Arkadaşlar, Kayınvalidesinin fenalıklarına rağmen yuvasını devam ettirenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
8 aylık hamileydim sancılandım eşim annesini ve kızkardeşini getirdi yanımıza beni hastaneye götürdüler ilk doqumum çok zor olmuştu onun için sezeryan istedim hep ama yalancı sancıymış eşimde işten çıkmıştı 7-8 aydır işsizdi annesinin eline mecburdu kaynanam hastanede dr.ye oqlum işsiz diye dert yanıp kendini acındırmaya ve olası hastane masraflarını bu sayede düşürmeye çalışıyordu dr. hanım dediki madem işsiz oqlunuz o zaman siz doquma sabah 9 dan sonra gelin çünkü akşam 9 dan sonra anestesi ücreti 2 ye katlanıyor sabah gelirseniz o zamanın parasıyla 30 milyon kaynanamın cebinde kalacaktım biz eve geldik aradab 1 ay geçti 24 saat evde sancı çektim ilk doqumumdan tecrübeliydim ilk sancılarda doqum olmuyor diye o ilk sancıları evde çektim gece 1 gibi çok sıkıştım kaynanam ve görümcem yine geldiler doqum yapıcam diye evleri yakındı kaynanam o dönem yeni açılan ancak doktorların hep acemi olduqu ve bu sebepten doqum ücretlerinin düşük olduqu başka bir hastaneye gidin diye tutturdu çook ucuzmuş zaten canım burnumdaydı eli mahkum gittik oradada isteqe baqlı sezeryan olmuyomuş eve geri geldik ama okadar halim kötüydükü iyice sıkışmıştım beni anestesi ücretini fazla ödememek için sabaha kadar hastaneye götürmediler hepsi yatıp uyudu komşular sesimi duymasın diye hep dudaklarımı ısırdım sabah 10 da gittik o acıyı hiç unutamam ve ben wc deyken kaynanam dr.ye sakın sezeryan yapmayın bnm oqlum işsiz gelini dinlemeyin diyordu inanamadım ben kaynanam 3 kuruş az ödesin diye sabaha kadar kan kustum onun yaptıqına bakın sonuçta çektiğim sancılardan dolyı rahim açılmış ve normal doqum yapmak zorunda kaldım ve her zaman söylerim ALLAH BELASINI VERSİNNNNNNNN........

Bende hep söylerim sağ gözün sol göze hayrı yok
Düşene tekme atmayı seviyorlar ahh canım çekiyoruz hepimiz
Bende beddua etmeyi sevmiyorum ama Rabbim kim hakkımda ne düşünüyorsa iki katını versin diyorum..
Ve.. kaynanama şaşırıyorum ben 2 aylık hamileyken yuvamı yıkmaya çalıştı
babamın evinde 2 hafta kaldım kocamla aramı açtı
Ne aradılar ne sordular bu kız hamile napar neder durumu nasıl
ne eltilerim
ne görümcelerim
ne kayınlarım hiç birisi de ne oluyor noldu olan biten ne bu kız hamile ayıptır demediler
Kocam hiç birini dinlemedi
Hep sahiplendi beni
yuvamı yıkamadılar utanmadan oğlumu seven kaynanamın yüzüne nasıl vicdanın sızlamıyor nasıl seviyorsun bide oğlumu diyesim geliyor herseferinde..

Ve daha dün akşam kendi kendine ben ses çıkarmadım hiç bunlar kardeş olamaz kanları bozuk bunların kardeş mi bunlar diye söylendi durdu..
Eşlerde herşeyin farkında
Ama sonuçta aileleri guruları var ya ses etmiyorlar
Rabbim benden uzak etsin..

malesef bende kaynana yaında olup onun çenesii çekmek zorunda kalan biriyim. Eşim ne kadar beni savunsa da artık olmayacağının oda farkında. daha 8 aylık eviyim ve herşey balayından geldikten onra başladı....ben çalışmıodum. eşim işe 8 buçukta gidip 7 de geliodu sabahın körüden akaşamın 7 sine kadar çenesiniçektim laflarını yedim eşimehiç bişe anltmadım ama iplerin koptugu yer anneme namaz kılmadığı için eşşekten farkı yok dediği zaman benim şarteller attı ve evde büyük bi kavga ıktı çünkü çok doluydum açtımağzımı yumdum gözümü ve bu daha hiç bişey 4 buçuk aydır konuşmuyorum ben konuşmuyorum hem kaynanamla hem görümcemle iice çıldırıyolar bu ay sonunda işallah eve çıkıcaz şimdi 2 side iice kudurmuş durumdalar bir an önce bu evden kurtulmak istiyorum işllah da kurtulacam ama ahım var ne evime gelebiecek nede çocuğum olduğu zaman yüzünü görebilecek kendi yatsın kalksın dua etsinde yataklara düşmesin düştüğü aman dönüp bardak su vermeyecem çünkü bunu da yüzüne söylediğimde bana hakaret etti kendieri siz düşünün benim halimi 1 evde kaynanam kayınpederim görümcem eşim ve ben varım ve şuan kaynanam ve görümcemle konuşmuyorum 2 sinden de nefret ediyorum ve işallah benim çektiğimin 1000 katını kendi kızı çeker de o zaman anlar başka da bişey demiyorum Allah a havale ediyorum artık

cidden güzelim madem sorunun yok burda ne işin var yahusempatiksalakcinni

allahım kaynana lafından nefret edyorum bızde de war btane cocuguna sewdıgını deıl es deıl kendıne hızmetcı almıs robot gıbı goruyorlar sabah erknden ewıne gdp temzlık yapmazsan surat bes karıs gec ınersen fılan aman allahım o suratı cekcegıne oll bde bazen gıcıklıgna erkenden kalkp ıslerı yapmyor mu bde surat asyo sankı km dyo sabahn korunde kalk dıye gıcıklık degıl mı neyse kı askım benı ondan cok swyo allah kaynana gazabndan korusun tabıı kendı kaynana gormemıs yaa hıc ılerıyı dusnmuor eltımle bana cektryor ama bakalım ne olacak

evet kaynanalar evlenince degisiyor sahsen benimki degisti ama amacina ulasamadizemuszemusesim beni her zaman destekledi yanimda oldu zaten ben yurt
disindayim o turkiyede sansim buymus zaten iyiki orada degilmisim bazan telefonda bile yetiyorbilmiyorumkismileesi olmadigi icin ama artik duymuyorum amaaan ben mutluyum cok sukur ama onuda memnun etmek lazim degilmi kocasi olmadan cocuk buyutmus annelik yapmis yazik ya:ecrin_bebek:gunah hep bana hep bana olmaz cok sukur arada tozuttugu oldu ama Allah iste....

kusura bakmayinda sizinkide ayip koskoca kadin arkanizdan niye dolaniyorki tamam hataliysa dolanacak hakaret ettiyse dolansin ama yazik yani birazda siz onun gonlunu alin bari hep kaynanalardami suc

Artık bu kadının ben yüzünü görmeye tahammül edemiyorum hem kalbimi kırıp hemde hiç birşey olmamış gibi benle konuşması iyice midemi bulandırdı
Başımı alıp gidesim var okadar doldum kii...

ya bence oğullarının yuvasını yıkmak isteyen kadınlar oğullarına en büyük kötülüğü,bencilliği yapıyor.

şurda kalmış 15 yılın falan,sen ölüp gideceksin bırakta oğlun iyi bir insanla hayatını devam ettirsin,senin baktığın yerden eşi devam etsin.

ama yok,hayatı geline zehir eder boşatır,15 yıl oğlum gülüm devam eder,yüzü toprağa dönüncede pişman olur.beter olsun.sonra oğlu arkasında kadın desteği olmadığı için işlerine yetişemez,çocuğu yoktur ilerde ona bakacak biri olmaz,son yıllarında ona destek olup saçlarının beraber ağardığı bi yoldaşı olmıycak,

iyi mi oldu şimdi??

böyle analar cenneti haketmiyo

Eşimle okadar iyi anlaşıyorum kii herkes imrenerek bakıyor ilişkimize ruh ikizim kesinnikle o benim
Öbür yarım..
Edi büdüyüz bizz
Ama kaynanam yok yanii ufakdan ufakdan iğneleri sokmadan duramıyor son vukaatınıda anlattım burda bi topik altında..

Yok yok bu kadın böyle geldi böyle gidicekk çığlık atmak geliyor içimden haykırıp herşeyi kusmak yeterrrrrrrrrr diye bağırmak
Eşim hep boşver diyor ama boşvermekden de bıktım beynimi kemiriyor her lafı beni ufak ufak yiyor
ılaçlarla yaşamakdanda bıktım tam düzeldim ilacı bırakıcam artık diyorum evime geliyor moralimi bozuyorr hobaaaaaaaa ilaç tam a çıkıyor
Ne yaptımda hak ettim ben bunu bilmiyorum.. Kime ne yaptım.. Nasıl bir cezadır bu...

selam kizlar bende cok cektim kaynanamdan aklima gelenleri yaziyorum simdi bunlari yapan benim öz halam bastan yaziyim dedim ama babam ben 5 yasndayken vefat ettigi icin esiminde anne karnindayken babasi vefat etmis zaten ikimizda babasiz büyüdük halam olcak kadin evlendi annem evlendi neyse yani biz esimle el gibi büyüdük konusmuslugumuz oladi hic evlenecegimiz zaamana kadar benide kayinbabam ve kaynanam istemis bastan esimle biz birbirimizi görüp begenince evlendik ben lise ikiden ciktim 15 yasinda esimde 20 yasindaydi gerdek gecesinden iki gün sonra basladi bu bagiriyo evin icinde benim eller titriyo tabi evi süpürmem lazimmis ben daha ev temizligini bilmiyodum ama yinede süpürdüm esim gece acikir yumurta ekmek isterdi yaptim sabah oldu kaynanam bagiriyo kendi basiniza yemek yiyonuz esimde sinir oldu tabi annesine kaynana basladi annemle ugrasmaya aile terörü falan ben ama cit cikarmazdim korkardim neyse yurt disina geldim hamile kaldim görümcem celme takip düsürürdü karnima yumruk vvurdugu zaman kaynanam ses etmezdi bizim bi akraba gelininin bebeigini döverken düsürmüs kiz yinede anne diyo derdi bana canim elma cekerdi elime alirdim homurdanirdi biz bi elmayi 4e bölerdik kendi basina yiyo diye hamileligim bir ay bilmedigim dilinden anlamadigim bi yerde hastanede gecti eve cikmak istemedim biliyorum bagirip sinir etcek beni hamileyken operasyon gecirdim eve ciktim 3hafta sonrasi erken doguma alindim neyse oglusum 8 aylik dogdu 2kilo ve 44cmkayin babam bile kaynanama kiziyodu davranislarindan dolayi bebegimi aksam yemekte emzirem,edim bulasiklari yikamak lazimmis tabaklari kirarcasina durulardiki bi daha olmasin görümcem sonra bebegimi yüksekte tutarken kucagindan yere düsürdü yine sustum 3 aylikti o zaman ben tabi esime diyorum annenbana cok kötü davraniyo diye esimde issizdi is buldu ev icin basvurdu iyi giyindigim zamanlar laf sokardi pacavra seyler giyince neseli olurdu bi ara namusuma dil uzatti ban ilk botumu eve gizlice sokmustum kizlar ama esim hep bi cözüm arayisi icindeydi bi ara hamileyken intihar bile ettim ama kil payi yas 16 tabi erggenlik cagi zaten bunalim hali her türlü eziyetine ragmen yinede sustum bi kere karsilik vermedim ikinci oglusuma hamile kalinca aldirin dedi esim ve ben karsi ciktik
neyse ikinci oglusum dogmadan bbir ay kala ayri evimize ciktik ilk gece esimle heyecan ve mutluluktan uyuyamadik ben yinede evim ayri demedim izine giderken kaynanam halisini yikardim camini sileridim akliniza ne geliyosa ev temizligi iste yinede olmadi
gelelim bu güne simdi kaynibabamda esimi evden kovdu oturmada artikk kaynanam arkamizdan konusa konusa onuda kendine benzetti bbizde gitmiyoruz ama ben yinede salak oldugum icin konusuyorum

ayrica isin ekonomik boyutuda var esimin15 yasinda calisip kazandiklarini sana bi hayat kurcaz gibi laflarla almisllar ama esim 18 yasina gelince kendi kazandiklarini kendisi biriktirmis esimin öz babasindan gelen maaslari almislar ev almak icin simdi orayi görümceme vercekler o evim her cminde esimin el izleri var bi insan sabah 4e kadar fayans dösermi esime babasi yaptirdi sabahta ise gitti esim
simdi bu insan babama nasil hesap vericek öbürr dünyada kardesinin kizina insan bunca zulümü yaparmi ben hakkimi bi tek kaynanama helal etmiyorum Allah bu dünyada pismanligini göstersin bana beddua etmiyorum cünkü kisa zaman icinde gerceklesiyo beddualarim pisman oluyorum sonra
simdi ise en son esim gitti oturmaya benim evde isism vardi evden kovmus kayinbabam cocuklari 3 saat biraktik diye esimde konusmuyo artik ben yine salak oldugum icin konusuyorum cok safim ya yumusagim insanlara karsi ama Allah büyük hele bide kücük yasta gurbet ele gelin gitmek kesinlikle cok kötü bisey ama iyiki esimle aramiz süper ruh ikizim diyebilirim evimde ayri sadece yorgun bi ben kaldim 23 yasinda olmama ragmen

vallahi icim bir zuhaf oldu böyle annelerde varmis yazik yaa...sizin cocugunuzumu dusurduler cok kotu oldum ne kadar sukretseniz az esiniz cok iyi bir insanmis...inanmiyorum bir yetim cocugun parasini nasil vermezler.ahhh yazik yaa.massallah hemende iyi evlenmis kocasinin ölmesinimi beklemis tovb yarabbim ne olacagimiz belli dgilde benim kayinvalidem evlenmeden namusuyla buyutmus yetimleriniguclubacismilebilmiyorum turkiyede yasiyor o.mnyk halbuki seninde kimsen yok esininde kimsesi yok yaa...olsun mutlulugunuz daim olsun ins. inanin yinede iyi bir insanmissiniz

bebegim düsmedi canim cok sükür akrabamizin kaynanasi gelini döverken düsürmüs onu övüyo iyi bi davranismis gibi bende susuyorum her zamanki gibi ama cocugumda sorunlar var terapi görüyo sekiz aylik dogdu ama ucuz kurtuldum hala aklima geldikce inanamiyorum hala degil el yapmaz bunu
saol canim senin iyiligin

nasil sorunlari var gecmis olsun ya hayat cok zormus degilmi mnyk ya insan gurbette anliyor bnimde kimsem yok ailem turkiyede ins. 1 ay sonra gidecegizsenağlamamucadeleci olmak lazim

konsatrasyon bozuklugu toplumla hareket edemiyo vs sinifi bir yil daha tekrar etcek simdi birinci sinifa gidiyo ama dedigim gibi derslerde yasitlarindan yavas istemedigi icin ama dikkat veremiyo
senin izinmi var canim bir ay sonra
benim temmuz 14te izin 7 hafta kaldi ah bi 30una geliyim esimin emeklilik icin calisma gününün dolmasini bekliyoruz temellli dönmek icin 30 yasinda memlekete dönüp magaza acmayi düsünüyorum esimde destek veriyo

mnyk arkadaşım ilerde bu insanların babanneliği halalığı tutarsa,çocuğunu gösterecekmisin onlara,kucaklarına verecekmisin,olanları görmezden gelebilecekmisin merak ediyorum

ben herseye ragmen babaannesidir diye yollamak istiyorum ama kadin cocuklarima kapiyi bile actmak istemiyo ne zaman gitsem evden bi aceleyle cikar dolasmaya cikicam oglum hadi annenizin yanina der bende saflik bütün gelinleri küsmüs bi ben kaldim hala yanina gidip duruyom zaten büyük oglum sorup duruyo dedem babaannem neden sevmiyo istemiyo bizi diye anneannemi istiyom diyo

o zaman hata sende.kes bağları,yoksa buraya kaynanadan dert yanmaya devam edersin.

sen hele bi uzun yıllar torununu göstertme,evine alma,bak nasıl kıymete biniyorsun.gelinim diye peşinde gezer.

şimdi kaçıyo sizden o ayrı.hastalanıpta sona geldiiğini anlayınca,yumurta kapıya sıkışınca bak nasıl arıyo sizi

eevet canim b en zaten sogudum artik mesafeliyim ama cocuklari sogutmak isteemedim simdi en son bayramda gittim evine ayni mahalledeyiz düsün bide milletin yaninda oglusumu görünce aglamiyomu sinir ediyo beni nasi bu kadar oyundan aglayabilir insan bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…