- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Başima gelen tuhaf bir konu geldi aklima.
Dayimin kizini istemeye geldikleri gunun yarini cocuk beni aramaya başladi. Seninle artik akraba olduk bundan sonra seni ariycam diye filan. Ben şok oldum, dayimin kizini aradim, sen mi numarami sozlune verdin dedim, evet istedi verdim dedi. Neyse, bu cocuk her gun beni aramaya başladi, ayip olmasin diye 1-2 kere cevap verdim, sonra acmamaya başladim, en sonda biktim numarami degistim. Ustunden 2-3 ay gecmisti, dayimlardaydim. Bunlar nişanlandilar o arada. Dayimlardaydim bi gun. Bu cocuk aradi kuzenimi. Kuzen MiruMir yanimda deyince cocuk telefonu ver konusayim dedi. Kuzen kulakligin bir kulagini kendi kulagina takti, digerini de benim kulagima dedi konus. Konustum cocukla. Nasilsin, sesini duyan cennetlik filan. Arkasindan da seni ozledim filan. Sonra da ben seni cok seviyorum dedi. Ben şok. Kuzenimin yuzune baktim yuzu duşmuş. Cocuga anlamadim dedim, o da akraba gibi seviyorum dedi. Ben de konusmayi biraktim, bunlar konusmaya devam ettiler. Cocyk yuzsuz gibi MiruMirin numarasini ver ona da sana da knt yukluycem dedi. Verme dedim. Kiz da vermedi.
Buna ragmen kiz o cocukla nişanlandi. Hayati dayak ve kufurle geciyor .
Demem o ki, arkadasinizin esiyle kuzeni arasinda bir seyler var. Adim gibi eminim.
Kocası hediye çiçek vs satan iş yapıyor güya kendi arkadaşına sürpriz yapmak için ondan alacakmış numarasını almış öyle demiş
En baştan kiza dedim evlenme, cocuk guvenilir biri degil. Hatta nişanliyken cocuk kuserdi, haftalarca aramazdi kizi. Ve nisanliyken cocuk kiza biz evlendiyimizden sonra MiruMir de gelir bizimle kalsin diyormus. Buna ragmen kiz evlendi ve şuan gunu dayak, kufur ve aclikla geciyor.İnanamıyorum kuzeninizde bunları göre göre nasıl evlenmiş vallahi diyecek söz bulamadım
Kuzen eskort olup da iş için kullandığı ikinci bir hattı var ise çok şaşırmam.
Malesef boyle serefsizler var
Eh yuh artık demek yüz verseydiniz neler olacaktıEn baştan kiza dedim evlenme, cocuk guvenilir biri degil. Hatta nişanliyken cocuk kuserdi, haftalarca aramazdi kizi. Ve nisanliyken cocuk kiza biz evlendiyimizden sonra MiruMir de gelir bizimle kalsin diyormus. Buna ragmen kiz evlendi ve şuan gunu dayak, kufur ve aclikla geciyor.
Görüştüğü erkek sayısı çok olunca mı ismi çıkıyormuş yapmayın lütfen. Başka bir şeyler vardır, onlar duyulmuştur da adı çıkmıştır(?)Öyle bir iş yapmıyor ama görüştüğü erkek çokmuş adı çıkmış birisi imiş
Hayır yani kuzenininizde kusura bakmayın ama süzme gerikalıymıs göz göre göre nasıl evlenmişMalesef boyle serefsizler var
Aslinda bence bana yakin olmak icin evlendi kuzenimle. Beni diger kuzenimin dugununde gormus gozunu cekmemisti. Sonradan bu kuzenimle sozleneceyini duydum şok oldum. Söz olduktan sonra beni aramaya, biz evlendikden sen de gel bizde kallara. Kuzenim gozuyle gorduyu halde evlendi. Beni dinlemedi. Simdi bin pismanHayatta en korktuğum şey birinin musallat olmasıdır. Size resmen ramak kalmış. Adi pislik. Kuzeniniz de umarım kurtulur elindin o paikoptın.
Tabii ki gerizekalidir. Gozunun önunde kuzenine seni seviyorum, seni ozledim dedi. Cocuga bir sey demedi ve evlendi onunla.Hayır yani kuzenininizde kusura bakmayın ama süzme gerikalıymıs göz göre göre nasıl evlenmiş
Kendi telefonundan kuzenine yazan adam kimbilir baska kimlere yazıyordur Allah akıl versin
Hamilemi kaldı mecbur diyince bi o geliyor aklaTabii ki gerizekalidir. Gozunun önunde kuzenine seni seviyorum, seni ozledim dedi. Cocuga bir sey demedi ve evlendi onunla.
Aslinda cocuga asik da degildi, mecbyr kaldi evlendi.
Yok. Kiza sordym niye evleniyorsun boyle biriyle diye. Babam alkolik, beni begenenler babam yuzumden kapimi calmiyor dedi. Kendisi de kiloluydu, evde kalma korkusu vardi kuzenimde.Hamilemi kaldı mecbur diyince bi o geliyor akla
Ay töbe ya ne hayatlar ne kafalar varYok. Kiza sordym niye evleniyorsun boyle biriyle diye. Babam alkolik, beni begenenler babam yuzumden kapimi calmiyor dedi. Kendisi de kiloluydu, evde kalma korkusu vardi kuzenimde.
Aslinda bir akrabami begeniyordu, o cocuk beni isterse onunla evlenirim dedi. Cocukla konustum, tipim degil dedi. Kiz da mecbur o serefsizle evlendi. İşin komik tarafi bu akrabam da bana yillardir saplantili asik. Buna ragmen onunla evlenmek istiyordu.
Yuz verseydim kesin beni de evine kuma olarak goturecekti. Oyle yuzsuz oEh yuh artık demek yüz verseydiniz neler olacaktı
İnsanın kendi eliyle kendini yakması bu işte ayrılsın ayrılmak mı istemıyor birde yoksa.
Malesef var. En son 1 yil once kizla konustum internette, hayatini anlatti, icim parcalandi, bir kac gun kendime gelemedim.Ay töbe ya ne hayatlar ne kafalar var
Harfi harfine katılıyorumhıc suphe duymadan cok emın bır sekılde yazıyorum bunun baska acıklaması yok
esıyle kuzenının ılıskısı var. kuzenı adamla gorusebılmek ıcın ozel hat almıs
kendı telefonunu tabıkı vermez whatsaap da cevrımıcı oldugu zaman ıkısı de aynı anda yakalanabılır bırde dırek kendı hattından yakalanmak ıstememıs olabılır
kuzen ıkıncı telefonu o adam ıcın kullanıyor
adamda kuzende yalan soyluyor ılıskılerı var
benım esımın telefonunda kız arkadaslarımda kuzenlerımde eklı hıcbırısı erkek ısmıyle veya usta olarak kayıtlı degıller
esımde kuzenımın telefonunun olmasını neden yanlıs anlayayım aralarında yanlıs bırsey yoksa ?
esıne de kuzenıne de ınanmıs gıbı yapsın delıl toplasın ekran goruntulerı alsın
ılerde ısıne yarayacak cunku
whatsaapdan konusuyorlar sonucta aktıf bır gorusmelerı mevcut ve yakalanırlarsa usta ıle konusuyordum sen yanlıs anladın dıye adam uste cıkacak guya
Karşılaşma değil ki mesele. Kuzeninin numarası daha arkadaşınızda bile yok, kocasında neden olsun? İnsan demez mi “numaramı verdim bak, haberin olsun. Sende pek yakın değilsin, 2 gün sonra sorun olursa hemen halledeyim”Normal ilişkiler böyle yürür. Adam bide üstüne bunu gizlemiş suat ustayla.Karşılaştıklarını söylememiş arkadaşım diyor ki olabilir karşılaşmışlardır tamam kabul diyor ben şu 3 gündür o kızla alakalı kendisi ile olsun annesi ile olsun yanında lafı geçmiş o anda bile diyebilirdi unutmuş olsa diyor unutmamuş basbayağı daha adını da suat usta diye kaydetmiş kız kendini parçalamış sabah sinirden
Herkes de size aşıkmış heMalesef var. En son 1 yil once kizla konustum internette, hayatini anlatti, icim parcalandi, bir kac gun kendime gelemedim.
ALLAH akil fikir versin kuzenime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?