Arkadaşımın kocası........

Bundan kimseye bahsetmemelisiniz, eminim ki sizde bahsederseniz neler olabileciği konusunda çeşitli senaryolar üretmişsinizdir ama birde başka bir ağızdan duyun istedim, felaket olur
Birincisi ve en çirkini arkadaşınız tarafından çok ağır şeylerle itham edilirsiniz, siz mesafeli durdum deseniz bile sizinle konuşmaya cesaret eden adam inkarda edecek ve tabikii arkadaşınız kocasından yana olacaktır, kalkıpta kocasını haksız görmez, haksız olduğunu bilse bile.
İkincisi eşiniz küs olduğunuz için kendisine itaatsizlik ettiğinizi düşünebilir, siz ben mesafeli durdum desenizde nafile hatalı olan siz olacaksınızdır, neden arkadaşının kocası facebookta ekli sen fırsat vermişsinle başlayıp devam eden çirkinliklere maruz kalabilir ve zaten olmayan huzurunuzun ortasına el bombası koymuş olursunuz.
Biz kadınlar ne yazık ki namusu boynumuzda taşıyoruz, erkekler ise cebinde, onlar için elinin kiri, bizim için alnımıza çalınan kara,
Susmayı deneyin. madem artık arada mesafe var arkadaşınızla da mesafeli olun belki bir anda kestirip atamaya bilirsiniz ama aramalarını görmezden gelin, dönmeyin zaten sorunlarınız olduğunu bildiğinden ısrarcı olmayacaklardır
Ne olur sizin yaptığınız birşey yok, ha belki samimiyetinizden yüz bulmuş kendine pay çıkarmış ve mutsuz bir kadın olduğunuzu düşündüğü için size yanaşabileceğini düşünmüş olabilir ama siz kestirip atın ve muhattap olmayın. etrafta var ne yazık ki böyle erkekler, kadının evli ve mutsuz olduğunu anladıklarında onlara yaklaşmaya, ilgilenmeye anlayışlı olmaya bayılıyorlar, sanki o kadının istediği de herhangi bir erkeğin ilgisi...
Allah yar ve yardımcınız olsun, eşiniz ile ilgili ise de diyebileceğim allah güç kuvvet versin, hallolma yolu varsa tez vakitte ulaştırsın mevlam ama eğer ip çoktan koptu da siz düğümlerle sağlamlaştırmaya çalışıyorsanız unutmayın attığınız o düğümler önce sizin elinizi acıtacak.

yani günaydın bile dememenize rağmen " bi günaydın bile demiyorsun" diyerek direk samimiyet kurmaya çalışan ve bunu yanımda bir erkek varken yapan "ÖKÜZ" lerde var ve o yanımdaki erkek "KOCAN" düşün artık olabilecekleri...

Hah işte onu demek istiyorum,kadın ille birsey yapmıştır demek çok acımasızca, erkek kafası bu

Bide öyle bir durum varki eşim ürününüz gelmiştir gelip alabilirsiniz yazmış . Oda bende şimdi spora yapmaya çıkıyorum. Gülme işareti. Lütfen siz olun diğer beyfendi olmasın. Bu arada benim numaramı bilmiyor yanlışlıkla whatsapp tan arama bıraktım ona. Hemen bana mesaj atmış kimsiniz diye. Bende ev teks.mağazası nin ismini söyledim. Direk bana esimin ismini söylerek siz misiniz bende başka biri sandım. Bende farklı numaranız var onu hemen sildim. Smiley felan bende yok ismimi söylerek yanlışlık olduğunu izah ettim . Teşekkür etti

Eşinizin telinden engelleyin bu kadını ve kendisinede durumun farkında olduğunuz söyleyin sizin mağazayı su yolu yapmasın müşteri her zaman haklı değildir maalesef vıcık tipler ya erkek yada kadın ayırmıyorum lanet olsun böyle insanlara

Eşime de kızdım zaten bu kadın nasıl seninle bu sekilde konuşur diye. En ufak yanlış kelime görsem dünyayı başına yıkarim. Sakın dedim bir daha böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum. O zaman çok farklı yerlere gider dedim.

Bende kimseye söyleme derim.
O adamı her yerden engelle hatta karısı ile de çok samimi olma artık kesinlikle.

Size başıma gelen bir olayı anlatayım belki neden bu kadar tepkili olduğumju daha iyi anlarsınız .Benim çok yakın arkadaşım kardeşimden ötedir hatta aynı apartmanda oturuyoruz eşide kardeşim gibidir ve gerçekten karısından başkasını gözü görmez karısını benden kıskanır o derece :)arkadaşım hamile karnı burnunda ve eşide bizim bankanın servisini çektiğinden hergün sabah akşam onla gidip geliyorum arkadaşımın eşi beni kapının önünde atıyor ve fırlıyor hergün kahveye gidiyor bende yemekten sona arkadaşımın yanına çıkıyorum ağlıyor kız hergün kahveye gidiyor karnım burnumda filan yani canım kanım dostum üzülüyorum sonra hergün biz kavga etmeye başladık bunla gitme kahveye bi günde kız üzülüyor diye ve küstük konuşmuyoruz arabada bana bişey diceği zaman başkası aracılığıyla konuşuyor filan neyse komşular toplanınca bir gün benim arkadaşta bu durumu anlatmış benim için kızdı o kadar kavga etti yine kahveye gidiyor benim ki diye bizim bir komşu ona ne o senin kuman mı demiş ben bunu duyunca o apartmanı inlettim resmen inlettim demem o ki pislikler heryerde biz kendimiz elimizden geldiğince koruyalım lütfen

Eşinizde biter olay ama kadın ne diye kaşınıyor ayıptır be

Eşinizde biter olay ama kadın ne diye kaşınıyor ayıptır be

Burda anlatmak istediğim sadece erkeklerin genelini suçlarız böyle durumlarda,buna bende dahil bu durumdan önce . Asla kadınlara kondurmazdim. Aldatan kadınlara bile kocaların ilgisizliginden der bir nebze destek olmaya çalışırdım. Tabi ki kesinlikle de aldatmayı onaylamadigimi vurgulamak isterim. Ama ben böyle bir durumla ilk defa karşılaştım ve kadın gereksiz yere konuşmaya çalışıp günlük yaşamıyla bilgi vermeye çalışıyor. Böyle tiplerin bile varlığına inanmazken, hangi akla hizmet başkasını ayartmaya çalışırlar anlayamıyorum. Ne kadar erkek kendini çekerse çeksin böyle kadınlar olduğu sürece evli bayanlar tehlike altındayiz. Bilin istedim.

adam hissetmiştir bakışlarınızı aynı ortamda bile kalmak istemeyecek kadar duşunceleriniz olduğuna göre
arkadaşınızda anlatıyordur eşinle ilgili sıkıntılarını ve onlara nasıl imrendiğini adamda tabiki bu kadar şeyin üstüne bi şansını denemek istemiş

adamdn çok bu yolları açtığınız için siz suçlusunuz evdekinde bir suru kusur bulup dışardaki ilgini çekerse bunlarla karşılaşman normal
şimdi bana kızan biçok kadın çıkacaktır ama bence sen mesafeni korumayı başaramamışsın

Eee hani konu nerelere gitti? Darağacına asabildiler mi konu sahibini?

Hah işte onu demek istiyorum,kadın ille birsey yapmıştır demek çok acımasızca, erkek kafası bu

Ben şimdiki işime ilk başladığım zamanlar samimiyet kurmuyorum ilgilenmiyorum diye yüzüme karşı eleştiren insancık vardı yahu? Aldı ağzının payını tabi.

Tipik kocasının ilgisi başladıysa adamı aklayıp karşıdaki kadından bilen ezik kadın psikolojisi ile yorum yapıyor bazı üyeler.

Bizim Türk erkeklerinde kadının her davranışını yanlış anlayıp da anlam yükleme durumu ne yazık ki vardır, uyuz olurum böyle tiplere. Ama sanki bu konuda yanlış anlaşılma durumu yok gibi. Yani sürekli adama imrendiğinizi belirtip durmuşsunuz, ki bu imrenme durumunun hayranlığa dönüşmesinden korktuğunuzu da belirtmişsiniz. Karşı tarafa da bunu hissettirmiş olmalısınız ki adam da bundan cesaret alıp yazmış size. Ben açıkçası bu yazdıklarınızdan sizin de bir ilginizin olduğunu ama bunu kendinize itiraf etmekten korktuğunuzu düşündüm.

Bir kere bu adam size yazdığında sizin şu cümleyi yazmamamız gerekiyor idi:" dedimki ya yanlış anlama beni dedim allah sahibine bağışlasın sen de çok iyisin ailene düşkünlüğün falan bunları hep taktir ettim falan yazdım"
Bizim Türk erkekleri her hareketimize, davranışımıza anlam yüklemeye zaten meyilli, bir de böyle bir cümle yanlış anlaşılmaya çok müsait olmuş.

Gerekirse numarani değiştir ,sosyal medya hesaplariniz ekli olmayan kişilere kapalı olsun aradıklarında bulamasinlar, asla o adamla muhatap olma mumkun mertebe uzak dur !!!

Kocanada asla ama asla anlatma ...

adam olacak kız burda konu sahibi sanki hissettirmiş beğenisini adama adamında tiniyeti bozukmuş işte

Adamın birşeyler hissettiği konusunda hemfikirim, çelişki var,konu sahibi hem diyor ki ailesine düşkünlüğüne imreniyodum hem de diyor ki boyu posu şöyle, belli ki erkek olarak da bir beğenme söz konusu,o halde bile gizlice buluşuyolar belki denmez ama, günah almaktır o, Bihter Behlül benzetmesi falan çok çirkin, ha yapıyorsa da kendi günahıdır ben kimsenin günahını almayayım diye düşünürüm

Ayrıca bir yorumda genel bir ifade vardı kadın birşey yapmasa erkek cesaret edemez diye, günlük hayatta Hangimiz tacize uğramadık, ıslık,laf atma pis bakışlar...birşey mi yapmıştıkta tacize uğradık, o lafı tehlikeli buldum ve yazmak istedim

Var böyle tipler olmaz mı ben sevgilimden ayrıldım 5 ay oldu ilk ay çok kötüydüm yakın bir bayan arkadaşım sevgilimin ondan hoşlandığına dair bişey söyledi eski sevgilim o beni arkadaşım için uyarmıştı çünkü daha önce bu kızdan hiç hoşlanmıyorum diye meğer benim arkadaşın gözü göz deilmiş bende aynen arayıp soralım dedim madem öle bişey vardı 2 yıl çıktıktan sonra niye anlatıyorsun ben arayıp sorayım deyince nasıl tutuştu anlatamam tiksiniyorum en yakınlarımızdan bile çıkıyor bu tarz olaylar

kimseye anlatma canım
bu adam sana böyle güzel ailesi tablosu verdiyse başkalarına da öyledir
hiç anlamazsınız suç sizin üzerinize kalır
haklıyken haksız duruma düşersiniz

Belki de kadin sizin dediklerinizi esine bile soylemis olabilir.Sevgilisevginerdesin boyle boyle soyluyor diye.Adaminda niyeti bozuksa yuz bulmustur.Gururlanarak anlattiysa bizi cok begeniyo senin iyi bi es oldunu felan soyluyo diye .sizde belki kotu niyetle degilde bakislarinizla felan yanlis dusundurmus olabilirsiniz.
Arkadas felan ama mesafe iyidir herzmn kimin ne oldugu belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…