Arkadaslar bi sorum var

Aynen katılıyorum sana canım aslında yapılması gereken şey de bu bence

Sen başta hemen kestirip atmışsın böyle der ve devam edersen iş büyür bazen görmezden gelmek lazım kayınvaldenle yaşadığını unutmaya çalış eşin için evliliğin için adım at yoksa ya hep ya hiç dersen kaybedersin

Ben hayatta o ilk yazdiginz cumleyi diyemem demem hani bosama nolur fln.
Tabiki muhtac degilim benim degerim yoksa annesi icin beni bitirebiliyosa yolu kapali olsun bu dunyanin diger tarafida var.
Ben hazmedemicem bunlari ne olursa olsun annem geldiginde bi kac esyami alip gidicem sonrada digerlerini aldiririm parti yaparlar artik

Ah iste ben de tam bundan bahsetmistim bir onceki mesajimda. Sabirli olsun, alttan alsin, kv ye guleryuzlu olsun sevmese de. Kazanan o olcak :)
Ayni fikirdeyiz canim.. azicik akilli davransa kocasi kimseye laf soyletmez.. kaynana ninda istegi bu zaten.. sizin araniz kotu olunca kv kazaniyo farkinda deilsin.. kocanla arani iyi tut hakli dahi olsan nasil kazanacaksin ona bak.. sen kocanin gozune oyle bi gireceksin ki kimseye inanmayacak.... sahsen su an ben esime ne desem bana inanır. . Sorma arastirma geregi dahi duymaz :)) ha kv yi seviyor muyum aslaaaa... elimde olsa bi kasik suda kizini da onu da bogarim. Ama her dogru her yerde soylenmez dimi :))))
Bu sure icinde yaptim bunlari ama yok artik istemiyorum o kadina gtmekte gelmekte gormekte.
Sirf bu yuzden evliligimi bitiriyo ya bitirsin ben dun ne yaparsan yap yaranilmicagini gordum
Canim benim bana hep derlerdi ki politik ol.. ben asla derdim ama anladim ki maalesef evlilikte bazen oyle olmak gerekiyor.
Hep soylerim akilli kadin daima kazanir.. esin annesine gitmeni mi istiyo git... iki guleryuz goster nolacak.. ben elimden geleni yaptim dersin..

Canim bu acizlik degil ki..
Haksızlıga ugrayan tek kisi sen misin saniyorsun.... inan ki degil.. ama kendini hakli da cijartabilirsin..

Sakin gitme. Sakin..

sen "bi sure ayri kalip dusunelim" mantigiyla bile gitsen esine cok agir gelir bu ve bitirmis durumuna dusersin. Birak o bitirsin bitirecekse. Ve bitirmiceeeeeekkk.. merak etme.

Kimseden seni yönlendirmesini bekleme.Sonuçta belirli bir yaşa gelmiş,evlilik yükünü kaldırabileceğini düşünerek evlenmişsin.Kadınla erkek aynı zihniyette olmaz.Aynı duygusallıkla bakmaz.Anasıymış danasıymış oymuş buymuş altınmış hepsi hikaye.Önemli olan bir yuvanın içinde saygı içinde eşle geçimi sürdürmek.Kusura bakma ama farzedelim bugün 5 yıllık eşim annemle konuşmasa değik kapıyı göstermek,anında gider dava açar boşarım.Herkes haddini bilecek.Benim eşimse,benim anama da saygısını gösterecek.

Sakin gitme. Sakin..

sen "bi sure ayri kalip dusunelim" mantigiyla bile gitsen esine cok agir gelir bu ve bitirmis durumuna dusersin. Birak o bitirsin bitirecekse. Ve bitirmiceeeeeekkk.. merak etme.

Konusmamaya devam edip burdami kalayim hem onun dedigini yapmayip hemde ayrilmiyim inatlasayimmi? Boyle yapsam ise yararmi ben onun dedigini yapmam yapmayida dusunmuyorum annecigi kusura bakmasin ayagina gidemem hic

Bence de evi sen terketme boşanmak istiyorsa kendisi terketsin. Annesinin evine gidecekse gitsin işte.

O zaman annesini hatalarini bildigi halde onu korumasin beni atip onu tutmasin ben kanatsiz bi melege saygisiylik yapmiyorum. Esim once annesininde hatalarini gorsun adaletli olsun ben zaten onun demesine kalmadan kendim konusurum

Aklima bisey geldi
Gitmiyim ve eger sorarsada diyimki
Ben vazgectim cunku gidersem donmem
Benimle annen icin ayrilmak istiyosan acarsin davani bosaniriz
Ben senin annen yuzunden evden gidemem ama sen gitmemi istiyosan ayril diyim

Aklima bisey geldi
Gitmiyim ve eger sorarsada diyimki
Ben vazgectim cunku gidersem donmem
Benimle annen icin ayrilmak istiyosan acarsin davani bosaniriz
Ben senin annen yuzunden evden gidemem ama sen gitmemi istiyosan ayril diyim
Evet aynen boyle. O dava acmaya yeltenene kadar evinde kal.

O zaman annesini hatalarini bildigi halde onu korumasin beni atip onu tutmasin ben kanatsiz bi melege saygisiylik yapmiyorum. Esim once annesininde hatalarini gorsun adaletli olsun ben zaten onun demesine kalmadan kendim konusurum

Sana göre hata olan şey,ona göre ufak tefek şeylerdir.Belirli yaşa gelmiş kadını değiştiremezsin.Bir evlatta hataları da olsa,annesine ne kadar nereye kadar karşı gelebilir.Senin annenin hiç hataları yokmudur.Atabilir misin?Veya kocan senin annenle görüşmese,haklı dahi olsa bu seni huzursuz etmez mi,ağznın tadı bozulmaz mı?Napsın ateşe barutla mı gitsin.Bak hoşlanmıyorsan mesafe koyabilirsin ama eşinin annesini yok sayamazsın.Yarın hayat ne getirir neler getirir bilemezsin.

tamam eşin hatalı . ama insan doğası sen söyledikçe o da annesi nihayetinde elbette savunmaya geçicek .kayınvalidenle sorunun ne bilemem ama bunu eşini arada bırakarak çözemezsin. daha çok yeni evlisin. pire için yorganmı yakacaksın. git kv ile konuş eşinin gönlü olmuş olur. tabi konuş diyorsam özürdile yalvar değil anlat huzurunuzun bozulduğunu ve daha az müdahale etmesi gerektiğini. biraz siyasi olun güzelim. eşine de söylersin annenle konuştuk beni anladığını düşünüyorum. uzatmayın bu sorunu

Daha çok yeni evlisiniz, birbirinize alışma dönemindesiniz. zamanla her şey rayına oturacaktır. Belki de ileride dönüp baktığında iyi ki gitmemişim diyebilirsin. Aceleyle ani kararlar verme, sonra pişmanlık yaşarsın. Zamana bırak bakalım neler olucak. K. Validene kırılmışsındır, görüşmek istemiyorsundur ; ama hiç konuşmamak yapma bence, içli dışlı olma mesafeli davran eşinle git gel. Alıntı yaptığım arkadaşımın söylediklerine de aynen katılıyorum, eşinin keyifli bir anında güzelce al karşına konuş, ailesini suçlamadan kırıldığın noktaları belirt, çözüme bağlamadan da bırakma her şeyi konuşun. Ailesi çok kötü bile olsa hiç kimse ailesinin kötülenmesine dayanamaz izin vermez. Eşin seni umursamıyorsa sende üstüne gitme kendini haline bırak sende umursama bakalım neler olucak.

Evden gitmeye niyetlendigim halde dun yuzume bakmasa bile cay verdim zar zor. Oyle bi yabancilasmiski sanki edepsizlik yaptim yada ne bilim kotu kelime kullandim vs vs. Yemek soruyosun yemiyo cay icermisin diyosun yok yaticam ben diyo eger icicekse kendi aliyo sen bisey demedikce o hic agzini acmiyo. Biraz fazlaca umursamaz degilmi?

4 gece salonda yattim ve korkuyorum tek yatmaktan. Dun gece o yatinca gittim burda yatabilirmiyim eun gece korktum orda dedim. Yaat dedi. Yine kilimiz dahi degmedi birbirimize. Ben ortada yattigim halde.

En kisa zamanda giderim lafimin ustunden 2 gun gecti hala konusmuyor. Yapici bi izlenim vermiyor.

Ben sanirim gitmeye karar verdim. P.tesi annem geldiginde gidicem

Bazi arkadaslar biseyi ogrenmeme sebep oldu sagolun. Esime annesini o gun sikayet etmem daha dogrusu hatalarini anlatmam ne olursa olsun onun korumasina sebep oldu cunku annesinin kafasi benden daha iyi calisiyor. O oglunu elinde tutmasini biliyor benim kafa basmiyor bu ise.

Cunku beni arardi sesi neseli neseli gelirdi ayni dk esimi aradiginda hastayim hareket edemiyorum cok fenayim demis. Bunu esim annem cok hastaymis seside cok kotuydu gel gidelim dediginde anlamistim.ve gitmistik kadin benden daha dincti. Esimin yaninda daha iyi davraniyodu bana elime bisey surdurmuyodu ama tek gittigimde sofra bulasik bende oluyodu.

Ben onun icin basit lokmaydim. Bensiz rahat ederler umarim

Esim daha ilk tartismamizda oncelikli olarak kendi aramizdaki sorunlari cozmey caliscagimiza ya annemle konusursun yada kapi demeye getirdi inceldigi yerden kopsun o zaman dedi.

Orta yolu bulmak yerine birini atti birini tuttu. Biz belki o oyle yapmasaydi orta yolu bi sekild bulurduk. sadece kizgindim beni hic anlamadi yol gosterdi.

Bi kere nette eski sevgililerini gunluk olarak takip ettigini ogrendigimde 2 aylik evliydik.bna kendini affettirdi ama aynisini ben yapsam napardin dedigimde BOSARDİM demisti.

Ben bu kadar basitmisim iste.

Canım zaman herseyin ilacidir. Sakin evi terk etme asla tartismalarinizda yattagi sen terk etme imuhlet sen de ko usma yemeni yap sofra i hazirla yerse yer yemesse kaldir sede kendini suclama inan o da seningitme i istemiyordur ama erkekler gelde a nne cidir i muhlet sonra ofkesi gececek ve konusacaktir sabirla bekleo zaman iylikle annesini kotulemedn anlat ve ailesi ile kusersen esinle hep kötü olacaksin kurnaz ol cok sik gitme gidince hosgozuk diger zaman koca i go lunu alki pisman olsun iraz sabir hos goru inanki asarirsin güçlü olyilma ko a i seviyorsun oda sen i ama i nat sevgi emek ister u utma ir daha ne olursa olsun giderim gidecem deme hata edersi gitmedim küçük dustum sakin deme evlilik oyun degilki i lk kavgada kacip gitmek hersey gönlünce olsun

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin
Uyuyamadim o kadar cok moralim bozuk ve bitigimki nefes almak bile yuk geliyor
Esim uyudu yine hic konusmadi ben yokmusum gibi
Dusunurken aklima bisey geldi sizce bunu yapimmi?
Yuzyuze ilk kez konusmaya calistik beceremedik yuz goz olduk
Diyorumki bi kagida ona sormak istediklerimi yazsam doldursam ona versem cevaplasa
Herseyden emin olmam icin daha saglikli bi yontem degilmi?
Gerekirse isterse oda hazirlasin
Belki boylelikle kirici olmadan dusunerek cevap vermis oluruz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…