Anlattıklarınızdan yola çıkarak şunu diyebilirim: şu an aralarında bir şey olmasa bile iyi niyetli olarak telefon numaralarını almadıkları kesin. Kuzen arkadaşıma sürpriz yapacaktım diye aklına ilk gelen yalanı uydurmuş. Sürpriz yapmak için artık internetten daha iyisi yok. İkincisi kimsenin bilmediği numarasını veriyor enişteye burada da art niyet var. Enişte de kuzenini gördüm bugün diye anlatabileceği halde usta diye numarayı kaydediyor. İkisi de konuştukları sırada elektriği iyi almış olmalı ki türlü türlü kurnazlıklara girişmeye kalkışmış. Arkadaşınız eşini güzelce uyarsın (baya gözdağı versin) sonrasında da gözü üzerinde olsun derim. Kuzenin evlilik anlayışı kişiliği başlı başına dert zaten. Allah yardımcısı olsun...
karısının blöf yaptığını düşünüyor adam suan,ama bence şu durumda en acilinden iki tarafın ailelerinin devreye girmesi gerek, eş ailesi de arkadaşınızın kendi ailesi de akşam gelsinler cidden incelediği yerden kopsun.böyle söyleyin lütfen arkadasiniza,yenilmesin kocasına illa ki birşeyler olmuş, hatta belki de aralarında yaşanmış o kadinla, yanlış anlarsın bilmem ne bunlar bahane.birde ailelere açıklasin bakalım koca kişisi olanı biteni.ki karısının da aileleri karıştırdığını eve topladığını falan görürse ciddiyetini de anlar diye düşünüyorum...Konuştum biraz önce arkadaşımla akşam eşi gelmiş sırnaşmaya çalışmış çok mu küstün falan filan uzatma demiş.
Gerçekleri söylüyorum sen kızarsın diye öyle kaydettim demiş o da ne münasebet sen iyi niyetli olsan söylerdin en azından karşılaştığını vs anlatırdın niyetin kötü ki söylemedin demiş.
Ne diye istedi numaranı demiş.
Lazım olur bilmem ne diye saçmalamış öyle verdim demiş.
O da neye lazım olacak ya bir şey gerekse bende ulaşsın senle ne bu samimiyet demiş ayrıca yolda karşılaştıklarında arabadaymış eşi evine kadar da bırakmış.
Bana doğruyu anlat falan deyince ben doğruları söylüyorum daha da uğraşmıcam demiş kız da boşanalım demiş o da sen nasıl bilirsen demiş.
Şimdilik böyle arkadaşlar
Erkekler iki işve vs görünce egolarını şişirmeyi seviyor. Bazen de kendileri başlatıyor hala çekici miyim yakışıklı mıyım diye kendilerini sınıyorlar karşı cins üzerinde. Ortada nihai bir aldatma olmasa da temkinli olmakta yarar var. Benim eşim de iş yerinden bir kadınla güya iş için buluşmuş sıkı fıkı laçka tarz diyebileceğimiz diyaloglarını yakaladım. Evi terk ettim boşanacaktım ama baktım etme bir daha asla modunda tamam dedim ve şans verdim evliliğime. Şimdi o kadın engelli telefonunda görüşmüyor. Bazen akılları başından gidiyor. İyi bir göz dağı ile kendine gelir umarım arkadaşınızın eşi de. Arkadaşınız için her şeyin hayırlısı olsun.Haklısınız.
Amin inşallah ne diyelim çok üzüldüm ben de ona
Arkadaşınızın boşanma blöfü yaptığını düşünüyor bence kocasıKonuştum biraz önce arkadaşımla akşam eşi gelmiş sırnaşmaya çalışmış çok mu küstün falan filan uzatma demiş.
Gerçekleri söylüyorum sen kızarsın diye öyle kaydettim demiş o da ne münasebet sen iyi niyetli olsan söylerdin en azından karşılaştığını vs anlatırdın niyetin kötü ki söylemedin demiş.
O da neye lazım olacak ya bir şey gerekse bende ulaşsın senle ne bu samimiyet demiş ayrıca yolda karşılaştıklarında arabadaymış eşi evine kadar da bırakmış.
Bana doğruyu anlat falan deyince ben doğruları söylüyorum daha da uğraşmıcam demiş kız da boşanalım demiş o da sen nasıl bilirsen demiş.
Erkekler iki işve vs görünce egolarını şişirmeyi seviyor. Bazen de kendileri başlatıyor hala çekici miyim yakışıklı mıyım diye kendilerini sınıyorlar karşı cins üzerinde. Ortada nihai bir aldatma olmasa da temkinli olmakta yarar var. Benim eşim de iş yerinden bir kadınla güya iş için buluşmuş sıkı fıkı laçka tarz diyebileceğimiz diyaloglarını yakaladım. Evi terk ettim boşanacaktım ama baktım etme bir daha asla modunda tamam dedim ve şans verdim evliliğime. Şimdi o kadın engelli telefonunda görüşmüyor. Bazen akılları başından gidiyor. İyi bir göz dağı ile kendine gelir umarım arkadaşınızın eşi de. Arkadaşınız için her şeyin hayırlısı olsun.
Adam için uzatılmayacak bir konu ise, şuan en çok uğraşması gereken zaman.. Kendini aklayabilmek için.. Fakat arkadaşın boşanalım dediğinde sen bilirsin diyebiliyor.. Arkadaşın arkasına bakmadan uzaklaşsın derim..
Daha bi halt yemeden yakalanmış ama yakalanmasa yicekmiş orası kesin
Arkadaşınızın boşanma blöfü yaptığını düşünüyor bence kocası
Kuzenle nasıl ilişki Yaşar insan hayret birşey ya
İğrenç
Kendi açısından baksın.. Adamın kuzenini kız ismi ile kaydetsin, üstüne bu hat kimsede olmayan bir hat olsun.. Ne düşünürdü adam???? Başka bir açıklaması var mı? Biri sürpriz için diyor.. Kime yapılacaktı sürpriz??? Diğeri hiç bundan bahsetmiyor, sebep bu ise söylemeliydi.. Ben olsam nerede, nasıl karşılaştınız, olaylar nasıl gerçekleşti adım adım anlat derdim eşime.. Aynısını kuzene de anlattırırdım, eksik varsa çıkardı ortaya.. Ve aceleci davranmış söylemekte..
Birde olayı öyle kötü anlatmışsınız ki.. Anlaması güç..
Aldatma kesin var. Hem de karşılıklı. Belki birlikte olmadılar ama niyeti bozmuşlar. Kesinlikle bu evliliğe devam etmemeli. Kuzen ya bi nevi kız kardeşiyle aldatılmış. Aldatılmak her türlü kötü ama bu en adisi. Özür dilenecek bir şey yok ki ortada insan birine çarptı diye özür diler seni kuzeninle aldattım özür dilerim diye bir şey var mı ya.Evet misal eşi araba ile bıraktığını söylemiş ama kuzen ayak üstü 5 dk lafladık demiş
Konuştum biraz önce arkadaşımla akşam eşi gelmiş sırnaşmaya çalışmış çok mu küstün falan filan uzatma demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?