Arkadaşım kapanıp açıldığımı yüzüme vurdu

Az bile demiş karşı taraf. Arkadaşınızın şakası da az değil. Sanki erkekler baksın diye mi var o dekolteler. Erkek düşürmek falan.... ne kadar avam sözler. Öyle lafa böyle cevap verilir.

İkisinin arasındaki muhabbet çok çirkin olmuş.

Öyle soruya az bile cevap vermiş ki yaşı itibariyle yine de olgun davranmış.

....

Yalnız her dekolte giyen kendi için giymez , bu tarz giyimin birde teşirciliği var. Bu amaçla giyenlerde az değil.

Sorunuza cevap veriyorum ; evet sadece erkekler için o şekilde giyinenlerde var.

Haketmıs arkadasınız bu cevabı.. Sen karsındakı İnsana nasıl yaklasırsan o da sana öyle yaklasır..

Arkadaşınızı ayakta alkışlıyorum. Çaaaatttt diye nasıl lafı söylemiş size
Siz de şaka konusunda kendinizi geliştirirsiniz İnşallah

çok erkekle takilir, düşüyormu böyle
arkadaşınız pek masum degil.
öyle lafa böyle cevap. çok güzel cevap vermiş bence
arkadasıniz bundan sonra yerinide haddinide bilir artik.
arkadaslik demek samimiyet demek her aklina geleni soyleyebilmek demek degildir

Siz çok kıskanç ve kabasınız dahasıda var da neyse...

Kızı alkışlıyorum helal olsun... Sen gol atayım derken o 90 dan vurmuş..
İstediğini söyleyen istemediğini işitir. Ayrıca aklınız hep böyle bel altına mı çalışır ?

Arkadaşım bana "düşüyor mu böyle " diye salakça bir espri (!) yapsa artık arkadaşım olarak kalamazdı.(ki öyle espri olmaz,tek cümleyle arkadaşınızı yargılamışsınız resmen) Özür dilemesi gereken sizsiniz.Hadsizsiniz.Arkadaşınız ise hak edene hak ettiği cevabı vermiş sadece,ağzına sağlık.

Eminim kötü niyetle söylememişsinizdir fakat arkadaşınızın yanlış anlaması çok normal bende olsam o şekilde anlayabilirdim. Genelde sosyal medya üzerinden yazışırken karşıdaki kişiyi görmediğimiz sesini duymadığımız için, jest ve mimiklerinden anlam çıkartma imkanımız olmuyor bu yüzden de ciddi mi yazdı laf mı çarpıttı yoksa espri mi yaptı anlayamayabiliyoruz. Bence bu durumda sizin de ondan özür dilemeniz gerekli. Ama ben sizin aranızdaki arkadaşlığı da gerçek bir arkadaşlık olarak görmedim çünkü onun size söylediği lafta yakın arkadaşa söylenecek türden değil. Birde ek bir tavsiye daha açılıp kapanmanız tamamen sizin tercihinizdir kimseyi ilgilendirmez. İsterseniz tekrar kapanır sonra tekrar açıladabilirsiniz bu da kimseyi ilgilendirmez etrafınızdaki insanları umursamayın çünkü bu konuda başka yerlerden de size laf gelebilir buna hazırlıklı olun ve kimseye alınıp kırılıp kendinizi kötü hissetmeyin. Boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…