ARKADAŞLAR TEKRAR Bİ BAKIN BANA (psikolog ile ilgili)

gulum6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
1.573
8
46
Trabzon
arkadaslar beni bilen bilir .nişanlım beni terkediyor benden soğudugunu söyleyerek ve bu olayı atlatamıyorum. aranızda bu tip olayları psikoloğa doktora giderek atlatan varmı? bi yardım edin çok kötü durumdayım

canım ben bi kaç kez gittim eğer ihtiyaç duyuyorsan git. Yalnız psikiyatriste gitmeni tavsiye etmem bir de gideceksen klinik psikoloğuna git öyle her psikoloğada gidilmez. tavsiyeediyorum com var hem orda bulunduğum şehirdeki klinik psikologlarını bulabilirsin hem de kaç kişi tavsiye etmiş görebilirsin.
Hiç çekinmeden git canım tereddüt etme.

işe yarıyor mu peki siz ne için gitmiştiniz

işe yarıyor mu peki siz ne için gitmiştiniz

İstediğin her şey için gidebilirsin canım. Benim annem kanser hastasıydı ve nişanlıyken problemlerin vardı kendime güvensizliğim olmuştu kısaca depresyona girmiştim ağlıyordum sonra eşimle düğünümüz ve sonrası çok olaylı hala devam ediyor ikimiz gittik ama maddi anlada sıkıntı olduğu için çok devam edemedik sonunu getirmelisin gittiğinde.

Canım bir önceki konunu okudum.Allah sana sabır versin.insanın sevdiğinden ayrılması çok zor bir durum.Psikoloğa aynı nedenle kuzenimde gitti.Bana sorarsan hicbir faydasını göremedi.zaten psikolog ona herseyi kendin basarabilirsin unutmak senin elinde demiş.Ve uzun süre devam etmesini söylemiş.Buna da para dayanmaz emin ol.Zaten gideceksen özel.klinige git.çnkü digerleri ilgilenmiyorlar bile.Bol bol dua et.kendini üzüntüye kaptırma.zamanla o psikolojiyi atlatacaksın ins.herseyin ilacı zamandır.unutma bunu.

atlatamıyorum her an ağlıyorum ölüm son care olacak galiba

canım yapma lütfen kendine zarar vermkte ne demek sakın sakın sakın
bende nişanlıdan ayrıldım daha önce ondan ayrıldım üzüldüm ama ondan daha iyisini buldum
bir kursa yazılsan gezilere katılsan felan faydası olur bak ben bu şekilde atlattım hemde bir ay gibi kısa bir sürede

ben onsuz nefes bile alamıyorum işimi bıracagım . bırak geziye katılmayı 3 metre uzaga gidemiyorum 18 saattiir ağzıma birşey koymadım yiyemiyorum birşey yapamıyorum

ben onsuz nefes bile alamıyorum işimi bıracagım . bırak geziye katılmayı 3 metre uzaga gidemiyorum 18 saattiir ağzıma birşey koymadım yiyemiyorum birşey yapamıyorum

18 saattir mi ayrısınız
eğer bu kadar kısa süreyse geçer canım içir soğur zamanla
tek yapman gereken sabır

Neden bunu kendine yapıyorsun ??? Sen bu kadar degersiz misin ki bir başkası için öleceksin.Allah seni ne için yaratmış ? Kendine haksızlık yap diye mi ? Benim arkadaşımın kocası öldü.hemde 8 aylık hamileyken.kızını hiç göremedi babası.çocukları yetim kaldı.Arkadaş kocasını canından çok seviyordu hemde.O bile ölmemişken sen ölmeyi düşünüyorsun.Yapma güzelim.Allah a sığın.Senin yanında olmak isteyen zaten olur.Kendini bitirme.Dünyanın sonu olarak görme bu durumu lütfen.

biliyor musun keske ölse keşke ölse de yerini bilsem en azından.ölecegi için bana bu lafları dedi desem
18 saattir mi ayrısınız
eğer bu kadar kısa süreyse geçer canım içir soğur zamanla
tek yapman gereken sabır
hayır 2 ay once küstük güya o bıraktı beni.aileme bile demedim ben o dedi.

devlet hastanesindekiler ilgilenmiyor mu gerçekten .Allahım napıcam ben

Hayır canm.malesef hiç ilgilenmiyorlar.En ilgili olanlar özel klinikler.onlarında yarım saati çok pahalıya geliyor.Biraz sakin olmayıı denesen ? Zaten tek çare ppsikolog değil.hemen 1 seansta kendini toparlaman imkansız :/

psikolog değilde psikiyatriler nasıl acaba bilen varmı. benim hiç bilgim yok ama bana yardım etse etse psikiyatri birşey yapabilir.psikolglar sadece konusu gibime geliyor.onlarda burdaki kk daki arkadasların dediklerinden farklı birşeyler diyeceklerini sanmıyorum

Biraz derin derin nefes al, mantikli dusun...
Her zaman soylerim belki o gun farkli bir plan yapsaydin tanismayacagin bir insan icin kendinden vazgecmekten bahsediyorsun...
Sen bu kadar kiymetsiz degilsin...
Psikolog buradaki insanlardan farkli seyler soyler emin ol, o bu isin uzmani, biz aklimiza geleni konusuyoruz bilip bilmeden...
Eger kotuysen git, konus, anlat ve kendine gel...
Insanlar neler atlatiyor, evet bunu atlatacaksin ama biraz zaman tani kendine...

zamanım yok her gecen dakika daha kötü oluyorum her geçen dakika ölmek istiyorum

arkadaşlar bizler de söyledik gulume yapma etme mantıklı ol diye. ama kimseyi dinlemek istemiyor. sevgiye de aşka da çok inanıyorum ama bu kadar zayıf karakterli olmayı ben gururuma yediremem. kendini öldürecek olsa çoktan öldürürdü heralde. burada millet laf döküyor, gulum için üzülüyor ama sanki bu ilgi hoşuna gidiyor gibi davranıyor hala. ben anlamadım.

zamanım yok her gecen dakika daha kötü oluyorum her geçen dakika ölmek istiyorum

Kendine gel...
O mu vardi hep hayatinda, bir donem vardi geldi gecti, su an mantikli dusunemiyorsun...
Ya yat uyu, ya bir arkadasinin kapisini cal ya da cagir...
Bu kadar zayif degilsin, bittiyse bitti, senden, senin hayatindan hicbir sey onemli degil...
Sen kendine zarar verirsin, ilk bir sok etkisi, 3 aya kalmaz herkes baslar gunluk, eglenceli hayatina, arkanda sadece gozu yasli anne, baba birakirsin...

ilgiyle alakası yyok sadece cera arıyorum.kimsen yok yaşadığım yerde.olsa da farketmez ağzıma bir lokma birşey koyamazken baska şeyler nasıl yapayım.yaşadıklarım size hafif gelebilir.benim geçtiğim yollardan iyi şeylerden kötü şeylerden geçmeyen bunu algılayamaz. ben de olsam anlamadım belki.ama çarem yok çaresizim istifa etme noktasına bile geldim.fırsatını bulsam intahar da ederdim ama bulunduğum yerde yapamadım .kesin ölmem gerekecek birşey bulamadım.harıl harıl doktor arıyorum şuan belki işime yarar diye .bunu yapmam da bi mucize .

mantıklı da düşündüm 2 aydır düşünüyorum ama yok olmuyor yapamıyorum .zorluyorum kendimi dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…