- Konu Sahibi ela
-
slm kızlar!!bnde kaynana mağduruyum..cok cektım anlatmaya kalksam roman üstüne roman olur 2 senelık ewlıyım bır haftalık gelınken basladı daha utanmadı yaptıklarından ustelık hasta we yaslı bn bıle bıle ewlendm bakmaya razı oldm kısacası tanımadıgım bılmedıgım bı hayata dalıwerdım kı sole derdm hep nolcak kı sofraya bı tabak fazla koyucam yaslı hasta sonucta...ama gel gelelm ole olmadı kı degılms zaten bn yanılmısım.2 senenn nerdeyse tumu hastahanelerde gectı hasta hasta hasta....her seye bn kostum kı 5 gorumcem war bunuda eklıyım.1 eltım war ama konusmuyolar senelerdr...ılk ewlendıgımde tabı utangaclık wr sıkılıosn cvp falan weremıosn kımseye kı bn ole damarıma basmadan kımsnn kalbını kıran bırı degılm asla..ama 1 seneden sonra anladm kı ne alttan alıcaksn nede ezdırceksn kndını..allh korkusu wr bnde yapamazdm ama dayanamıorm artık dıyalız hastası felc oldu bn baktım herseyını yaptım bı gn ısyan etmedm sıkayat etmedm duzelsn dıe ugrastm hep ama bnden kotusu olmadı dayanamadm bır sene de hem esımden hem ondan sogudum cok bıle sabrettm ınann ayrıntıya grsem aptal dersınız bana neden katlandn dersınız kı bn el bebek gul bebek buyudm tek cocugum aılem hele babm bılse 1 dk tutmaz ama sabır dedm bnm sınawm dedm 2 sene oldu...en son 1 ay kadar once patladm sılıwrıden mısafrm geldı bn mutfaktayken dems kı sız nerden cıktınız akrablar sımdıya kadar yoktunuz bn bı kac gn sonra duydm bnu o gune kadr her gelene bısı dedı yok oglanı masrafa sokma yok her dkk mısafr mı olur bnlar ole ınsanlık bılmezlerms kı gec anladm bı oyun yaptık esım cıktı konustu bosanıcas dedı cıktık tam arabaya bınıoruz annesıne goturuyorm dedı bı baktık hasta kadın dort nala gelıo :) nasıl yalvarıyo nasıl ozur dılıo bn dedm sewdm katlandm ama artık olmuyo bole demısın yok dıo numaradan unuuutuma yatıo yermıyız bız yalan soluyo hep zaten hastalıgının arkasına sıgınıo..ASLINDA AYRINTISI COK ANLATMAK II GELDI ama yeter dımı :)) o gun bugundr herseye bı kulp bulan laf sokan artık susuyo cunku bana muhtac bn olmasam kımse bakmaz kızları 1 saatte ofluyolar...ders oldu bu ona...
gerçekten kayınvalideleri anlamak imkansız yalnız şunu gördüm kızı olmayan kaynana geline de nasıl davrancağını bilmiyor
benim kayınvalidem herşeyime karışmaya çalışıyor saçımdan tırnağıma kıyafetime ilk günler gülüp geçtim baktm güldükçe dozajı artrıyor şimdi o konuşurken duymuorum cevap bile vermiyorum bazengeçen hafta bende kaldı bel fıtığı var tedavi görüyor çalışyorum işten gelince hemen yemeğe koyuluyorum hatta gündüz aç kalmasın diye ertesi günün yemeğini akşamdan yapıyorum kaynanamın lafına bakın 'offf ya akşam akşam yağ kokuttun heryeri'
evler ayrı olur ama kaynanalar derki beraber yiyelim beraber içelim.hiç anlamıyorum ne oluyor beraber yiyince.haftada bir anlarımda her akşam her akşam ne oluyoruz ya..ben evlendiğimden beri kocama kendim yaparım kendim hazırlarım kendi yer.görüşmüyoruz ama görüşseydik kesinlikle yine gidip gidip yiyemezdim orada.yarın bir gün yüzüme kakar neme lazım evde yemek yapıp kocasını doyurmuyor falan der ayy yok ben kaldıramam.her temizlik geldiğinde gelinin gidip temizlemesini anlayamam.çok çok yaşlı olur ben kırk senelik gelin olurum ozaman herşeyini yaparım!
ha dra gider yalnız gidemez yada arkadaş arar kendine o zaman çok iyi anlarım yanında arkadaş olurum..
ben 1yil 3 aylik evliyim.Esimle 6 senelik bi flort doneminden sonra evlendik.ama maalesef hersey o gune kadar nasil iyi gittiyse ...evlendikten sonra daha dogrusu kayinvalide olaylari ortaya gelince berbet bi evlilik gecirmeye basladim .hatta su anda cok aci ama ailemin evine donmek zorunda kaldim.ne yapacagimi bilmiyorum. esimi cok seviyorum o da beni. ama inanin hayatimda bu kadar kiskanc bu kadar vicdansiz bu kadar yalanci .....vb bi kadin gormedim..
bu arada hicbir dedigine karsi falan gelmedim hep laflari yutup gelip evde agladim.dusunun esimle yan yana oturmamizi hatta ayni yatakta yatmamizi bile istemiyor.burdan pay bicin.bu arada esim bana hak veriyor herseyi kabul ediyor ama hic bi konuda da korkusundan benim arkamda durmuyo...ARTIK BITTIM...
ben 1yil 3 aylik evliyim.Esimle 6 senelik bi flort doneminden sonra evlendik.ama maalesef hersey o gune kadar nasil iyi gittiyse ...evlendikten sonra daha dogrusu kayinvalide olaylari ortaya gelince berbet bi evlilik gecirmeye basladim .hatta su anda cok aci ama ailemin evine donmek zorunda kaldim.ne yapacagimi bilmiyorum. esimi cok seviyorum o da beni. ama inanin hayatimda bu kadar kiskanc bu kadar vicdansiz bu kadar yalanci .....vb bi kadin gormedim..
bu arada hicbir dedigine karsi falan gelmedim hep laflari yutup gelip evde agladim.dusunun esimle yan yana oturmamizi hatta ayni yatakta yatmamizi bile istemiyor.burdan pay bicin.bu arada esim bana hak veriyor herseyi kabul ediyor ama hic bi konuda da korkusundan benim arkamda durmuyo...ARTIK BITTIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?