- Konu Sahibi minik_gunes
-
Bilemiyorum sende ise yarar mi ama ben biseyi fark ettim kendi evliligimde.. ben bir yillik evliyim . Bu ilk zamanlar annesi ve kiz kardesi hakkinda surekli konusup duruyodum dayanamiyodum tabi art niyetlilerdi cunku... neyse be yuzde yuz hakli dahi olsam esim bunu es geciyodu.. yasli onlar fln diyodu.. ve bende taktik değiştirmeye karar verdim bigun aksam isten gelince ona en sevdigi yemekleri yaptim .. banyoda liflenmekten cok hoslanir aldim banyoya soktum lifledim fln yani keyfi yerindeyken dedim ki canim bak onlar sonucta senin ailen . Ben sana olan saygimdan dolayi onlara hicbisey demem.. bana kotuluk dahi etseler arada sen varsin sonucta.. ben asla seni uzemem.. ben onlara da hep dua ediyorum Allah yollarini acik etsin kotuluklerini asla istemem dedim..neyse bu konuyu da bidaha konusmamak uzere Tamamen kapattim...
Aradan uc dort ay gecti.. sevgililer gununde yemege cikardi beni.. laf döndü dolasti onlara geldi yine.. bende yine ayni seyi tekrarladim onlarin iyiligini isterim bana yaptilar ettiler ama kimsenin kotulugunu istemem dedim... ve esim ne dedi biliyo musun.
Sen meleksin melek dedi.. hicmi kin tutmadin dedi... bundan sonra eger BENI HAYATLARINDA ISTIYORLARSA SENINLE IYI GECINMEK ZORUNDALAR
.. DEDI... YOKSA KENDI BILECEKLERI IA BENI KAYBEDERLER DEDI.... umarim sana faydasi olur esine cevap vermekten vazgec .
Davranislaronla kazanmaya bak
Bitiremez canim hic merak etme. Benim esim de ayni senin esinin kurdugu o sacma cumleleri kurma cesaretini bulmustu iki kere. Ertesi sabah da kahvalti hazirlayip operek uyandirdi, hic bisey yokmus gibi davrandi. Sanki bi onceki gece o laflari o adam soylememis gibi :)
Senin esin de pisman olacaktir soylediklerinden. Ama ona "askim nolur bu sebepten beni bosama, yalvaririm" deme. Simarir. Ben hep "aman ne yaparsan yap, sana muhtac degilim ben" demisimdir. Bu da onda kaybetme korkusu yaratti tabi.
Ayni fikirdeyiz canim.. azicik akilli davransa kocasi kimseye laf soyletmez.. kaynana ninda istegi bu zaten.. sizin araniz kotu olunca kv kazaniyo farkinda deilsin.. kocanla arani iyi tut hakli dahi olsan nasil kazanacaksin ona bak.. sen kocanin gozune oyle bi gireceksin ki kimseye inanmayacak.... sahsen su an ben esime ne desem bana inanır. . Sorma arastirma geregi dahi duymaz :)) ha kv yi seviyor muyum aslaaaa... elimde olsa bi kasik suda kizini da onu da bogarimAh iste ben de tam bundan bahsetmistim bir onceki mesajimda. Sabirli olsun, alttan alsin, kv ye guleryuzlu olsun sevmese de. Kazanan o olcak :)
Canim benim bana hep derlerdi ki politik ol.. ben asla derdim ama anladim ki maalesef evlilikte bazen oyle olmak gerekiyor.Bu sure icinde yaptim bunlari ama yok artik istemiyorum o kadina gtmekte gelmekte gormekte.
Sirf bu yuzden evliligimi bitiriyo ya bitirsin ben dun ne yaparsan yap yaranilmicagini gordum
Bende soyle bisey var bu evliligin bitmesi benim icin cok kotu olcak ama ben yinede hakliyken haksiz gibi gorunup onlari pohpohlayip burda barincak kadar aciz yapamiyorum kendimi.
Yapmak istermiydim evet ama yapamyorum yapimla ilgili.
Haksizlar scunu kabullenmeli
Ben hayatta o ilk yazdiginz cumleyi diyemem demem hani bosama nolur fln.
Tabiki muhtac degilim benim degerim yoksa annesi icin beni bitirebiliyosa yolu kapali olsun bu dunyanin diger tarafida var.
Ben hazmedemicem bunlari ne olursa olsun annem geldiginde bi kac esyami alip gidicem sonrada digerlerini aldiririm parti yaparlar artik
Benden daha olgun dusunmesi gerekrdi o zaman beni yonlendirebilirdi sevmeyebilirsin ama arada sirada benim icin gor et diye yardimci olarak bana akil fikir verebilirdi ben daha cahil dusunebilirim ama o benden daha cahil dusunerek ilk tartismamizda ya annem ya kapi demeye getirdi
Sakin gitme. Sakin..
sen "bi sure ayri kalip dusunelim" mantigiyla bile gitsen esine cok agir gelir bu ve bitirmis durumuna dusersin. Birak o bitirsin bitirecekse. Ve bitirmiceeeeeekkk.. merak etme.
Kimseden seni yönlendirmesini bekleme.Sonuçta belirli bir yaşa gelmiş,evlilik yükünü kaldırabileceğini düşünerek evlenmişsin.Kadınla erkek aynı zihniyette olmaz.Aynı duygusallıkla bakmaz.Anasıymış danasıymış oymuş buymuş altınmış hepsi hikaye.Önemli olan bir yuvanın içinde saygı içinde eşle geçimi sürdürmek.Kusura bakma ama farzedelim bugün 5 yıllık eşim annemle konuşmasa değik kapıyı göstermek,anında gider dava açar boşarım.Herkes haddini bilecek.Benim eşimse,benim anama da saygısını gösterecek.
Bence de evi sen terketme boşanmak istiyorsa kendisi terketsin. Annesinin evine gidecekse gitsin işte.
Evet aynen boyle. O dava acmaya yeltenene kadar evinde kal.Aklima bisey geldi
Gitmiyim ve eger sorarsada diyimki
Ben vazgectim cunku gidersem donmem
Benimle annen icin ayrilmak istiyosan acarsin davani bosaniriz
Ben senin annen yuzunden evden gidemem ama sen gitmemi istiyosan ayril diyim
O zaman annesini hatalarini bildigi halde onu korumasin beni atip onu tutmasin ben kanatsiz bi melege saygisiylik yapmiyorum. Esim once annesininde hatalarini gorsun adaletli olsun ben zaten onun demesine kalmadan kendim konusurum
Bilemiyorum sende ise yarar mi ama ben biseyi fark ettim kendi evliligimde.. ben bir yillik evliyim . Bu ilk zamanlar annesi ve kiz kardesi hakkinda surekli konusup duruyodum dayanamiyodum tabi art niyetlilerdi cunku... neyse be yuzde yuz hakli dahi olsam esim bunu es geciyodu.. yasli onlar fln diyodu.. ve bende taktik değiştirmeye karar verdim bigun aksam isten gelince ona en sevdigi yemekleri yaptim .. banyoda liflenmekten cok hoslanir aldim banyoya soktum lifledim fln yani keyfi yerindeyken dedim ki canim bak onlar sonucta senin ailen . Ben sana olan saygimdan dolayi onlara hicbisey demem.. bana kotuluk dahi etseler arada sen varsin sonucta.. ben asla seni uzemem.. ben onlara da hep dua ediyorum Allah yollarini acik etsin kotuluklerini asla istemem dedim..neyse bu konuyu da bidaha konusmamak uzere Tamamen kapattim...
Aradan uc dort ay gecti.. sevgililer gununde yemege cikardi beni.. laf döndü dolasti onlara geldi yine.. bende yine ayni seyi tekrarladim onlarin iyiligini isterim bana yaptilar ettiler ama kimsenin kotulugunu istemem dedim... ve esim ne dedi biliyo musun.
Sen meleksin melek dedi.. hicmi kin tutmadin dedi... bundan sonra eger BENI HAYATLARINDA ISTIYORLARSA SENINLE IYI GECINMEK ZORUNDALAR
.. DEDI... YOKSA KENDI BILECEKLERI IA BENI KAYBEDERLER DEDI.... umarim sana faydasi olur esine cevap vermekten vazgec .
Davranislaronla kazanmaya bak
Daha çok yeni evlisiniz, birbirinize alışma dönemindesiniz. zamanla her şey rayına oturacaktır. Belki de ileride dönüp baktığında iyi ki gitmemişim diyebilirsin. Aceleyle ani kararlar verme, sonra pişmanlık yaşarsın. Zamana bırak bakalım neler olucak. K. Validene kırılmışsındır, görüşmek istemiyorsundur ; ama hiç konuşmamak yapma bence, içli dışlı olma mesafeli davran eşinle git gel. Alıntı yaptığım arkadaşımın söylediklerine de aynen katılıyorum, eşinin keyifli bir anında güzelce al karşına konuş, ailesini suçlamadan kırıldığın noktaları belirt, çözüme bağlamadan da bırakma her şeyi konuşun. Ailesi çok kötü bile olsa hiç kimse ailesinin kötülenmesine dayanamaz izin vermez. Eşin seni umursamıyorsa sende üstüne gitme kendini haline bırak sende umursama bakalım neler olucak.
tamam eşin hatalı . ama insan doğası sen söyledikçe o da annesi nihayetinde elbette savunmaya geçicek .kayınvalidenle sorunun ne bilemem ama bunu eşini arada bırakarak çözemezsin. daha çok yeni evlisin. pire için yorganmı yakacaksın. git kv ile konuş eşinin gönlü olmuş olur. tabi konuş diyorsam özürdile yalvar değil anlat huzurunuzun bozulduğunu ve daha az müdahale etmesi gerektiğini. biraz siyasi olun güzelim. eşine de söylersin annenle konuştuk beni anladığını düşünüyorum. uzatmayın bu sorunu
Canım zaman herseyin ilacidir. Sakin evi terk etme asla tartismalarinizda yattagi sen terk etme imuhlet sen de ko usma yemeni yap sofra i hazirla yerse yer yemesse kaldir sede kendini suclama inan o da seningitme i istemiyordur ama erkekler gelde a nne cidir i muhlet sonra ofkesi gececek ve konusacaktir sabirla bekleo zaman iylikle annesini kotulemedn anlat ve ailesi ile kusersen esinle hep kötü olacaksin kurnaz ol cok sik gitme gidince hosgozuk diger zaman koca i go lunu alki pisman olsun iraz sabir hos goru inanki asarirsin güçlü olyilma ko a i seviyorsun oda sen i ama i nat sevgi emek ister u utma ir daha ne olursa olsun giderim gidecem deme hata edersi gitmedim küçük dustum sakin deme evlilik oyun degilki i lk kavgada kacip gitmek hersey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?