- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.187
- 333
- 40
namazdan once dıkkat etmıyormuydunuz? endıse ıle hergun degıstırıyorum yazmıssınız.zaten bır ınsan hergun tercıhen sabah akşam değişmeli.Namaz kıldıgımdan beri iç çamaşır değiştirmeye ozen gösteriyorum.
İdrar damlamış mi endişesi ile her gün değiştiriyorum.günlük ped kullanıyorum
Yaz geldi inşan kendine bile kokuyor.
Yeni roll on aldım
Çok dikkat etmeliyiz falan gibi laflarla ozen göstermesi gerektiğini ima edebilirsinz
aynen ben ılk kez duyuyorum. ya sey de olabılır kıyafetını değiştirmiyordur.pantolonunu yada etegını
namazdan once dıkkat etmıyormuydunuz? endıse ıle hergun degıstırıyorum yazmıssınız.zaten bır ınsan hergun tercıhen sabah akşam değişmeli.
Egelisiniz sanirim bu tuzlama olayini ilk esimin ailesinde duydum benim bebegimi de tuzlamak istediler izin vermedim zaten hassas tebi tuz asit resmen
Bizde de vardır tabi tuzlamak derken öyle tuzu alıp bebeğin üstüne Boca etmiyorsun banyo suyuna az birşey tuz atıyorsun okadar. Ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama biz 6 kız kardeşiz hiç birimizin teni kokmaz 1 i hariç annem hep söyler hepinizi tuzladim bir onu tuzlamadim diye:)Egelisiniz sanirim bu tuzlama olayini ilk esimin ailesinde duydum benim bebegimi de tuzlamak istediler izin vermedim zaten hassas tebi tuz asit resmen
Göçmenim canım. Yaa çok abartı olmuyor bebeği yıpratacak kadar. Ben yaptırırım belki işe yarıyordur
Agda dene derim zamanla azaliyor da tecrubeyle sabit 1 ay mis gibi geziyorsun en azındanBen hergün duşa giremiyorum romatizma m var ve su iyi gelmiyor birde oglum cok ağlıyor banyoya girince keşke hergün dusumu alabilsem ama haftada 2 3 kez giriyorum duşa ama çok kilo aldım banyo dan yeni çıkmam a rağmen kendime kokuyorum bide genital temizliğe bir çözüm bulamadım tüy Dökücü krem hangi marka olursa olsun yara ve alerji yapiyor kullan at jilet kullaniyorum ama oda iyice cogaltti ağda dan cok korkuyorum cok şaşırdım surekli kendimi kokluyorum inanın gunde belki 3 kez alt camasirimi zıbınimi vs degistiriyorum ama hic kesilmeyen bir akıntı var dr gittim ama nafile geçmiyor artik yoruldum evim cati kati ve aşırı sıcak ve nemli sizler bu ter kokusuyla ve genital temizlik le nasil başediyorsunuz
kendim yapabilir miyim bilmiyorum çok korkuyorum çok tenim aşırı hassasAgda dene derim zamanla azaliyor da tecrubeyle sabit 1 ay mis gibi geziyorsun en azından
Ilk etapta yapamazsin kuafore git derim gerci caiz degil ama ilk kuaforde yaptirdim zamanla makinesini aldim kendim yaptim bazen agda bantlariyla yapiyorum kucuk kucuk kesipkendim yapabilir miyim bilmiyorum çok korkuyorum çok tenim aşırı hassas
ben çok korkuyorum ya düşününce bile içim tuhaf oluyor eşime kuaföre gitmem lazım dedim agda için olmaz dedi delirdinmi sen canına acımıyor musun dedi al kremi işte dedi ama krem de hiç iyi gelmiyorIlk etapta yapamazsin kuafore git derim gerci caiz degil ama ilk kuaforde yaptirdim zamanla makinesini aldim kendim yaptim bazen agda bantlariyla yapiyorum kucuk kucuk kesip
kuaföre gidip agdamı yaptıracagım diyecegim çok utanırım birde iyi bir yere gitmek lazımIlk etapta yapamazsin kuafore git derim gerci caiz degil ama ilk kuaforde yaptirdim zamanla makinesini aldim kendim yaptim bazen agda bantlariyla yapiyorum kucuk kucuk kesip
benim kuaföre gitmem lazım ama nasılIlk etapta yapamazsin kuafore git derim gerci caiz degil ama ilk kuaforde yaptirdim zamanla makinesini aldim kendim yaptim bazen agda bantlariyla yapiyorum kucuk kucuk kesip
annem de agda makinesi var ama alsamda yapablir miyim acabaIlk etapta yapamazsin kuafore git derim gerci caiz degil ama ilk kuaforde yaptirdim zamanla makinesini aldim kendim yaptim bazen agda bantlariyla yapiyorum kucuk kucuk kesip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?