- 4 Ekim 2012
- 16.708
- 33.051
- 798
- Konu Sahibi kahrolmusbirinsan
-
Damadın arkadaşı x olsun x için benim kalbimimi kırıyorsun zaten eşi damat x le kavga etti dedi yani kendinde yada damatta suç bulmadı gelmeyen arkadaşta suç buldularKonu sahibi soranlar olmuş ama cevap vermemişsiniz. Ben de merak ettim. Arkadaşınıza kırıldığınızı söylediğinizde ve sonrasında tepkisi tavrı nasıldı? Nasıl bir açıklama yaptı?
Bence mesafe koy gerçekten hala anlamamış senin neden kırıldığını bu kadar işte arkadaşlığınız dediğim gibi figüran görüyor seni. Yüzde yüz haklısın kendi hayatına bakDamadın arkadaşı x olsun x için benim kalbimimi kırıyorsun zaten eşi damat x le kavga etti dedi yani kendinde yada damatta suç bulmadı gelmeyen arkadaşta suç buldular
Gelin damat bunu öncesinde konuşmaliydi evet götürmek zorunda olmayabilir ama haber verilmeli son ana birakilmamaliydi. Bizde genelde götürülecekse gelinin yanında biri iletişimi de sağlanır çünkü biz davet etmiş oluyoruz. Arabada yer yok ise de en azından söylenir böyle bı durum var bilgin olsun diye. Bundan sonra yapacak pek bişey yok gibi. Başka bi problem yoksa sırf bu sebepten arkadasliginizi kesmeyin..Herkese merhaba siz bu durumda olsanız ne yapardınız arkadaşım düğün günü beni kuaföre çağırdı gittim ikimizdik yıllardır bu arada çok yakın arkadaşız yediğimiz ictigimiz ayrı gitmez salona gidilirken beni damat arabaya sikisiyoruz diye almak istemedi. Arkadaşıda gelip beni almak istemedi bende sinirlenip siz gidin dedim taksi çağırıp Eve gittim. Arkadaşım bana msj attığında kırıldığını söyledim telefondada biraz ağladım çok zoruma gitti düğüne yinede gittim çünkü anne babasıni taniyorum ve çok seviyorum arkadaşımıda seviyorum ama yerimden hiç kalkmadim bu durum çok çok zoruma gitti şuan hala agliyorum ne yapmalıyım bundan sonra ?
Kız bi ton şeyle uğraşırken arkadaşı yardım ediyor destek oluyor , kızın elbisesi bile arabada kalmış sap gibi kalmış kuafördeEn sevmediğim insan profili. İnsanların mutlu gününde rol çalıp hizmet beklemişsiniz. Az yiyin de araba alın madem taksiye binmek istemiyorsunuz.
Kız bir ton şeyle uğraşıyor o gün bir de sizin kaprisinizi çekmiş.
Ben olsam bir daha görüşmezdim.
E niye almamış kıyafetini arabadan? Ağzı dili yok mu? O an çöz meseleyi. Damada lafını yapıştır çok kızdıysan elbiseni al geç.Kız bi ton şeyle uğraşırken arkadaşı yardım ediyor destek oluyor , kızın elbisesi bile arabada kalmış sap gibi kalmış kuaförde
Vay be destek olup sonra paçavra gibi yoksayılmaya bozulmak kapris yapmak rol çalmak olmuş. Anladık demekki kadınların hakikaten büyük çoğunluğu evlenince kendini prenses oldum sanıyor.En sevmediğim insan profili. İnsanların mutlu gününde rol çalıp hizmet beklemişsiniz. Az yiyin de araba alın madem taksiye binmek istemiyorsunuz.
Vay be destek olup sonra paçavra gibi yoksayılmaya bozulmak kapris yapmak rol çalmak olmuş. Anladık demekki kadınların hakikaten büyük çoğunluğu evlenince kendini prenses oldum sanıyor.
Öyle yapacaktım ama eve geldiğimde ağlarken beni aradılar şahit olundu duruma malesef
Katılıyorum bana bencil anlayışsız kıl gıcık falan neler neler yazmışlar gelinliğinden evine mutfağından en özel anına yanında olduğum bir insanın bana bunu yapmasi çok zoruma gitti benim özel bir ilgi beklediğim yoktu
Damadın arkadaşı x olsun x için benim kalbimimi kırıyorsun zaten eşi damat x le kavga etti dedi yani kendinde yada damatta suç bulmadı gelmeyen arkadaşta suç buldular
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorlar düşünün ki ben kesinlikle yinede sizlanmiyorum şikayet etmiyorum elbisemin altına korsemi giyemedim vakit bulup ayakkabımı giyemedim ayağımda conversle gezdim yani kendimle ilgilenmiyordum. Burda yazanlarda çok bencil yada başına gelenlerle durumu kiyasliyorlar. Arabayi başkası sürüyordu bir anda basıp gittiler kıyafetlerimi almaya firsatim olmadı o sebeble alamadım Bunuda yazayım görüp bana ağzın dilin yokmu diyende çok olmuş çünküArkadaşım siz yaşadığınız anlara göre yorum yapıyorsunuz ki haklısınız. Ancak burada daha farklı olay var kız kapris yapmıyor aksine ona destek oluyor özel ilgi beklemiyor (aynı kelimeyi o da yazmış farkettim :) )
Sanki sırtında taş taşıyor, ne abartmışsınız ama. Bu iş değil ki eğlence.En sevmediğim insan profili. İnsanların mutlu gününde rol çalıp hizmet beklemişsiniz. Az yiyin de araba alın madem taksiye binmek istemiyorsunuz.
Birçok kadın bir sevgili bulunca bile arkadaşını satıyor maalesef.Vay be destek olup sonra paçavra gibi yoksayılmaya bozulmak kapris yapmak rol çalmak olmuş. Anladık demekki kadınların hakikaten büyük çoğunluğu evlenince kendini prenses oldum sanıyor.
Sanki sırtında taş taşıyor, ne abartmışsınız ama. Bu iş değil ki eğlence.
HahhahahahahhahahahhahahahahahhaahEn azından Şu kısmı düzeltsen mi acaba? Damatla napmış diye okudum tövbe est.
Seninku gibi en yakin arkadasim dugun gunu evden cikarken beni arabada yeryok diye almadi ve benim unv arkadaslarim gelin damat baska kimseyide tanimiyorum baska sehirden gitmistim. Evden dugun salonuna konvoylar cikmaya basladi sokakta kaldim tek basimaŞimdi okuyunca bende güldüm ya ağlamayı bırakıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?