- 9 Mart 2023
- 265
- 357
- 23
- 30
- Konu Sahibi kahrolmusbirinsan
-
Gelin arabasına damat almamakta haklı ? İstemeyebilir.Herkese merhaba siz bu durumda olsanız ne yapardınız arkadaşım düğün günü beni kuaföre çağırdı gittim ikimizdik yıllardır bu arada çok yakın arkadaşız yediğimiz ictigimiz ayrı gitmez salona gidilirken beni damat arabaya sikisiyoruz diye almak istemedi. Arkadaşıda gelip beni almak istemedi bende sinirlenip siz gidin dedim taksi çağırıp Eve gittim. Arkadaşım bana msj attığında kırıldığını söyledim telefondada biraz ağladım çok zoruma gitti düğüne yinede gittim çünkü anne babasıni taniyorum ve çok seviyorum arkadaşımıda seviyorum ama yerimden hiç kalkmadim bu durum çok çok zoruma gitti şuan hala agliyorum ne yapmalıyım bundan sonra ?
Bravo, en yakin arkadasinizin dugun gununde anlamsiz kapris yapmissiniz. Arabayla gitmeyin, nasil eve taksiyle donuyorsaniz oraya da taksiyle gitseydiniz.Herkese merhaba siz bu durumda olsanız ne yapardınız arkadaşım düğün günü beni kuaföre çağırdı gittim ikimizdik yıllardır bu arada çok yakın arkadaşız yediğimiz ictigimiz ayrı gitmez salona gidilirken beni damat arabaya sikisiyoruz diye almak istemedi. Arkadaşıda gelip beni almak istemedi bende sinirlenip siz gidin dedim taksi çağırıp Eve gittim. Arkadaşım bana msj attığında kırıldığını söyledim telefondada biraz ağladım çok zoruma gitti düğüne yinede gittim çünkü anne babasıni taniyorum ve çok seviyorum arkadaşımıda seviyorum ama yerimden hiç kalkmadim bu durum çok çok zoruma gitti şuan hala agliyorum ne yapmalıyım bundan sonra ?
Gelin arabasına damat almamakta haklı ? İstemeyebilir.
Ya ben bunu cidden anlamıyorum , neden düğün sahibine yük oluyorsunuz ki zaten adamlar binbir kosusturmayla uğraşıyor , taksi cagirabiliyorsunuz madem taksiyle niye gitmiyorsunuz ki
Bence kırılmakta haklısın, kuaföre çağırıyorsa ulaşımını da düşünecekti, onun için gitmişsin sonuçta yani kız kardeşi olsaydı onu da mı kuaförün önünde dımdızlak bırakıp gidecekti?
Gelin arabasında kimler vardı? Sadece erkek tarafı mı? Şahsen ben en yakın arkadaşımı asla birakmazdim. Bir onlardan bir bizden binsin ya da sadece eşim ve ben bineyim. Ama bana yapılsa yine de düğüne gidip somurtmazdim. Arkadaşımın en mutlu gününü mahvetmezdim. Ama sonra bunun hesabını özellikle damattan sorardım.
Ben olsam arkadaşımın hatrına bu durumu konu etmezdim. Sonuçta gelin arabasına seni almayan damat. Gerçekten sıkışıklık varsa stresli günleri deyip hoş görürdüm. O an insan herşeyi düşünemeyebiliyor. Seni almasını istediğin damadın arkadaşı mı senin arkadaşın mı?
Böyle stresli gününde ben olsam bir arıza olarak arkadaşımın karşına ben de dikilmezdim. Madem taksiye bindin git direkt düğün salonuna. Gelin arabası şart değil
Düğün evinde telaşın olması kadar doğal bir şey yok. Alınganlık zamanı hiç değil arkadaşınıza ayıp etmişsiniz. Mutlu gününde neyi nasıl düşünsün?
Bravo, en yakin arkadasinizin dugun gununde anlamsiz kapris yapmissiniz. Arabayla gitmeyin, nasil eve taksiyle donuyorsaniz oraya da taksiyle gitseydiniz.
Yorucusunuz, bi de kiza telde aglamissiniz falan offf yani
Arkadaşlar sunlarida yazmak isterim ki arkadaşım sadece beni götürdü oraya tek ben vardım ve ben kendisine beni götürme anneni götür de dedim yani asla üzerine yuk olmaya çalışmadım keza gelinlik ayakkabı alışverişinden tütün herseyindr ben yanındaydim sadece arkadaşı olarak ve damatta zaten arkadaşım senelerdir. Damadida yeni tanımıyorum ayrıca düğüne daha 4 saat vardı çıktığımızda salona gidemezdim. Eve gittim o yüzden arabadada 4 kişilerdi. Damat arkadaşını çağırdı oda kem kum etti gelmedi. Kem kum eden arkadasinin arabası boştu ve delin damatla aynı yere gidecekti ve beni tanımıyor bile sadece almak istemedi odaBen sizi haklı buldum. Adı üzerinde gelin arabası bizde gelin yanında kimi isterse onu bindirir damat da bu duruma karışmaz. Kaldı ki istememek ne demek çok kabaca bir tavır bu. Madem bu kadar pasif bi tip neyine güvenip milleti kuaföre peşine takıyor? Ben trio atmazdım ancak teli de açmaz iletişime de geçmezdim düğüne gitsem de
Tmm bu da cok normal. Kuafore arabayla gidemediniz diye dugun gununde gelini arayip zirlamak nedir allah askina. Bu ne araba sevdasi? Recaizade mahmud ekremin kemikleri sizlamistir o dereceArkadaşlar sunlarida yazmak isterim ki arkadaşım sadece beni götürdü oraya tek ben vardım ve ben kendisine beni götürme anneni götür de dedim yani asla üzerine yuk olmaya çalışmadım keza gelinlik ayakkabı alışverişinden tütün herseyindr ben yanındaydim sadece arkadaşı olarak ve damatta zaten arkadaşım senelerdir. Damadida yeni tanımıyorum ayrıca düğüne daha 4 saat vardı çıktığımızda salona gidemezdim. Eve gittim o yüzden arabadada 4 kişilerdi. Damat arkadaşını çağırdı oda kem kum etti gelmedi. Kem kum eden arkadasinin arabası boştu ve delin damatla aynı yere gidecekti ve beni tanımıyor bile sadece almak istemedi oda
Tamam da geline o gün ağlamak saçma cidden. Gelinler düğün günü mal gibi olur heyecan stres yani kızın en özel günü vs. Kırıldıysanız bile düğünden sonra konuşabilirdiniz.Arkadaşlar sunlarida yazmak isterim ki arkadaşım sadece beni götürdü oraya tek ben vardım ve ben kendisine beni götürme anneni götür de dedim yani asla üzerine yuk olmaya çalışmadım keza gelinlik ayakkabı alışverişinden tütün herseyindr ben yanındaydim sadece arkadaşı olarak ve damatta zaten arkadaşım senelerdir. Damadida yeni tanımıyorum ayrıca düğüne daha 4 saat vardı çıktığımızda salona gidemezdim. Eve gittim o yüzden arabadada 4 kişilerdi. Damat arkadaşını çağırdı oda kem kum etti gelmedi. Kem kum eden arkadasinin arabası boştu ve delin damatla aynı yere gidecekti ve beni tanımıyor bile sadece almak istemedi oda
En azından Şu kısmı düzeltsen mi acaba? Damatla napmış diye okudum tövbe est.salona gidilirken beni damat arabaya sikisiyoruz diye almak istemedi.
Yavv istemsizce kahkaha attm asffgggffEn azından Şu kısmı düzeltsen mi acaba? Damatla napmış diye okudum tövbe est.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?