Arkadaşımın kocası........

Bu bey ile konuşmanız hata olmuş ama olan oldu artık konuşmalarınızın fotoğrafını çekin yarın bir gün iftira da atabilir size... Eşinizle paylaşmayın çünkü ne yapar eder suç size kalır. En iyisi unutmak ve o kişiden tamamen uzaklaşmak

Dengesiz midir nedir ne musasebet!
İnsanlarda ahlak sıfıra inmiş yaa!
Nasıl cesaret ederler bu yilisiklar anlamam
Eşinden utanmiyon be adam colugundan çocugundadami utanmiyon!

Pis firsatcilar. Ben olsam söylerdim neticede aynı ortamda bulunma ihtimaliniz yüksek. Nediye birarada olacan ki belki daha ileri gidecek ne malum! !!

güzel türkçemizi doğru okuyalım,doğru anlayalım
eşimle ayrı kalmam eşimin suçuydu diyor,adamın değil
tabi ben de yanlış okuyup yanlış anlamadıysam

kimseye anlatma canım.. bize anlattın işte yeter.. senin bir hatan yok bunda, bazı erkekler malesef böyle işte.eşine de arkadaşına da anlatma. Arkadaşınla ilişkini artık soğuk tut.Ne olurrr ne olmaz ............

Aslinda adam almis sinyalleri. Farkinda olmadan yapmissin bunu. Bu kadar imrenmeyi ve hayran olmaktan korkma noktasindaki duygulari saklamak zor olabilir. Arkadasina soylersen buyuk ihtimalle senin soyledigin sozler aklina gelecek. Bu kadinin kocamda gozu var diyecek. Basina durduk yere is alirsin benden yazmasi.

BENCE DE HENÜZ KİMSEYE ANLATMA.

AMA EĞER Kİ O ADAM Bİ ŞEKİLDE, SANA BİR DAHA ULAŞMAYA ÇALIŞIRSA (TEL.LE MESELA) KESİNLİKLE ÇOK SERT Bİ TEPKİ GÖSTER. VE BENCE FACEDEKİ MESAJLARINI YADA TEL. İLE MESAJ GÖNDERİRSE O MESAJLARI ŞU AŞAMADA SAKIN SİLME.

EĞER TEKRAR TAARRUZA GEÇERSE (YANİ SEN ÇOK SERT Bİ TAVIR SERGİLEDİKTEN SONRA HALEN ÜSTELERSE) O ZAMAN BU OLANLARI KENDİ EŞİNE VE O ADAMIN EŞİNE ANLATIR VE MESAJLARINI ONLARA GÖSTERİRSİN. (BU ARADA UMARIM O MESAJLARI DAHA ÖNCE, SENİN EŞİNİN YADA ARKADAŞININ HABERSİZ OKUMA GİBİ Bİ İHTİMALİ YOKTUR. SEN NE KADAR TEPKİNİ GÖSTERMİŞ OLSAN DA EŞİNİN VEYA ARKADAŞININ SANA "BANA NEDEN DAHA ÖNCE SÖYLEMEDİN" DİYE SİTEM ETME İHTİMALİ YÜKSEK OLUR. )

KONUYU HEMEN EŞİNE ANLATMA OLAYINA GELİNCE VALLA DURUM BİRAZ SIKINTILI SANKİ. BEN OLSAM O ADAMI 1-2 UYARIR, HALEN RAHATSIZ ETMEYE DEVAM EDERSE ÜÇÜNCÜDE KENDİ EŞİME DURUMDAN BİLGİ VERİRDİM. (NE OLUR OLMAZ ARKADAŞLAR. BİLMİYORUZKİ BELKİ O ADAM KONUYU SAPLANTI HALİNE GETİRİRSE, İYİCE MUSALLAT OLURSA YA) AMA EŞİNLE DE ARAN BOZUKMUŞ. ELBETTE BU KONU YÜZÜNDEN SANA KIZMAYA HAKKI YOK.SEN ADAMA GEREKLİ CEVABI VERMİŞSİN AMA, BELLİ DE OLMAZ.

güzel türkçemizi doğru okuyalım,doğru anlayalım
eşimle ayrı kalmam eşimin suçuydu diyor,adamın değil
tabi ben de yanlış okuyup yanlış anlamadıysam

Eşimle ayrı kalmamız da onun suçuydu.
Bu cümlede 3. bir şahısdan bahsediliyor gibi değil mi.

eger senin anladığın gibiyse,
Ayrı kalmamız da eşimin suçuydu gibi bir cümle kurması gerekirdi diye düşünüyor,
Kararı okuyuculara bırakıyorum

adamı her yerden engelle görüşme sakın.ararsa da açma mesajına cevap verme.sakın eşine bahsetme üzerine kalır bu durum.sen fingirdedin de adam sana bunları yazmıştıra dönmesin iş.zaten problemleriniz var bir yenisini sakın eklme üzerine.gider arkadaşına da söyler gerek yok...

Arkadasin baskasindan ogrenirse neden soylemedin diye suclu sen olursun senin adin cikar. Adam da kendini savunmak icin o bana is atti falan der dikkat et anlat arkadasina.

Bence konuşmayı fazla uzatmışsınız baktınız konuşma başka yere gidiyor tavrınızı sert bir şekilde koyacaktınız. Adama imrendiğinizi de söylemişsiniz. Hayır adamın gerçek yüzünü de görmüşsünüz. Ne münasebet cümlesini konuşmanızın en başında söylemeniz gerekiyordu. Adam bunları söylemeye cesaret bile edemeyecekti. Kimse bilmesin dediğinde kapandı bikedemek yerine bir daha bu şekildw yaklaşırsanuz dünya alem bilir diyebilirdiniz. Kusura bakmayın ama bu durum hafif ruhunuzu okşamış. Adam boylu poslu olmayıp yaşlı çirkin olsaydı tepkiniz çok sert olurdu.

Bu konu Allahla sızın aranızda kalsın,kesınlıkle bahsetmeyin hiçbir kula..aynen yola devam ..bu arada sizi tebrik ediyorum,aramasına izin vermediğiniz için..:)

Sizde ona bunları hissetirdiyseniz o da ışık almıştır kendince. İkidir boylu poslu diyorsunuz. Imreniyordum diyorsunuz. Hayranlığa dönüşmesinden korkuyordum diyorsunuz. Sanki dönüşmüş bile.

Bu konu Allahla sızın aranızda kalsın,kesınlıkle bahsetmeyin hiçbir kula..aynen yola devam ..bu arada sizi tebrik ediyorum,aramasına izin vermediğiniz için..:)

Ya hata tabi sert konuşabilirdim ama karsımdaki insan anladı anladığı dilden konuştum açıklık bırakmadan bidaha arayamazda soramazda sağolun yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…