Arkadaşım kapanıp açıldığımı yüzüme vurdu

Ohh iyi demis bu konuyu acan arkaasinizda utanma varmi peki aglayacagim demisyaa kendi haline aglasin. Milkete kucuk akliyla laf sokmasin bak karsisindaki kiz cuk diye oturtmus lafi aslanmmm

siz arkadasımıza düsürüyormusun böyle derken baya ayıp etmişssiniz kusura bakmayın da hic hoş degil öyle demeniz

İki insanın arası ne kadar iyi olursa olsun her konuda şaka yapılmaz. Bunu aklı eren herkes bilir zaten. Sadece erkek düşürmek için mi açık giyiniliyor? Bu soruyu arkadaşınız evet olarak cevaplıyorsa önce kendi açılmasına baksın. Kız az bile söylemiş keşke özür dilemeseydi. Arkadaşınızın da kırılmaya hakkı yok. Hem suçlu hem güçlü

Bence hak ettiğiniz cvbi vermiş ben olsam bende söylerdim

Ahahah çok güzel gol atmış bence, keşke özür dilemeseymiş

Pöf konuyu hesap alip acmiyorlar olaylar karışıyor hesap sahibi üstüne alıyor mesajlari falan filan. Uyelik acmak cok mu zor ya. Yasak degil mi acaba böyle yapmak
Yeni açılan kiz terbiyesizlik yapmis arkadasida cevabi vermis

Birincisi insan acilmak icin kapaniyosa hic kapanmasin cok dusundum sonrada acildim demesin bide kapaniyowa allah icin kapansin gosteris icin deil bazi kapalilarda var aciklardan beter halde giyer yine diyorum bazi aciklar kapalilardan edepli giyer ama kapanmissa gerekdigi gibi kapanmaliydi neyse o kendi tercihi onun obur konudada arkadasiniz hak etmis az bile demis kiz

Bu espri falan değil, seviyesi böyle olan biri 22 yaşındaki kızın cevabına neden şok olmuş anlamadım. Ki kız yaşına göre yine düzgün cevap vermiş. Arkadaşınız bariz kötü niyetli biri. Arkadaş değil düşman.

of vurdu ve gol oldu
Valla oyle sakaya boyle karsilik verilir.
istedigini soyleyen istemedigini duyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…