- 1 Ocak 2016
- 131
- 51
- 13
- 41
- Konu Sahibi Sevgilisevginerdesin
-
Bir daha bu insanla görüşmek zorunda kalırsanız ailecek peki ne yapacaksın ozaman?
Ben anlamadım sizi yani arkadaşınızın kocasının face sizde ne arıyor neden eklediniz ki. Ayrıca evli olabilirler ama neden kocalarıyla birlikte görüşüyorsunuz sizin eşiniz yok ki yanınızda hani erkek erkeğe onlarda muhabbet ederler ben tek olsam arkadaşımın da tek olmasını isterim bu koca h.içi çalışmıyor mu h.içi gündüz görüşün arkadaşlarınızla.
istediğin kadar he he de konu sahibi sende de suç varYav he he
Aynen size katiliyorum erkek boyle biseye cesaret edemez etmesi icinde kadindan bisey gormus olmali cunku korkar ya esime soylerse diye yani facebokta eklemek gereksiz heleki ordan yazismanin hic luzumu yok birazda yanlisa mahal verip vermemek bizim elimizde yani konu sahibi adama asik yuvasini yikmaya calisiyo demiyoruz zaten ama gereksiz muhabbet icine girmis ben kuzenlerimin esleriyle bile aramda bi set vardir allah korusun nefret ederim boyle bisey basima gelse cok tiksinirdim ama birazda insan hatayi kendinde aramali boyle biseye bu adam nasil cesaret etti diye bide ben kuzenlerimle cok samimiyimdir hergun konusuruz ama onlara bile demedim hic yok kocana imreniyorum diye onlar bana dese hic hoslanmam oyle uzaktan bi akrabamiz var iki de bir ay kocan cok iyi allah banada oyle koca versin dediginde hoslanmiyorum bayan guven vermeyen bi tip belki ondan vede cok dillendiriyo surekli soyler bi resimde bile ortamda gosterirken herkes bana cok guzel cikmissin dediginde o ayy kocan cok cekici cikmis gibi seyler soyluyo cok rahatsiz oluyorum ben oyle seyde ikinizde guzel cikmissiniz canim de gec yani dugun fotolarinda bile aynisini yapti herkes farketti onun o ic gecirislerini yani bi insana okadar imreniyorum bilmemne denmez bence.ben bekar ve dış görünüş olarak dikkat çekici bir bayan olmama rağmen arkadaşlarımın eşleri bana böyle bir şey yapmaya cesaret edemez o samimiyeti vermem kuzenim çok yakınımdır eşide arkadaşım onları ben tanıştırdım öyle evlendiler yinede kuzenin eşi facemde ekli filan değildir hiç sevmem bu tarz muhabbetleri baştan set koyarım
Bu isler tehlikeli.ben mesela arkadaslarimin eslerini sosyal medyada arkadas olmak istemem.benim fotograflarimi surekli neden gorsun?
Ha onlar eklerse ayip olmasin diye kabul ederim.
Isin ozeti arkadas esleriyle fazla muhabbeti dogru bulmuyorum.getektigi olcude kalmali.cevremde benzer olayi yasayan biri oldu.iki tarafta evli ve cocuklu.kadin hayranlik duyuyor.sosyal mesyada adam yaziyor cevap veriyor.konusma ilerliyor.gizli bulusmalara kadar gidiyor.sonra ise kadin yaptigindan utanc ve pismanlik duyup birakiyor..
Hala esleri bilmez.mutlu mesut yasiyor herkes.
Sonunuz boyle olmaz insallah
Aynen size katiliyorum erkek boyle biseye cesaret edemez etmesi icinde kadindan bisey gormus olmali cunku korkar ya esime soylerse diye yani facebokta eklemek gereksiz heleki ordan yazismanin hic luzumu yok birazda yanlisa mahal verip vermemek bizim elimizde yani konu sahibi adama asik yuvasini yikmaya calisiyo demiyoruz zaten ama gereksiz muhabbet icine girmis ben kuzenlerimin esleriyle bile aramda bi set vardir allah korusun nefret ederim boyle bisey basima gelse cok tiksinirdim ama birazda insan hatayi kendinde aramali boyle biseye bu adam nasil cesaret etti diye bide ben kuzenlerimle cok samimiyimdir hergun konusuruz ama onlara bile demedim hic yok kocana imreniyorum diye onlar bana dese hic hoslanmam oyle uzaktan bi akrabamiz var iki de bir ay kocan cok iyi allah banada oyle koca versin dediginde hoslanmiyorum bayan guven vermeyen bi tip belki ondan vede cok dillendiriyo surekli soyler bi resimde bile ortamda gosterirken herkes bana cok guzel cikmissin dediginde o ayy kocan cok cekici cikmis gibi seyler soyluyo cok rahatsiz oluyorum ben oyle seyde ikinizde guzel cikmissiniz canim de gec yani dugun fotolarinda bile aynisini yapti herkes farketti onun o ic gecirislerini yani bi insana okadar imreniyorum bilmemne denmez bence.
Bu isler tehlikeli.ben mesela arkadaslarimin eslerini sosyal medyada arkadas olmak istemem.benim fotograflarimi surekli neden gorsun?
Ha onlar eklerse ayip olmasin diye kabul ederim.
Isin ozeti arkadas esleriyle fazla muhabbeti dogru bulmuyorum.getektigi olcude kalmali.cevremde benzer olayi yasayan biri oldu.iki tarafta evli ve cocuklu.kadin hayranlik duyuyor.sosyal mesyada adam yaziyor cevap veriyor.konusma ilerliyor.gizli bulusmalara kadar gidiyor.sonra ise kadin yaptigindan utanc ve pismanlik duyup birakiyor..
Hala esleri bilmez.mutlu mesut yasiyor herkes.
Sonunuz boyle olmaz insallah
İkaz edin bayan arkadaşı bence fazla sapıtmış bi kere sert konuşursanız bir daha cesaret edemez zaten hiç sevmem öle vıcık tipleri Allahta onlara aynısını yaşatsın inşallah ben tanımadığım bir kadının kocası bile bana asılsa cinnet geçiriyorum biz kadınlar kendimizi bilmeliyiz bekar ya da evli herkes kendi işine baksın kusura bakmayın ama artık kadınlar dada çok hata var bazen duyduklarıma inanamıyorum çok kötü zamanlardayız maalesef
Kesinlikle katılıyorum. Herkes işine baksın. Yakın bir zamanda esimin ev tekstil mağazası var .Bekar bir bayan bir ürün siparis vermiş. Ürün geç geldi teslim süresi uzadı felan. Ürünü de satma amaçlı olmazsa para iadesi yapılır diye vermiş. Kadın Ürünü alıyor deniyor olmuyor whatsaaptan görüntü atıyor falan. Eşimde tamam Problem değil iade alırız diyor. Kadın siz çok iyisiniz, cok Kibarsinir, sizin tanıdığım çok memnun oldum . Vs Vs resmen kocama is atıyor deli oldum resmen . Malesef Hem cinslerimizde de hata var.
Erkek cesaret edemez kadın mutlaka birsey yapmıştır mantığına bir girersek tecavüzleri tacizleri haklı çıkarırız, mini etek giydi kırmızı ruj sürdü güldü diyen erkeklerin tarafına geçeriz, bir erkek için kadının eşiyle arasının bozuk olması potansiyel dul olması yeterlidir asılmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?