Arkadaşımın kocası

Aldatılıyor , casus program yüklesin cep tlf .. ses kayıtlarını falan alıyordu . Burda bilenler vardır. Delilleri toplasın hemen

Haklısınız. Bence de adam ikinci bir hat ve telefon kullanır bundan sonra

Kuzeni usta olarak neden kaydeder aldatıyor ortada bence pusuya yatsın arkadaş hiç garip davranmasın alsın delilleri eline bilenler vardır. Bir program vs kurup sonrada boşasın o adamı

Yuh!! Size talip olmuş muydu? Yoksa bu kız zaten bana bakmaz gibimi düşündğ acaba?
Yok hic talip olmadi. Kuzenimin dugununde beni gormustu ilk kez, onda da gozunu cekmemisti. Sonra da diger kuzenimle konustugunu ve isteme konusunu duydum. Ona bakmiycagimi zaten biliyordu cunki akrabalar arasinda ismim kimseni begenmeyen, kendini begenmis biri olarak cikmis. Ama asik oldugunu dusunmuyorum. Aşik olacak bir tip degil, anormal biri

Ne deseniz haklisiniz. Cok konustum, pisman olacaksin dedim dinlemedi. En son konusarken de bosan dedim, bosanamam dedi. Cok uzuluyorum, cok seviyordum kuzenimi, akilli bir kiz. Kilolu olsa da yuzu guzeldi. Yaşi da cok degildi. Evlendiyinde 24 filandi.

Arkadaşım kızdan pek haz etmiyor bu herkesin dilinde olan birisi diye ben de tanıyorum şahsı ama eşinin kendisine söylemeyip ismi de suat usta diye kaydettiği için bütün kızgınlığı eşine
Eşinin hoşlanmadığı birinin numarasını kaydetmesin madem artı erkek ismi bişey var kesinlikle

Kiloluyum benimle kimse evlenmez evde kalırım korkusuyla haddini bilmez birisiyle evlenmesi gerçekten mantıklı değil bi de 24 yaşındaysa.ailesi yok mu sahip çıksın kızına.kendini ezdirmesin kuzeniniz neden boşanamayacakmış tehdit mi ediliyor ya da kocası baskı mı yapıyor korkuyor belliki kocasından gerçekten zor bir durum ya

Hadi eşi numarasını verdi kaydetmese bile olurdu.Nasil olsa kuzen arayacak işi (sürprizi)halloldumu diye ortada bir iş varsa tabi.Hos ortada bir işler olduğu kesin de
Bu ne ya hepimiz iyice takintili olacaz bu okuduklarımız gördüklerimiz sayesinde ..

Malesef aldatıldığı %100 de kendi kuzeniyle mi yoksa herifin kuzeni mi orasını anlamadım. Umarım adamın kendi kuzenidir daha acısız olur hiç değilse. :/

Babasi alkolik, babam yuzumden kimse benimle evlenmez diyordu. Onun da piskolojisiyle evlendi. Dayim kendisi anlatiyormus serefsizin kuzenimi dovduyunu. Yani dayimlar biliyor, niye bir sey yapmiyorlar anlamiyorum. Tehdit edildiyini zann etmiyorum. Bence insanlar ne der dusuncesi yuzunden boşanmiyor.

aldatma olayı olmasa bile çok saçma sapan işler. ergen miymiş eşi? sürpriz yapmak için telefonda isim değiştirmek falan ne biliyim ya. sloganımız evlenme yaşı 40 a çıksın.

İnsanlar ne der diye değil kendini düşünmeli.
Mutlu olamadıktan sonra evlense ne olur.

Evlenmiş artık bi hata etmiş.Hayatı kendine zindan ediyor resmen sırf insanlar ne der diye inşallah kurtulur bi an önce kocası olacak o adamdan

Yazışma görmemiş sadece ismi kayıtlıymış suat usta diye ve proflde kızın kuzeni varmış o da sormuş sen kızarsın diye öyle kaydettim çok olmadı bir hafta oldu karşılaştık demiş
Telefon iphone ise ve numara whats app üzerinden kayt edildi ise ne zaman kayıt edildiği yazıyor kişiler kısmında bi baksın derim.

İnsALLAH. Aslinda kuzenimi de anliyorum.
Benim ablam da 10 yil berbat bir evlilik yaşadi. Kufur, dayak, ölum tehditi. Eski eşi sandalyeyle kafasina kafasina vuruyordu, oyle hasta bir eşi vardi. Kocasina nefret ediyordu ama yine de boşanma korkusu vardi. En sonunda ikna ettik boşandi. Boşandiktan sonra ne dedi biliyormusunuz? Kendimi tuhaf hiss ediyorum, sanki bir sey eksik gibi, uzuldym dedi. Halbuki eski eşine nefret eder. Herhalde o hayata alisiyorlar, oyuzden boşanma korkusu zor geliyor. Tuhaf ...

Ablanızın durumuna üzüldüm. ama kurtulduğuna şükretsin daha beterini de yapabilirdi böyle psikopatların ne yapacağı belli olmaz Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…