Yaklaşımınızı beğenmedim. Kadına zaten hakkı olan parayı verdiğine nasıl emin oluyorsunuz? Varsayalım şerefs*z parayı veriyor, zaten kadının hakkı. Boşanmış olsa kadın adamın donuna kadar soyabilir, çünkü ortada alenen aldatma var. Hemde düğünlü müğünlü göstere göstere...
Parasını yiyor ifadesi hiç hoş değil
Arkadaşım bu adam ile evlendi. Yanlış okumadınız. Bildiğiniz düğün yapti. Kına gecesi yaptı. Ben ve bir arkadaşım gitmedik ama diğer iki arkadaş yalnız burakmayalim deyip gittiler.
.
şu yüzden bir söz var bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.HERKESİN KENDİ HAYATI SONUÇTA. YANLIŞ YAPIYORSA KENDİNE YAPIYOR. SANA UCU DOKUNMUYORSA SEN NİYE PROBLEM EDİYORSUN Kİ ?
Ev falan aldırıp kendini garantiye almadan kuma gitmiyor kadınlar.Kuma dediğime bakmayın sözümona modern geçinen birçok kadın yapıyor bunu.Teyzemin komşusu da kendisine ev ,a raba ve ailesine ev aldırıp öyle evlenmişti 2. eş olarak tabii evlenmek tabiri pek uygun değil.Adamın eşi başka bir şehirdeydi.O da konu sahibinin arkadaşı gibi ben olmasam başkası olacak diyormuş.Ki bu kadın hemşireydi.Yani mesleği olan çalışan bir kadındı.
Kiyamet is loading....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?