- Konu Sahibi minik_gunes
-
Eşinle ilgili sorunlarını nezaman paylaştın canım, cevap verebilmek için eski konularına bakım ama bişey göremedim?
o sana diyeceğini demiş blöf mü yaptı ciddi mi bilemem sen ne yapacaksın ne kadar ileri gitmeye cesaretin var, evliliğin başında bu direnci kırarsan kırarsın yoksa zor, peki de git bakalım ailenin evine acaba peşine düşecek mi yoksa eyvallah mı diyecek ama bu riskli bi karar ve bence bu riski almalısın yani bunu yaparken ya peşimden gelmezse ya boşanırsak seçeneğinede hazırlıklı olucaksın ya kazanıcaksın ya da ömür boyu 2.planda kalıcaksın herşey cesaretinin ve cüretinin sınırına bağlı
Bunca şey konuşulduktan sonra çıkıp gitmen lazım
Durdurursa blöf olduğunu anlarsın, durdurmazsa da gerçek olduğunu..
Annem ilk defa koyune gitti haberi yok hicbiseyden.onun gelmesini bekliyorum 1 haftaya kalmaz annem gelir.bende cikar giderim annesiyle basbasa mutlu olsun burda. Ben o kadar onu dusundum her konuda yardimci oldum hicbi saygiszlik etmedim her ustume duseni yaptim ama kaybeden ben oldum.
Nisanliyken sozluyken annesinden hergun sikayet ederdi bana. Kendi cocugunun arkasindan millete dedikodu yapiyomus hergun,esimde bundan hep sinirlenirdi.
Evlenince degere bindi. Biz masraf olmasin diye yemeklik almiyoruz yeri geliyo standart seylerle gunu geciriyoruz kadinin evinde yok yok herseyden fazla fazla alir ama dun lafa gelince kadin o evde kirada tek basina vs. Atilan hep ben tutulan hep o.
Ben bunlara eyvallah dersem bana beni daha cok ezerler gibi geliyo
Evli olup eşinin ailesiyle görüşmemeyi anlamıyorum.
Tamam dipdibe olmayın ama yabancı gibi de görmeyin yani...
Tabii büyük sorunlar ve geri dönülmez hakaretleri ayrı tutuyorum.
Bunlar haricinde diyeceğim,eşinizin ailesiyle aile olmazsanız eşinizle de olamazsınız.
Oğlun olduğunu ve gelinin seninle konuşmadığını düşünebiliyor musun ?
Oğlun buna izin verir mi ? Veya sen gözyumar mısın ?
Kayınvaliden ile tek sorunun eski konunda yazdığın bilezik meselesiyse çok yazık hakikaten.
aynen öyle canım bu bir kırılma noktası ne kadar esneyebilirsin diye seni yokluyolar erkek ailelerde sıkça rastlanan bir tavırdır bu tabiki istisnalar var ama durum bu, ring kuralı geçerli ilk yumruğu atan %99 ihtimalle kazanır
Yani sizce ne yapmaliyim ben simdi :-\
Gecenlerde esimle ilgili sorunlarimi burda paylasmistim.
Dun ilk tartismamizi yasadik 2 saat surdu ne var ne yok dokuldu ortaya.
Sonuc olarak duzelmesi icin ya annemle konusursun yada inceldigi yerden kopar dedi
Gece oldu yatmaya gitti msj attim.
Bugun bu konu acildiysa bugun bitmeden kapansin dedim.ya biticek ya duzelicek dedim
Dedigim gibi olursa olur dedı
O zaman sonu belli dedim
Bilemicem onu senin dusuncen dedi
En kisa zamanda giderim konu kapandi dedim
Dogru olani dusun dedi cevap yazmadim
Arkadaslar daha 7.5 aylik evliyiz sevdimde evlendim ama annesi beni kendinden soguttu konusmak gormek istemiyorum sevemiyorum kadini. Ben ona iyiyken o bana yanlislar yapmaya calisti sogudum ve konusmak istemiyorum.
Bana annesiyle konusursam olcagini soyledigi zaman ilk defa sabrim tasti ve dedimki benim evliligim annene bagliysa bitsin ya dedim. Senle benim aramda annen anahtar olcaksa ben annenle konusmadigim icin biticekse bitsin dedim
Tek dusunebildigim esim beni annesine degistirdi belki dogru belki yanlis dusunuyorum bilmiyorum ama annesini her halukarda korudu dun beni kotumsedi onu tuttu bi tek konudada degil.
Sizce ne yapmaliyim dogru olan ne. Onun bu yaptigi yanlis degilmi
eşin haklıyı haksızı ayırmalı bu anneside olsa sen de olsan haklıdan yana olmalı
Annem ilk defa koyune gitti haberi yok hicbiseyden.onun gelmesini bekliyorum 1 haftaya kalmaz annem gelir.bende cikar giderim annesiyle basbasa mutlu olsun burda. Ben o kadar onu dusundum her konuda yardimci oldum hicbi saygiszlik etmedim her ustume duseni yaptim ama kaybeden ben oldum.
Nisanliyken sozluyken annesinden hergun sikayet ederdi bana. Kendi cocugunun arkasindan millete dedikodu yapiyomus hergun,esimde bundan hep sinirlenirdi.
Evlenince degere bindi. Biz masraf olmasin diye yemeklik almiyoruz yeri geliyo standart seylerle gunu geciriyoruz kadinin evinde yok yok herseyden fazla fazla alir ama dun lafa gelince kadin o evde kirada tek basina vs. Atilan hep ben tutulan hep o.
Ben bunlara eyvallah dersem bana beni daha cok ezerler gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?