Arkadaşımın kocası

Olay gizli aldatmak olsa profil fotosuna kendi fotosunu koymazdi kız. Ama usta diye kaydetmesi çok çok garip. O yüzden bir iş var gibi duruyor.

Güya eşin anlatmasına bakarsan arkadaşım sorun çıkarır diye kuzenine öyle söylemiş o da dur ben sana diğer numaramı vereyim demiş bu da suat usta diye kaydetmiş
Kızın kuzeni de yolda gördüğünü bir arkadaşıma belki sürpriz yaparım senden sipariş veririm diye almış kocası vermemiş nosunu öyle diyor ama kızda yalancılık var

Hangisi doğru ikisi de saçma

Kesinlikle öyle ama şimdi arkadaşım biraz sakinleşti şey diyor kızı engelleyip silmiş öyle sormuş numarayı bulamasın diye ama engellilerden çıkarabilir dedim ben de şimdi numara aklında kaldıysa

Kız msj görmemiş sadece adını ve profil fotosunu görmüş kendinden de numaraya bakınca farklı olduğunu görmüş
Anladım. Çok kötü bir durum. Profil fotosunu görmese bile eninde sonuna mesajlaşıcaklardı ve mesaj içeriğinden yine belli olurdu. Bence de kuzen ve kocası arasında baya baya ilişki var. Bunun için kuzen gizli hat bile almış işi ilerletmisler

Bi halt yemişler iste

Bilmiyorum kız devamlı numara falan değiştirirmiş zaten ben de olmasına şaşırmadım ikinci hattın haliyle ama kız ben ne yapıcam nasıl bir yol izlicem diyor

O da aynısını diyor ne yapayım şimdi diyor yarın gidip açsa mı boşanma davasını
Bence evet.
Çünkü eşinin yaptığının mantıklı hiçbir açıklaması yok.

Afedersiniz, basit erkek zihniyetiyle kendince yollu bulduğu kadınla eğlenecekti.
Karısını seven erkek böyle davranmaz. Yollu erkek böyle davranır.

Eşi devamlı diyor ki sen sorun çıkarırsın diye öyle kaydettim diyor o da böyle sorun olmadı mı diyor ve eşi farklı kuzeni farklı söylüyor evet var birşeyler ama çözemedik
Madem sorun çıkacağını biliyor öküzcük, numarayı niye kaydediyor? B.k mu var? Saçma sapan açıklamalar bak sinirlendim ayıp yahu.

Eşinin geçmiş aylar konuştuğu mesajlaştığı numaraları kontrol etsin...
Baksın bakalım o numarayla ne kadar hasır neşirmiş beyefendi....

Haklsıın bence de öyle

Yorumunuza aynen katılıyorum yalnız kuzen kişisi kimsenin bilmediği ve adamla görüşmek için aldığı numarada kendi profil resmini kullanarak aptallık etmiş, adamın da aklına gelmemiş demek ki profil resmini değiştir demek, farklı isimle kaydediyorsun da resim gün gibi ortada ne saflarmış yaa Zerosima

Çok doğru, kaydettiyse de eşine söylemeliydi, kuzeninle karşılaştık numaralarımızı verdik birbirimize demeliydi.
Tabi canım. Kızımızda Hasanı, Hüseyini kuaför Ayşe diye kaydetsin. Mazeret kızarsın diye. Hee tabi tabi yersen.

Evde bilgisayar varsa arkadaşın eşinin Whatsapp masaüstüne ayarlasın. Bu konuda da eşine herşeyi yanlış anladığı numarası yapsın konuyu kapatsın. İnanmış gibi. Herşey orda belli olur.

Madem sorun çıkacağını biliyor öküzcük, numarayı niye kaydediyor? B.k mu var? Saçma sapan açıklamalar bak sinirlendim ayıp yahu.

Kaydetmesini de geçti benim bile çok samimi olmadığımm kuzenimle bu ne samimiyet diyor sen yanlış anladın diyormuş daha kocası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…