Merhaba arkadaşlar, yine ben :)
Aklıma kınaya katılıp cumartesi sabah ankaraya gitmek geldi ama o iş de sıkıntılı çünkü damat da istanbuldan gidecek nişanı gündüz yapıp dönmesi gereken akrabaları göndermeyi planlıyorlarmış beni bekleyin diyemem insanlara.
Mantıklı önerilere ihtiyacım var
Ve gitmezsem hediye etmeyi düşünüğüm takıyı istanbuldan ablası ile göndermek çok mu ayıp olur sizce?
Ben arkadaşımın nişanı için perşembe gününden gidip pazara kadar kalmayı düşünüyordum, hala öyle yapmak Istiyorum. Bu çok abes bir davranış mı olur?
Arkadaşın senin için ertelediyse arkadaşından başka seçenek yok. Ben oğlumun doğumgünü erteledim bir tanıdık için onlarda baska bir düğüne gitti. Sitem falan etmedim ama bidaha hicbir şeyine çağırmadım. Dugunlerine5 dk uğradım. Oğlumun sünnetine dahi çağırmadımMerhaba arkadaşlar, yine ben :)
Size içinden çıkamadığım bir konu hakkında danışmak istiyorum.
Önümüzdeki hafta sonu en yakın arkadaşımın nişanı var. Nisan ankarada olacak ve ben istanbuldayım. Arkadaşım nisan tarihini ayarlarken benim geçen hafta olan sınav dönemimi de göz önünde bulundurdu ve ay başında yapmayı planladığı nişanı 16 sına erteledi.
Sorun şu ki biz bu planı yaparken benim başka bir arkadaşımın ve aynı zamanda akrabamın aynı tarihte düğünü olacağını bilmiyordum. Onun kına gecesi 15 inde nikahı 16 sinda olacak. Burada işler karışıyor çünkü benim için yakın arkadaşımın nişanı daha önemli. Annem de saçmaladıgımı istanbuldaki düğün dururken ankaradaki nisana gitmemin ayıp olacağını söylüyor. Arada kaldım.
Arkadaşım da gelmezsen üzülürüm ama gönül koymam sonuçta benim kına gecem ve nikahim da olacak onlara gelirsin dedi ama biliyorum kirilacak.
Aklıma kınaya katılıp cumartesi sabah ankaraya gitmek geldi ama o iş de sıkıntılı çünkü damat da istanbuldan gidecek nişanı gündüz yapıp dönmesi gereken akrabaları göndermeyi planlıyorlarmış beni bekleyin diyemem insanlara.
Mantıklı önerilere ihtiyacım var
Ve gitmezsem hediye etmeyi düşünüğüm takıyı istanbuldan ablası ile göndermek çok mu ayıp olur sizce?
Ben arkadaşımın nişanı için perşembe gününden gidip pazara kadar kalmayı düşünüyordum, hala öyle yapmak Istiyorum. Bu çok abes bir davranış mı olur?
Uçak Fiyatları o kadar ucuz mu gerçekten? Ben pahalıya gelir öğrenci halimle karşılayamam diye düşünüyordum. E iyi o zaman bir Araştırayim bunu.insanları beni bekleyin demenize gerek yok ki
hiç bir nişan 12-13:00 den önce olmaz.
15'i kına gecesine katılın
16'sı sabah uçakla istanbul'a gidin
sabiha gökçenden giderim derseniz 08:30 uçuşu var, 09:30 orada oluyor 80 tl
atatürk havalimanı derseniz 07:00 uçuşu var, 08 uçuşu var. hepsi 175 tl
bu uçaklarla haydi haydi yetişirsiniz nişana
Evet ben de öyle düşünüyorum ama anneme laf anlatamıyorum. Bi nişanı mi var bu kızın düğüne gidersin diyor. Galiba bileti alıp ben gidiyorum demem gerek şu aşamadan sonra. Arkadaşım da çok ilimli karşıladı ama sesi buruldu Kıyamam ki.Arkadaşın senin için ertelediyse arkadaşından başka seçenek yok. Ben oğlumun doğumgünü erteledim bir tanıdık için onlarda baska bir düğüne gitti. Sitem falan etmedim ama bidaha hicbir şeyine çağırmadım. Dugunlerine5 dk uğradım. Oğlumun sünnetine dahi çağırmadım
Kırılmakta haklı çünkü senin için nisan tarihini degistirmis anneni ikna edip nisana git uçakla gidersin hem gitmesen sozlusu bile arkadasina laf yapabilir arkadaşın için tarih değiştirdik ama gelmedi diyebilir.Evet ben de öyle düşünüyorum ama anneme laf anlatamıyorum. Bi nişanı mi var bu kızın düğüne gidersin diyor. Galiba bileti alıp ben gidiyorum demem gerek şu aşamadan sonra. Arkadaşım da çok ilimli karşıladı ama sesi buruldu Kıyamam ki.
Sözlüsü ile Aramız zaten iyi değil, öyle düşünürse iyice geriliriz gerçekten. Ben persembeden gidip yanında olayım en güzeli.Kırılmakta haklı çünkü senin için nisan tarihini degistirmis anneni ikna edip nisana git uçakla gidersin hem gitmesen sozlusu bile arkadasina laf yapabilir arkadaşın için tarih değiştirdik ama gelmedi diyebilir.
Bilemiyorum dusunebilirde dusunmeyebilirde yada aile bireyleri arkadaşın için değiştirdin diyebilirler akraba düğününe ailen gidecek zaten ben de pek gitmem düğüne ailem yeter.Sözlüsü ile Aramız zaten iyi değil, öyle düşünürse iyice geriliriz gerçekten. Ben persembeden gidip yanında olayım en güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?