- 18 Şubat 2023
- 2.867
- 2.723
- 63
- 35
- Konu Sahibi kahrolmusbirinsan
-
İlk ben de buna odaklandımEn azından Şu kısmı düzeltsen mi acaba? Damatla napmış diye okudum tövbe est.
ulan o hengamede senin tribinle mi uğraşsınlar bir de?Herkese merhaba siz bu durumda olsanız ne yapardınız arkadaşım düğün günü beni kuaföre çağırdı gittim ikimizdik yıllardır bu arada çok yakın arkadaşız yediğimiz ictigimiz ayrı gitmez salona gidilirken beni damat arabaya sikisiyoruz diye almak istemedi. Arkadaşıda gelip beni almak istemedi bende sinirlenip siz gidin dedim taksi çağırıp Eve gittim. Arkadaşım bana msj attığında kırıldığını söyledim telefondada biraz ağladım çok zoruma gitti düğüne yinede gittim çünkü anne babasıni taniyorum ve çok seviyorum arkadaşımıda seviyorum ama yerimden hiç kalkmadim bu durum çok çok zoruma gitti şuan hala agliyorum ne yapmalıyım bundan sonra ?
İyyyyy
Bu ne ya
İnsanların en stresli gününde , bir anda yüz bin ayrı kişiyle uğraştıkları günde piremseslik yapıp ilgileri üzerine çekip bir de gelini üzmüşsün.
Arabada yer yoksa yoktur, gelinin kucağında mi gideceksin?
Tabii ki hoş değil, sana "kuaförde buluşalım" diyebilirlerdi. ama dusunememisler demek ki, akıl edememisler, belki son anda biri eklenmiş.
Alttan almak çok mu zor? Bak, taksiyi arayacak parmakların varmış. Neden taksiyi çağırıp kuaföre gitmedin?
Beni yakın arkadaşlarım şehir dışındaki düğünlerine çağırıyor, yer ayarlamalarıni falan beklemiyorum, kendi yerimi tutup gidiyorum. Hatta bir keresinde yazlık bir yerdeydi düğün. Oteller aşırı pahalıydı, ben de kamp kurmustum :) böyle günlerde insanların işini kolaylaştırmaya çalışmak yerine bir de gelini arayıp ağlamişsin - stres dolu gününde. Eee, senin ağlaman neye yaradi gelini üzmekten başka? Belki de o stresle koca adayına bağırdı, kavga ettiler. Bu yüzden düğün gününü keyifsiz hatırlayacak. Değer mi yani?
Ben yakın bir arkadaşımin düğünü için başka şehre gitmiştim. Kız 'erken gel kuaföre gideriz' dedi diye kendim için uygunsuz bir saate bilet aldim. Varmak üzereyken dedi ki, kuaföre pandemi kuralları gelmiş,gelin dışında kimseyi almıyormus (düğünlere yeni izin çıkmıştı,yer gök düğündü. Öyle bir dönem). Kız bunu bana vakitli söylese ben en azından geceden saçımı orerdim, ama düğüne abiye üstü kabarık sacla gitmek zorunda kaldımbir de foto çekimine götürdüler, gelin arabasıyla. Eve çıktık , gelin çıkarma hengamesi oldu, bir baktım arkadaşım coktaaaaan gitmiş:) beni de kimseye emanet etmemiş 'sizin arabayla gitsin' diye:) ama tüm arabalar düğüne gidiyor nasılsa, rica ettim birine,bindim arka koltuğa:)
Yani insanlar böyle zamanlarda bazı şeyleri tolere etmeliler. Zaten stresli insanları daha da strese sokmamalilar.
Ben alınma, kırilma demiyorum . Yine kırıl ama keske kizin hep hatırlayacağı gününün içine böyle etmeseydin, kendince notunu verip daha sonra düğün kritiği yaptiginiz gün söyleseydin kırıldım diye.
Damat ailesinin öküzlüğünün acısını arkadaşından çıkarmasan iyi yaparsın. Olanlar için arkadaşın çok üzgündür bence ama onun elinden o anda bir şey gelmemiş demek kiHerkese merhaba siz bu durumda olsanız ne yapardınız arkadaşım düğün günü beni kuaföre çağırdı gittim ikimizdik yıllardır bu arada çok yakın arkadaşız yediğimiz ictigimiz ayrı gitmez salona gidilirken beni damat arabaya sikisiyoruz diye almak istemedi. Arkadaşıda gelip beni almak istemedi bende sinirlenip siz gidin dedim taksi çağırıp Eve gittim. Arkadaşım bana msj attığında kırıldığını söyledim telefondada biraz ağladım çok zoruma gitti düğüne yinede gittim çünkü anne babasıni taniyorum ve çok seviyorum arkadaşımıda seviyorum ama yerimden hiç kalkmadim bu durum çok çok zoruma gitti şuan hala agliyorum ne yapmalıyım bundan sonra ?
Aşırı anlayışlı sayılmam ama gereksiz alinganliga da gerek yok. Yüz şeyle uğraşıyor insanlar bir de milletin nazi kaprisiyle Mi ugrassinlar?Yengeç bence siz de aşırı anlayışlı ve rahat birisiniz ama size yer ayarlanmadigini bilerek ve öyle bir beklentiniz de olmayarak gitmişsiniz mesela düğüne. Ancak yerimiz var gel diye çağırıp gittikten sonra evde yer yok denseydi çok keyifli olmayabilirdi gerçi " yere karton serip uyurdum çok keyifli" diyebileceğinizden şüphelenmiyor degilim.
Kızı almayacaklarsa önceden bilgi verilir yer olmayacak diye. Öylece ortada bırakıp gidilmez.
Son anlattığınız durumda ben kalsam benim bu düğünde işim ne ne diye olayı sorgulardim. Bilmiyorum bu kadar abartilacak derece stresli düğün yaşamadığım görmediğim için anlamıyor da olabilirim. Evet düğünde 16362626 tane kişi oluyor ama herkesle gelinin ilgilenmesi beklenmiyor insanın kaç tane cook yakını oluyor ki.
Konu sahibini tek hatalı bulduğum yer ağlayarak araması. Hiç gerek yokmuş,l
İyi ama çıkışta almayabilirler gelinlik kabarik olur sonucta yerolmaz cidden. Benim kuaforde yanimda kizkardeşim vardı çıkışta eltim ile esi gelmiş arkada esimle ben oturdum kizkardesim baska bir arabayla geldi hic desorun edilmedi yani ne gerek var. Bir de arayip ne ara agladi geline salona giderken mi gidince mi dugünü gelin üzgun ya da modu düşük gecirdi o zaman. Doğum zamani kv ler bi tribe giriyor onjn gibi olmuşArkadaşlar, gelin konu sahibini gel kuaföre beraber gidelim diye davet etmiş. Kuaför çıkışı damat arabaya istememiş. Gelinde ses etmemiş, konu sahibini kuaförün önünde bırakmışlar eee ayıp degilmi bu? Nisan alisverisi v.s her özel anindada konu sahibi ,gelinin yanındaymış. Hep destek olmuş. Benim anlamadigimda şu , madem damadida uzun zamandır tanıyorsunuz sizi neden arabada istemedi? Siz ters bi lafmi ettiniz ne yaşandı?
Kuaför öncesi almamazlık etmemişler, kuaförden çıkınca arabada yer yok demişler. Belki saçı kıyafeti toplu taşıma ya da taksiye binmeye çok uygun değildir, o yüzden alınmıştır. Alınmakta haklı, ancak arkadaşının en güzel gününde triplenmesi hatalıİyyyyy
Bu ne ya
İnsanların en stresli gününde , bir anda yüz bin ayrı kişiyle uğraştıkları günde piremseslik yapıp ilgileri üzerine çekip bir de gelini üzmüşsün.
Arabada yer yoksa yoktur, gelinin kucağında mi gideceksin?
Tabii ki hoş değil, sana "kuaförde buluşalım" diyebilirlerdi. ama dusunememisler demek ki, akıl edememisler, belki son anda biri eklenmiş.
Alttan almak çok mu zor? Bak, taksiyi arayacak parmakların varmış. Neden taksiyi çağırıp kuaföre gitmedin?
Beni yakın arkadaşlarım şehir dışındaki düğünlerine çağırıyor, yer ayarlamalarıni falan beklemiyorum, kendi yerimi tutup gidiyorum. Hatta bir keresinde yazlık bir yerdeydi düğün. Oteller aşırı pahalıydı, ben de kamp kurmustum :) böyle günlerde insanların işini kolaylaştırmaya çalışmak yerine bir de gelini arayıp ağlamişsin - stres dolu gününde. Eee, senin ağlaman neye yaradi gelini üzmekten başka? Belki de o stresle koca adayına bağırdı, kavga ettiler. Bu yüzden düğün gününü keyifsiz hatırlayacak. Değer mi yani?
Ben yakın bir arkadaşımin düğünü için başka şehre gitmiştim. Kız 'erken gel kuaföre gideriz' dedi diye kendim için uygunsuz bir saate bilet aldim. Varmak üzereyken dedi ki, kuaföre pandemi kuralları gelmiş,gelin dışında kimseyi almıyormus (düğünlere yeni izin çıkmıştı,yer gök düğündü. Öyle bir dönem). Kız bunu bana vakitli söylese ben en azından geceden saçımı orerdim, ama düğüne abiye üstü kabarık sacla gitmek zorunda kaldımbir de foto çekimine götürdüler, gelin arabasıyla. Eve çıktık , gelin çıkarma hengamesi oldu, bir baktım arkadaşım coktaaaaan gitmiş:) beni de kimseye emanet etmemiş 'sizin arabayla gitsin' diye:) ama tüm arabalar düğüne gidiyor nasılsa, rica ettim birine,bindim arka koltuğa:)
Yani insanlar böyle zamanlarda bazı şeyleri tolere etmeliler. Zaten stresli insanları daha da strese sokmamalilar.
Ben alınma, kırilma demiyorum . Yine kırıl ama keske kizin hep hatırlayacağı gününün içine böyle etmeseydin, kendince notunu verip daha sonra düğün kritiği yaptiginiz gün söyleseydin kırıldım diye.
Aşırı anlayışlı sayılmam ama gereksiz alinganliga da gerek yok. Yüz şeyle uğraşıyor insanlar bir de milletin nazi kaprisiyle Mi ugrassinlar?
Kızı bilerek ortada birakip peşinden gülmediler ya. Arabaya biri kaynak yapmıştır, onu kovamamislardir, bir eklenmistir, diğer boş dediği arabanın getirip götürü yapacağı birileri vardır. ne var yani, bak taksi aramış. Demek ki halledebiliyor. Koca kadın yani. Tolere edilebilir bir sey
Buncacik olaya gece bire kadar ağlıyorsa Allah bu insanlara başka dert vermesin. Gerçek derdi olsa, Allah korusun ya verem olurlar ya köprüden atlarlar.
Bu bahsettiğim arkadaşıma da hiç alınmadım , gucenmedim. Gelin çıkarma telaşında beni mi düşünecek? Mal değilim ya, elbet beni götürecek bir araba bulurum.
Aynı arkadaşımin (ki en yakın dostum,eski ev arkadaşım) nişanı için iş yerinden izin almıştım. Otobüs biletimi almadan önce tam saatini öğrenmek için aradım. Pandemi ve ev nişani ve şehir dışından gelip evde kalacak kalabalık gibi sebeplerle gelmesem daha iyi olacağını söyledi
Ben de olur dedim, iznimi iptal ettim. Düğününe gittim:)
Ona alın , buna alın, ota alın, b.ka alın.
Böyle hayat mı geçer?
Evet işte herkes saçma sapan konuşmuş ama arkadaşımın kardeşi yok tek çocuk biz çok çok yakınız birbirimize asla dile getiremeyecegimiz maddi manevi yardımımız oldu asla arkadaşımın bu konuda hakkını yiyemem ben sabahtan elimde elbisem ayakkabimla doktora doktordan otobüsle kuaföre geldim yani giderken de yük olmadım hatta kuaförde damat aradiginfa ben taksi ile giderim beni dert etmeyin dedin hayır seni bırakmam dedi ama arabaya binip gittiler orda kaldım sap gibi kimseye yapismadim yani hayır diyip son saniye orda kaldım ben yolda üstümde abiye saçım yapılı makyajlı kıyafetlerim de gittikleri arababin arkasında gitti Allah'tan çantamı koymamistim onuda katsaymisim eve nasıl donecektim düğüne daha üstelik 4 saat vardı baştan konusulsa benimle anlayış gostermicek biri değildimTüm yorumları okudum çoğunlukla sizi haklı buldum,benim çok samimi arkadaşım yakında evleniyor,elimden geldiğince yardım ettim.O teklif etmedi ama kuaföre benimle gel kimsem yok dese ikimiz olsak üstelik damatta benim arkadaşım olsa ve kuaför çıkışı sadece gelin,damat, şoför bolan arabaya beni almasa çok bozulurum,önceden uyarması gerekir gelinin kardeşi ya da damadın kardeşi olsam aynı muamele görmeyeceksem kirilirdim .Üstelik üstümde taksi parası olmayabilir di.Bunu o an yansitmam ama düğün sonrası mutlaka kırgınlığımı belirtirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?