Arkadaşımın Nişanı

tantanis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
7.195
9.105
118
Merhaba arkadaşlar, yine ben :)

Size içinden çıkamadığım bir konu hakkında danışmak istiyorum.

Önümüzdeki hafta sonu en yakın arkadaşımın nişanı var. Nisan ankarada olacak ve ben istanbuldayım. Arkadaşım nisan tarihini ayarlarken benim geçen hafta olan sınav dönemimi de göz önünde bulundurdu ve ay başında yapmayı planladığı nişanı 16 sına erteledi.

Sorun şu ki biz bu planı yaparken benim başka bir arkadaşımın ve aynı zamanda akrabamın aynı tarihte düğünü olacağını bilmiyordum. Onun kına gecesi 15 inde nikahı 16 sinda olacak. Burada işler karışıyor çünkü benim için yakın arkadaşımın nişanı daha önemli. Annem de saçmaladıgımı istanbuldaki düğün dururken ankaradaki nisana gitmemin ayıp olacağını söylüyor. Arada kaldım.

Arkadaşım da gelmezsen üzülürüm ama gönül koymam sonuçta benim kına gecem ve nikahim da olacak onlara gelirsin dedi ama biliyorum kirilacak.

Aklıma kınaya katılıp cumartesi sabah ankaraya gitmek geldi ama o iş de sıkıntılı çünkü damat da istanbuldan gidecek nişanı gündüz yapıp dönmesi gereken akrabaları göndermeyi planlıyorlarmış beni bekleyin diyemem insanlara.

Mantıklı önerilere ihtiyacım var

Ve gitmezsem hediye etmeyi düşünüğüm takıyı istanbuldan ablası ile göndermek çok mu ayıp olur sizce?

Ben arkadaşımın nişanı için perşembe gününden gidip pazara kadar kalmayı düşünüyordum, hala öyle yapmak Istiyorum. Bu çok abes bir davranış mı olur?

akrabamın düğünü mü yoksa benim için tarih değiştiren en yakın arkadaşımın nişanı mı desem nişan derim. Kız belli ki seni yanında görmek istiyor herşeyi ana göre ayarlamış. ben olsam ben de kırılırdım. hem akrabanın düğününe annen ve baban gidecek sonuçta. Orada olmayabilirsin. Arkadaşınla arandaki ilişki dediğin kadar iyiyse ikileme bile düşme ve git derim.

Akrabaniz çok yakın değilse annenizin ikna edip gidin arkadaşa
Galiba akraba da nikahmis on dklik nikah için kalmaya çok lüzum yok

akraba kim? eğer çok yakın kuzenin vs değilse arkadaşınınkine git. sonuçta akraba düğününe ailen gidecek. illa senin gitmene gerek yok.

insanları beni bekleyin demenize gerek yok ki
hiç bir nişan 12-13:00 den önce olmaz.
15'i kına gecesine katılın
16'sı sabah uçakla istanbul'a gidin
sabiha gökçenden giderim derseniz 08:30 uçuşu var, 09:30 orada oluyor 80 tl
atatürk havalimanı derseniz 07:00 uçuşu var, 08 uçuşu var. hepsi 175 tl
bu uçaklarla haydi haydi yetişirsiniz nişana

Arkadaşın senin için ertelediyse arkadaşından başka seçenek yok. Ben oğlumun doğumgünü erteledim bir tanıdık için onlarda baska bir düğüne gitti. Sitem falan etmedim ama bidaha hicbir şeyine çağırmadım. Dugunlerine5 dk uğradım. Oğlumun sünnetine dahi çağırmadım

Uçak Fiyatları o kadar ucuz mu gerçekten? Ben pahalıya gelir öğrenci halimle karşılayamam diye düşünüyordum. E iyi o zaman bir Araştırayim bunu.

Akrabam uzak değil yakın ve sevdiğim de bir kız ama arkadaşımdan önemli değil kesinlikle. Annem de çok ayıp olur bu düğün diyor. Kıza dedim böyle böyle diye tavır yaptı arkadaşım kadar sakin karşılamadı. Bilmiyorum ya. Ben de gitmek taraftarıyım her türlü.

Evet ben de öyle düşünüyorum ama anneme laf anlatamıyorum. Bi nişanı mi var bu kızın düğüne gidersin diyor. Galiba bileti alıp ben gidiyorum demem gerek şu aşamadan sonra. Arkadaşım da çok ilimli karşıladı ama sesi buruldu Kıyamam ki.

Kırılmakta haklı çünkü senin için nisan tarihini degistirmis anneni ikna edip nisana git uçakla gidersin hem gitmesen sozlusu bile arkadasina laf yapabilir arkadaşın için tarih değiştirdik ama gelmedi diyebilir.

Kırılmakta haklı çünkü senin için nisan tarihini degistirmis anneni ikna edip nisana git uçakla gidersin hem gitmesen sozlusu bile arkadasina laf yapabilir arkadaşın için tarih değiştirdik ama gelmedi diyebilir.
Sözlüsü ile Aramız zaten iyi değil, öyle düşünürse iyice geriliriz gerçekten. Ben persembeden gidip yanında olayım en güzeli.

Sözlüsü ile Aramız zaten iyi değil, öyle düşünürse iyice geriliriz gerçekten. Ben persembeden gidip yanında olayım en güzeli.
Bilemiyorum dusunebilirde dusunmeyebilirde yada aile bireyleri arkadaşın için değiştirdin diyebilirler akraba düğününe ailen gidecek zaten ben de pek gitmem düğüne ailem yeter.

Dugunu son dakika duydugunuza gore annenin katilmasi yeterli bence normalde istanbul derdim oburu nisan daha derdim ama o nisan size gore ayarlanmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…