E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
neslihan hayırlı uğurlu olsun canım..Allah tamamına erdirsin..kucağına aldığın günleride burda bizlerle paylaşıresın inşallah......
neslihan canım anlatsana adet belirtileri gibi yada hamileliği gösteren belirtiler oldumu.. 5 gün kaldı bende strese girdim iyice ya..
bu arada grip olmuşun geçmiş olsun kendine dikkat et olurmu güzelim.. nane ve ıhlamur karışık olarak ballı ve limonlu iç seni rahatlatır biraz...
canım valla benim kramp tarzında ağrılarım vardı hala da devam ediyo..........senin ağrıların varmı..........ewet grip benim için çok kötü oldu ilaç kullanamıyorum.......öksürük beni mahvediyoooooooooooo
neslihancım çok mutlu oldum bende 2.tüp bebek yaptırddım şuan sonuç beklemekteyim bebeğin hayırlı olsun inşllh sana skı sıkı sarılır bidaha bırakmaz Allahım olmayan herkese nasip edr inşllh kucaklarımızı doldurur inşllh. bende de adet sancısı gb ağrılarım oluyo bide akıntım çok su gb inşllh hamileimdir sendede öle olmuşmuydu
teşekkürler canım.........ewet benimde ağrılarım vardı ve akıntım aynı su gibi ıpıslak oluyo çamaşırım..............ama ben jel kullanıyorum ondan da olabilir....inşallah canım sende güzel haber le gelirsin..........
selam canım, geçen bir yerde yine okumuştum merak ettiğim için soruyorum 1 milyon spermden yıkama sonucu nasıl 2 milyon sperm çıkar anlamadım...fisfisfis bizimkilerde sayı 100 milyon civarı yıkanınca ilkinde 5 milyon en sonuncuda 13 milyon hareketli sperm çıkıyor gerçekten kafam karıştı.. testler felan karışmış olmasın ne bileyim..cnm merhaba tebrikler benden 1 gün sonra aşılma olmuştun senin tutmuş tebrikler allah sağlıcakla kucağana almayı nasip etsin hayırlı olsun
benim malesef tutmadı eşim ilk sprem testi 10 milyon çıkmıştı
sonra aşılma için olan teste 1 milyon çıkmış ve yıkama işlemi ile 2 milyon olmuştu doktorum çok şaşırdı ilk test 10 milyon ikinci test 1 milyon 2.aşılama için ara verildi ama 2.aşılmada durum bu olursa tüp bebek yapılcak..
cnm merhaba tebrikler benden 1 gün sonra aşılma olmuştun senin tutmuş tebrikler allah sağlıcakla kucağana almayı nasip etsin hayırlı olsun
benim malesef tutmadı eşim ilk sprem testi 10 milyon çıkmıştı
sonra aşılma için olan teste 1 milyon çıkmış ve yıkama işlemi ile 2 milyon olmuştu doktorum çok şaşırdı ilk test 10 milyon ikinci test 1 milyon 2.aşılama için ara verildi ama 2.aşılmada durum bu olursa tüp bebek yapılcak..
slmmmmmmmmmmmmm ben geldiiiiimmmmm
selam canım, geçen bir yerde yine okumuştum merak ettiğim için soruyorum 1 milyon spermden yıkama sonucu nasıl 2 milyon sperm çıkar anlamadım...fisfisfis bizimkilerde sayı 100 milyon civarı yıkanınca ilkinde 5 milyon en sonuncuda 13 milyon hareketli sperm çıkıyor gerçekten kafam karıştı.. testler felan karışmış olmasın ne bileyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?