Arkadaşımın kocası

Madem öyle karşılaştıkları zaman söyleseydi eşine, kuzeninle karşılaştık böyle bir durum varmış telefon numaralarımızı aldık falan diye? Normali bu.
Saçma sapan bahaneler söylemiş, yanlış bir şeyler dönüyor.

Arkadaşinızin esinin doğumgünuyle tutmasa baari .

Sağlam işler çevirmişler. Çevirmeye de devam edecekler anlaşılan, baksanıza arkadaşınız olanlara hala açıklama bulmaya çalışıyor.

Ben olsam eşimin haberi olmadan amcamlari da,eşiyle birlikte kuzenimi de hatta kendi annemi babamı da akşam oturmaya çağırırım ve orda herşeyi bir bir dokerim ortaya hepiniz bilin bu durumu diye çağırdım sizleri derim olayı da anlatırım.ve şimdi eşim ve kuzenimden açıklama bekliyorum hatta artık hepimiz bekliyoruz derim. Şüpheyle içim içimi yiyerek yaşayıp bekleyecegime herkes bilsin, el atsın,ortaya çıksın olay,kapansın istedim,yoksa da beni böyle şüpheye düşürdüğünüz için haketmis oldunuz bunu, bir daha bu hisleri yaşamama sebep olmazsiniz artık,ders olmuş oldu derim ve olayın açığa çıkmasını beklerim. zaten herşey ortaya çıkar artık o durumda. Amcamda babamda kuzenin eşi de nede olsa artık bı el atar olaya ha olay çözülmezse tatmin olduğum bı sonuca varamazsam bilin ki bu gecenin sonunda avukatım benim telefonumu bekliyor olacak,sabahta ilk isim bosanma davası açmak olacak der kenara cekilirim

Aynen katılıyorum en mantiklisi bunu yapsın

Pişkinliğe bak !ökkeş die mi kaydetseymiş .bişey var kesinlikle kuzeninizin ayrı numara kullanması da ayrı bi olay tabi

Çok karışık yazıyorsunuz, anlayana kadar bir kaç kez okumak zorunda kaldım. ilk mesajlarda arkadaşınız eşinin telefonunu kurcalarken bi isim dikkatini çekmiş bakmış kuzeninin fotoğrafı var demişsiniz, buradan eşi demek ki telefonunu ortada bırakıyor ve arkadaşınız demek ki durduk yere telefon listesini kurcalayacak kadar da kıskanç biri. sonra arkadaşınız eşine Suat usta diye biri mesaj attı demiş, o mesajın içeriğinden bir daha bahsetmemissiniz. Bir de mesajlarda arkadaşınızdan bi yanınızda gibi, bi ayrı yerdeymissiniz gibi bahsediyorsunuz kafam karıştı.

Kesinlikle öyle daha bir de kıza msj atıyormuş ortada bir şey yok sen yanlış anlıyorsun olay benim anlattığımdan ibaret böyle güvensizliğe devam edersen olmaz diyormuş

Ortada msj yok arkadaşım bazı durumlardan dolayı şüphelenip telefonuna bakmış whatsaptan listeye bakıyor orda da isimlerden birinde yani suat ustada kuzeninin resmini görüyor kocasına da telefona baktım demediği için msj geldi sildim demiş ne cvp verecek diye kızla aynı yerdeyiz ama o gidip geliyor yanıma ondan biraz karışık yazmış olabilirim

Pişkinliğe bak !ökkeş die mi kaydetseymiş .bişey var kesinlikle kuzeninizin ayrı numara kullanması da ayrı bi olay tabi

Arkadaşım kızdan pek haz etmiyor bu herkesin dilinde olan birisi diye ben de tanıyorum şahsı ama eşinin kendisine söylemeyip ismi de suat usta diye kaydettiği için bütün kızgınlığı eşine

Evet gerçkten çok can sıkıcı cevabınız icin teşekkür ederim

Arkadaşım kızdan pek haz etmiyor bu herkesin dilinde olan birisi diye ben de tanıyorum şahsı ama eşinin kendisine söylemeyip ismi de suat usta diye kaydettiği için bütün kızgınlığı eşine

kızı bilmem ama adamın niyeti ortada.
insan karısının kuzenini niye erkek ismiyle kaydetsin.

Yav zanla koca mı boşanır? Tamam durum şüpheli ama ortada elle tutulur birşey yok, önce bi araştırsın anlasın, dökümanlarına baksın herşeyi didik didik etsin, aldatılıyorsa boşar bir sakin olsun mantıklı planlama yapsın.

ne bosanmasi- hangi hakim bosar bu olay icin?
iyice arastirmak gerek. delil toplayin yahu. ilk 1-2 hafta sessiz kalin. sonra eger ortada bir durum varsa zaten cikar.
suanda arkadasinin yaptigi sadece yüzgöz olmak.
yanlis anlamayin ama bu davayi bir avukat bile kabul etmez (ben etmezdim) böyle bosanma sebebimi olur? yani sira- is bosanmaya gelse bile ortada kanit olmadigi icin kuzene iftira atilirmi hic?

ortada kesin bir olay var ama net olarak ne?
mesajlasma olmasa whatsappde cikmaz (benim telde cikmiyor)

Kesinlikle öyle ama şimdi arkadaşım biraz sakinleşti şey diyor kızı engelleyip silmiş öyle sormuş numarayı bulamasın diye ama engellilerden çıkarabilir dedim ben de şimdi numara aklında kaldıysa
Engellenenler kisimda resimde gorunuyor silmis olsada resimden anlayabilir baksin mutlaka pesini birakmasin bu isin.

Kıza seni özledim aşkım yazsa ustayı özledim mi dicek karısına, belli olur mesaj içeriğinden
karısının yanında yanı evde askımlı cıcımlı konusmuyorlardır zaten
sıfrelı konusuyorlardır usta dıye kaydettıgıne gore
muhtemelen genelde telde konusuyorlardır iş konusması gıbı
kadının zekasını kucumsuyorlar zaten x usta ökkeş usta olarak kaydedılmıs bır kız var ortada bu kaydetme seklınde ne kadar basıt fıkırlı oldukları bellı

zaten çapı kuçuk ınsan aldatır bundan sonrakı adımda adam kesın ıkıncı tel kullanır aracta bırakır ıste bırakır telı dısarda gorusurler
kadın onlara ınanmıs gıbı davransa da bunlar cesaret edemez artık

Kuzenini ara sor.dahada olmadiolmadi kuzeninin anasini babasini ara sole.yaptigindan utansin ikiside.sonra senden ozurler baslarrr...amannn amann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…