Arkadaşinızin esinin doğumgünuyle tutmasa baari .Canım kuzenin kocası var mı yok mu ortalıkta belli değil kız fazla rahat ne yaptığı belli değil resmiyette kocası var ama sevgilisi de varmış galiba çünkü instagrama bir sürü aşklı kalpli malpli seni seviyorumlu doğumgünü masası hazırlanmış 2 gün önce ne ayak olduğu belli değil kimse de kızım sen ne yapıyorsun diyen de yok aile de değişik bir kızmış
Aynen katılıyorum en mantiklisi bunu yapsınBen olsam eşimin haberi olmadan amcamlari da,eşiyle birlikte kuzenimi de hatta kendi annemi babamı da akşam oturmaya çağırırım ve orda herşeyi bir bir dokerim ortaya hepiniz bilin bu durumu diye çağırdım sizleri derim olayı da anlatırım.ve şimdi eşim ve kuzenimden açıklama bekliyorum hatta artık hepimiz bekliyoruz derim. Şüpheyle içim içimi yiyerek yaşayıp bekleyecegime birşey yoksa herkes bilsin, el atsın,ortaya çıksın olay,kapansın istedim,yoksa da beni böyle şüpheye düşürdüğünüz için haketmis oldunuz bunu bir daha bu hisleri yaşamama sebep olmazsiniz artık ders olmuş oldu derim ve olayın açığa çıkmasını beklerim zaten herşey ortaya çıkar artık o durumda. Amcamda babamda kuzenin eşi de nede olsa artık bı el atar olayaha olay çözülmezse tatmin olduğum bı sonuca varamazsam bilin ki bu gecenin sonunda avukatım benim telefonumu bekliyor olacak,sabahta ilk isim bosanma davası açmak olacak der kenara cekilirim
Madem öyle karşılaştıkları zaman söyleseydi eşine, kuzeninle karşılaştık böyle bir durum varmış telefon numaralarımızı aldık falan diye? Normali bu.
Saçma sapan bahaneler söylemiş, yanlış bir şeyler dönüyor.
Çok karışık yazıyorsunuz, anlayana kadar bir kaç kez okumak zorunda kaldım. ilk mesajlarda arkadaşınız eşinin telefonunu kurcalarken bi isim dikkatini çekmiş bakmış kuzeninin fotoğrafı var demişsiniz, buradan eşi demek ki telefonunu ortada bırakıyor ve arkadaşınız demek ki durduk yere telefon listesini kurcalayacak kadar da kıskanç biri. sonra arkadaşınız eşine Suat usta diye biri mesaj attı demiş, o mesajın içeriğinden bir daha bahsetmemissiniz. Bir de mesajlarda arkadaşınızdan bi yanınızda gibi, bi ayrı yerdeymissiniz gibi bahsediyorsunuz kafam karıştı.
Pişkinliğe bak !ökkeş die mi kaydetseymiş .bişey var kesinlikle kuzeninizin ayrı numara kullanması da ayrı bi olay tabi
Evet gerçkten çok can sıkıcı cevabınız icin teşekkür ederimkadının kendı kuzenı
dusunsenıze esınızın whatsaap da kayıtlı x usta da kuzenınızın resmını goruyorsunuz
kendı telınızden kontrol edıyorsunuz bakıyorsunuz kı kuzenınızın baska bır hattı var sızın bılmedıgınız esınızın bıldıgı ve erkek ısmıyle kayıtlı oldugu
Arkadaşım kızdan pek haz etmiyor bu herkesin dilinde olan birisi diye ben de tanıyorum şahsı ama eşinin kendisine söylemeyip ismi de suat usta diye kaydettiği için bütün kızgınlığı eşine
Engellenenler kisimda resimde gorunuyor silmis olsada resimden anlayabilir baksin mutlaka pesini birakmasin bu isin.Kesinlikle öyle ama şimdi arkadaşım biraz sakinleşti şey diyor kızı engelleyip silmiş öyle sormuş numarayı bulamasın diye ama engellilerden çıkarabilir dedim ben de şimdi numara aklında kaldıysa
karısının yanında yanı evde askımlı cıcımlı konusmuyorlardır zatenKıza seni özledim aşkım yazsa ustayı özledim mi dicek karısına, belli olur mesaj içeriğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?