- 15 Eylül 2018
- 17
- 20
- 38
- 29
Ya evet farklı farklı şeyler de var adının çıkmasına neden olan o yüzden ailecek görüşmeler dışında ki kırk yılda bir görüşüyorlarmış anca öyle bir araya geliyormuş kızı bende tanıyorum biriyle evliyken başkasından hamile kalan birisi az söyleyeyim çok anlayın bilmeyende yok
Boşanacak.O da boşanmak istiyor ama ne yapacağını bilmiyor benim de çevremde böyle şey olmadı çok yardımcı olamıyorum nasıl bir yol izlemesi gerek
Baroya gitsin danışsın.Kesinlikle öyle o da boşanacağım diyor ama şimdi bir avukatla konuştuk fiyatlar çok uçuk nasıl yapacağını da tam bilmiyor
Yuh!! Size talip olmuş muydu? Yoksa bu kız zaten bana bakmaz gibimi düşündğ acaba?Aslinda bence bana yakin olmak icin evlendi kuzenimle. Beni diger kuzenimin dugununde gormus gozunu cekmemisti. Sonradan bu kuzenimle sozleneceyini duydum şok oldum. Söz olduktan sonra beni aramaya, biz evlendikden sen de gel bizde kallara. Kuzenim gozuyle gorduyu halde evlendi. Beni dinlemedi. Simdi bin pisman
Yazısmaları niye siliyor kiYazışma görmemiş sadece ismi kayıtlıymış suat usta diye ve proflde kızın kuzeni varmış o da sormuş sen kızarsın diye öyle kaydettim çok olmadı bir hafta oldu karşılaştık demiş
Ben kuzenin öyle bi niyeti olsa profil resmi koymazdı diye düşünüyorum. Acaba arkadaşınız fazla kıskanç olabilir mi belki eşi çekindiği için öyle birsey yapti belki supriz yapılacak olan kendisi yada aileden biri. Bence bu kadar az bilgiyle insanları günahlarına girilmemeli.
Eşinin arama geçmişini çıkartsın operatörünün online işlemlerinde böyle bi şey varsa sadece mesajlaşmıyolardır konuşuyorlardır da illaki. Delil olarak saklasın.
Kızın evliyken başkasında hamile kaldığını okuyunca kesin aldatılıyo gibi geldi bana Allah ıslah etsin böylelerini ya karaktersiz pislikler
Bir insanin niye iki hatti olur ve bunu kuzeni bilmez de kuzenin esi bilir
Numarayı kuzenin kocasina atsin bakalim o biliyormuymuş mus muş .
Boşanacak.
Başka yolu yok.
Çünkü kocası da tıpkı kuzen gibi sağlam ayakkabı değil.
Yarın birgün hamile kalır, eli kolu bağlanır, hiç gidemez.
Kıza seni özledim aşkım yazsa ustayı özledim mi dicek karısına, belli olur mesaj içeriğindenhıc suphe duymadan cok emın bır sekılde yazıyorum bunun baska acıklaması yok
esıyle kuzenının ılıskısı var. kuzenı adamla gorusebılmek ıcın ozel hat almıs
kendı telefonunu tabıkı vermez whatsaap da cevrımıcı oldugu zaman ıkısı de aynı anda yakalanabılır bırde dırek kendı hattından yakalanmak ıstememıs olabılır
kuzen ıkıncı telefonu o adam ıcın kullanıyor
adamda kuzende yalan soyluyor ılıskılerı var
benım esımın telefonunda kız arkadaslarımda kuzenlerımde eklı hıcbırısı erkek ısmıyle veya usta olarak kayıtlı degıller
esımde kuzenımın telefonunun olmasını neden yanlıs anlayayım aralarında yanlıs bırsey yoksa ?
esıne de kuzenıne de ınanmıs gıbı yapsın delıl toplasın ekran goruntulerı alsın
ılerde ısıne yarayacak cunku
whatsaapdan konusuyorlar sonucta aktıf bır gorusmelerı mevcut ve yakalanırlarsa usta ıle konusuyordum sen yanlıs anladın dıye adam uste cıkacak guya
Yazdığınızdan pek birşey anlamadım.Tek anladığım arkadaşınızın eşi arkadaşınıza söylemeden kuzeniyle iletişim halinde.Kaldı ki madem çekinecek bir durum yok neden suat usta diye kaydetmiş.Mesajda ne yazıyormuş arkadaşınız bakmamış mı ? Ve başka bir numaradan görüşüyorlar.Arkadaşınızda kuzeninin numarası var tanımasın diye sırf başka bir numara bile almış olabilir.Bence olay gayet net ! . Diyelim ki masumane bir konuşma olsun bu ancak benim eşim benim haberim olmadan kuzenimle muhattap olamaz bu ne rahatlık???
Kız boşanır bosanmaz o kuzen onun kocasıyla evlenir kesinO da aynısını diyor ne yapayım şimdi diyor yarın gidip açsa mı boşanma davasını
Kıza seni özledim aşkım yazsa ustayı özledim mi dicek karısına, belli olur mesaj içeriğinden
Kız boşanır bosanmaz o kuzen onun kocasıyla evlenir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?