Arkadaşım evli biri ile evlendi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bilmem ne bağımlısı adamlar ölüp gitsin de feraha kavuşalım artık!!!
Tahminimce eski eş hem adam zengin diye hemde boşayıp da nikahı yeniye kaptırmamak için boşanmamış. Birde kadından dinlemek lazım. Sorun kocada ve kumada. Siz çok iyi yapmışsınız görüşmemekle..

Burada arkadas desteklemiyor.
Onlarin bakis acisi bu sadece parayi degil gucu de seviyorlar o adamin esi diye tum kapilar acilir mesela bosanmak istemez bu onlarin yaptigi sizin kafanizla kalbinizle cok farkli onlarinki..

Arkadaşınız ve adam (kocası diyemeyeceğim) zaten ahlaksız ama nikahla eşe daha da bir şaşırdım ben. Para için katlanıyordur falan denilmiş ama kadın boşanma davası açsa kocasının onu aldattığını gösterecek bir sürü kanıtı var valla donuna kadar alır, hem bu pislik adamdan kurtulur hem de çocuklarına gül gibi bakar kafasını dinler. Yani büyük konuşmayayım Rabbim düşmanımın başına vermesin ama ben böyle bir adamla kağıt üzerinde bile olsa evli kalamazdım hele onunla aynı yatağa asla giremezdim.

Konu sahibi bence görüşmemekle iyi etmişsiniz. İnsan kafa yapısına, ahlak anlayışına bu kadar ters biriyle arkadaşlık yapamaz bence. Şimdi adım atsanız bile ilerde illaki bir yerden falso verir devam etmez bu arkadaşlık.

HERKESİN KENDİ HAYATI SONUÇTA. YANLIŞ YAPIYORSA KENDİNE YAPIYOR. SANA UCU DOKUNMUYORSA SEN NİYE PROBLEM EDİYORSUN Kİ ?

Konuyu görünce göz yuvalarım yerinden fırladı, ekran yüzüme yüzüme iki üç çarptı gitti geldi
Vay arkadaş anaya babaya ailelere bak sen, fakir olsa kumalık olur adam zengin diye ''zaten evli değiller'' olmuş... Nasıl çalışıyor kafalar maşallah

sana tavsiyem arkadaşınla iletişimi kes, muhtemelen parası için evlendi, hoş yuva yıkan insan, ettiğini bulur umarım...

Resmi nikahi da yok neyine güvenip adamla dugun dernek evleniyorsa. Adamin karisinin yerinde olsam inada vermem nikahi yillarca nikahsiz yasasin adamla da gorsun. Birak konusma hayatim ne isin var oyle arkadasla. Bugun baskasinin kocasini yarin senin kocani boyle insanlara guven olmaz. Yazik bir de 3 cocuklu adamla olacak is mi biz kadinlar bazen gercekten cok acimasiz ve hain oluyoruz

evli biri ile tekrar evlenemezsin dugun kina yapman evlendigin anlamina gelmez. kutlama ile dost hayatina adim attigin anlamina gelir.
bizim evlilik zaten cocuklar icin karim beni bosamiyor klasik yalan.
en dogrusunu yapiyorsun sen birazda vicdaninin sesi olmussun onu susturmaya calisiyor seninle de barisarak

Adamın karısı biliyor kız biliyor aileler biliyor. Bu durumda ortada bi kandırma yok herkesin kendi dünya görüşü doğuda bu şekilde yaşayan çok fazla aile var. Ha size uymaz görüşmezsiniz o ayrı ama yargılamak size düşmesin dert sizin derdiniz değil çünkü arkadaşınıza sayalım diye açmışsınız konuyu resmen

Arkadaşım bu adam ile evlendi. Yanlış okumadınız. Bildiğiniz düğün yapti. Kına gecesi yaptı. Ben ve bir arkadaşım gitmedik ama diğer iki arkadaş yalnız burakmayalim deyip gittiler.
.

Ona evlendi demeyelim, olur mu?
"Düğün dernek yaparak metres hayatı, kuma hayatı yaşayacağını millete göbek ata ata duyurdu. Ahlaksızlığını milletin gözünün önünde tescilledi" diyelim. Ama evlendi demeyelim. Zira adam zaten evli.

HERKESİN KENDİ HAYATI SONUÇTA. YANLIŞ YAPIYORSA KENDİNE YAPIYOR. SANA UCU DOKUNMUYORSA SEN NİYE PROBLEM EDİYORSUN Kİ ?
şu yüzden bir söz var bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
duymuşsundur mutlaka böyle bir insanla arkadaşlığını sürdürmek ne kadar doğru.

konu zaten evli adamın evlenmesi değil mevzu daha derin kıza bravo 3 çocuklu bir adamla resmi nikahlı gibi düğün yapmış adamıda böyle birşeye ikna etmiş. pess..

O evlenmek değil ki , kendini kiralamak...
Gerçi evin olunca artık evli biri oluyorsun tabi

Cok guzel davranmissiniz. Helal olsun size. Disardaki insanlari cok kolay elestiririz ancak esimiz dostumuzun ahlaksizliklarinda arkasinda oluruz. Bence on numara davranmissiniz. Biliyorum ki bir gun o adamdan cani yanarda uzulurse siz yine ona destek olursunuz bir dost olarak ama hoslanmadiginiz konuda uzak kalmaniz ve tavrinizi gostermeniz on numara olmus. Tebrikler alkisliyorum sizi

Vay be, günümüzde hala böyle olaylar oluyor demekki.
Yerinizde olsam ben de görüşmezdim, iletişimi keserdim.

duruşunuzu takdir ettim Y Yasam111
evli adamla beraberlik, düğün yapmalar falan. içim kalktı. karısı kabul etmiş ya da mecbur kalmış bilemiyorum, bu kadının ailesi nasıl kabul etmiş onu hiç anlamadım ama birilerinin midesi bulanmalı, sizin gibi durmalı. Zaten o da onaylanıp içini rahatlatmak istiyor bence.
sizin gibi yanlışa yanlış diyen arkadaş çok kıymetli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…