Arkadaşım ne yapmaya Çalışıyor ?

bi adet uzak durulmasi mucip teyze gordum kocan da farkinda ilginin belli ki hosuna gidiyor bu kadina gwrekirse acikca soyle rahatsizim tavirlarindan de boyle kadinlar bundan anlar

Haklısınız kadın kötü niyetli. Son anlattıklarınızdan sonra eşinizin de eşinizin arkadaşının da durumun farkında olduklarını anladım. Eşiniz bence güya intikam alma gibi gösteriyor meseleyi; ama bence olay sizin kadına mesafe koymanızı engellemek, niye sizin o kadına mesafe koymanızı istemiyor onu bilemem, zaman gösterir.
Kadına açık açık görüşmek istemediğinizi, sıkı fıkı ilişkilerden hoşlanmadığınızı söyleyin bence.

Kadının ilgi alanı sadece eşiniz bunuda hafif meşrep hal ve tavırlarına yorum yaparak söylüyorum gençliğini bu yollarda harcamış belliki çok tecrübeli ve bu tür sapkınlıklara alışkan olduğunu gösterir kimbilir kimlerin yuvadına incir ağacı dikti günahı boynuna uzak durun karı koca olarak hiç muhatap olmayın sanırsam o kadın yüzsüzlük yaparak sizin etrafınızda dönecektir yüz bulamayınca bulaşamayıncada başka yerlerde kısmetini arayacaktır

Böyle kadınlar arsız olur edebî olmadığından bilerek kocana frikik veriyor ! Saf temiz insanlar korkarlar yanlış anlaşılmasın adım kötüye çıkmasın diye ince eler sık dokur ve yanlış anlaşıldım diye erkek olan eve adımını dahi atmazlar nasıl bir çakal kadın ki senin yanında seni dahi takmıyor kocana yazılıyo edepsiz

Salsa00 kadin bu kadar isi ileri goturup arsizliga vururken sen hala kabalik etmeyim mi diyorsun. Ac telefonunu soyle arama beni seninle gorusmek istemiyorum. Esini mi soruyor ver cevabini esim seni neden ilgilendiriyor sanane ne, ne sorup duruyorsun. De ya. Bu kadin almis edepsizligi ele gidiyor sen hala cool kalayim derdindesin. Hadsize haddini bildirmek gerek. Kimse aile huzurundan daha onemli degil

Evet malesef anlamaz,şımarıyor zaten ve havalara giriyor.evde dalgasını da geçmeue başladı X gelmiyor mu söyle de kendini özletmesin filan.utanmaza haddini bildireceğim zaten ,Nasılsa soracak eşimi !!!

Şimdi gelir gelmez lojman çıkmış hayırlı olsun bahanesiyle damlar ama kapıyı açmıcam bile

ne demek kapıyı açmıcam? kızım o kapıyı aç ve o kadına haddini bildir, gerekirse çıngar çıkart

bu nasıl bir sabır, ben burda sinirden kudurdum !

Sen ayıp ettiğini düşünürsen (mesafeli ol)
eşini elinden alır bu kadın
birde eşin uzak mı yakın mı davrınıyor
eşin eve geldiğinde güler yüzlü bakımlı olmayı dikkat et cilveli ol
Eşim onunla aslında laubali konuşmuyor Y hanım diye hitap ediyor ama Y Hanım'ın ağzından X diye hitap ederken bal damlıyor

ne demek kapıyı açmıcam? kızım o kapıyı aç ve o kadına haddini bildir, gerekirse çıngar çıkart

bu nasıl bir sabır, ben burda sinirden kudurdum !
Evet Haklısın da sabretmenin sebebi şu : bu kadın bana iftira atıyor diye mağduru oynarsa,hasta da zaten şeker komasına girerse ...tereyağından kıl çeker gibi yapmak istiyorum bu işi..yoksa saçlarını yolmak istiyorum direkt bakma sen !

o da doğru, sen doğru olanı yapıyorsun boşver anlık duygularına yenilme böyle mantıklıca hareket et ki dövmek filan gerekirse aynı şehirdeysek yardıma bile gelirim çok ciddiyim !

Sıkı fıkı Olmayı sevmiyorum cümlesi çok yerinde ..tşk ler

o da doğru, sen doğru olanı yapıyorsun boşver anlık duygularına yenilme böyle mantıklıca hareket et ki dövmek filan gerekirse aynı şehirdeysek yardıma bile gelirim çok ciddiyim !
:)))) çok tatlısın hiç güleceğim yoktu.Şu anki hamlem onu esimin gözünde değersizleştirmeye basştleştirmeye çalışmak.adı geçince ıyyyy bırak şu salağı diyorum ve pat konu değiştiriyorum.yan bina da başka bi bekar ark var 42 Yaşında onun konusu geçince ay ne terbiyeli bayan tam ark Olacağım Kışı diyorum,ki o ark beni davet eder X evde otursun boşver dşye de ekler,Sağolsun

sizin gibi duygularını kontrol altında tutup mantığıyla ve taktiklerle hareket edebilen bayanlara imreniyorum gerçekten..

bu şekilde davrandığınızda siz kazanırsınız, bir anlık sinirle davranırsanız da doğru diyorsunuz haklıyken haksız konuma düşebilirsiniz..

Esinin arkadasi esinle kadinin arasindaki abuklugun farkinda. Artik kadinin ilgisinin mi yoksa fazlasi var mi bilemem ama esin cok rahat ondan yana bi sey yok bence. Ama kadinin kendisine olan olgisinin gayet farkinda arkadasinin bunu farkettiginin de farkinda o yuzden y gelsin gitsin diyo kiskandirmak icin. Bence bu da masum bi dusunce degil. Bugun karsilik vermiyor olabilir ama egosu oksaniyosa bi gun vermeyeceginin garantisi yok. Acilen agzini yaya yaya gulerken bi tane carpman lazim. Biraz daha sert olmalisin bu konuda. Espri yapamamali.

Kızlar sırf izni bitiyor diye bayram sonrasının gelmesini istemiyordum ama artık sabırsızlanıyorum çünkü bu kadın üstümde yük,onu fırlatmam lazım ! Planım şu " kahve mi içsek ?" Diyecek ben de evet olabilir sen geç Bahçeye geliyorum dicem.otururken surat asıcam hayırdır dicek yok bişey dicem,Israr edecek "üf ne üstüne geliyorsun dicem Söylemek zorunda miyim ! Bunun üzerine gurur meselesi yapmayıp yapışmayı sürdürürse X ı ilk soruşunda " Neden soruyorsun hayırdır dicem.Bak benim kuralarım vae şimdiye kadar sana ayıp Olmasın dşye sustum ama kusura bakma kim olursa olsun bekar bayanlarla mesafeli Olmasını istiyorum eşimin !!!ben de zaten vıcık vıcık ark lık sevmiyorum lütfen mesafeli ol benimle de Dicem evet planım bu..olur da hala Yüzsüzlüğe vurursa komşulara bu yaptığını söylemekle tehdit edicem lojmandan atılmaktan korkar

sabrınıza hayran kaldım.
bence bundan sonra görüşmemek için bahaneler arayın sonrasında sanırım artık gelmez.
ya da kafanızın rahat olacağı yerlere taşının.

Ben olsam plan falan yapmam arasa açmam telini. Neden derse de seninle arkadaşlığımı kesiyorum ne ben ne de eşimle muhattap olma derim .nokta .

Evet aynen öyle yapmalıyım ama hiç sevmediğim bi huyum var,eşim Gülerken ben gülmekten alamıyorum kendimi.Bu küs iken de böyle ciddi durayım soğuk kalayım dşyorum ,yok yok.En iyisi bunu ben durduk yere söyleyeyim.Bi daha bu konuşa şaka istemiyorum diyeyim yine lay lay lom eder ama en azından tavrımı gülmeden söylemiş olurum sonrasinda gülsem de Mesajı vermiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…