Arkadaşımın kocası

Arkadasinizin eşi bu kızın ahlaki değerlerinin zayıf olduğunu biliyor mu,biliyorsa yani yanında konuşulduysa veya duyduysa büyük ihtimalle bu süpriz olayına denk gelir gelmez atladı yan cepte dursun gibisinden,telefonunu istedi özel olarak ilgilendi kız da zaten bunları önemsemeyecek bir tip anlattıklarınıza bakılırsa muhabbet ilerlemiş olabilir.Eş kişisi de bu muhabbetin gideceği yeri istiyor ki önlem olarak Suat Usta diye kaydetmiş.Ben kuzenden ziyade eşi daha net hatalı buldum belki kuzen hala daha süpriz modundadır eniste de ilgilendi sağolsun diyordur yani kuzen acısından pek netlik yok.ama eş kesinlikle kuzene yürümüş.Boşasın bu ahlaksızı Suat Usta bile yeterli yani

İşler farklı bir hal almadan kuzen, Suat usta olmaz. Tahmin değil benim ki biliyorum. İnanmış gözüküp takipte kal.

Kız sağlam pabuç değilmiş eşine de güveni kalmamış
Biraz önce aramış eşi şey demiş kız numarasını istemiş o da eşinin sorun yarattığını demiş ben sana diğer numaramı vereyim demiş almış öyle kaydetmiş sorun yaratırsın diye öyle yaptım diyormuş o da ne alaka diyor daha beter sinir krizi geçiriyor ağlıyor karşılaktıklarını bile diyebilirdi diyor

Bende ıphone kullanıyorum msjları silince çıkmıyor en son kalan isimler görünüyor yoksa benim de aklıma geldi

Eşi devamlı diyor ki sen sorun çıkarırsın diye öyle kaydettim diyor o da böyle sorun olmadı mı diyor ve eşi farklı kuzeni farklı söylüyor evet var birşeyler ama çözemedik

Eşi devamlı diyor ki sen sorun çıkarırsın diye öyle kaydettim diyor o da böyle sorun olmadı mı diyor ve eşi farklı kuzeni farklı söylüyor evet var birşeyler ama çözemedik
Ya bıraksın Allah askına
Eşine gitse kuzenin bugun yazdı arkadasına süpriz yapcakmıs dese evet belki ne alaka sana yazdı derdi ama eşi hakkında süpheye düşmezdi
Hem bu kız nerden adamın numarasını bulduda yazıyor ne alaka yani

Yazık üzüldüm kuzeninize inşallah kurtulur bir an önce

Arkadaşım tamam hadi gerçekten tesadüfen karşılaştılar ama bu ismi suat usta diye kaydetmekteki amaç ne diyor bunun bana açıklaması lazım diyor kocasının açıklaması saçma çünkü
Kuzen veya bir başka kadın.
Kocası ilk fırsatta aldatacak.
Bu olay onu gösteriyor.

Çocuk olmadan defetmeli hayatından.

Arkadaşım konuştu diyor ki hadi işi varmış vermiş demiş kueni öyle demiş çünkü arkadaşıma o da ben sana öyle bir şey demedim öylesine verdi numarayı demiş kocası ne demek oluyor şimdi bu

Eşler arasında gizli saklı şeyler olmaz.kuzenini telefonuna erkek ismi olarak kaydetmesi gerçekten iyi bi yanı yok bunun.

Tabii ki gerizekalidir. Gozunun önunde kuzenine seni seviyorum, seni ozledim dedi. Cocuga bir sey demedi ve evlendi onunla.
Aslinda cocuga asik da degildi, mecbyr kaldi evlendi.
İnanmıyorum nasıl evlenir mecburen diye bi şey yok evde kalsaymış daha iyiymiş böyle bi insanla evlenmektense.gerçekten kendi hayatını mahvetmiş bilerek bi de

Bana göre bu şu demek oluyor, arkadasiniz kocasina niye bu numarayi aldin dediginde kocasi bi yalan bulamamis ancak kuzeni kadin beyninin kivrakligiyla ayak ustu supriz yalanini uyduruvermis. Zaten dediginiz gibi hoppa bi kadinsa yalan atma konusunda deneyimlidir yani akrabasinin kocasina numara verirken zaten basta kilifi hazirlamis olabilir supriz falan peh yersen...

Görüştüğü erkek sayısı çok olunca mı ismi çıkıyormuş yapmayın lütfen. Başka bir şeyler vardır, onlar duyulmuştur da adı çıkmıştır(?)

Ya evet farklı farklı şeyler de var adının çıkmasına neden olan o yüzden ailecek görüşmeler dışında ki kırk yılda bir görüşüyorlarmış anca öyle bir araya geliyormuş kızı bende tanıyorum biriyle evliyken başkasından hamile kalan birisi az söyleyeyim çok anlayın bilmeyende yok

Sadece kuzene kusur bulmak mantıksız
Adamda ya gelip anlatcaktı eşine yada usta diye kaydetmeyecekti
Sakladıgı bişi olmasa ne bu gizlilik

Kesinlikle öyle kız da bundan dolayı sinirleniyor mantıklı bir açıklaması da yok

Kafamda deli sorular.. İnşallah tahmin ettiğim değildir. Yinede arkadaşınız fevri olmasın unutmuş gibi yapsın. Takip etsin sıkı ve yakın takip

Ben kuzenin öyle bi niyeti olsa profil resmi koymazdı diye düşünüyorum. Acaba arkadaşınız fazla kıskanç olabilir mi belki eşi çekindiği için öyle birsey yapti belki supriz yapılacak olan kendisi yada aileden biri. Bence bu kadar az bilgiyle insanları günahlarına girilmemeli.

Kesinlikle öyle o da boşanacağım diyor ama şimdi bir avukatla konuştuk fiyatlar çok uçuk nasıl yapacağını da tam bilmiyor

Yazışma görmemiş sadece ismi kayıtlıymış suat usta diye ve proflde kızın kuzeni varmış o da sormuş sen kızarsın diye öyle kaydettim çok olmadı bir hafta oldu karşılaştık demiş

Kuzen veya bir başka kadın.
Kocası ilk fırsatta aldatacak.
Bu olay onu gösteriyor.

Çocuk olmadan defetmeli hayatından.

O da boşanmak istiyor ama ne yapacağını bilmiyor benim de çevremde böyle şey olmadı çok yardımcı olamıyorum nasıl bir yol izlemesi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…