- 10 Ağustos 2016
- 70
- 22
- 88
- Konu Sahibi purple_squirrel
-
peki maddi olarak çok kaybım olur mu ? hayır sırf haddini bilsin diye uğraşırım dicem ama öğrenciyim ya. bilmiyor 100 tl bile ne kadar değerlievet olur..
burada bit pazarında bile mahkemeye veren oldu ama çok uğraşırsınız ..
peki maddi olarak çok kaybım olur mu ? hayır sırf haddini bilsin diye uğraşırım dicem ama öğrenciyim ya. bilmiyor 100 tl bile ne kadar değerli
bu konuyla tüketici derneği ilgilenir mi sizce ? sizin hatanız gibi bişey demez umarım. çok sağolun ya size de çok soru sordumvalla avukat değilim bir fikrim yok ama avukat parası vs bir sürü maddi kaybınız olur birde mesela bu kadın hangi şehirde siz hangi şehirdesiniz ayrı şehirlerdeyseniz bulunduğu şehirde mahkemeye çıkar oraya gidip gelmeniz gerekir vs..
tüketici derneğine gidip bir ihtar falan çektirin bari belki gözü korkar gönderir paranızı..
bu konuyla tüketici derneği ilgilenir mi sizce ? sizin hatanız gibi bişey demez umarım. çok sağolun ya size de çok soru sordum
teşekkür ederim , sizce sonuc olumlu olur muSiber suçlar veya tüketici hakları heyetine hiç zaman kaybetmeden gidin
olacağım kesinlikle. çok sağoluntakipçisi olursanız tabi ki olur. Siber suçlar affetmiyor özellikle
Naptınız peki hakkınızı aradınız mı ?Bende ;obezite VAKFI kino'a'dan dolandırıldım.
Tüketici hakları ile görüştünüz mü ? Sanırım ben öyle yapcam pazartesiye kadar olumlu bir geri dönüş almazsam. Arayın hakkınızı yanlarına kalmasın kimbilir daha kaç kişiye yapıyorlarAkıllıyım diye geçinirken;bunu yaşadım.Adamlar dönmedi bile defalarca anlattım.şikayet com'a yazdım.sadece ilettik yayınlanmayabilir mesajınız dediler.faceden de yorum yazmam sitelerine engellenmiş.sahte Kinoa evimde maalesef.o kadar güvenerek sipariş etmiştim.
Ne kadar kaybınız oldu peki ? Cok kötü oluyor ya insan ne yapacağını sasırıyor cok iyi anıyorum sizi. Bende makbuz iban numarası ve konusmalar var bakalım belki onlardan biseyler cıkarYapmadım.Elimde fatura bile yok.aksay kargo diye bilmediğim biri kapıma geldi.post cihazımız bozuk;elden verebilir misin abla dedi.şüphelendim ama kapımda olunca verdim.bir açtım ki kutu açık ve Parça Parça üretici firma yok;fatura yok.nasıl ispatlayabilirim kiii....Defalarca Aradım;numara çektiler şikayet birimimiz size donecek diye;ama ne arayan;ne soran yok.zaten siz numaralarını arıyorsunuz.cvp veren yok.kinoa diye onlar size Dönüyor.en son şikayet com'a yazdım.bir sonuç çıkmadı.Sitelerine yorum yazdım dedim face beğen butonunda.yorum yazmam engellenmiş.Bende Allah'a havale ettim.
başkasından duysam kızardım nasış güvendin filam diye kendim yapınca anladım insanın bos anına denk geliyor. Defalarca neden yaptım diyorm ama bende bilmiyorumInşallah çıkar.Allah'tan tadını deneyim diye bir paket sipariş etmişim.79 tl.
dükkan değil de ürünü paylaşıyor altında numarasını vermis aslında yasak. Sikayet etsem en fazla siteden men edilir. Gene benim elime bisey gecmez.Siteye actigi dukkani sikayet etsen?
Olsun o da en azindan bisey. Ama normalde tele cikmamasi lazim. Bence bi umut var. Telin kime ait oldugunu sorgulatabildin midükkan değil de ürünü paylaşıyor altında numarasını vermis aslında yasak. Sikayet etsem en fazla siteden men edilir. Gene benim elime bisey gecmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?