- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Haklısınız. Bence de adam ikinci bir hat ve telefon kullanır bundan sonrakarısının yanında yanı evde askımlı cıcımlı konusmuyorlardır zaten
sıfrelı konusuyorlardır usta dıye kaydettıgıne gore
muhtemelen genelde telde konusuyorlardır iş konusması gıbı
kadının zekasını kucumsuyorlar zaten x usta ökkeş usta olarak kaydedılmıs bır kız var ortada bu kaydetme seklınde ne kadar basıt fıkırlı oldukları bellı
zaten çapı kuçuk ınsan aldatır bundan sonrakı adımda adam kesın ıkıncı tel kullanır aracta bırakır ıste bırakır telı dısarda gorusurler
kadın onlara ınanmıs gıbı davransa da bunlar cesaret edemez artık
Kuzenimin nişanlisinin bana aşik oldugunu soylediyimi hatirlamiyorum. Hangi yorumumda gordunuz acaba?Herkes de size aşıkmış he
Yok hic talip olmadi. Kuzenimin dugununde beni gormustu ilk kez, onda da gozunu cekmemisti. Sonra da diger kuzenimle konustugunu ve isteme konusunu duydum. Ona bakmiycagimi zaten biliyordu cunki akrabalar arasinda ismim kimseni begenmeyen, kendini begenmis biri olarak cikmis. Ama asik oldugunu dusunmuyorum. Aşik olacak bir tip degil, anormal biriYuh!! Size talip olmuş muydu? Yoksa bu kız zaten bana bakmaz gibimi düşündğ acaba?
Ne deseniz haklisiniz. Cok konustum, pisman olacaksin dedim dinlemedi. En son konusarken de bosan dedim, bosanamam dedi. Cok uzuluyorum, cok seviyordum kuzenimi, akilli bir kiz. Kilolu olsa da yuzu guzeldi. Yaşi da cok degildi. Evlendiyinde 24 filandi.Eşler arasında gizli saklı şeyler olmaz.kuzenini telefonuna erkek ismi olarak kaydetmesi gerçekten iyi bi yanı yok bunun.
İnanmıyorum nasıl evlenir mecburen diye bi şey yok evde kalsaymış daha iyiymiş böyle bi insanla evlenmektense.gerçekten kendi hayatını mahvetmiş bilerek bi de
İnsALLAH. ALLAH razi olsunYazık üzüldüm kuzeninize inşallah kurtulur bir an önce
Eşinin hoşlanmadığı birinin numarasını kaydetmesin madem artı erkek ismi bişey var kesinlikleArkadaşım kızdan pek haz etmiyor bu herkesin dilinde olan birisi diye ben de tanıyorum şahsı ama eşinin kendisine söylemeyip ismi de suat usta diye kaydettiği için bütün kızgınlığı eşine
Kiloluyum benimle kimse evlenmez evde kalırım korkusuyla haddini bilmez birisiyle evlenmesi gerçekten mantıklı değil bi de 24 yaşındaysa.ailesi yok mu sahip çıksın kızına.kendini ezdirmesin kuzeniniz neden boşanamayacakmış tehdit mi ediliyor ya da kocası baskı mı yapıyor korkuyor belliki kocasından gerçekten zor bir durum yaNe deseniz haklisiniz. Cok konustum, pisman olacaksin dedim dinlemedi. En son konusarken de bosan dedim, bosanamam dedi. Cok uzuluyorum, cok seviyordum kuzenimi, akilli bir kiz. Kilolu olsa da yuzu guzeldi. Yaşi da cok degildi. Evlendiyinde 24 filandi.
Babasi alkolik, babam yuzumden kimse benimle evlenmez diyordu. Onun da piskolojisiyle evlendi. Dayim kendisi anlatiyormus serefsizin kuzenimi dovduyunu. Yani dayimlar biliyor, niye bir sey yapmiyorlar anlamiyorum. Tehdit edildiyini zann etmiyorum. Bence insanlar ne der dusuncesi yuzunden boşanmiyor.Kiloluyum benimle kimse evlenmez evde kalırım korkusuyla haddini bilmez birisiyle evlenmesi gerçekten mantıklı değil bi de 24 yaşındaysa.ailesi yok mu sahip çıksın kızına.kendini ezdirmesin kuzeniniz neden boşanamayacakmış tehdit mi ediliyor ya da kocası baskı mı yapıyor korkuyor belliki kocasından gerçekten zor bir durum ya
İnsanlar ne der diye değil kendini düşünmeli.Babasi alkolik, babam yuzumden kimse benimle evlenmez diyordu. Onun da piskolojisiyle evlendi. Dayim kendisi anlatiyormus serefsizin kuzenimi dovduyunu. Yani dayimlar biliyor, niye bir sey yapmiyorlar anlamiyorum. Tehdit edildiyini zann etmiyorum. Bence insanlar ne der dusuncesi yuzunden boşanmiyor.
Telefon iphone ise ve numara whats app üzerinden kayt edildi ise ne zaman kayıt edildiği yazıyor kişiler kısmında bi baksın derim.Yazışma görmemiş sadece ismi kayıtlıymış suat usta diye ve proflde kızın kuzeni varmış o da sormuş sen kızarsın diye öyle kaydettim çok olmadı bir hafta oldu karşılaştık demiş
İnsALLAH. Aslinda kuzenimi de anliyorum.İnsanlar ne der diye değil kendini düşünmeli.
Mutlu olamadıktan sonra evlense ne olur.
Evlenmiş artık bi hata etmiş.Hayatı kendine zindan ediyor resmen sırf insanlar ne der diye inşallah kurtulur bi an önce kocası olacak o adamdan
Ablanızın durumuna üzüldüm.İnsALLAH. Aslinda kuzenimi de anliyorum.
Benim ablam da 10 yil berbat bir evlilik yaşadi. Kufur, dayak, ölum tehditi. Eski eşi sandalyeyle kafasina kafasina vuruyordu, oyle hasta bir eşi vardi. Kocasina nefret ediyordu ama yine de boşanma korkusu vardi. En sonunda ikna ettik boşandi. Boşandiktan sonra ne dedi biliyormusunuz? Kendimi tuhaf hiss ediyorum, sanki bir sey eksik gibi, uzuldym dedi. Halbuki eski eşine nefret eder. Herhalde o hayata alisiyorlar, oyuzden boşanma korkusu zor geliyor. Tuhaf ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?