Arkadaşım evli biri ile evlendi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duruşunuz için tebrik ederim.

Benimde bir arkadasım vardı. İki çocuklu ve evli biriyle aşk yaşamaya başladı. Çünkü adamın maddi durumu iyiydı kendisinin ki kötü. Adam yaşca büyüktü. Bir keresinde doğum gününde arkadaşıma araba almıştı. Düğün yaptı gelinlik giydı ama sadece kuma ve metres oldu.

Velhasıl kadın iki sene boşanmadı. Mal mülk ne varsa aldı sonra adamı boşadı. Ohh iyi yaptı orası ayrı.

Arkadasım o adamdan iki çocuk yaptı, kirada oturuyorlar, altındaki arabayı da satmak zorunda kaldı. Adamın işleri bozuldu. Şimdi babası yaşında ki adamla geçinip gidiyor.

E Allah'ın tokadı yok tabı ohh olsun. İki çocuklu kadının ahını almasaydı o da.

Demem o ki ilahi adalet.

Son 8 yıldır görüşmüyorum şimdi ne mok yiyor bilmem.

para her şeyi kapatıyor işte, ünlülere şaşırmazken buna neden şaşırıyorsunuz ki?

normalleşti işte her şey. ne günlere gidiyoruz yarabbim.

Onun yanlışı, onun günahı, Allah affetsin akıl fikir versin çok da yanlış
Ya sen?
15 senelik dostuna TÜ KAKA dedirtecek ve şuan ayıplanmasını isteyecek kadar kötüsün.

Evli çocuklu olduğunu bile bile kızlarını veren aileye ne demeli. arkadaşınıza ne demeli diyeceğim ama denilecek şeyler belli. Resmen paraya satılmış herşey Şeref, haysiyet, akıl fikir. Sizi tebrik ediyorum duruşunuzdan dolayı insan nasıl o üç çocuğu bile bile içine sindirip Yok sayabilirki gerçeği. Rabbimin adaleti büyüktür yaşattığını yaşamadan gitmez o duyguyu öğrenir arkadaşınızda.

Keske dugun salonlari nufus mudurluklerine falan baglansa. Anca o zaman cocuk gelinler kurtulur,ikinciye ucuncuye “evlenmeye” calisan uckur meraklilarinin onune gecilir.

Arkadaşlarınızda az midesiz değilmiş . Biz kadınlar buna dur demezsek böylesini dışlamazsak daha çok görürüz bunları .siz bence uzaklaşmaya bakın arkadaşlarınızdan.

Siz doğru yoldasınız

Unutun o arkadaşı

Sonra gelir sen haklıymışsın diye kapına ama iş işten geçer

Evet herkesin kendi tercihi, evet, herkes razı kendi hayatları.
Kendimi yerinize koyuyorum; 15 yıllık arkadaşlığımı bir çırpıda siler miydim? Evet silerdim.
Her tercihe saygı da duymam, ilişkide herkes haberli ve razı diye de normal karşılamam.
Paraya, ahlaki duruşunu takas edebilen biriyle işim olmaz, yanımdaki varlığını kendime hakaret sayarım.

ben de sizi çok takdir ettim, düzgün karakterli birisiniz ve vicdanlisiniz da.
pişman olacak arkadaşınız ama geriye ne gençliği kalacak ne ekonomik özgürlüğü, üstelik çevresinde kimse de olmayacak. Allah akıl fikir versin ne diyelim
üzmeyin kendinizi boş yere

Vallahi ben sizi tebrik ediyorum cani gonulden. Çok dogru yapmışsınız. Dost olmussunuz arkadaşınıza.
Ben olsam gorusmezdim. Evine hicbir suretle gitmezdim. Arkadasinizin resmen bedenini satarak eve giren o pis parayla alinmis hicbirseye dokunmaz bir bardak sularini icmezdim.
Arkadasinizin kuma oldugu adamin yarın oburgun size de sarkmayacagi ne malum? Edepli iffetli bir adam olsaydi zaten evinde otururdu. Belli ki değil. Diyelim ki görüştünüz, bu adam size sarkti sizi beğendi. Kime ne laf anlatabilirsiniz.
En başta esiniz istemiyordur görüşmenizi. Benim eşim istemezdi. Ben de eşim goruscek olsa gorusmesini istemezdim. Çünkü böyle edepsiz insanlarin zarari sadece kendilerine değil. Sizinle konuşarak sohbet ederek kendi igrancliklerini normallestirir bu insanlar. Bir bakarsiniz ki siz de bu edepsizliklere çok da yanlis gozle bakmiyor olmuşsunuz.
Dedigim gibi, kesinlikle evine gitmeyin. Yetimin hakkinin olduğu o parayla alınan hicbirseye elinizi sürmeyin. Evinize sakin çağırmayın.
İlla gorusecek olursanız da dışarıda, hep gittiginiz bir mekanda, evliligi hakkinda hicbirsey konusmayacaginizi soyleyip yarım saat ayırabilirsiniz. O da siz çok uzuldugunuz için. Bence onu bile yapmayin.
Kotu insanin kokusu her yerde kötüdür, ve oldugu yeri kokutur.

Yok artık dünyada adammı kalmamıs.o kadına bunu yapan 2 gün sonra onada yapar.etme bulma dünyası.o arkadasınızla konusmayı kesmenizde cok iyi olmus.

Onu o adama veren aileye ne demeli?
Yapıcak bişey yok,sizde kafanıza takmayın herkes seçimini yapmış görüşmeyin engelleyin gitsin

Ben boyle yasayan,daha dogrusu yasayabilen insanlara hayret ediyorum. Korkmuyorlar demek ki. Annem hep der ki bir kotuluk yaparken korkarsan basin beladan kurtulmaz,eger korkmadan yersen birilerinin hakkini o zaman hic bir zarar gormezsin diye,hakli bence. Ben birak elalemin kocasini elinden almayi yolda delikli kurus bulup da cebime atsam bin mislini odemek zorunda kalirim. Neden cunku korkarim kul hakkindan. Korkmayana bir mok olmuyor. İnsanlar hic bir seyden cekinmez oldu,rahat rahat bir baskasinin hayatina elini dilini uzatabiliyor. Ve sonuc,mutlular

Gercekten dunya uzerindeki adaleti sorguluyorum boyle seyler duyunca

Parası olan adamlara gün doğdu.. Kadınlık da hiç olmadığı kadar ayağa düştü..
Hiç şaşırmadım.. Kendi parasını kazanıp ayakları üzerinde durmaya üşendiği için erkeklerin her türlü hakaretine, aşağılamasına, ihanetine eyvallah eden kadın sayısında artış var.. Kendi parasını kazanıp imkan olduğu halde koca olsun başımda dursun kafası da cabası. Bence bir fark yok...
Ben de görüşmezdim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…