimseye acımıyorsan kendine acı bunun sonu yok dedim.
Neyse,3 gün önce 5-6 aydan beri birlikte olduklarını söyledi. Şok oldum tepki veremedim. Versem de ne çare kafasına koymuş. Karısıyla mutlu değilmiş görücü usulü evlenmişler de bilmem ne bilindikler laflar.
Arkadaşım her şeyin farkında adaamın boşanmayacağından. Neden boşanmıyormuş çünkü kendisi akademisyen AKADEMİK KARİYERİNE ZARAR GELİRMİŞ! Bak bak 20 senelik karısını boşadı derlermiş. Üniversite hocasında ki zihniyete gel. Baştan aşağıya zihniyetsizlik olaylar.
Elimden gelen bir şeyde yok uyarımı yaptım fakat kendimi vicdanen rahat hissetmiyorum. Sanki bu ilişkiye yeterince tepki göstermiyormuşum da destekliyormuşum gibi. Arkadaşımın bana arkadaşlığına diyecek lafım yok yukarıda Allah var.
Böyle bir ilişkisi olan insanla görüşmem arkadaşlığımı sürdürmem doğru mudur? Sanki vebali benden çıkacakmış gibi hissediyorum... Kendi özel hayatı kendi her şeyin bilincinde bu yüzden arkadaşlığımı bitirmem doğru mudur ?
Yahu kız çokta mutlu anlamadım ki. Piskolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum.
Yahu kız çokta mutlu anlamadım ki. Piskolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?