8 aylık hamileydim sancılandım eşim annesini ve kızkardeşini getirdi yanımıza beni hastaneye götürdüler ilk doqumum çok zor olmuştu onun için sezeryan istedim hep ama yalancı sancıymış eşimde işten çıkmıştı 7-8 aydır işsizdi annesinin eline mecburdu kaynanam hastanede dr.ye oqlum işsiz diye dert yanıp kendini acındırmaya ve olası hastane masraflarını bu sayede düşürmeye çalışıyordu dr. hanım dediki madem işsiz oqlunuz o zaman siz doquma sabah 9 dan sonra gelin çünkü akşam 9 dan sonra anestesi ücreti 2 ye katlanıyor sabah gelirseniz o zamanın parasıyla 30 milyon kaynanamın cebinde kalacaktım biz eve geldik aradab 1 ay geçti 24 saat evde sancı çektim ilk doqumumdan tecrübeliydim ilk sancılarda doqum olmuyor diye o ilk sancıları evde çektim gece 1 gibi çok sıkıştım kaynanam ve görümcem yine geldiler doqum yapıcam diye evleri yakındı kaynanam o dönem yeni açılan ancak doktorların hep acemi olduqu ve bu sebepten doqum ücretlerinin düşük olduqu başka bir hastaneye gidin diye tutturdu çook ucuzmuş zaten canım burnumdaydı eli mahkum gittik oradada isteqe baqlı sezeryan olmuyomuş eve geri geldik ama okadar halim kötüydükü iyice sıkışmıştım beni anestesi ücretini fazla ödememek için sabaha kadar hastaneye götürmediler hepsi yatıp uyudu komşular sesimi duymasın diye hep dudaklarımı ısırdım sabah 10 da gittik o acıyı hiç unutamam ve ben wc deyken kaynanam dr.ye sakın sezeryan yapmayın bnm oqlum işsiz gelini dinlemeyin diyordu inanamadım ben kaynanam 3 kuruş az ödesin diye sabaha kadar kan kustum onun yaptıqına bakın sonuçta çektiğim sancılardan dolyı rahim açılmış ve normal doqum yapmak zorunda kaldım ve her zaman söylerim ALLAH BELASINI VERSİNNNNNNNN........
Benim kayınvalide ile aramda öyle kavga mavga olmadı ama bana arkamdan çok laf sokuşturmuştur. Ben genede seviyorum. Şimdi yere göğe koyamıyor beni. Seviyom ben onu yaaaaaaa. (Atıcaklar beni bu topikten sonunda) opuyorumnanaktan
kusura bakmayinda sizinkide ayip koskoca kadin arkanizdan niye dolaniyorki tamam hataliysa dolanacak hakaret ettiyse dolansin ama yazik yani birazda siz onun gonlunu alin bari hep kaynanalardami sucayırmaya çalışmakmı ????benim kayınvaldem cesaret dahi edemez ettirtmem:1ninca:
saygıysa saygı sunarız
ama aksi takdirde sorun olursa ötesine geçemem kimse kimseyi sokakta bulmadı haddini bilsin
çoğu zaman alır cevabını oturur sonra gönlümü almaya çalışır pehhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?