Canım benimde 5 yıllık bir ilişkim vardı ve 2 senedir nisanlıydık ama o ne yaptı hiç bir sebep yokken beni terk edip gitti ve ben cıldırıcak gibi oldum kendimi kaybettim kendime gelemedim 3 gün boyunca ve bu böyle 1 ay boyunca sürdü ama sonra bazı gerçekler yüzüme yüzüme çarptı ayrılalı neredeyse 6 ay olucak kızgınım kırgınım bütün umutlarımı hayallerimi doğru bildiğim gerçekleri alıp gitti kendiyle birlikte ama yapıcak bişey yok hala cok kötü oluyorum ağlıyorum üzülüyorum özlüyorum ama elimden bişey gelmediğinin farkındayım ve sabırla geçmesini bekliyorum Allah büyük daha kötü acılar yaşatmasın kimseye..
Ayrıca lütfen kızın üstüne gitmeyin
Herkes herşeyi çok güçlü,çok mantıklı olarak karşılayıp atlatmak zorunda değil
Bazen insanların hassas dönemine gelir ve dağılırlar resmen
Olabilir,dağılsın
Önemli olan toparlandığında alacağı hayat dersinin onu güçlü kılması
Gülüm güçlü olmak zorunda değilsin
Bu ilk senin başına gelmedi,son da olmayacaksın
Kaç gün yemek yiyip uyumadığımı bilirim ben
Yardım arayışına girmen bile pozitif bir adım
evet yardım almak istiyorum çünkü almazsam kötü şeyler yapacagımı biliyorum daha önce de yapdım olmadı ölmedim çektirdi sadece kıvrandırdı ama olmadı.keske o zaman ölüp gideydim onun beni sevmediğini soğuduğunu duymazdım
konunu en başından beri biliyorum. Bir kere doktordan harikalar yani mucizeler bekleme gülüm. Sen unutma niyetine girip de doktora yardımcı olmazsan daha doğrusu kendine yardımcı olmazsan psikologlar bile çaresiz kalır. Kendinle inatlaşmayı bırakman lazım öncelikle.
biliyor musun keske ölse keşke ölse de yerini bilsem en azından.ölecegi için bana bu lafları dedi desem
psikologtan zaten öyle şeyler beklemiyorum . tek carem psikiyatri ancak ilaçla belki biraz uyuşurum başka psikolog yaramaz bana
ben bu acıya katlanamadığım için ölmek istiyorum,ona ceza olsun diye değil.kaldıramıyorum. kaldığım yer küçük bi yer psikiyatristi bbile yoktur.ama arıyorum suan gitmem gerek dayanamıyorum şuan kendimi sıkmasam her kötülüğü yapabilirim kendime
ben onsuz nefes bile alamıyorum işimi bıracagım . bırak geziye katılmayı 3 metre uzaga gidemiyorum 18 saattiir ağzıma birşey koymadım yiyemiyorum birşey yapamıyorum
evet yardım almak istiyorum çünkü almazsam kötü şeyler yapacagımı biliyorum daha önce de yapdım olmadı ölmedim çektirdi sadece kıvrandırdı ama olmadı.keske o zaman ölüp gideydim onun beni sevmediğini soğuduğunu duymazdım
ona öyle şeyler hissettirmedim .2 aydır aramadımda hissetse kaybettiğini hissederdi.herhangi bir sebepden onu kaybetmiyorsun ki adam seni istemiyor.
sen kahrından ölürken o sana acımıyor,üzülmüyor,merak etmiyor.
kendini öldürsen ne olacak onun vicdanımı sızlayacak?hemen sana mı koşacak.
belki de senin olmadığın bir geleceğin hayaliyle mest olmuş.senin varlığının yükünden kurtulmuş,rahatlamıştır.
sadece sen değil,o da 6 yılını sana verdi.
daha fazlasını istemiyor.
seni terkedeni sen de terk et.
seni hak ederse geri döner.yoksa değersize boş yere değer vermiş olursun.
izin ver de o da seni kaybetmiş olduğunu hissetsin.
seninle konuşmak bile istemeyene hala geleyim diyorsun.
bu tavırların bile seni kendinden uzak tutmasına yeter.
ona sürekli vazgeçilmez olduğunu hissettirmekten vazgeç.
hayatta aşkdan,sevgiden daha fazla önemli olan sana verilen değerdir.
budur karşındakini vazgeçilmez kılan,sevmeni,bağlanmanı hissettiren.
ayrıca senin yaşadığını burda onlarca kadın yaşamıştır emin ol.
erkekler kadınlardan değerli olduklarını hissedince hemen havaya girerler.bunu unutma.
psikolojim kötü diyorsunuz inanın insan kıyamıyor size ama bu kadar saplanmak, o olmayınca ben ölürüm, nefes alamam, biterim, kendimi öldüreyim filan çok yazık, çok günah. inancınız varsa zaten bunları aklınıza bile getirmezsiniz inancınız zayıfsa da kendinizi düşünmüyorsunuz ama en azından sizi bugünlere getiren ana-babaya da mı üzülmüyorsunuz? elin oğlunun sizin hayatınızda hakkı var da onların yok mu? aşk acısı zordur, yakar, acıtır ama inanın hayatta çok başka acılar var. siz bu kadar değersiz misiniz ya? bir adam varsa varsınız, yoksa ölün. öyle mi? yapmayın Allah aşkına. ne aşıklar, ne sevdalılar gördük, görüyoruz. bitiyor yenisi başlıyor hayat bu. sağlıklı her gününüze şükredeceğinize bu yaptığınız çok garip. sebepsiz gitti diyorsunuz. böyle sorumsuz, size, yaşadıklarınıza saygısı olmayan, sevgisi bitmiş biriyle ne yapacaktınız ki? kim bilir önünüzde kimler, nasıl sevecek, nasıl mutlu edecek sizi? çocuğunuz olacak sevdiğiniz adamdan ama siz öleyim, öleyim diye tutturmuşsunuz. yapmayın. Allah dağıan göre kar verir, kimseye taşıyamayacağı yük vermez.
inancım var ama dayanamıyorum ki böyle düşünüyorum.ölümden de çok korkuyorum ama çektiğim acı çok fazla .kaldıramıyorum.sizide anlıyorum herkesin dediklerini de anlıyorum ama yapamıyorum inanın yapamıyorum
ona öyle şeyler hissettirmedim .2 aydır aramadımda hissetse kaybettiğini hissederdi.
ve madem öyle kafam karışık.hem seviyorum deyip hem senden soğudum istemiyorum seni diyor. buna bi açıklama yapın
ona öyle şeyler hissettirmedim .2 aydır aramadımda hissetse kaybettiğini hissederdi.
ve madem öyle kafam karışık.hem seviyorum deyip hem senden soğudum istemiyorum seni diyor. buna bi açıklama yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?