Arkadaşım evli biri ile evlendi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
adam ağa gibi her kadından bir çocuk. adam arkadaşınıza değil de kadın nüfusuna göz koymuş.oltaya gelenlerle evleniyor.

Yanlışı bir yanlışla örtmek?

Sen dik duruşundan taviz verme arkadaşım, evine gitsen “bakın arkadaşlarım da benden yana, beni haklı görüyorlar” olarak yansıtılacak.
Dertsiz başa dert resmen.

Reactions: csi
Ben sanirim en kotu animda yanimda olan insani ne yaparsa yapsin silemezdim. Ben de onaylamazdim, uyarirdim ama sonucta onun hayati. Evine gitmemek esiyle tanismamak yani iliskisine mudahil olmamak gibi sirlar cizerdim. Ilerde de zorluk yasayacagini dusunuyorum. Bu kadar sevdigim bir arkadasimin o zor gunlerinde yalniz kalmasini istemezdim.

ar namus kalmadı resmen kanım dondu okuyunca..
evlerden uzak....

İnanılır gibi değil ne günlere kaldık ... Bu forumda daha neler okuyacağız acaba ???
Kınamaktan da korkuyor insan ya başıma gelirse diye .. Evlerden Irak . Arkadaşınız para için kendini satmış adamda da ne işkembe varmış düğün kına yapmış metresine . Karısı da boşamamış . Ahlak anlayışımız iyice çökmüş hepimize geçmiş olsun ... Allah böyle kadınlardan korusun yuvamızı ...

İyi de en son kadına hak ettiğini bulursun demişsin daha nasıl çağırıyo seni hala.
Ben olsam gitmem de görüşmem de.
Çagırmamda.

yok artık

Bu tur insanlarla arkadasliklarinizi surdurmeyin
Basindan iletisiminizi kesmeniz gerekirdi bence.
Kimseyi dogru yola iteleyecek zamanda yasamiyoruz
Simdi tutup birine kocan seni aldatiyor desen tutup kocamda mi gozun var diyor
Karismam etmem hak yerini bulur

Ev falan aldırıp kendini garantiye almadan kuma gitmiyor kadınlar.Kuma dediğime bakmayın sözümona modern geçinen birçok kadın yapıyor bunu.Teyzemin komşusu da kendisine ev ,a raba ve ailesine ev aldırıp öyle evlenmişti 2. eş olarak tabii evlenmek tabiri pek uygun değil.Adamın eşi başka bir şehirdeydi.O da konu sahibinin arkadaşı gibi ben olmasam başkası olacak diyormuş.Ki bu kadın hemşireydi.Yani mesleği olan çalışan bir kadındı.

Adamın karısı kabullenmiş, akrabaları düğüne gelmiş. Kız razı ailesi razı. E ülkemizde kültürü de var kuma. Adam kumasina ayrı ev açmış daha ne istiyorsunuz.
Ben bunların iki kadını aynı yatakta isteyen versiyonunu da biliyorum akıllara zarar. Ben olsam tepki göstermezdim çünkü herkes razı. Ilk karısına üzülüyorsunuz ama bence kadın şuan daha mutlu. Kim bilir adamın ne huyları vardı çekiyordu. Şimdi adamla işi gücüyle uğraşmıyor parasını yiyor çocuklarını buyutuyor. Hayatta neler göreceğiz...

Valla ben hic inanmiyorum dostluga,mostluga oyle seyler yok kalmadi artik
Paran varsa dostun olur. Bir hata yap o dost dedigin de seni bi kalemde siler.ya da menfaatine ters düşecek birsey yap söyle.. Herkes kendi derdinde ve kendi menfaatinde onun icin kimseyle samimi olmamak lazım.
Illaki insanın arkadaşı olur da. O bile sınırlı olmalı
Ben kimseye yuz vermiyorum ve kimseyle görüşmüyorum kafam rahat. Yani 15 sene 20 sene falan hikaye.
Hic canınızı sıkmayın boyle ahlaksızı dusunmeyin bile tabi evine gitmeyin ne isiniz var metresin teki zaten.
Silin gitsin ne hali varsa görsün

Ben adamın karısına takıldım nasıl kabul etmiş anlamadim şuan

Bizim ailedede oldu ama bayag olay çıktı kimsede kabul etmedi ilk eşle yani

Evlendi denmez sonuçta nikah yok ortada adam çok seviyorsa boşansaymış öyle evlenselermiş dicek bişey bulamadım

Ben adamın karısına takıldım nasıl kabul etmiş anlamadim şuan

Bizim ailedede oldu ama bayag olay çıktı kimsede kabul etmedi ilk eşle yani

Benim iki kardes ogrencim vardi gecen sene. Baktim bir gun iki kadin geldi okula almaya. Ama bildigin kol kola gule konusa. Cocuklardan biri birine anne diyo oburu digerine. Sonradan ogrendim ki baba bir anne ayri kardeslermis. Kumaymis digeri :) o zamandan beri ben artik sasirmiyorum.

Kuma giden kiz yalniz kalmaz paraniz varsa ne olursaniz olun yalniz kalmazsiniz kimler neler yapti yalniz mi kaldi.

Sana bunu yapan yarin seni de aldatir diyenler adamin zaten iki zevcesi var yani aldatiyor hali hazirda ki kizda sevmiyordur ki aldatsa umursamaz para var mi tamam onemli olan odur.

Ben olmasa baskasiyla yapicak nasil bir kendini kandirmadir o zaman her turlu kotulugu yapalim nasil olsa biri yapicak di diyelim..

Zaten o hareketi yapmamak seni sen yapar.

Son düzenleme:
Yaklaşımınızı beğenmedim. Kadına zaten hakkı olan parayı verdiğine nasıl emin oluyorsunuz? Varsayalım şerefs*z parayı veriyor, zaten kadının hakkı. Boşanmış olsa kadın adamın donuna kadar soyabilir, çünkü ortada alenen aldatma var. Hemde düğünlü müğünlü göstere göstere...

Parasını yiyor ifadesi hiç hoş değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…