Arkadaşımın kocası

Kocası hediye çiçek vs satan iş yapıyor güya kendi arkadaşına sürpriz yapmak için ondan alacakmış numarasını almış öyle demiş

böyle bir şey olamaz ya.. kuzenimin eşi markette müdür, sebze kasasına ihtiyaç duydum gidip markette enişteyi aramak numara alıp vermek yerine kuzenime yazdım x bana kasa ayarlayabilir mi diye.. kesin bir şey var bu işte

Iyi niyetli yapilabilecek tek yorum bana gore; kuzenin hoppa oldugu bilindigi icin adamin bunu farkli isimle kaydetmesi olabilir ki kendi de oyle demis ya yanlis anlarsin diye demis hani.

Ama ya bu da cok sacma cunku madem kuzen saglam pabuc degil niye numarasini aliyorsun niye kaydediyorsun.

Karini uzmemek icin Suat Usta diye kaydedecegine hic girme supriz olayina ya da de ki hanimi ara o bana verir numarani.

Bi de burada kurnazlik yapmaya calismis yani anlik bir refleks degil, o numara verince ben de kaydetmek zorunda kaldim durumu oldugunu sanmam "usta" diye kaydetmis yani esi de "usta" telefonu ben tanimam erkek isleri deyip ilgilenmesin, dikkat cekmesin bu amaclanmis bayagi kurgu yapmis kendince peh

İnanamıyorum kuzeninizde bunları göre göre nasıl evlenmiş vallahi diyecek söz bulamadım
En baştan kiza dedim evlenme, cocuk guvenilir biri degil. Hatta nişanliyken cocuk kuserdi, haftalarca aramazdi kizi. Ve nisanliyken cocuk kiza biz evlendiyimizden sonra MiruMir de gelir bizimle kalsin diyormus. Buna ragmen kiz evlendi ve şuan gunu dayak, kufur ve aclikla geciyor.

Eh yuh artık demek yüz verseydiniz neler olacaktı
İnsanın kendi eliyle kendini yakması bu işte ayrılsın ayrılmak mı istemıyor birde yoksa.

Öyle bir iş yapmıyor ama görüştüğü erkek çokmuş adı çıkmış birisi imiş
Görüştüğü erkek sayısı çok olunca mı ismi çıkıyormuş yapmayın lütfen. Başka bir şeyler vardır, onlar duyulmuştur da adı çıkmıştır(?)

Hayatta en korktuğum şey birinin musallat olmasıdır. Size resmen ramak kalmış. Adi pislik. Kuzeniniz de umarım kurtulur elindin o paikoptın.
Aslinda bence bana yakin olmak icin evlendi kuzenimle. Beni diger kuzenimin dugununde gormus gozunu cekmemisti. Sonradan bu kuzenimle sozleneceyini duydum şok oldum. Söz olduktan sonra beni aramaya, biz evlendikden sen de gel bizde kallara. Kuzenim gozuyle gorduyu halde evlendi. Beni dinlemedi. Simdi bin pisman

Hayır yani kuzenininizde kusura bakmayın ama süzme gerikalıymıs göz göre göre nasıl evlenmiş
Kendi telefonundan kuzenine yazan adam kimbilir baska kimlere yazıyordur Allah akıl versin
Tabii ki gerizekalidir. Gozunun önunde kuzenine seni seviyorum, seni ozledim dedi. Cocuga bir sey demedi ve evlendi onunla.
Aslinda cocuga asik da degildi, mecbyr kaldi evlendi.

Hamilemi kaldı mecbur diyince bi o geliyor akla
Yok. Kiza sordym niye evleniyorsun boyle biriyle diye. Babam alkolik, beni begenenler babam yuzumden kapimi calmiyor dedi. Kendisi de kiloluydu, evde kalma korkusu vardi kuzenimde.
Aslinda bir akrabami begeniyordu, o cocuk beni isterse onunla evlenirim dedi. Cocukla konustum, tipim degil dedi. Kiz da mecbur o serefsizle evlendi. İşin komik tarafi bu akrabam da bana yillardir saplantili asik. Buna ragmen onunla evlenmek istiyordu.

Ay töbe ya ne hayatlar ne kafalar var

Eh yuh artık demek yüz verseydiniz neler olacaktı
İnsanın kendi eliyle kendini yakması bu işte ayrılsın ayrılmak mı istemıyor birde yoksa.
Yuz verseydim kesin beni de evine kuma olarak goturecekti. Oyle yuzsuz o
Ailesi arkasinda ama boşanmiyor malesef. Bir de sefalet icindeler. Peynir bile bulamiyorlar kahvalti yapmaya. Asiri pislik kv, doven koca, aclik, cocuk ve kuzen boşanmiyor

Harfi harfine katılıyorum

Karşılaşma değil ki mesele. Kuzeninin numarası daha arkadaşınızda bile yok, kocasında neden olsun? İnsan demez mi “numaramı verdim bak, haberin olsun. Sende pek yakın değilsin, 2 gün sonra sorun olursa hemen halledeyim”Normal ilişkiler böyle yürür. Adam bide üstüne bunu gizlemiş suat ustayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…