ayy niye katlanıyosunuz bu pisliklere anlamıyorum.hepsinin canı cehenneme.okudukça kendi kaynanamı bulup gırtlaklayasım geldi.ayol boşan gitsin.sanki sana ev-araba alıp,limitsiz kredi kartı verdilerde ondan mı vazgeçemiyosun.çocukta 6 yaşında mahkeme kararı direk sana verir çocuğu.bu ne ya.var ya aslında bütün suç sizin kocalarınızda.hiç ev üstüne ev olur mu.çok seviyosa annesine açsın bi ev oturtsun.sizin suçunuz ne.3 günlük ömrünüzü böyle görgüsüz insanları terbiye etmekle geçiriyosunuz.valla arkadaşlar bence insan ömrü çok kısa,bu tür gerizekalılarla geçirecek vakit yok.insan dert sahibi olur.ben doktorum ,hergün kanser hastalarıyla uğraşıyorum,desen ki insanlara dermanınız şu daın ardında dağı delip alacaklar ama çare yok ne yazık..sizinse çare belli; katlanıp durmaktasınız..kendi hayatlarınızı kendinize zehir etmektesniz..DÜNYADA İNSAN HAYATINDAN DAHA DEĞERLİ Bİ BAŞKA ŞEY YOK,VE UNUTMAYIN BAŞKA YAŞAYACAĞINIZ HAYATTA YOK.KOCANIZ UĞRUNA O NU BOŞA HARCAMAYIN. SEVGİLER..
Bana sizlerde hak veriyorsunuz dimi bu sabah tekrar ipler koptu artık ağzımdan küfür çıktı..ayy niye katlanıyosunuz bu pisliklere anlamıyorum.hepsinin canı cehenneme.okudukça kendi kaynanamı bulup gırtlaklayasım geldi.ayol boşan gitsin.sanki sana ev-araba alıp,limitsiz kredi kartı verdilerde ondan mı vazgeçemiyosun.çocukta 6 yaşında mahkeme kararı direk sana verir çocuğu.bu ne ya.var ya aslında bütün suç sizin kocalarınızda.hiç ev üstüne ev olur mu.çok seviyosa annesine açsın bi ev oturtsun.sizin suçunuz ne.3 günlük ömrünüzü böyle görgüsüz insanları terbiye etmekle geçiriyosunuz.valla arkadaşlar bence insan ömrü çok kısa,bu tür gerizekalılarla geçirecek vakit yok.insan dert sahibi olur.ben doktorum ,hergün kanser hastalarıyla uğraşıyorum,desen ki insanlara dermanınız şu daın ardında dağı delip alacaklar ama çare yok ne yazık..sizinse çare belli; katlanıp durmaktasınız..kendi hayatlarınızı kendinize zehir etmektesniz..DÜNYADA İNSAN HAYATINDAN DAHA DEĞERLİ Bİ BAŞKA ŞEY YOK,VE UNUTMAYIN BAŞKA YAŞAYACAĞINIZ HAYATTA YOK.KOCANIZ UĞRUNA O NU BOŞA HARCAMAYIN. SEVGİLER..
doktor hanım aynı düşüncedeyiz..sizide tebrik ederim....benim aynı tarif ettiğiniz şekilde bi eşim ve kaynanam vardı...kafama koyup boşadım...ama .....çocuk yoktu....şimdi çocuk oldumu bayanlarda olay değişiyor...hoş değiştirmeyenleride biliyorum o ayrı....ama yüzdeye vurursak çekicem çocuğum için diyor...yani onada saygı duyuyorum..kuzenim de çocuğu için boşanamadı...bana özenip duruyor.rahatladın..bak yüzüne renk geldi..bak gülebiliyorsun yine deyip duruyor..bende bi ona bakıyorum....ne diyim ki şimdi....zor....
canım aklımda bin soruyla annemin yanına geldim..
öncelikle doktor hanımda okursa sevinirim akıla ihtiyacım var..
Bana yol gösterin..
2 yıldır antidepresan kullanıyorum zaten..
Eşim sürekli annesinin hakaretlerine karşı bana sus cvp verme dedi..
Ama bende ilaç kullanıyorum ve kendime hakim olamıyorum..
Artık beynimi kontrol edemiyorum..
Psikiyatr a tekrar pazartesi gününe randevu aldım..
Annem yeter dedi evin tek kızıyım..
50 kiloya düştüm 1 haftada..
ölüceksin kemiklerin çıktı yollamıcam seni o eve kadın sana huzur vermicek dedi..
Bi tarafta yavrum bi tarafta ben
inanın ölmek istiyorum artık..
Nefes alamıyorum..
Kelimelerimi kontrol edemiyorum..
Ben taş değilim o bağırcak ben suscakmışım kücükmüşüm saygısızlık etmicekmişim..
Sus sus sus nereye kadar artık sövdüm sabahleyin ana avrat çıktım evden..
Bittim ben artık sonra yinede ağzımı bozmasaydım dedim kendi kendime
kadın bana diyorki ben senin adını köpek koydum senin adın bundan sonra köpek bu evin köpeğisin diyor bana
gelinde susun...
Allah aşkına akıl verin..
Ağır küfürler ettim etmeseydim iyidi ama artık kendime hakim olamıyorum doktor hanım nolur yardım edin..
Canım aklımda bin soruyla annemin yanına geldim..
Öncelikle doktor hanımda okursa sevinirim akıla ihtiyacım var..
Bana yol gösterin..
Ölüceksin kemiklerin çıktı yollamıcam seni o eve kadın sana huzur vermicek dedi..
İnanın ölmek istiyorum artık..
Nefes alamıyorum..
ben taş değilim o bağırcak ben suscakmışım kücükmüşüm saygısızlık etmicekmişim..
Sus SUS SUS nereye kadar artık sövdüm sabahleyin ana avrat çıktım evden..
Kadın bana diyorki ben senin adını köpek koydum senin adın bundan sonra köpek bu evin köpeğisin diyor bana
Gelinde susun...
Ağır küfürler ettim etmeseydim iyidi ama artık kendime hakim olamıyorum doktor hanım nolur yardım edin..
Canım aklımda bin soruyla annemin yanına geldim..
Öncelikle doktor hanımda okursa sevinirim akıla ihtiyacım var..
Bana yol gösterin..
Ölüceksin kemiklerin çıktı yollamıcam seni o eve kadın sana huzur vermicek dedi..
İnanın ölmek istiyorum artık..
Nefes alamıyorum..
ben taş değilim o bağırcak ben suscakmışım kücükmüşüm saygısızlık etmicekmişim..
Sus SUS SUS nereye kadar artık sövdüm sabahleyin ana avrat çıktım evden..
Kadın bana diyorki ben senin adını köpek koydum senin adın bundan sonra köpek bu evin köpeğisin diyor bana
Gelinde susun...
Canım sabah yine konuştuk babamla babam konuşmaya gitti artık..
Ya susucak bu kadın dedi ya da biticek..
pazartesinide randevu alındı bi hastanenin başhekimi psikiyatr çok iyimiş ona gidicem..
Olcağı yok
Babamda boşuna gitti aslında onuda dinlimicek o kadın..
Ben artık okadar hakaretten sonra zaten yüzyüze onla yapmam..
Tek sorun eşimle hiç bir sorunumun olmaması...
Tek düşündüğüm suanda oğlum..
Kendimide geçtim çünki kendime de hayrım yok artık..
Annem ve kardeşim tek tesellim..
Babam biraz asabi üzerime gelicek muhtemelen..
Ağzımı bozup kendimi haksız duruma düşürdüğüm için sadece üzgünüm..
İşte birikim ve patlama..
Canım sabah yine konuştuk babamla babam konuşmaya gitti artık..
Ya susucak bu kadın dedi ya da biticek..
pazartesinide randevu alındı bi hastanenin başhekimi psikiyatr çok iyimiş ona gidicem..
Olcağı yok
Babamda boşuna gitti aslında onuda dinlimicek o kadın..
Ben artık okadar hakaretten sonra zaten yüzyüze onla yapmam..
Tek sorun eşimle hiç bir sorunumun olmaması...
Tek düşündüğüm suanda oğlum..
Kendimide geçtim çünki kendime de hayrım yok artık..
Annem ve kardeşim tek tesellim..
Babam biraz asabi üzerime gelicek muhtemelen..
Ağzımı bozup kendimi haksız duruma düşürdüğüm için sadece üzgünüm..
İşte birikim ve patlama..
Bu işin artık konuşulacak edilecek bir tarafı kalmamış sanırım.Artık gelinine ''evin köpeği'' diyen bir kadın insan gibi oturup konuşmaktan ne anlar.Hem çocuk böyle bir ortamda büyüyebilirmi?
Benimde ablamın kayınvalidesi ağzından çıkanı kulağı duymazdı.Eniştemi doldurup ablamın üstüne salardı sonra seyreyleyin gümbürtüyü.Bize bile etmediği hakaret kalmamıştı ailece.Bizim ailenin karnını o doyurmuşmuş.Sağda solda öyle diyormuş.(bizim atalardan kalma yerlerle onun sülalesini satın alan bir aileyiz bu arada)
Hatta öyle bir kadındı ki bana bile telefon açıp o..... dedi.Ben küfürden nefret eden biri olarak beni bile cıldırttı ağzıma ne geldiyse saydım Allah ne verdiyse
Sonrada geberip gitti zaten.Temizlik oldu pislik
Arkadaşım üzüldüm durumuna zor gerçekten ama sakin ol önce..
Boşa gitsin diyen arkadaşlar, boşanmak bir çözümmüdür?
Bir yuva söz konusuyken nasıl çözüm üretmeden hemen boşanma düşünülebilir ki,
kolaymı kuruluyor yuvalar, ne emekler..
Şu anda arkadaş sinirli ve bizlerden akıl almak için yazmış
Belki yazdığınız şey o an cesaret verip yuvasının yıkılmasına sebep olacak?
Bu vebal nasıl taşınır?
Bu durumda eşinin ne suçu var?
Aldatmışmı, dayakmı atmış napmış yani?
Tek suçu annesiyle aynı eve taşınmış olmak, ciddi bir sorun kabul ediyorum ama
boşanmayı gerektirecek kadarda değil..
Eşinle hiç bir problemin yoksa öncelikli çözme yoluna git arkadaşım..
Çocuğunda var, kayınvaliden hadsizlik etmiş ama düşün onun yüzünden yuvan bozulsun istermisin?
bir süre o eve gitmesen bir kaç gün ailenle kalsan kafan dağılır daha sağlıklı düşünmeye başlarsın.
Bu işi çözmenin tek yolu ayrı eve çıkmak. Eşinle bunu enine boyuna konuş..
Herşeye eli kolu yetiştiğine göre bakıma ihtiyacı olan biri değildir, öyleyse bile onunda çaresi var..
Eşin senin arkandaysa işin daha kolay..
Annesinin yaptıklarının cezasını sen eşin ve oğlun ödemesin..
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Japones, bana senin kayınvalidenin durumu basit hırs ya da kıskançlıklardan öte ciddi bir hastalık gibi geldi. Eğer imkanın varsa, bir uzmana danışmayı düşünebilirsin bence.
Kimlere acayim derdimi bilmem ki.. Uzmana danisayim danismasina da, niye hep ben yapiyorum fedakarligi modundayim. Allaha havale ediyorum bildigi gibi yapsin. Kendini araba onune atar eminim az daha surat yaparsam. Yeter ki oglunun dikkatini baska yone ceksin. Dananin kuyrugu kopacak yakinda, az kaldi. Esime mail yazdim ama yollayamadim. Hele bir uzerime gelsinler bayramlik agzimi acacagim.
Kimlere acayim derdimi bilmem ki.. Uzmana danisayim danismasina da, niye hep ben yapiyorum fedakarligi modundayim. Allaha havale ediyorum bildigi gibi yapsin. Kendini araba onune atar eminim az daha surat yaparsam. Yeter ki oglunun dikkatini baska yone ceksin. Dananin kuyrugu kopacak yakinda, az kaldi. Esime mail yazdim ama yollayamadim. Hele bir uzerime gelsinler bayramlik agzimi acacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?