Başkasının eline bakmak zorunda gibi davranıyor hayır benle gelmeyecekti zaten aynı yerdr okumamız söz konusu değil ayrılınca gelip bana anlatacak üzülmesini istemiyorum bu kadar basit sadece sizi kimse mi bi konuda uyarmaya çalışmadı? Arkadaşlarınız sizin için uğraşmadı?Aa size ne ayol? İstediği yeri yazar, istediği acıyı çeker, ister çocuğa aşırı bağımlı olur. ister ayrılır kahrolur.
Sizinle gelmedi diye mi trip atıyorsunuz kıza?
Kendi yerinize koyamıyorsunuz sanırım,bi hata yapan arkadaş uyarılır bizim çevremizde :) müdahale etme seviyem de şöyle şöyle de olabilir iyi düşün bu kararı verirken demek bu kadar başka bi şey yapan yok zaten hey allam :)Hey allahım ya siz annesi falan mı sandınız kendinizi bu ne yahu nerden buluyorsunuz bu kadar başkasının hayatına müdahale etme hakkını. Sizden uzaklaşmasına şaşmamalı
Ki bence takıntılı olan sizsiniz...
Bu cevapları kayınvalidelerine verebilseler BDV konularının %95'i azalmış olurdu boşverseneKendi yerinize koyamıyorsunuz sanırım,bi hata yapan arkadaş uyarılır bizim çevremizde :) müdahale etme seviyem de şöyle şöyle de olabilir iyi düşün bu kararı verirken demek bu kadar başka bi şey yapan yok zaten hey allam :)
Yok ayrılsın demiyorum kör gibi peşinden gitmesin biraz kafasını kaldırsın uzaktan bakabilsin neler yaptığına istiyorum ne dese evet diyecek konumda şuanbırakında hata yapmışsa bile kendi görsün, neden ayrılmasını istiyorsunuz ki?
Arkadaşıma üzülüyorum sadece dert mi ayırmaya başladık burda :)Derdini mikeyim butonu olmalı bence :) konu sahibi kızma
Yakın arkadaşım bir sürü şey paylaştığım bi insan onu üzen şey beni de üzer ben kötü bi şey yapsam o da beni uyarır çünkü kötü körüne bi şeye bağlanmasa keşke diyorum sadeceİyi de bundan size ne? Sonuçta arkadaşınız bu kişi. Sizi bağlamaz ki. Ben olsam umrum olmaz, bana ne der geçerim.
Yav he heBu cevapları kayınvalidelerine verebilseler BDV konularının %95'i azalmış olurdu boşverseneİyi yapmışsın uyararak ama artık senin yapabileceğin bir şey kalmamış. Pişman olursa ilk sana gelir, yüz verme.
ben de böyle yaptım başka bi fikir öneren olur mu diye dedimYakın arkadaşlarımdan birinin de iş durumu için erkek arkadaşının olduğu şehre gitme gibi bir seçeneği vardı. Oturduk konuştuk kendimce olumsuz/ olumlu öngörülerimi söyledim ama ille de böyle böyle olacak diye diretmek manasız. Kendi hayatımızdaki tercih ve sonuçlarıyla zar zor boğuşurken bir başkasının kararlarını yönlendirilmeye çalışmak ayrı külfet ve sorumluluk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?