Arkadaşlar dolandırıldım mı eğer öyleyse ne yapabilirim lütfen yardım edin

purple_squirrel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
70
22
88
Bilinen bi alışveriş siteside gezerken 170 tl ye bi ayakkabı beğendim indirim yapmasını istedim o da verdiği numaradan ulaşırsam yapacağını söyledi neyse ulaştım. 140 olsun dedi, siz hesabıma parayı yatırın bende kargoluycam dedi. Hesaba parayı yatırdım makbuzu attım, o gün aksilik oldu kargoya veremedim dedi. Ertesi gün boyunca ulaşamadım akşama dönüş yaptı ve dedem vefat etti kusura bakmayın dedi bende endişelendiğimi söyledm resmen azarlandm siz beni ne zannediyosunuz diye. Yarın göndercem dedi yine ses seda yok, biliyorm salaklık ettim ama ne yapabilirm lütfen yardm edin

Ayyy yoksa şu letgo mu??

Çok fazla dolandırılan var bu sitelerden. Şikayetvar.com'a yazın şikayetinizi ve kullanıcının bilgilerini verin. Gidin tüketici haklarına şikayet edin bir de. Öncesinde tabi adamı tehdit edin bakın bunları yapıcam diye, ya yollayın ya da sonrasını siz düşünün diyin.

Adamın dükkanı var mı bari, ticari mi yani?

Bir bardak soğuk iç.
Yapabileceğin hiçbir şey yok. Durduk yere birine 140 lira vermişsin.

hangi site bu?

makbuzu attım derken çöpe mi attınız yoksa adama fotoğrafını filan mı attınız anlamadım.

bir de cidden körü körüne malı almadan parayı yollamak nedir? kapıda ödeme diye bişey var. bi gün daha bekleyin. göndermezse tüketici hakem heyetine gideceğinizi söyleyin.

Biraz sabredin bugün kargoya verdiyse ve aynı şehirdeyseniz yarın elinize ulaşması gerekir. Haftasonu falan girecek araya. Eğer gelmezse pazartesi günü mahkemeye verebilirsiniz

Arkadaslar evet makbuzun fotografını gönderdim öyle anlastık sitede baska bi kac kisiyle daha bu sekilde iletişime geçmiş bende bi saflık ettim güvendim. Üstüne bide azar yedim. Resmen pesinde koşuyorum ama ilgilenmiyor. Makbuzum ve vatsap konusmaları yada mesajlar duruyor. Ne dersiniz halledebilir miyim ?

hayır sanırım öyle bişey yok yurt dışından getiriyorum dedi

söyledim kime istiyosanız gidin ben kendimi biliyorum filan diyor

işte site üzerinden alışveriş yapmak bu yüzden önemli.. komisyon parasını vermek istememişsiniz ama daha çok paranız gitmiş..
kendisi mi teklif etti size dışardan satışı?
evet kendisi teklif etti ekran fotoğrafı aldım onları da, sitenin yapabileceği bişey yok en fazla engel yer ama ben napcam nasıl alcam paramı. konuşmaların durması, iban numarası ve makbuzun durması yeterli olur mu şikayet için ?

evet olur..
burada bit pazarında bile mahkemeye veren oldu ama çok uğraşırsınız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…