E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
ben fazla yatmıyorum 20 25 dk en fazla valla ilk denememde ayakta yapıyodum belkide bebişim ondan tutunamadı bunda yatarak yapıyorum ve ayaklarımı dikiyorum içeri daha rahat gitsin diye madem kalkıp yürümek gerekiyo öyle yaparım bundan sonra gerçi prospektüsü okudum öyle bişey yazmıyo sen nette mi okudun
sen yine yat bence baksana yatman işe yaradı bence bak hamiş oldun okadar olmasada yarım saat falan yat iyi olur sen bünyeni öyle alıştırdın devam et sonra kalkıp dolaşırsın Allahım emeklerimizi boş çıkarma yarabbim inşllh bende kalırım . eylülü merak ettim o bugün öğrenecekti noldu acaba inşllh hyırlı haberler almıştır
Başka Bir Yerde Okudum Kizlar Eylul Hamiş Ama Kesin Sonuç çarşambA Belli Olacak Demiş
Hadi Gözümüz Aydin Bir Daha Teyze Olduk !
neslihan canım, nasıl gidiyor? doktora ne zaman gideceksin keseyi görmeye.. hadi bakalım kalp atışlarınıda duyarsın inşallah...
pazartesi ve salı doktordaydım pazartesi 3. gün hormon testlerim ve ultrason yapıldı.. dünde pco olduğu için şeker yüklemesi ve insülin testi yaptırdık.. doktor bunlara bakayım ona göre ek ilaç verip vermeyeceğimize karar verelim dedi.. pazartesi tekrar gideceğim işde rapor işlemleri için en geç şubatda olacak sanırım...
neslihan sanırım sen hamıleydım demi yanılmıyorum
nasıl gıdıyo
gorursun inş cnm ıcını rahat tut senewet canım şimdilik hamileyim :)) dünden beri migrenim felakett durumda başım ağrıyo...bugün doktora gidecektim ama randevu alamadım yarın gitcem kese yide görürsem içim rahat edecek...
inşallah canım güzel haberlerle gelirsiniz...mevlam gönlümüzdeki bebekleri kucaklarımıza versin en kısa zamanda.........
canım hamileyiiiiim çok mutluyum allahım herkese nasip etsin inşallah
aaa çooooooook sevindim canım allahım tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah.....belirtiler doğruymuş demekki,,,,benimde yarın 5 de ultrasonum var bakalım ne olacak bebişimi görecekmiyim..........:içelim::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?