Arkadaşımın kocası

Eşinin arama geçmişini çıkartsın operatörünün online işlemlerinde böyle bi şey varsa sadece mesajlaşmıyolardır konuşuyorlardır da illaki. Delil olarak saklasın.
Kızın evliyken başkasında hamile kaldığını okuyunca kesin aldatılıyo gibi geldi bana Allah ıslah etsin böylelerini ya karaktersiz pislikler

O da boşanmak istiyor ama ne yapacağını bilmiyor benim de çevremde böyle şey olmadı çok yardımcı olamıyorum nasıl bir yol izlemesi gerek
Boşanacak.
Başka yolu yok.
Çünkü kocası da tıpkı kuzen gibi sağlam ayakkabı değil.

Yarın birgün hamile kalır, eli kolu bağlanır, hiç gidemez.

Yuh!! Size talip olmuş muydu? Yoksa bu kız zaten bana bakmaz gibimi düşündğ acaba?

Yazışma görmemiş sadece ismi kayıtlıymış suat usta diye ve proflde kızın kuzeni varmış o da sormuş sen kızarsın diye öyle kaydettim çok olmadı bir hafta oldu karşılaştık demiş
Yazısmaları niye siliyor ki
Ay yok gercekten battıkca batmıs

Yazdığınızdan pek birşey anlamadım.Tek anladığım arkadaşınızın eşi arkadaşınıza söylemeden kuzeniyle iletişim halinde.Kaldı ki madem çekinecek bir durum yok neden suat usta diye kaydetmiş.Mesajda ne yazıyormuş arkadaşınız bakmamış mı ? Ve başka bir numaradan görüşüyorlar.Arkadaşınızda kuzeninin numarası var tanımasın diye sırf başka bir numara bile almış olabilir.Bence olay gayet net ! . Diyelim ki masumane bir konuşma olsun bu ancak benim eşim benim haberim olmadan kuzenimle muhattap olamaz bu ne rahatlık???

Arkadaşım kıskançtır ama paranoyaklık derecesinde değil sürpriz yapılacak kişi o olması imkansız kuzeni ben bir arkadaşıma sürpriz yaparım belki diye verdim numaramı demiş

Amin amin kız yanımda harap oldu iyice

Bir insanin niye iki hatti olur ve bunu kuzeni bilmez de kuzenin esi bilir
Numarayı kuzenin kocasina atsin bakalim o biliyormuymuş mus muş .

Canım kuzenin kocası var mı yok mu ortalıkta belli değil kız fazla rahat ne yaptığı belli değil resmiyette kocası var ama sevgilisi de varmış galiba çünkü instagrama bir sürü aşklı kalpli malpli seni seviyorumlu doğumgünü masası hazırlanmış 2 gün önce ne ayak olduğu belli değil kimse de kızım sen ne yapıyorsun diyen de yok aile de değişik bir kızmış

Boşanacak.
Başka yolu yok.
Çünkü kocası da tıpkı kuzen gibi sağlam ayakkabı değil.

Yarın birgün hamile kalır, eli kolu bağlanır, hiç gidemez.

O da aynısını diyor ne yapayım şimdi diyor yarın gidip açsa mı boşanma davasını

Kıza seni özledim aşkım yazsa ustayı özledim mi dicek karısına, belli olur mesaj içeriğinden

Kesinlikle öyle bende karşıyım öyle şeylere

Kesinlikle kuzenle kocası arasında bir ilişki var.Bunu ortaya çıkartmak için bol bol kanıt toplasın ve asla kocasına çaktırmasın.Hatta ina inanmış gibi yapmak için kusura bakma canım ben saçmaladım boşuna uzdum senide filan diyerek ona güveniyor gibi göstersin.
Eşi artık dikkatli olmak adına belki ikinci bir hat alır kuzenle görüşmek için.o yüzden bence arabasına yada gündüz masa başı işi yapıyorsa biryerlere ses kayıt cihazı yerleştirsin eminim birgün açık verecek

Kıza seni özledim aşkım yazsa ustayı özledim mi dicek karısına, belli olur mesaj içeriğinden

Kız msj görmemiş sadece adını ve profil fotosunu görmüş kendinden de numaraya bakınca farklı olduğunu görmüş

Olay gizli aldatmak olsa profil fotosuna kendi fotosunu koymazdi kız. Ama usta diye kaydetmesi çok çok garip. O yüzden bir iş var gibi duruyor.

Niye saklamis karisindan kuzeniyle karsilastigini.? Numarasini verdigini vs.? Eve geldiginden karicim bugun kuzeninle karsilastim.. arkadasina hediye alicakmis numarami aldi diyebilirdi.. ama numara bile farkli bi numara ve dikkat cekmesin diye erkek ismiyle kayit ediliyo birde.. benimde burnuma pis kokular geldi acikcasi.. bi sure takip etsin kesinlikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…