yok artıkBizim sadece yan binamızda 2 kadınla yaşayan 3 kişi vardı. En yakın arkadaşımın da evde üvey annesi var.
Yanı bildiğiniz 2 kadınla aynı evde yaşıyor insanlar.
50 yaşını geçmiş tabi bunlar.
Gençlerin de aynı hatalara düşmesi çok feci.
Hatta adamın kuma getirdiği kadın eşinin teyzesinin kızı :/
Arkadaşımın üvey annesiyle olan hikaye ise akıllara zarar.
Olayı normalleştirmek istemiyorum ama kabullenen kadınlar var maalesef.
Ev falan aldırıp kendini garantiye almadan kuma gitmiyor kadınlar.Kuma dediğime bakmayın sözümona modern geçinen birçok kadın yapıyor bunu.Teyzemin komşusu da kendisine ev ,a raba ve ailesine ev aldırıp öyle evlenmişti 2. eş olarak tabii evlenmek tabiri pek uygun değil.Adamın eşi başka bir şehirdeydi.O da konu sahibinin arkadaşı gibi ben olmasam başkası olacak diyormuş.Ki bu kadın hemşireydi.Yani mesleği olan çalışan bir kadındı.Diyelim ki bu ilişkideki 3 kişinin de çıkarları var , nikahlı kadın nikahına güveniyor olabilir,sen neyine güvendin diye sormazlar mı adama?Telli duvaklı gelin olunca evli olunuyor mu yani? Burada haline acınan esas kadından çok daha beter bir pozisyonda arkadaşınız aslında..
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.
Ben adamın karısına takıldım nasıl kabul etmiş anlamadim şuan
Bizim ailedede oldu ama bayag olay çıktı kimsede kabul etmedi ilk eşle yani
resmi nikah deil galba canim zottirikten göz boya kuma olarak gitmis arkadasi :/ ah gencliklerine yazik eden kizlar ahevli adam birdaha nasıl evlendi???????
Yaklaşımınızı beğenmedim. Kadına zaten hakkı olan parayı verdiğine nasıl emin oluyorsunuz? Varsayalım şerefs*z parayı veriyor, zaten kadının hakkı. Boşanmış olsa kadın adamın donuna kadar soyabilir, çünkü ortada alenen aldatma var. Hemde düğünlü müğünlü göstere göstere...Adamın karısı kabullenmiş, akrabaları düğüne gelmiş. Kız razı ailesi razı. E ülkemizde kültürü de var kuma. Adam kumasina ayrı ev açmış daha ne istiyorsunuz.
Ben bunların iki kadını aynı yatakta isteyen versiyonunu da biliyorum akıllara zarar. Ben olsam tepki göstermezdim çünkü herkes razı. Ilk karısına üzülüyorsunuz ama bence kadın şuan daha mutlu. Kim bilir adamın ne huyları vardı çekiyordu. Şimdi adamla işi gücüyle uğraşmıyor parasını yiyor çocuklarını buyutuyor. Hayatta neler göreceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?