- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.174
- 138
- Konu Sahibi kahrolmusbirinsan
-
Bu saatte yatağın içinde kahkaha attırdığın için tşkEn azından Şu kısmı düzeltsen mi acaba? Damatla napmış diye okudum tövbe est.
Şimdi okuyunca bende güldüm ya ağlamayı bırakıpEn azından Şu kısmı düzeltsen mi acaba? Damatla napmış diye okudum tövbe est.
Neyse şimdi konuya konsantre olabildim.Şimdi okuyunca bende güldüm ya ağlamayı bırakıp
Herkese merhaba siz bu durumda olsanız ne yapardınız arkadaşım düğün günü beni kuaföre çağırdı gittim ikimizdik yıllardır bu arada çok yakın arkadaşız yediğimiz ictigimiz ayrı gitmez salona gidilirken beni damat arabaya sikisiyoruz diye almak istemedi. Arkadaşıda gelip beni almak istemedi bende sinirlenip siz gidin dedim taksi çağırıp Eve gittim. Arkadaşım bana msj attığında kırıldığını söyledim telefondada biraz ağladım çok zoruma gitti düğüne yinede gittim çünkü anne babasıni taniyorum ve çok seviyorum arkadaşımıda seviyorum ama yerimden hiç kalkmadim bu durum çok çok zoruma gitti şuan hala agliyorum ne yapmalıyım bundan sonra ?
Gelini arayıp aglamanız yersiz olmuş düğün sonrası konuşabilirdiniz ama onun harici ben sizi hakli buldum gelinin yanında giden kişi gelin arabasına biner eğer almayacaksa sizin ulasiminizi ayarlaması lazımdı. O telaşla dusuncesizlik etmis olabilir
Dugun gunu cok normal boyle seyler. Fazla tepki vermissiniz. Arkadasinizin ozel gununde de kendinizi dusundugunuzu gostermissiniz. Bpsuna uzulmayin bence. Hatali olan sizeiniz. Olabilir. Gelinlik buyuk. Sikismaya ne gerek var. bunun icin laf da yapmaya gerek yok.Herkese merhaba siz bu durumda olsanız ne yapardınız arkadaşım düğün günü beni kuaföre çağırdı gittim ikimizdik yıllardır bu arada çok yakın arkadaşız yediğimiz ictigimiz ayrı gitmez salona gidilirken beni damat arabaya sikisiyoruz diye almak istemedi. Arkadaşıda gelip beni almak istemedi bende sinirlenip siz gidin dedim taksi çağırıp Eve gittim. Arkadaşım bana msj attığında kırıldığını söyledim telefondada biraz ağladım çok zoruma gitti düğüne yinede gittim çünkü anne babasıni taniyorum ve çok seviyorum arkadaşımıda seviyorum ama yerimden hiç kalkmadim bu durum çok çok zoruma gitti şuan hala agliyorum ne yapmalıyım bundan sonra ?
Sizin orada ben taksiyle giderim demeniz lazımdı. En mutlu günlerinde sizin tribinizi mi çekecekler? Bir de bayıl istersenHerkese merhaba siz bu durumda olsanız ne yapardınız arkadaşım düğün günü beni kuaföre çağırdı gittim ikimizdik yıllardır bu arada çok yakın arkadaşız yediğimiz ictigimiz ayrı gitmez salona gidilirken beni damat arabaya sikisiyoruz diye almak istemedi. Arkadaşıda gelip beni almak istemedi bende sinirlenip siz gidin dedim taksi çağırıp Eve gittim. Arkadaşım bana msj attığında kırıldığını söyledim telefondada biraz ağladım çok zoruma gitti düğüne yinede gittim çünkü anne babasıni taniyorum ve çok seviyorum arkadaşımıda seviyorum ama yerimden hiç kalkmadim bu durum çok çok zoruma gitti şuan hala agliyorum ne yapmalıyım bundan sonra ?
Aynen öyle rol çalmaca. Böyle tuhaf hareketleri özel günlerde çok görmüş ve deneyimlemiş biri olarak altından hiç safiyane duyguların çıkmadığını gördüm :)Ay ne münasebet.
Can ciğer kardeşim dediğim kişiye o gün bi olay olsa bile belli etmem yanında olurum. Bu bi olay bile değil. Ağlayıp rol mü çaldınız dikkat mi çekmek istediniz anlayamadım ama insanlar gergin ve stresli oluyor haliyle.
Şaşmaz hiç.Aynen öyle rol çalmaca. Böyle tuhaf hareketleri özel günlerde çok görmüş ve deneyimlemiş biri olarak altından hiç safiyane duyguların çıkmadığını gördüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?