Tabii ki. Aradigimiz zaman acmadiginda bir sey mi oldu, eşi öldurdu mu diye korkuyorduk (((Ablanızın durumuna üzüldüm.ama kurtulduğuna şükretsin daha beterini de yapabilirdi böyle psikopatların ne yapacağı belli olmaz Allah korusun.
Çok iyi olmuş inşallah hep mutlu olur ablanız eşiyle bebeğiyle.inşallah kuzeniniz de örnek alır ablanızı.Tabii ki. Aradigimiz zaman acmadiginda bir sey mi oldu, eşi öldurdu mu diye korkuyorduk (((
Ablam şuan evli. Gozunun icine bakan, avucunda besleyen eşi ve dunyalar tatlisi bebegi var. Cok sukur kiz gec de olsa boşandi ve evliliyi buldu.
İnsALLAH. ALLAH razi olsun. Sizinle de muhabbet etmek, dertlesmek guzeldiÇok iyi olmuş inşallah hep mutlu olur ablanız eşiyle bebeğiyle.inşallah kuzeniniz de örnek alır ablanızı.
çok doğrusunuz. Benim başıma gelmişti bi aralar. Tel.e kızın adını iş yeri ismi gibi kaydetmiş, benim yanıma gelirken kıza arama engeli koymuş. O zamanlar mesaj engeli olmuyordu sanırım. Kız dellenmiş tabi engel yediğini anlayınca mesajlar attı tabi arka arkaya mesaj gelince ben aldım baktım. Haliyle yakalandılar. Yani yapacak olan yapıyor, ama illa ki bi yerde eli ayağına dolaşıyor.karısının yanında yanı evde askımlı cıcımlı konusmuyorlardır zaten
sıfrelı konusuyorlardır usta dıye kaydettıgıne gore
muhtemelen genelde telde konusuyorlardır iş konusması gıbı
kadının zekasını kucumsuyorlar zaten x usta ökkeş usta olarak kaydedılmıs bır kız var ortada bu kaydetme seklınde ne kadar basıt fıkırlı oldukları bellı
zaten çapı kuçuk ınsan aldatır bundan sonrakı adımda adam kesın ıkıncı tel kullanır aracta bırakır ıste bırakır telı dısarda gorusurler
kadın onlara ınanmıs gıbı davransa da bunlar cesaret edemez artık
Ayni seyi düşündüm bendeKuzen ikinci bir telefon almayı akıl etmiş de profil resmini kendi olarak yapmayı mı akıl edememiş bilmiyorum “allah ayağına dolandırdı” dedikleri bu olsa gerek
Çok mantıklıKeşke o andan itibaren telefona el koysaydı.. Başka bi numaradan kıza mesaj yazsın, kocasının agzından. Mesela ben mehmet yeni numaram burdan görüşelim vs. Bakalım ne cevab gelecek.
Arkadasin erkek mi kadin mi okumakta gucluk cektim konunu
Malesef aldatıldığı %100 de kendi kuzeniyle mi yoksa herifin kuzeni mi orasını anlamadım. Umarım adamın kendi kuzenidir daha acısız olur hiç değilse. :/
aldatma olayı olmasa bile çok saçma sapan işler. ergen miymiş eşi? sürpriz yapmak için telefonda isim değiştirmek falan ne biliyim ya. sloganımız evlenme yaşı 40 a çıksın.
Peki bu kuzen kimin kuzeni erkeğin mi kadının mı? Çok da ayıkamadım konuya
İnşallah hakkında hayırlısı olur.Günaydın arkadaşlar dün yazamadım işe geldim kız gelmemiş aradım açmadı bana bilgileri versin son durumu paylaşacağım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?