Arkadaşımın kocası

Ablanızın durumuna üzüldüm. ama kurtulduğuna şükretsin daha beterini de yapabilirdi böyle psikopatların ne yapacağı belli olmaz Allah korusun.
Tabii ki. Aradigimiz zaman acmadiginda bir sey mi oldu, eşi öldurdu mu diye korkuyorduk (((
Ablam şuan evli. Gozunun icine bakan, avucunda besleyen eşi ve dunyalar tatlisi bebegi var. Cok sukur kiz gec de olsa boşandi ve evliliyi buldu.

Çok iyi olmuş inşallah hep mutlu olur ablanız eşiyle bebeğiyle.inşallah kuzeniniz de örnek alır ablanızı.

Arkadaşına sürpriz yapacak olsa kuzenine söyler eşine söyle sipariş vericem vs diye. Ne saçma yalanlar hepsi birbirinden fiyasko. Kesin aldatılıyo bütün herşey buna işaret. Üzüldüm arkadaşının adına. Allah kimsenin başına vermesin korkunç bişey

çok doğrusunuz. Benim başıma gelmişti bi aralar. Tel.e kızın adını iş yeri ismi gibi kaydetmiş, benim yanıma gelirken kıza arama engeli koymuş. O zamanlar mesaj engeli olmuyordu sanırım. Kız dellenmiş tabi engel yediğini anlayınca mesajlar attı tabi arka arkaya mesaj gelince ben aldım baktım. Haliyle yakalandılar. Yani yapacak olan yapıyor, ama illa ki bi yerde eli ayağına dolaşıyor.

Eşimde kuzenlerimin hatta kız arkadaşlarımın no.ları kayıtlıdır. Eğer herhangi birini farklı şekilde kaydetse ve bende bunu yakalasam tecrübemden yola çıkarak kapının önüne koyardım.

O kadar çok şey oluyorki hiç kuzen falan demeyin bence. Size deseydi o zmn durumu açıklayıp ne olabilirdi ki . Çok şaibeli bir durum.pek jnandirici değil. Siz telefon arama kayıtlarına bakın derim. Kimle konuşmuş kimle mesajlarmış hepsi çıkar.

İlişkileri var ya da olmak üzere , çok adice bir olay Allah arkadaşına sabır versin.

Hangi ğsm operatörü ise onun sitesine gir eşinin TLF yanında olsun.o uyurken de yapabilirsin.tlf şifre gelir o şifreyi kendine kaydet.ondanda msj sil farketmesin.o oporotorden fatura sorgulama yap.orada bu numara ile görüşme mesajlaşma çıkar.gecmis aylara bak.aralarinda birşey var hergun TLF görüşme mesajda çıkar.tlf ele geçirdiğinde tabletin varsa watsap web yükle ama kanıt bırakma .tabletide o varken bırakma.cikar ortaya.baktin dokümanlar da uzun hergun görüşme yazışma vs geçmiş aylara bak.ekran görüntülerini al.direk kızın anne ve babasını ara göster.

aldatma olayı olmasa bile çok saçma sapan işler. ergen miymiş eşi? sürpriz yapmak için telefonda isim değiştirmek falan ne biliyim ya. sloganımız evlenme yaşı 40 a çıksın.

Sürprizi sözde arkadaşımın kuzeni yapacakmış,arkadaşımın eşi çiçek organizasyon gibi bir iş yapıyor öyle istemiş numarayı

Günaydın arkadaşlar dün yazamadım işe geldim kız gelmemiş aradım açmadı bana bilgileri versin son durumu paylaşacağım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…