Olay gizli aldatmak olsa profil fotosuna kendi fotosunu koymazdi kız. Ama usta diye kaydetmesi çok çok garip. O yüzden bir iş var gibi duruyor.
Arkadasin ne yapmayı düşünüyor peki boşanmaya kararlı mi
Niye saklamis karisindan kuzeniyle karsilastigini.? Numarasini verdigini vs.? Eve geldiginden karicim bugun kuzeninle karsilastim.. arkadasina hediye alicakmis numarami aldi diyebilirdi.. ama numara bile farkli bi numara ve dikkat cekmesin diye erkek ismiyle kayit ediliyo birde.. benimde burnuma pis kokular geldi acikcasi.. bi sure takip etsin kesinlikle..
Anladım. Çok kötü bir durum. Profil fotosunu görmese bile eninde sonuna mesajlaşıcaklardı ve mesaj içeriğinden yine belli olurdu. Bence de kuzen ve kocası arasında baya baya ilişki var. Bunun için kuzen gizli hat bile almış işi ilerletmislerKız msj görmemiş sadece adını ve profil fotosunu görmüş kendinden de numaraya bakınca farklı olduğunu görmüş
Bi halt yemişler isteKızlar selamlar öncelikle bunu bir arkadaşım adına yazıyorum.Cevaplarınızı beraber okuyacağız şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler
Benim bu arkadaşım daha yeni evli sayılır bugün eşinin telefonunda erkek ismiyle kaydedilmiş profil dikkatini çekmiş baktığında kuzeni olduğunu görmüş.Ve bu kuzeniyle eşinin bire bir sohbetleri oturmuşları vs birşeyi yok.
Her neyse kocasına sormuş önce anlamak için Suat Usta kim msj attı falan demiş o da kim işte isim ne yazıyorsa o demiş o da peki profildeki benim kuzenim o nasıl Suat Usta falan demiş o da ne yapaydım Ökkeş diye mi kaydetseydim demiş kız da dalga geçmeyi bırak o ne alaka falan demiş sen yanlış anlarsın diye öyle kaydettim demiş
Kıza da sormuş kızda bir hafta önce karşılaştıklarını arkadaşına sürpriz yapmak amacı ile aldığını falan söylemiş (eşinin işinden dolayı ) özür dilemiş problem olduğum için demiş
Kısa not: Kuzenin numarası arkadaşımda olan değilmiş farklı bir numaraymış ama profil resminde o varmış kızda herkese kullandığı numaraya vermediği için diğer numarasını verdiğini söylemiş arkadaşım o numarasını bilmiyormuş
Şimdi bu kız sabahtan beri bayağı kötü durumda bunun nasıl bir açıklaması olabilir diye kafayı yiyor sizce ne yapmalı işin içinden çıkamadık beraber..
Anladım. Çok kötü bir durum. Profil fotosunu görmese bile eninde sonuna mesajlaşıcaklardı ve mesaj içeriğinden yine belli olurdu. Bence de kuzen ve kocası arasında baya baya ilişki var. Bunun için kuzen gizli hat bile almış işi ilerletmisler
Delilleri toplasın mahkemede sunsun. Çatır çatır tazminat alsın hem maddi hem manevi. Donuna kadar alsınEvet ama nasıl yol izleyecek onu bilmiyor
Bence evet.O da aynısını diyor ne yapayım şimdi diyor yarın gidip açsa mı boşanma davasını
Madem sorun çıkacağını biliyor öküzcük, numarayı niye kaydediyor? B.k mu var? Saçma sapan açıklamalar bak sinirlendim ayıp yahu.Eşi devamlı diyor ki sen sorun çıkarırsın diye öyle kaydettim diyor o da böyle sorun olmadı mı diyor ve eşi farklı kuzeni farklı söylüyor evet var birşeyler ama çözemedik
Delilleri toplasın mahkemede sunsun. Çatır çatır tazminat alsın hem maddi hem manevi. Donuna kadar alsın
Bence evet.
Çünkü eşinin yaptığının mantıklı hiçbir açıklaması yok.
Afedersiniz, basit erkek zihniyetiyle kendince yollu bulduğu kadınla eğlenecekti.
Karısını seven erkek böyle davranmaz. Yollu erkek böyle davranır.
Yorumunuza aynen katılıyorum yalnız kuzen kişisi kimsenin bilmediği ve adamla görüşmek için aldığı numarada kendi profil resmini kullanarak aptallık etmiş, adamın da aklına gelmemiş demek ki profil resmini değiştir demek, farklı isimle kaydediyorsun da resim gün gibi ortada ne saflarmış yaahıc suphe duymadan cok emın bır sekılde yazıyorum bunun baska acıklaması yok
esıyle kuzenının ılıskısı var. kuzenı adamla gorusebılmek ıcın ozel hat almıs
kendı telefonunu tabıkı vermez whatsaap da cevrımıcı oldugu zaman ıkısı de aynı anda yakalanabılır bırde dırek kendı hattından yakalanmak ıstememıs olabılır
kuzen ıkıncı telefonu o adam ıcın kullanıyor
adamda kuzende yalan soyluyor ılıskılerı var
benım esımın telefonunda kız arkadaslarımda kuzenlerımde eklı hıcbırısı erkek ısmıyle veya usta olarak kayıtlı degıller
esımde kuzenımın telefonunun olmasını neden yanlıs anlayayım aralarında yanlıs bırsey yoksa ?
esıne de kuzenıne de ınanmıs gıbı yapsın delıl toplasın ekran goruntulerı alsın
ılerde ısıne yarayacak cunku
whatsaapdan konusuyorlar sonucta aktıf bır gorusmelerı mevcut ve yakalanırlarsa usta ıle konusuyordum sen yanlıs anladın dıye adam uste cıkacak guya
Çok doğru, kaydettiyse de eşine söylemeliydi, kuzeninle karşılaştık numaralarımızı verdik birbirimize demeliydi.Madem sorun çıkacağını biliyor öküzcük, numarayı niye kaydediyor? B.k mu var? Saçma sapan açıklamalar bak sinirlendim ayıp yahu.
İyi de eşine niye söylesin adamın zaten derdi gizli kapaklı iş çevirmek :)Çok doğru, kaydettiyse de eşine söylemeliydi, kuzeninle karşılaştık numaralarımızı verdik birbirimize demeliydi.
Tabi canım. Kızımızda Hasanı, Hüseyini kuaför Ayşe diye kaydetsin. Mazeret kızarsın diye. Hee tabi tabi yersen.Çok doğru, kaydettiyse de eşine söylemeliydi, kuzeninle karşılaştık numaralarımızı verdik birbirimize demeliydi.
Kızlar selamlar öncelikle bunu bir arkadaşım adına yazıyorum.Cevaplarınızı beraber okuyacağız şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler
Benim bu arkadaşım daha yeni evli sayılır bugün eşinin telefonunda erkek ismiyle kaydedilmiş profil dikkatini çekmiş baktığında kuzeni olduğunu görmüş.Ve bu kuzeniyle eşinin bire bir sohbetleri oturmuşları vs birşeyi yok.
Her neyse kocasına sormuş önce anlamak için Suat Usta kim msj attı falan demiş o da kim işte isim ne yazıyorsa o demiş o da peki profildeki benim kuzenim o nasıl Suat Usta falan demiş o da ne yapaydım Ökkeş diye mi kaydetseydim demiş kız da dalga geçmeyi bırak o ne alaka falan demiş sen yanlış anlarsın diye öyle kaydettim demiş
Kıza da sormuş kızda bir hafta önce karşılaştıklarını arkadaşına sürpriz yapmak amacı ile aldığını falan söylemiş (eşinin işinden dolayı ) özür dilemiş problem olduğum için demiş
Kısa not: Kuzenin numarası arkadaşımda olan değilmiş farklı bir numaraymış ama profil resminde o varmış kızda herkese kullandığı numaraya vermediği için diğer numarasını verdiğini söylemiş arkadaşım o numarasını bilmiyormuş
Şimdi bu kız sabahtan beri bayağı kötü durumda bunun nasıl bir açıklaması olabilir diye kafayı yiyor sizce ne yapmalı işin içinden çıkamadık beraber..
Madem sorun çıkacağını biliyor öküzcük, numarayı niye kaydediyor? B.k mu var? Saçma sapan açıklamalar bak sinirlendim ayıp yahu.
Niyeti kötü olmasaydı söylerdi anlamında dedim ben deİyi de eşine niye söylesin adamın zaten derdi gizli kapaklı iş çevirmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?