- 21 Ekim 2014
- 622
- 474
- 53
- 40
- Konu Sahibi Sevgilisevginerdesin
-
Olay gene dişi köpek kuyruk sallamasa olayına geldi özetle
İşe giriş çıkışta günaydın iyi akşamlar diyorum diye adımla hitaba sonrada yavşak muhabbetlere başlayan güvenlikçi biliyorum, insani bir muhabbet yahu, içi pis olan ordan da pay çıkarabiliyo demek ki
yani günaydın bile dememenize rağmen " bi günaydın bile demiyorsun" diyerek direk samimiyet kurmaya çalışan ve bunu yanımda bir erkek varken yapan "ÖKÜZ" lerde var ve o yanımdaki erkek "KOCAN" düşün artık olabilecekleri...
İşte bu yüzden evlilikten iyice korkar oldum ben paranoyak olur çıkarım kimsede vicdan iyilik hiç kalmamış nasıl yaparlar böyle şeyleri anlamıyorum ben arkadaşlarımın mutlu olmasını ister destek olurum ama erkekler en ufak bir hareketten aha bu benden hoşlanıyora getirebiliyorlar o yüzden buna izin vermemek için merhaba merhaba benim arkadaşım bi kere beni uyardı hatta canım niye bize gelince herkesi öpüyorsun eşimin elini sıkıyosun sadece evlenmeden önce kankaydınız bide diye dedim benim prensibim bu yapacak bişey yok kimse darılıp gücenmesin yani bende böyle biriyim
Bide öyle bir durum varki eşim ürününüz gelmiştir gelip alabilirsiniz yazmış . Oda bende şimdi spora yapmaya çıkıyorum. Gülme işareti. Lütfen siz olun diğer beyfendi olmasın. Bu arada benim numaramı bilmiyor yanlışlıkla whatsapp tan arama bıraktım ona. Hemen bana mesaj atmış kimsiniz diye. Bende ev teks.mağazası nin ismini söyledim. Direk bana esimin ismini söylerek siz misiniz bende başka biri sandım. Bende farklı numaranız var onu hemen sildim. Smiley felan bende yok ismimi söylerek yanlışlık olduğunu izah ettim . Teşekkür etti
Eşinizin telinden engelleyin bu kadını ve kendisinede durumun farkında olduğunuz söyleyin sizin mağazayı su yolu yapmasın müşteri her zaman haklı değildir maalesef vıcık tipler ya erkek yada kadın ayırmıyorum lanet olsun böyle insanlara
Eşime de kızdım zaten bu kadın nasıl seninle bu sekilde konuşur diye. En ufak yanlış kelime görsem dünyayı başına yıkarim. Sakın dedim bir daha böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum. O zaman çok farklı yerlere gider dedim.
Eşinizde biter olay ama kadın ne diye kaşınıyor ayıptır be
Hah işte onu demek istiyorum,kadın ille birsey yapmıştır demek çok acımasızca, erkek kafası bu
Hah işte onu demek istiyorum,kadın ille birsey yapmıştır demek çok acımasızca, erkek kafası bu
Meraba
Biz eşimle iş nedeniyle bir yıla yakın ayrı yasadık çok sıkıntılar yaşadım zaten eşimle üç gün iyi dördüncü gün kavgalıyız onun hataları benim haklıyken haksız durumuna sokmam kendimi bunlar çok oldu. Her neyse iki haftadır aynı şehirdeyiz birleştik ama sonuç aynı zaten aynı yerdeykende aynıydı uzaktaykende.
Biz ayrı şehirlerdeyken en yakın arkadaşlarım hep evliler tabi hep kocaları ile gmrüşmek zorunda kaldık iki üç haftada bir ya bi evde ya dışarda buluştuk oğlumla gittim hepsine.
Geçen gün arkadaşımın eşi facebooktanda arkadaşız çünkü hep samimi hep beraberdik faceden bana mesaj yazdı ama kızlar bu adam nasıl biliyomusunuz boylu posslu huyuu suyu guzel ailesine çoookk düşkün karısını çok seviyor hep ona özendim hep ona bakıp vay be ne mutlular derdim hep maşallah derdim nazarım değmesin diye
Neyse uzatmayayım bana mesaj yazdı iyimisin hayat nasıl vs bende cevap verdim arkadaşımı sordum oda iyi dedi geçiltirdi sonra keşke gitmeseydin akıldasın dedi ben de sağol aynen hepinizi çok özledim dedim benim için yerin çok başkaydı dedi mutlumusun falan filan baktım konuşma değişik bi yöne kayıyor dedimki ya yanlış anlama beni dedim allah sahibine bağışlasın sen de çok iyisin ailene düşkünlüğün falan bunları hep taktir ettim falan yazdım hani belki toplar da konu kapanır diye oysa öyle olmadı dedi ki akıl başka yürek başka konuşur sahibine bağışlama konusuna gelince orası başka dedi. Çok tedirgin oldum ve dedim ki ben sana yanlış bi izlenim verdiysem özür dilerim dedim kimsebin mutluluğunda gözüm yok sadece imrenerek baktım size hep öyle kalın inşallah dedim o da asıl ben özür dilerim böyle düşüneceğini bilemedim dedi adama nasıl göründüm acaba çok mutsuz mu çok cıvık mı arkadasımjn kocası ayartacak kadar ahlaksız mı çok üzüldüm konu kapansın lütfen kimse bilmesin dedi kapandı bile dedim hemen facemi kapattım o ara oğlum geldi falan neyse zaman geçti falan yattık sabah mesaj çekmiş faceden arayayım mı diye ne munasabet dedim ne konuşacagız ki. Ya mutlu yıllar dicektim yazmış ben de mutlu yıllar yazdım ve anında engelledim. O gün bu gündür buarada kocam küs bana:) ağlasam mı gülsem mi bilmiyırum hala küsüz ve ben ona bunu söyleyemedim yani anlatmadım bu olayı içim içimi kemiriyor günah mı saklamak yada yanlış mı arkadaşıma da kimseye de anlatamadım nasıl anlatayım ya nasıl üç tane çocukları var ama içim rahat değil
Kızlar eminim ki silmiştir mesajları ben de sildim bu bidaha olamaz çünkü direk engelledim anlamıştır yani ciddiyetimi bidaha karşılaşırmıyız yaz için planımız vardı benim kocamda yanımda olcak oh hep beraber gezeriz diye bi bu yoksa baska bişey yok zaten taşındım o şehirden kaldıki taşınmasam bile görüimezdim son zamanlarda çok sık feliyordu işyerimize ben de o gelince çıkıyordum çünkü adama imrendiğim için bunun bi hayranlığa dönüşmesinden korkuyordum ama dediğim gibi ailesine düşkünlüğü vs. Adma boylu poslu dedim evet çünkü anlayın gözünüzde canlandırın diye yani böle sümsük kocalar genelde böle sümsük işler çeviriyor ya öle değil gibisinden ne bileyim kimileri hatalı bulmuş beni varsa bi hatam allahım affetsin asla böyle seyler yasamak istemem
adam olacak kız burda konu sahibi sanki hissettirmiş beğenisini adama adamında tiniyeti bozukmuş işte
Burda anlatmak istediğim sadece erkeklerin genelini suçlarız böyle durumlarda,buna bende dahil bu durumdan önce . Asla kadınlara kondurmazdim. Aldatan kadınlara bile kocaların ilgisizliginden der bir nebze destek olmaya çalışırdım. Tabi ki kesinlikle de aldatmayı onaylamadigimi vurgulamak isterim. Ama ben böyle bir durumla ilk defa karşılaştım ve kadın gereksiz yere konuşmaya çalışıp günlük yaşamıyla bilgi vermeye çalışıyor. Böyle tiplerin bile varlığına inanmazken, hangi akla hizmet başkasını ayartmaya çalışırlar anlayamıyorum. Ne kadar erkek kendini çekerse çeksin böyle kadınlar olduğu sürece evli bayanlar tehlike altındayiz. Bilin istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?