Arkadaşlar, Kayınvalidesinin fenalıklarına rağmen yuvasını devam ettirenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vallah bende biktim, bana bir sene icinde bikkinlik getirdi kayinvalidem, bir seneyi geciyor evleneli, büyük gelini fazla gitmez gidersede misafir gibi oturup kalkip gider ogullari yüz vermiyor artik, kizi ile tartisti, hep ben gittim yanina yarim sene kadar, hep yanindaydim onunlar doktora giderim vs vs, hatta artik o kadar alismistiki, eve gitme yemek yapmana gerek yok oglum buraya gelsin hep beraber yiyelim, o zaman isime geliyordu yoruluyordum haliyle, fakat bir baktim nerdeyse hergün ordayim, kendi aileme bile 3 haftada bir görürdüm düsünebiliyormusunuz ne aptalmisim diyorum, elin gelinlerinin ailesi ayni sehirde olsa ordan cikmazlar.... k.valdem beni öpüp basina koyacagina bir kere sabah tel kaldirmadim diye misafirlige gittim yerde beni kötüledi, sartellerim atti ses etmedim yoksa ben kücük düserdim, ondan sonra mesafemi koydum.. hersey cok cabuk unutuluyor kizi var ogullari var benden medet umuyor mecburmusum gibi, yaparim yapmasina fakat birde üstüne kötülenip nankörlük görürsem karsiliginda hic affim olmaz.. hep bana hep bana, hep onun yanina gidecegiz, onu hep yemege, gezmeye götürecegiz eh yok yani birde dansöz kiyafeti giyip dansözlük yapayim, ben maymunmuyum..cok soguttu beni kendinden cok, birde asiri derecede kiskanc...ama artik sakayla karisik cok laf sokuyorum ona heleki durduk yere ignelerini batirirsa..vallah bir sene icinde sabrimi tükettirdi bana, yinede ben arayip sorarim digerleri hic tel bile acmaz, ama gelin görünki birsey oldugunda yine ben kötü olurum,, ama bunlar bana artik koz oluyor hele birsey daha desin allah canimi alsinki kusarim onun yüzüne, yeter artik nisandan beri bana yapmadigini birakmiyor nefret ediyorum ondann cooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ......
kendisini cok severdim tatli konusur ama arkandan cevirmedigi dolap birakmaz ama zorlan kendinden nefret ettirdi, kendi hatasi, kendi kaybetti

Son düzenleme:
Ayyy Allahıma sukurler olsun benm kaynana bayagı duzeldı nazar degmez ınsallah. Zamanında cok uzdu benı ama seytan kulagına kursun sımdı cok ıyı ıns yıne degısmez hep boyle kavır cok sewdım ben bu halını hep bekledıgım seylerı yapmaya basladıı . Benı cok ozluyolarmıs falan fılan ee kavgalardan snra 3 ay gıtmedım esım askerden ızne gelınce gıttım bır ıyıler kı sormayın herseyı unutmus hıc bısey olmamıs gıbı davranıyolar ne arkamdan konusmuslar n baska bısey. Esım ızınden gttıkten sonra bı daha gıtmedım oraya hep kaynanam aradı benı hıc aramazdı bı ısı olmasa o da en fazla 2 keredır .. Sımdı sureklı arıyor nıye gelmıyosun aramıyosun annem kızım dıyor. Vallahı hayretler ıcerıısındeyım acaba yıne degısır mı yoksa esım onları aramıyor dıye mı boyle gostermelık mı bılmıyorum .Bayramda gıttım bna sarma saklamıs bır ıyı kı anlatamam. Gorumceme de cok ozlemsız bıze cok sıcak dawrandı dems.Halbukı hc farklı dawranmadım bence bu sefer normaldım yanı ole annecım cnm fılan yoktu bence her zamankınden soguktum.Cok guzel gectı cok sewındık demıs.Görümcemde esmı arayp soylemıs.Gizem bıze gıtmıs annemler cok ozlemıs ck sewınmısler demıs. Ayy valla saasırıyorm kızlar yıne de her seye ragmen cok sevıyorum kaynanamı.Bazen hayır olanları unutma dıyorum ama olmuyor lanet olsun ıcımdekı ınsan sewgısıne.D $aka bi yana neden boyleyım neden hemen kalbım yumusyo yaa neden:S neyse benm yanıma kar sonucta ben kazanıcam otekı dunyada ..Esımde bu kadr anlayıslı oldgun ıcın cok tesekkur ederım dıyor.Bende herseye unutmaya razıyım ben zaten sadece ıkımız olalım kımseyle gorusmeyelım dmıyorum kı dedım. Hepımız mutlu olalım bır arada olalım ıstıyorum dedım .Bayramda gıtmem onlar ıcın sıcak dawranıssa oncekıler neydı acaba o zmanlar daha ıyıydım daha cok ustlerıne dusuyordum. Acaba sımdı ne degstı anlam weremıyorum.İnsallah altındn bsey cıkmaz.Esım o kadar uzun sure gıtmedın anlamıslardır ozellıkle annem anlamıstır brazda olsa dıyo ama eltım dedı kı bence senı yola getırmeye calsıyo dedı ama bılmıyorum artık bundan sonra kım bana bısey derse he deyıp gecıcm yanı eltım senın ıcın sole bole dedı derse boswer konusmayalım artık bana bısey soyleme dıycem.Kızlar cok uzun oldu kusura bakmayın ama gercekten sasırıyorum ınsallah bundan sonra eskısı gıbı tatsız olaylar olmaz en azından arkamdan konusmaasın tabı eger eltım dogru soyluyosa :S[/B]

Benimkide düzeldide
heran yine başlayacak
diye korkuyorum...

Allah kimsenin yuvasını bozmasın(Amin)

iyilik yapıp karşılığından laf duymayı öğrendim ramamzan bayramından önce dizinden amaliyat oldu 2 tane daha eltim var cocukları var diye gelmediler hem aynı şehirde oturduğumuz halde misafir geldiler gittiler görümcem var evli ev hanımı beraber ortaklaşa baktık onunda evi var sonuçta ameliyat olmadan önce melek gibydi ama ameliyat oldu düzelince yine aynı oldu garip garip davranışlar laflar dik konuşmalar herşey aynı tanuığım kadın ben amaliyat olmadan önce düüzeldi diye düşünüyorum ama cok yanıldım o kadar içim acıyorki yaptıklarına anlatamam cok üzgünüm çok

gerçekten kayınvalideleri anlamak imkansız yalnız şunu gördüm kızı olmayan kaynana geline de nasıl davrancağını bilmiyor

benim kayınvalidem herşeyime karışmaya çalışıyor saçımdan tırnağıma kıyafetime ilk günler gülüp geçtim baktm güldükçe dozajı artrıyor şimdi o konuşurken duymuorum cevap bile vermiyorum bazen geçen hafta bende kaldı bel fıtığı var tedavi görüyor çalışyorum işten gelince hemen yemeğe koyuluyorum hatta gündüz aç kalmasın diye ertesi günün yemeğini akşamdan yapıyorum kaynanamın lafına bakın 'offf ya akşam akşam yağ kokuttun heryeri'

ben dedm dımı hepsı aynı dıye nese en azından bırlıkte oturmuyosn :) ne yaparsan yap yaranamazsn cnm unutma bunu ben ıı bılırm :)

evler ayrı olur ama kaynanalar derki beraber yiyelim beraber içelim.hiç anlamıyorum ne oluyor beraber yiyince.haftada bir anlarımda her akşam her akşam ne oluyoruz ya..ben evlendiğimden beri kocama kendim yaparım kendim hazırlarım kendi yer.görüşmüyoruz ama görüşseydik kesinlikle yine gidip gidip yiyemezdim orada.yarın bir gün yüzüme kakar neme lazım evde yemek yapıp kocasını doyurmuyor falan der ayy yok ben kaldıramam.her temizlik geldiğinde gelinin gidip temizlemesini anlayamam.çok çok yaşlı olur ben kırk senelik gelin olurum ozaman herşeyini yaparım!
ha dra gider yalnız gidemez yada arkadaş arar kendine o zaman çok iyi anlarım yanında arkadaş olurum..

kesinlikle katılıyorum

ben 1yil 3 aylik evliyim.Esimle 6 senelik bi flort doneminden sonra evlendik.ama maalesef hersey o gune kadar nasil iyi gittiyse ...evlendikten sonra daha dogrusu kayinvalide olaylari ortaya gelince berbet bi evlilik gecirmeye basladim .hatta su anda cok aci ama ailemin evine donmek zorunda kaldim.ne yapacagimi bilmiyorum. esimi cok seviyorum o da beni. ama inanin hayatimda bu kadar kiskanc bu kadar vicdansiz bu kadar yalanci .....vb bi kadin gormedim..
bu arada hicbir dedigine karsi falan gelmedim hep laflari yutup gelip evde agladim.dusunun esimle yan yana oturmamizi hatta ayni yatakta yatmamizi bile istemiyor.burdan pay bicin.bu arada esim bana hak veriyor herseyi kabul ediyor ama hic bi konuda da korkusundan benim arkamda durmuyo...ARTIK BITTIM...

Allahım ne kadar vicdansızlar

Eşim askerdeyken kaynanamla konuştuğumuzda oğlunun evlenmesine (evlenmemize) pek hevesliydi...neyse evlendik,alt katımda oturuyor,bir de utanmadan diyor ki "erkek evlat evlendirmek çok zor,bir de uzak olunca" böyle konuşunca gel boğazımı sık diyor sanki..bende hiç lafımı çekmeden o bunu dedikçe "çok da uzaksın,seslensen oğlun yanında" diyorum o zaman da olsun yine de ev ayrı diyor.bende evlendirmeye çok merakllıydın bi zamanlar madem öyle turşusunu kursaydın ya diyorum,susuyor

Kurban bayramında kurbanlık alıyorlar kaynanamlar sonra para bitti deyip eşimden para istiyorlar oysaki annemde bu yıl almadı borçlarım var dedi annem kadar düşünceli,gururlu kadın olsa keşke kaynanamda anne ne yiyeceksin kurban bayramında sorduğumda kızım dedi gider kasaba bir but alır nefsimi körlerim dedi iki kadını kıyaslayınca annem kişilik olarak daha üstün dünya malına düşkün değil

Çok üzüldüm inşallah hakkında hayırlısı olur

Kaynanam geldi bana 4 gündür bende çok mutsuzum..
Varlığı bile huzursuz olmama sebep..
Her şeyi rahatsız ediyor beni..
Mutfakta temizlik yaparken sürekli girip çıkması..
tv karşısında habure bişiler taşıyıp yemesi..
mırıl mırıl söylenmesi herşeyi rahatsız ediyor..
Oğlumla tv kavgası ediyo bacak kadar çocukla..
Dizilerini izlemese ölücek sankii..
Oğlum anasınıfında akşam 6 da geliyo cizgi film yada cd izlemek istiyor izletmiyor çocuk yarım saat ağlıyor onuu susturim oyalim die ben perişan oluyorum bıktım artık bıktımm düzenimde yok huzurumda her geldiğinde böyle..
ben nasıl 2 hafta sabredicemm

ablalarım diyorum hepinize daha aranıza yeni katıldım ama bana allah rızası için yardımcı olun akıl verin ağlamkatan artık gözlerim kapandı. 22 yaşındayım öğrtmenim ancak atamam olmadı 5 ay önce üniversite 1den beri görüştüğüm 4 yıldır beraber olduğum deliler gibi sevdiğim kişi ile nişanlandım kendisi subay(( ama şu anda keşke olmasaymış diyorum. annesi ve babasının yaptıkları artık dayanılmaz hale geldi. şubatta nikahımız olacaktı güya ama annesi çalışmayan gelin istemiyormuş beni oğluna yakıştıramıyormuş ben oğlunun parası için onunla evleniyormuşum ailesinden oğlunu kopraracakmışım zaten benim ailem beni oğluyla nişanlayıp oğluna kapak attırana kadar canı çıkmış benim babam beni bakamıyormuş onların yanında belki gün yüzü görür müşüm. nikahın kpssye kayıt yaptırmazsam eğer kpssyi kazanamzsam olmayacağını söyleyip duruyor. nikahta zaten eğlenceistemiyoruz sadece şık abiye alıp nikahlanırız düğünde gelinlik giyerim dedim. babası ve annesi oğlum amacı seni batırmak paranı yemek. giydir gelinliği düğüne gerek kalmasın diye tutturdu.niaşnlım ben seni seiyorum çalışman çalışmaman umrumda değil dedikçe onlar daha çok beni kötülemeye başladılar. her gün beni aramak istiyo babası. bende 1 ayda bir konuşuyorum bu seferde bizi istemiyo diye nişanlıma şikayet ediliyorum. zaten nişanlım doğuda görev yaptığı için eşya bile alamayacağız ama düğün yapma diye tutturup duruyo bende babamın bi kzııyım sonuçta. giydiğime bile karışıyo namusunu koruyamaz bu senin deyip duruyo . benim yüzüme söyleyemiyo nişanlıma arkamdan konuşup duruyor. en son onalra saygıdan nasılsınız iyimsiiniz diye hep telde konusurdum ona bile demişler ki. araya bilerek mesafe koyuyor bu kız seni ailenle kötü edecek. kendi ailesiyle bizden daha iyi artı konları bırakıp diğer tarafla iyi olmalıymışım.... daha anlatamayacağım burada yazılamayak bir sürü art niyet hakaret var. bende en sonudna dayanamadım nişnalıma açtım ağzımı yumdum gözümü annesine babasına demediğim şey bırakmadım aramızı toparlayamıyoruz. kayınvalidemin anlayacağınız bizi ayırma çabaları yavaş yavaş meyvesini veriyo . ne olur bana akıl verin

sana kaynananın senin hakkında söylediklerini nişanlın mı iletiyo peki anlamadım?

offf yine ben..
Dün evde iyice ipler koptu
ben annemdeydim akşam oğlumu aldım okuldan eve gittim kaynanam kilitli kumbaradan (oğlumun) para almışş
Tanıyan arkadaşlarım az çok biliyorlar kaynanamın böyle kaıştırma huyları var
Ben yokken odama fln giriyoo..
Kilitli kumbara nasıl açtın nasıl becerdin 9-10 lira bişe aldığı ben parasında diilim
Bunu hep yapıyoo ben yokken hep odama giriyo bıktım artık odamda sürekli bişileri saklamakdan
Eşime her söylediğimde sana yakışmaz bişe deme diyor..
1 değil 2 değil..
Aradım akşam eşimi böyle böyle dedim nasıl sinirliyim ama sen hiç bişe deme evden çıkarkende kapını kilitle dedi
Ben kilitlemekden yana değildim hep ayıp olur iftira atar gibi diyordum ama bu kadın ben sustukça salak yerine koyuyor benii
Eşim sürekli ikna ediyoo etme söyleme ben konuşurum diye geçiştiriyor
Ben napıcam yaa napim sizce eşimi dinlemeden gidip sayıp söliymmi yoksa çıldırcam uyuyamıyorum paranoya oldum..
BUgün odamı kitleyip çıktım bıktım artık bıktımmmmmmmmmm
Her gün bi olar her evime geldiğinde evimde huzur bozuluyor..
Eve gitmek dahi istemiyorum
akıl verin bana delircemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…