Aşılama arkadaşlar 4. aşılamaya 2. startı verdik.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ewet canım nette okudum ...benim 2. kutu ve daha bugün okudum ben en az 1 1,5 saat yatıyodum.....valla yatsammı gezsemmi bilemedim.........

sen yine yat bence baksana yatman işe yaradı bence bak hamiş oldun okadar olmasada yarım saat falan yat iyi olur sen bünyeni öyle alıştırdın devam et sonra kalkıp dolaşırsın Allahım emeklerimizi boş çıkarma yarabbim inşllh bende kalırım . eylülü merak ettim o bugün öğrenecekti noldu acaba inşllh hyırlı haberler almıştır

inşallah canım güzel haberlerle gelirsiniz...mevlam gönlümüzdeki bebekleri kucaklarımıza versin en kısa zamanda.........

Başka Bir Yerde Okudum Kizlar Eylul Hamiş Ama Kesin Sonuç çarşambA Belli Olacak Demiş

Hadi Gözümüz Aydin Bir Daha Teyze Olduk !

Başka Bir Yerde Okudum Kizlar Eylul Hamiş Ama Kesin Sonuç çarşambA Belli Olacak Demiş

Hadi Gözümüz Aydin Bir Daha Teyze Olduk !

aa ne güzel bir haber ... mevlam herkeslere versin inşallah.........

meruşe canım senin yarın belli olacaktı sanırım ...hakkında hayırlısı olsun canım.....inşallah güzel haberlerle gelirsin,,,bu gece gözüne uyku girmez artık.........:1hug:

neslihan canım, nasıl gidiyor? doktora ne zaman gideceksin keseyi görmeye.. hadi bakalım kalp atışlarınıda duyarsın inşallah...

neslihan canım, nasıl gidiyor? doktora ne zaman gideceksin keseyi görmeye.. hadi bakalım kalp atışlarınıda duyarsın inşallah...

canım şimdilik ii gidiyo...sabahtan beri başım felaket dönüyo ve kasıklarımda biraz ağrı var...aslında ben yarın gidecektım ama yarına randevu alamadım o yüzden cuma günü gidecem canım.....sen neler yapıyosun.....rapor çıkartabildinmi....:1hug:

pazartesi ve salı doktordaydım pazartesi 3. gün hormon testlerim ve ultrason yapıldı.. dünde pco olduğu için şeker yüklemesi ve insülin testi yaptırdık.. doktor bunlara bakayım ona göre ek ilaç verip vermeyeceğimize karar verelim dedi.. pazartesi tekrar gideceğim işde rapor işlemleri için en geç şubatda olacak sanırım...

canım ya bu kadar zormu allah yardımcın olsun valla git gel git gel ben 5 senedir bıktım artıkta gözüm kesmiyo valla ne diyelim allah ne düşürsün oralara ne de yoksulluğunu göstersin....sen raporu çıkar kullan olmassa bende senden alır kullanırım artık,,şubata kadar ona gerek kalmadan bir süpriz olur inşallah umudunu hiiiç yitirme canım....

neslihan sanırım sen hamıleydım demi yanılmıyorum

nasıl gıdıyo

neslihan sanırım sen hamıleydım demi yanılmıyorum

nasıl gıdıyo

ewet canım şimdilik hamileyim :)) dünden beri migrenim felakett durumda başım ağrıyo...bugün doktora gidecektim ama randevu alamadım yarın gitcem kese yide görürsem içim rahat edecek...

inşallah gorursun canım ..............................

malesef bilemedin mavi
alttaki senin gözlerin mormu

canım hamileyiiiiim çok mutluyum allahım herkese nasip etsin inşallah

aaa çooooooook sevindim canım allahım tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah.....belirtiler doğruymuş demekki,,,,benimde yarın 5 de ultrasonum var bakalım ne olacak bebişimi görecekmiyim..........:içelim::1hug:

kızlar az önce doktordan geldim ...bebişimi gördüm..şimdilik herşey yolunda sayılır,,,allahıma binlerce şükürler olsun...15 ocakta kalp atışları için gidecem ,,şimdi yeni bir bekleme süresi başladı ,,allahım hayırlısıyla o kalp atışlarını da duymayı nasip eder inşallah..şimdilik haberler bu kadar.............

evet doğruymuş canım Allahım yüzümü güldürdü inşallah kucağıma almayıda nasip eder. ilk denememde öyle ağrı falan olmamıştı bir farklılık olduğunu anladım. canım bebişini gördünmü problem olmadığına çok sevindim inşllh doğğumlarınıda sağ salim görürüz. senin kaç haftalık ben ocak 7 de kontrole gideceğim çok heyecanlıyım inşllh bir sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…