Arkadaşımın kocası........

Bir daha bu insanla görüşmek zorunda kalırsanız ailecek peki ne yapacaksın ozaman?

Asla arkadaşımla görüşemem çünkü ona kocan adi biri diyemedim. Kocasıyla zaten görüşemem çünkü benim gözümdeki değeri sıfır altı.... Yani o adam gibi adam dediğim insan bunu yaptıya hadi ben diyelimki adi bi kadınım yani söz misali e ona ne oluyor herkesin imrendiği koca güya.... Kısacası görüşmem canım bulurum bi bahaneler

Ben anlamadım sizi yani arkadaşınızın kocasının face sizde ne arıyor neden eklediniz ki. Ayrıca evli olabilirler ama neden kocalarıyla birlikte görüşüyorsunuz sizin eşiniz yok ki yanınızda hani erkek erkeğe onlarda muhabbet ederler ben tek olsam arkadaşımın da tek olmasını isterim bu koca h.içi çalışmıyor mu h.içi gündüz görüşün arkadaşlarınızla.

Ayrıca işte boylu poslu yakışıklı falan diye belirtmenizi de anlayamadım bence sizden de bir hoşlanma olmuş her ne kadar yok ben reddettim falan da deseniz konuşma uzamış hem ne alaka size yazıp işte mutlu musun falan diyecek bir aradayken ne konuşma oldu ki bundan cesaret aldı üstelik bir de eşinizle kavga anlaşmazlık içinde olduğunuzu söyleyip bunları yazmanız acayip. Eşiniz nasıl öğrendi onu da anlamadım ben arkadaşlarımın eşlerini asla eklemem ne işleri var benim faceimde yani.

Benim anlamadığım sizin neden konuşmayı direk "benim sende gözüm yok" a bağlamanız?
Açıkcası ailece samimi görüştüğüm bir ailenin erkeği karşıma geçip açık açık benim sende gözüm var demedikçe gördüklerimi anlamamış gibi yapar safa yatarım ve öyle bir şey hissettiğimi ima dahi etmem herhalde. Bu büyük bir şey ve altından ne çıkar bilinmez.

Adamın rahatlığı sanki siz ortamlarda flörtleşmişsiniz de ondan kaynaklanıyor gibi olmuş. Uzağa gidince hani bu flörtleşmeyi mesajlarla devam edelim resmileştirelim gibilerinden.
Sizi yanlış anlamış olabilir yani, yoksa arkadaşının samimi arkadaşına mesaj atıp açıkca imalarda bulunması da tuhaf.

Uzak dur, hepsi bu. Yanlış anladıysa da sadece yavşıyorsa da onlarla arana mesafe koymak en iyisi bence.

ben bekar ve dış görünüş olarak dikkat çekici bir bayan olmama rağmen arkadaşlarımın eşleri bana böyle bir şey yapmaya cesaret edemez o samimiyeti vermem kuzenim çok yakınımdır eşide arkadaşım onları ben tanıştırdım öyle evlendiler yinede kuzenin eşi facemde ekli filan değildir hiç sevmem bu tarz muhabbetleri baştan set koyarım

bu yoruma katılıyorum
istediğin kadar he he de konu sahibi sende de suç var

Bence yazismalarinizda bile esinize karşı bir zafer kazanmiscasina gözünüzde büyüttüğünüz,eş olarak takdir ettiğiniz adamın size olan ilgisinden şaşkınlıkla birlikte bu durumdan hosnutsunuz da. Ama kalp ile mantık arasında gidip mantiginiz ağır basıp doğru kararı vermissiniz aynı zaman da yazismalarinizda ümitte vermissiniz. Şuanda hata yapmaya çok musaitsiniz. Tutumunuz daha sert ve net olmalı. Kimseye bişey söylemeye de gerek yok. Önce kendi evliliğinizdeki problemleri cözümleyin .

ben bu tür yaftalardan korunmak için hiç bir erkek olan arkadaşımla buluşmam evlendikten sonra nokta isterse aynımda annem olsun konu buralara gidiyor sonra işte görüyorsunuz. yanınızda oğlunuzun olması birşey değiştirmez herkesin aklı sizin kadar temzi çalışmaz. bir daha bunu asla yapmayın. özür dilerim ama kimseye birşey anlatmamamnız da bir şey değiştirmez o kadın bir saatli bomba şu anda dakkasına kocanıza telefonda edebilir bilmem ne de yapabilir....

düşünmeden hareket etmişsiniz ve özür dilerim cezası neyse çekeceksiniz er ya da geç boşanmaya kadaar götürebilir sizi bu olay. dikkat edin. .. ben diyeyim... yine haklıyken haksız konuma düşmüşsünüz ama bu sefer o çukurdan itfaiye bile çıkartır mı sizi bilemem ... öyle görünüyor ... geçmiş olsun tatlım ama kendi düşen ağlamaz...

Son düzenleme:
Aynen size katiliyorum erkek boyle biseye cesaret edemez etmesi icinde kadindan bisey gormus olmali cunku korkar ya esime soylerse diye yani facebokta eklemek gereksiz heleki ordan yazismanin hic luzumu yok birazda yanlisa mahal verip vermemek bizim elimizde yani konu sahibi adama asik yuvasini yikmaya calisiyo demiyoruz zaten ama gereksiz muhabbet icine girmis ben kuzenlerimin esleriyle bile aramda bi set vardir allah korusun nefret ederim boyle bisey basima gelse cok tiksinirdim ama birazda insan hatayi kendinde aramali boyle biseye bu adam nasil cesaret etti diye bide ben kuzenlerimle cok samimiyimdir hergun konusuruz ama onlara bile demedim hic yok kocana imreniyorum diye onlar bana dese hic hoslanmam oyle uzaktan bi akrabamiz var iki de bir ay kocan cok iyi allah banada oyle koca versin dediginde hoslanmiyorum bayan guven vermeyen bi tip belki ondan vede cok dillendiriyo surekli soyler bi resimde bile ortamda gosterirken herkes bana cok guzel cikmissin dediginde o ayy kocan cok cekici cikmis gibi seyler soyluyo cok rahatsiz oluyorum ben oyle seyde ikinizde guzel cikmissiniz canim de gec yani dugun fotolarinda bile aynisini yapti herkes farketti onun o ic gecirislerini yani bi insana okadar imreniyorum bilmemne denmez bence.

vay insanlarda ne cesaret var. Vicdanı da sızlamaz insanın?

İkaz edin bayan arkadaşı bence fazla sapıtmış bi kere sert konuşursanız bir daha cesaret edemez zaten hiç sevmem öle vıcık tipleri Allahta onlara aynısını yaşatsın inşallah ben tanımadığım bir kadının kocası bile bana asılsa cinnet geçiriyorum biz kadınlar kendimizi bilmeliyiz bekar ya da evli herkes kendi işine baksın kusura bakmayın ama artık kadınlar dada çok hata var bazen duyduklarıma inanamıyorum çok kötü zamanlardayız maalesef

Bence de çok uzatmışsınız mesajları
Konuşmanın farklı yerlere gittiğini hissettiğiniz an konuşmayı kesecektiniz.
Yok Allah sahibine bağışlasın falan resmen seni yakışıklı buluyorum demek bence

Aynen ben arkadaşlarımın eşlerini eklemem valla ekleyen varsa da ayıp olmasın diye ekler eklediğim gibi kısıtlılar listesine alırım böylece hiç bir paylaşımımı görmez zaten bana yazmaya bile cesaret edemezler erkeklere karşı sert bir yapım var genel öfkeli bir tip gibi görüyorlar beni iyi oluyo böle ama

Kesinlikle katılıyorum. Herkes işine baksın. Yakın bir zamanda esimin ev tekstil mağazası var .Bekar bir bayan bir ürün siparis vermiş. Ürün geç geldi teslim süresi uzadı felan. Ürünü de satma amaçlı olmazsa para iadesi yapılır diye vermiş. Kadın Ürünü alıyor deniyor olmuyor whatsaaptan görüntü atıyor falan. Eşimde tamam Problem değil iade alırız diyor. Kadın siz çok iyisiniz, cok Kibarsinir, sizin tanıdığım çok memnun oldum . Vs Vs resmen kocama is atıyor deli oldum resmen . Malesef Hem cinslerimizde de hata var.

İşte bu yüzden evlilikten iyice korkar oldum ben paranoyak olur çıkarım kimsede vicdan iyilik hiç kalmamış nasıl yaparlar böyle şeyleri anlamıyorum ben arkadaşlarımın mutlu olmasını ister destek olurum ama erkekler en ufak bir hareketten aha bu benden hoşlanıyora getirebiliyorlar o yüzden buna izin vermemek için merhaba merhaba benim arkadaşım bi kere beni uyardı hatta canım niye bize gelince herkesi öpüyorsun eşimin elini sıkıyosun sadece evlenmeden önce kankaydınız bide diye dedim benim prensibim bu yapacak bişey yok kimse darılıp gücenmesin yani bende böyle biriyim

Elinizden geleni yapmissiniz.Konusmalari silmeyin.Mutlaka bir kopyasi durmali bence ilerde size iftira atildiginda kanitlamaniz icin.Kimseyede anlatmayin esiniz eger buyutmeyecek biriyse citlatabilirsiniz ama oyle olmaz gibi.En iyisi icinizde kalsin

Erkek cesaret edemez kadın mutlaka birsey yapmıştır mantığına bir girersek tecavüzleri tacizleri haklı çıkarırız, mini etek giydi kırmızı ruj sürdü güldü diyen erkeklerin tarafına geçeriz, bir erkek için kadının eşiyle arasının bozuk olması potansiyel dul olması yeterlidir asılmak için

Evet erkekler için herşey bahane bazen bahaneye bile ihtiyaç duymuyorlar illa o şanslarını bir deneyecekler yani 60yaşında amca bana yazmış geçen faceden çok güzelsin kız diye dedim Allah belanı versin senin ya iğrenç yaratık

Olay gene dişi köpek kuyruk sallamasa olayına geldi özetle

İşe giriş çıkışta günaydın iyi akşamlar diyorum diye adımla hitaba sonrada yavşak muhabbetlere başlayan güvenlikçi biliyorum, insani bir muhabbet yahu, içi pis olan ordan da pay çıkarabiliyo demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…