- Konu Sahibi EU2
-
canım kusura bakma sadece kafam almamıştı merak ettiğim için sormuştum..haklısın bu konular gerçektende hassas konular hepimiz zorlu bir süreçten geçiyoruz...nisandaki aşılamanda sana bol şanslar.. eşin için keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin..(yani 7-8 tane kırılıp 1 lt suda kaynatıp ilk hafta sabah akşam bir bardak sonraki haftalar günde bir bardak olacak şekilde 3 ay içiliyor) bizimde yıkanınca değer çok düşüyordu geçen ay uyguladım 5 milyondan 13 milyona çıkmıştı yıkamalı sonuç.. Allah yardımcımız olsun....a.scnm benim eşimin toplam sprem sayısı 60 milyondu
1ccdeki sprem 10 milyon çıktı aşılma için verilende 1 milyon çıkmış
2 milyon yıkama işlemi ile gerçekleşmiş ama nasıl olmuş bilmiyorum
karışmış olma olasılığı olmaz ya bu konular çok hassas ...bilmiyorum şimdi nisanda 2.aşılma olacak o zaman sonuca bakacaz
selam canım 2 gündür adet ağrılarım vardı.. dün lekelenme gibi gördüm ama değilmiş devamı gelmemişti ama bugün misafirim vardı onlar gidince baktım adet olmuşum.. oyüzden kısmetse işimiz tüp bebeğe kaldı canım.. pazartesi dr. gideceğim bakalım ne zaman başlarsak belli değil...
a.s. neslihan hayırlı olsun çok sevindim.canım geç oldu kusura bakma yeni gördümmmm
Neslihancım nasılsın kontrol ne zamana olacak.İnş. iyi geçer.
canım ii sayılırım fakat ağrılarım var bazen belim ve kasıklrım ağrıyoo korkutuyo beni...perşembe günü ultrasonum var bakalım keseyi görebilecekmiyiz......:1no2:
neslihancım hayırlı olsun Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşllh Allahım bizede o günleri gösterir inşllh çarşamba bende sonuç alacağım inşllh hamileyimdir.sende ne gibi belirtiler vardı öğrenmeden önce biraz anlatırmısın
inşallah canım güzel haberlerle gelirsin...benim kasıklarım çok ağrıyodu hatta alttaan bıçak saplanması tarzındada ağrılarım oluyodu adet olacam zannediyodum ama hamileymişim bebek tutunurken bu tür ağrılar çok normalmiş....birde göğüslerim çok hassaslaştı malum akıntıda var böle işte ...senin varmı ağrın ....
benim 10aralıkta transfer oldu 4-5 gün sonra kasıklarım çok ağrıdı adet olacakmışım gb bacaklarım ağrıdı geçen haftadan beri su gb aşırı derecede akıntım geldi ped koydum artık şuanda pek ağrım yok ara ara oluyo göğsüme dokunduğumda ağrı var ama çok değil bilmiyorum inşşlh hamilelik belirtileridir ümitlenmek te istemiyorum hayırlısı nasibimizde varsa olacak yoksa Allahın takdiri
hayırlısı canım inşallah vardır ...annelerine sıkı sıkı tutunmuşlardır...dediğin gibi benimde bacaklarım ağrıyodu.....ve akıntım resmen su........
ay canım ama şuanda pek ağrım yok ümidim pek kalmıyo Allahım inşallah öyledir hamileyimdir. kendimi kötüye alıştırsam diyorum yoksa hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bakalım hayırlısı neyse o olacak
sende perşembe günü bebişlerini sağlıklı sıhhatli görürsün inşllah dualarım seninle canı m
inşallah görürüm bebişimi....senin bugün 14. günün sanırım tahlilde artık çıkması lazım 14 15 gibi çkıyo.....beta hcg de....canım sen yinede her şekilde hazırla kendini..tutsun ve ya tutmasın herşeyin hayırlısı........
aslında 12 günde bellioluyor ama bana neden 26 sına gün verdiler anlamadım ama herşeyin hayırlısı tabiiki .senin bulantın olmuşmuydu ve şuanda varmı ya çok soru sorum dimiii
bulantım falan yok canım...aslında hiçbirşey hissetmiyorum sadece belim ağrıyo........sen vajinal jel veye progestan kullandınmı.........
cronone jel kullanıyorum hergün sanki oda vajinada birikmiş gb geliyo bana vajinada bir doluluk var sanki öyle hissediyorum. bel ağrısı normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?