Böyle kadınlar arsız olur edebî olmadığından bilerek kocana frikik veriyor ! Saf temiz insanlar korkarlar yanlış anlaşılmasın adım kötüye çıkmasın diye ince eler sık dokur ve yanlış anlaşıldım diye erkek olan eve adımını dahi atmazlar nasıl bir çakal kadın ki senin yanında seni dahi takmıyor kocana yazılıyo edepsizAy Allah korusun.Balkonda oturuyorduk.Bebim idrar yolu enfeksiyonum vardı o sıralar ve Çay koyma Görevini eşime verdiğim için kapı ağzında o oturmuş oldu,dolayisiyla da yan yana gelmiş oldular.Bu saç olayını görünce Çay almaya Kalkıp eşimle yer değişmeyi teklif ettim uzak etmek için. Ya hayır deme özürlüyüm,hakikaten neyi bekliyorum ? Kadının Telini açmıyorum dşye Kapıya dayanıyor,Safa mi yatıyor niye anlamıyor ya
Evet malesef anlamaz,şımarıyor zaten ve havalara giriyor.evde dalgasını da geçmeue başladı X gelmiyor mu söyle de kendini özletmesin filan.utanmaza haddini bildireceğim zaten ,Nasılsa soracak eşimi !!!Tehlikenin en buyugu varda ne sen ne de esin farkina varmamiş..
Bir kere esinin bu olaylari rahat karsilamasi demekki bu kadinin ilgisis onun hosuna gidiyorda sana belli etmiyor..
Bal gibide kadin ilgili esine ne gunahi ne seyi..
Yani dogru anlattiysan senin yerinde ben olsam o kadinla coktan mesafeyi koymustum ..
Bastan koyman gerekirdi ama nerden bielceksin..
Yani hasta ziyareti elin evli adamini soruyor utanmadan demekki senden hic cekinmiyor yascada buyuk ustelik..
Bence esinle adam gibi konis cok fazla anlayacagini sanmiyorum beyfendiye gore normal hersey..
Lojman için dünden beri aramamış olması şüphelendiriyor zaten, pislik !Sen nerden biliyorsun teljni almadigini senin ruhun duymaz alsa bile..
Eşim onunla aslında laubali konuşmuyor Y hanım diye hitap ediyor ama Y Hanım'ın ağzından X diye hitap ederken bal damlıyorSen ayıp ettiğini düşünürsen (mesafeli ol)
eşini elinden alır bu kadın
birde eşin uzak mı yakın mı davrınıyor
eşin eve geldiğinde güler yüzlü bakımlı olmayı dikkat et cilveli ol
Evet Haklısın da sabretmenin sebebi şu : bu kadın bana iftira atıyor diye mağduru oynarsa,hasta da zaten şeker komasına girerse ...tereyağından kıl çeker gibi yapmak istiyorum bu işi..yoksa saçlarını yolmak istiyorum direkt bakma sen !ne demek kapıyı açmıcam? kızım o kapıyı aç ve o kadına haddini bildir, gerekirse çıngar çıkart
bu nasıl bir sabır, ben burda sinirden kudurdum !
o da doğru, sen doğru olanı yapıyorsun boşver anlık duygularına yenilme böyle mantıklıca hareket et ki dövmek filan gerekirse aynı şehirdeysek yardıma bile gelirim çok ciddiyim !Evet Haklısın da sabretmenin sebebi şu : bu kadın bana iftira atıyor diye mağduru oynarsa,hasta da zaten şeker komasına girerse ...tereyağından kıl çeker gibi yapmak istiyorum bu işi..yoksa saçlarını yolmak istiyorum direkt bakma sen !
Sıkı fıkı Olmayı sevmiyorum cümlesi çok yerinde ..tşk lerHaklısınız kadın kötü niyetli. Son anlattıklarınızdan sonra eşinizin de eşinizin arkadaşının da durumun farkında olduklarını anladım. Eşiniz bence güya intikam alma gibi gösteriyor meseleyi; ama bence olay sizin kadına mesafe koymanızı engellemek, niye sizin o kadına mesafe koymanızı istemiyor onu bilemem, zaman gösterir.
Kadına açık açık görüşmek istemediğinizi, sıkı fıkı ilişkilerden hoşlanmadığınızı söyleyin bence.
:)))) çok tatlısın hiç güleceğim yoktu.Şu anki hamlem onu esimin gözünde değersizleştirmeye basştleştirmeye çalışmak.adı geçince ıyyyy bırak şu salağı diyorum ve pat konu değiştiriyorum.yan bina da başka bi bekar ark var 42 Yaşında onun konusu geçince ay ne terbiyeli bayan tam ark Olacağım Kışı diyorum,ki o ark beni davet eder X evde otursun boşver dşye de ekler,Sağolsuno da doğru, sen doğru olanı yapıyorsun boşver anlık duygularına yenilme böyle mantıklıca hareket et ki dövmek filan gerekirse aynı şehirdeysek yardıma bile gelirim çok ciddiyim !
sizin gibi duygularını kontrol altında tutup mantığıyla ve taktiklerle hareket edebilen bayanlara imreniyorum gerçekten..:)))) çok tatlısın hiç güleceğim yoktu.Şu anki hamlem onu esimin gözünde değersizleştirmeye basştleştirmeye çalışmak.adı geçince ıyyyy bırak şu salağı diyorum ve pat konu değiştiriyorum.yan bina da başka bi bekar ark var 42 Yaşında onun konusu geçince ay ne terbiyeli bayan tam ark Olacağım Kışı diyorum,ki o ark beni davet eder X evde otursun boşver dşye de ekler,Sağolsun
Kızlar şu an sinirlerim tepemde ama eşime çaktırmıyorum.Mesele şu : biz lojmanda oturuyoruz Y kişisi daha önce de belirttiğim gibi iki kat üstümüzde yer alıyor.Lojman Süremiz dolduğundan bugünkü lojman başvurularına katıldık ve yan binadan bi daire çıktı bize,oraya taşınıcaz.Y kişisi henüz izinden dönmedi bayram sonrası dönecek.Eşimin bi üstümüzde oturan boşanmış Arkadaşına ayarlamaya çalışıyorduk da pas vermemişti hani hatırlarsanız..o Kışı aşırı alıngan biri ve bu arada hayatının merkezine almış durumda Y kişisinş.ikide bir hatırlatıyordu mesajlar yazıyordu Y kişisiyle Aralarını yapalım diye.Eşimin bu konuda pasif davrandığını mi düşündü bilmem ne zamandır küs durumda şu an eşimle.selam da vermez oldu bugünlerde.Bizlm lojman konusunda biriyle anlaşmış ,bizi buralardan çıkarmak için bir oyun oynamaya çalışmış ama başarılı olamamış.Eşim diyor ki eminim o yaptı bu oyunu diyor bizi burda istemiyor diyo görür o diyo Y kişisini her gün davet et sen gelsin gitsin inadına.Tepem Attı ,dedim bize ne ikisinin de cani cehenneme ne halleri varda görsünler ikisini de görmek istemiyorum sevmiyorum. Y den neden rahatsız oldupumu anlıyor ve sırıtıyo ben öyle söyleyince.Ay Allah'ım kurtulmak istedikçe hayatımızın içinde kadın !!!! Adi geçiyor tahammülüm yok.Bi gelsin direkt söylicem Görüşmek istemiyorum seninle ! Dicem . Eşimin ark ının derdi ne acaba eşim pasif davranıyor diye MÜ yoksa eşime olan yakınlığını mi farketti ya da eşimin ona ilgisi olduğunu mu düşündü ..çünkü o kişiye göre bütün herkes Y nin Peşinde dolanıyor
Evet aynen öyle yapmalıyım ama hiç sevmediğim bi huyum var,eşim Gülerken ben gülmekten alamıyorum kendimi.Bu küs iken de böyle ciddi durayım soğuk kalayım dşyorum ,yok yok.En iyisi bunu ben durduk yere söyleyeyim.Bi daha bu konuşa şaka istemiyorum diyeyim yine lay lay lom eder ama en azından tavrımı gülmeden söylemiş olurum sonrasinda gülsem de Mesajı vermiş olurumEsinin arkadasi esinle kadinin arasindaki abuklugun farkinda. Artik kadinin ilgisinin mi yoksa fazlasi var mi bilemem ama esin cok rahat ondan yana bi sey yok bence. Ama kadinin kendisine olan olgisinin gayet farkinda arkadasinin bunu farkettiginin de farkinda o yuzden y gelsin gitsin diyo kiskandirmak icin. Bence bu da masum bi dusunce degil. Bugun karsilik vermiyor olabilir ama egosu oksaniyosa bi gun vermeyeceginin garantisi yok. Acilen agzini yaya yaya gulerken bi tane carpman lazim. Biraz daha sert olmalisin bu konuda. Espri yapamamali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?