Arkadaşımın yaptığı

kahrolmusbirinsan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
265
357
23
30
Herkese merhaba siz bu durumda olsanız ne yapardınız arkadaşım düğün günü beni kuaföre çağırdı gittim ikimizdik yıllardır bu arada çok yakın arkadaşız yediğimiz ictigimiz ayrı gitmez salona gidilirken beni damat arabaya sikisiyoruz diye almak istemedi. Arkadaşıda gelip beni almak istemedi bende sinirlenip siz gidin dedim taksi çağırıp Eve gittim. Arkadaşım bana msj attığında kırıldığını söyledim telefondada biraz ağladım çok zoruma gitti düğüne yinede gittim çünkü anne babasıni taniyorum ve çok seviyorum arkadaşımıda seviyorum ama yerimden hiç kalkmadim bu durum çok çok zoruma gitti şuan hala agliyorum ne yapmalıyım bundan sonra ?

Gelin arabasına damat almamakta haklı ? İstemeyebilir.

Gelin arabasında kimler vardı? Sadece erkek tarafı mı? Şahsen ben en yakın arkadaşımı asla birakmazdim. Bir onlardan bir bizden binsin ya da sadece eşim ve ben bineyim. Ama bana yapılsa yine de düğüne gidip somurtmazdim. Arkadaşımın en mutlu gününü mahvetmezdim. Ama sonra bunun hesabını özellikle damattan sorardım.

Bravo, en yakin arkadasinizin dugun gununde anlamsiz kapris yapmissiniz. Arabayla gitmeyin, nasil eve taksiyle donuyorsaniz oraya da taksiyle gitseydiniz.

Yorucusunuz, bi de kiza telde aglamissiniz falan offf yani

Ben sizi haklı buldum. Adı üzerinde gelin arabası bizde gelin yanında kimi isterse onu bindirir damat da bu duruma karışmaz. Kaldı ki istememek ne demek çok kabaca bir tavır bu. Madem bu kadar pasif bi tip neyine güvenip milleti kuaföre peşine takıyor? Ben trio atmazdım ancak teli de açmaz iletişime de geçmezdim düğüne gitsem de

Gelin arabasına damat almamakta haklı ? İstemeyebilir.

Ya ben bunu cidden anlamıyorum , neden düğün sahibine yük oluyorsunuz ki zaten adamlar binbir kosusturmayla uğraşıyor , taksi cagirabiliyorsunuz madem taksiyle niye gitmiyorsunuz ki

Böyle stresli gününde ben olsam bir arıza olarak arkadaşımın karşına ben de dikilmezdim. Madem taksiye bindin git direkt düğün salonuna. Gelin arabası şart değil

Düğün evinde telaşın olması kadar doğal bir şey yok. Alınganlık zamanı hiç değil arkadaşınıza ayıp etmişsiniz. Mutlu gününde neyi nasıl düşünsün?

Bravo, en yakin arkadasinizin dugun gununde anlamsiz kapris yapmissiniz. Arabayla gitmeyin, nasil eve taksiyle donuyorsaniz oraya da taksiyle gitseydiniz.

Yorucusunuz, bi de kiza telde aglamissiniz falan offf yani

Arkadaşlar sunlarida yazmak isterim ki arkadaşım sadece beni götürdü oraya tek ben vardım ve ben kendisine beni götürme anneni götür de dedim yani asla üzerine yuk olmaya çalışmadım keza gelinlik ayakkabı alışverişinden tütün herseyindr ben yanındaydim sadece arkadaşı olarak ve damatta zaten arkadaşım senelerdir. Damadida yeni tanımıyorum ayrıca düğüne daha 4 saat vardı çıktığımızda salona gidemezdim. Eve gittim o yüzden arabadada 4 kişilerdi. Damat arkadaşını çağırdı oda kem kum etti gelmedi. Kem kum eden arkadasinin arabası boştu ve delin damatla aynı yere gidecekti ve beni tanımıyor bile sadece almak istemedi oda

Tmm bu da cok normal. Kuafore arabayla gidemediniz diye dugun gununde gelini arayip zirlamak nedir allah askina. Bu ne araba sevdasi? Recaizade mahmud ekremin kemikleri sizlamistir o derece

Tamam da geline o gün ağlamak saçma cidden. Gelinler düğün günü mal gibi olur heyecan stres yani kızın en özel günü vs. Kırıldıysanız bile düğünden sonra konuşabilirdiniz.

Arkadaşınızın en mutlu gününde damat sizi gelin arabasına almadı diye kıza o hengamenin arasında ağlayıp sızlandınız mı? Bir de nerdeyse düğüne gitmeyecekmişsiniz. Çüş ilgi çekmeye mi çalıştınız naptınız?

Ben evleneceğim gün stresten hasta olmuştum. Bir arkadaşım arayıp böyle saçma sapan konuşsa ağzıma geleni sayardım herhalde

Damat haklı diyenlere şaşırdım açıkçası. Ben arkadaşımı kuaföre yanıma çağıracam ama eş adayı onu arabada sıkışmamak için almayacak. Yok öyle bir dünya. Gelin olmadan tek başına damat mı karar veriyor?

Ama bence sizi çağıran madem arkadaşınız. O ayarlamalıydı vasıta işini. Veya damat arabaya almadığında tepkisini göstermeliydi.

Yine de düğün günü bu şekilde tepki göstermeniz hoş olmamış. Tepkinizi sonrasında gösterebilirdiniz. Sonuçta özel günleri, daha anlayışlı yaklaşabilirdiniz.

Keşke o arkadasınızın en özel gününde böyle bsey yapmasaydınız.. kaldı ki damat ayıp etmiş ama ben hallederm sorun yok demeniz makbuldu.. tabi ki insan böyle bsey yasamak istemez üzüledebilir ama kalkıp geline ağlamak nedir? O gün onun için herseyi kolaylastrmak adına orda oluyosnuz aslnda bunu unutmussunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…