Arkadaşımın kocası........

Bu isler tehlikeli.ben mesela arkadaslarimin eslerini sosyal medyada arkadas olmak istemem.benim fotograflarimi surekli neden gorsun?
Ha onlar eklerse ayip olmasin diye kabul ederim.
Isin ozeti arkadas esleriyle fazla muhabbeti dogru bulmuyorum.getektigi olcude kalmali.cevremde benzer olayi yasayan biri oldu.iki tarafta evli ve cocuklu.kadin hayranlik duyuyor.sosyal mesyada adam yaziyor cevap veriyor.konusma ilerliyor.gizli bulusmalara kadar gidiyor.sonra ise kadin yaptigindan utanc ve pismanlik duyup birakiyor..

Hala esleri bilmez.mutlu mesut yasiyor herkes.
Sonunuz boyle olmaz insallah

Evet bende aynen senin gibi düşünüyorum.Arkadaşım gel anlat bak!Anlatmayacaksın zaten çok tartışıyoruz dıye sonra esın duyunca telafısı zor bır yola gıreceksın hiç sarsma o güveni ben olsam anlatırım bu işin saklanacak bir yeri yok....

EFENDİ GÖRÜNÜMLÜ PİSLİK. İşte bu tiplerden uzak durmalı. Korkarım böylelerinden. Eşine yazık. Sen kim bilir kaçıncı kadınsın bu şekilde..

yeminle dizi senaryosu gibi değil mi?
Saf genç kız olayları kocasına anlatır...
kocası sinirden çılgına döner ve diğer adamı öldürür. YA DA
Kocası sinirden çılgına dönüp karısına ağıza alınmayacak küfürler edip , karısının da suçlu olduğunu düşünüp karısını boşar. ( üstelik aldatıldım yalanıyla çocuğu da alır nafaka da vermez)
neyse sabah sabah çok senarist gördüm kendimi...

Hala böyle şeyleri kocalarına söylemeyi düşünen kişiler var mı dünyada ?
uzayıp süregelen ve engelleyemediğin birşey olsa evet ama konu kapanmışş gitmiş...

Bu dünyada her şey insanlar için ben konu sahibi arkadaşı çok iyi anlıyorum. Kadın iyi niyetle bir sıkıntısını açmış, bir arkadaşına imrenmiş zaten içinde bir art niyet olsa arkadaşına öyle bir laf etmezdi. Eğer kocası adam olsa karısını ilgisiz bırakmasa o da imrenmezdi zaten. Yok adama ümit vermiş yok bilmem ne. Başınıza aynı olay gelmeden kimseyi sen şöyle davrandın yok böyle diye yargılayamazsınız.

size nacizane tavsiyem skın o adamın size gönderdiği mesajları silmeyin.gün gelir arkadaşınız okur kocama sulandı der o zaman herkese okutursunuz.kimseyede bu mevzuyu anlatmayın.erkege selam versem bu kadın benim oldu der.pislik bir erkek modeli.

Kızlar eminim ki silmiştir mesajları ben de sildim bu bidaha olamaz çünkü direk engelledim anlamıştır yani ciddiyetimi bidaha karşılaşırmıyız yaz için planımız vardı benim kocamda yanımda olcak oh hep beraber gezeriz diye bi bu yoksa baska bişey yok zaten taşındım o şehirden kaldıki taşınmasam bile görüimezdim son zamanlarda çok sık feliyordu işyerimize ben de o gelince çıkıyordum çünkü adama imrendiğim için bunun bi hayranlığa dönüşmesinden korkuyordum ama dediğim gibi ailesine düşkünlüğü vs. Adma boylu poslu dedim evet çünkü anlayın gözünüzde canlandırın diye yani böle sümsük kocalar genelde böle sümsük işler çeviriyor ya öle değil gibisinden ne bileyim kimileri hatalı bulmuş beni varsa bi hatam allahım affetsin asla böyle seyler yasamak istemem.....

canım sen adama resmen hayransın zaten o adamda senin ona hayranlığını anladıgı için sana yavşamış sende hatalısın kusura baakma benim için eşim dünyanın en yakışıklı erkeği.başka erkeğe insan gözüyle bile bakmak bana haram.

Canım çok sağolasın beni anladığın için arkadaşıma hep arkadaş ortamında kocanı kıskanmalısın yanlış konuşuyorsun derlerdi o da benim kocam mavi gözlü kumral yakışıklk elbette bakacaklar o da bakacak göze yasak mk var ama icraata dökerse o zaman biter derdi. Ben ne yakışıklılığındayım ne bişey kocam burnumun direğini çokk sızlattı ve boşanma kararı aldığımız bi dönemdi sonradan tekrar şans verdik falan o dönemde bile adama adım attıracak bişey yapmadım asla bidaha söylüyorum etkilebdiğim yönü böle boylu poslu olmasına ragmen ailesine okadar bağlı olmasıydı yani ben öyle sanıyordum bunun böle olmadıgını anladığım anda tiksindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…